×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažna ulja

Artikli 33 za 45 od 45 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Playboy Royal Wand Black

    Što se događa kada se sretnu moć i zadovoljstvo? Snažna masažna glava! Nazvan Royal, ovaj ima klasičan oblik s vibrirajućom glavom na fleksibilnom vratu i nudi vam 10 jedinstvenih ritmova vibracija i 3 brzine vibracija. Vodootporan je pa s vama može provoditi ugodno vrijeme čak iu kupaonici, a izrađen je od baršunasto mekog materijala. Priuštite si opuštanje o kakvom ste sanjali!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nuru MagicGel Authentic 1000ml

    Nuru masaža je jedina stvar koja povezuje vaše ljude i oni ne vole biti sami s vašim rukama, jer ciljno tijelo koje samo dajete svom partneru na korist da ga ne možete opisati ... morate ga preživjeti.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Kisses Secret Kisses Glass G Wand Black

    Sa svojim dizajnom s dva kraja i 10 snažnih načina vibracije, Secret Kisses G-Wand može zadovoljiti svaku vašu potrebu. Jednostavan za čišćenje i potpuno siguran za tijelo, ovo je doista sljedeća generacija proizvoda za užitak.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Sanjate o nježnom dodiru i osjećaju letenja leptirića u trbuhu? Obožavat ćete Otouch Mushroom! Vrlo je ugodan masažni stimulator, s kojim ćete otkriti svoju strast, kreativnost i nadasve nevjerojatno predivne osjećaje. To jednostavno ne možete propustiti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FemmeFunn Ultra Wand XL Pink

    Sanjate li o velikoj vibrirajućoj glavi za spektakularne senzacije? Ultra Wand XL je samo za vas! Daje dodatnu snagu za ispunjenje ljubavnih želja, ali daje i umorne mišiće po cijelom tijelu. Glava joj je smještena na savitljivom vratu, tako da je dovoljno savitljiva da joj neće biti problem doći bilo gdje na tijelo. Zgrabite ergonomsku ručku i dođite i zabavite se!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shunga Garden of Edo Kit Organic Sensual Collection

    SHUNGA je razvila svoju liniju proizvoda Garden of Edo za one koji su strastveni prema vođenju ljubavi i prirodi, tražeći proizvode koji sadrže pažljivo odabrane prirodne sastojke.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Ava Heating Mini Wand Vibrator with App Control Light Pink

    Tražite li moćnu stimulaciju skrivenu u lijepoj i luksuznoj igrački? Otkrijte elegantnu vibrirajuću glavu Ava by Zalo! Ponudit će vam izvedbu koja oduzima dah i preciznu stimulaciju. Zahvaljujući kompaktnoj i praktičnoj veličini, lako ga je nositi, a jednostavno ćete obožavati njegov dvoslojni silikonski dizajn zbog njegove mekoće. Uživajte u masažama cijelog tijela i maženju osjetljivih područja!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FemmeFunn Ultra Wand XL Turquoise

    Sanjate li o velikoj vibrirajućoj glavi za spektakularne osjećaje? Ultra Wand XL je samo za vas! Daje dodatnu snagu za ispunjenje ljubavnih želja, ali i godi umornim mišićima po cijelom tijelu. Glava joj je smještena na savitljivom vratu i tako je dovoljno savitljiva da joj neće biti problem doći bilo gdje na tijelo. Zgrabite ergonomsku ručku i dođite i zabavite se!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Revel Fae Teal

    Ne možete se odlučiti koju erotsku igračku odabrati iz našeg bogatog izbora? Navijamo za ovaj višenamjenski šik! Može puno, možete ga koristiti kao masažnu glavu za intimne dijelove ili umorne mišiće po cijelom tijelu, u dijelu za glavu naći ćete otvor za stimulaciju klitorisa pulsirajućim zrakom i ne smijemo zaboraviti drugi kraj, koji će vas zadiviti udarnom funkcijom! Želi sve!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Wellness Eternal Wand

    10 Rumble Tech pokreće duboke tutnjave vibracije

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Body in Balance Massage Oil 5000ml

    Preferirate li duge masaže cijelog tijela? Body in Balance je profesionalno ulje za masažu pogodno za sve tipove kože. Idealan je za intenzivnu njegu kože, ne iritira i nema mirisa. Njegov pH je neutralan, a njegova masažna svojstva cijene čak i sportaši. Isprobajte ga i provjerite može li zamijeniti vaše omiljeno ulje za masažu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Soft & Tender Massage Milk 5000ml

    Birate li udobne erotske masaže? Ovaj losion za masažu tijela će vas obožavati! Pogodan je za sve tipove kože, glatko se razmazuje i ne iritira kožu. Lak se ispire vodom i ne utječe na lateks i gumu pa je pogodan i za ljubitelje fetiša. Uživajte u savršenim masažama!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Inmi Ultra Thrust-Her Thrusting and Vibrating Wand Pink

    Ovaj luksuzni vibrator je stručno izrađen za unutarnje i vanjsko zadovoljstvo. Dvostruki dizajn nudi klasični masažni štapić za stimulaciju osjetljivih vanjskih područja s 3 brzine bubnjanja i 4 funkcije lupkanja. Okrenite ga i ručka će uroniti duboko u otvor s ukupno tri uzbudljive funkcije: vibracija, rotacija i guranje!

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 45 od 45 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.