×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažna ulja

Artikli 97 za 128 od 257 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Exotiq Body To Body Warming Massage Oil 500ml

    Želite li otići u egzotični raj? A tko ne bi! Ovo ulje za masažu s učinkom zagrijavanja je svilenkasto mekano, ugodno će vašoj koži i uz njega će se vaši mišići divno opustiti. Osim toga, povoljno je dozirano i njegovo djelovanje je znatno jače i intenzivnije nego kod drugih ulja. Molimo uđite u raj!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Nuru 5000ml

    Nuru gel za masažu brenda Eros. Nure masaža je jedina stvar koja spaja vaše tijelo i vaše ruke same, jer tijelo tijela izvire do vašeg partnera samo ako se ne može opisati... lako vam je to živjeti.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Exotiq Body To Body Oil 500ml

    Želite li otići u egzotični raj? A tko ne bi! Ovo ulje idealno je za masažu tijela, svilenkasto je meko i ugodno te ćete uživati u nevjerojatnom opuštanju mišića cijelog tijela. Udobno je dozirano, a učinci su znatno jači i intenzivniji nego kod drugih ulja. Molimo uđite u raj!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Massage Gel Coffee 30ml

    Ugodan gel za masažu s okusom ukusne kave. Uz njega ćete uživati ne samo u masažama cijelog tijela, već i u vođenju ljubavi i prije svega u oralnom seksu. Prepustite se učinku toplih iskri koje izaziva i okusite njegov jedinstveni okus.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Nuru 1000ml

    Nuru gel za masažu brenda Eros. Nure masaža je jedina stvar koja spaja vaše tijelo i vaše ruke same, jer tijelo tijela izvire do vašeg partnera samo ako se ne može opisati... lako vam je to živjeti.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Grapeseed Oil 125ml

    Potrebno je pripremiti masažu i nizinske regenerativne ulice. Preporuča se za normalnu i mesnatu kožu koja se dobro upija i ne ostavlja unos mesa.

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nuru Massage Oil Sensual 250ml

    Otkrijte svijet uzbudljivih i senzualnih dodira s uljima za masažu Nuru. Nuru Sensual obogaćen je najboljim plodovima mora, ekstraktom grožđa i ylang ylangom. Uz njega ćete uživati u intenzivnom opuštanju, a ujedno ćete svojoj koži pružiti umrtvljujuću njegu. Isprobajte erotsku masažu i vidjet ćete da je to najbolja predigra svih vremena!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Bio Argan Oil 50ml

    Vrlo rijetko ulje s antioksidativnim djelovanjem sadrži neobično visoku količinu prirodnog vitamina E, koji štiti kožu od slobodnih radikala.

    11,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Ukusno ulje za masažu s mirisom kruške i vanilije. Njegova sposobnost zagrijavanja bit će vam beskrajno ugodna i sigurno ćete cijeniti činjenicu da je jestiv i da ga možete bezbrižno polizati od svog kolege. 100% je veganski i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Priuštite si predivnu mirisnu masažu!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Massage Gel Passion Fruit 30ml

    Ugodan gel za masažu s okusom tropske marakuje. Uz njega ćete uživati ne samo u masažama cijelog tijela, već i u vođenju ljubavi i prije svega u oralnom seksu. Prepustite se učinku toplih iskri koje izaziva i okusite njegov jedinstveni okus.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najpopularnije masažne glave na svijetu! A ovo je njegova najnovija verzija, koja se od prethodne razlikuje po mogućnosti punjenja putem USB kabela, tako da ga prilikom korištenja ne morate imati spojen na mrežu.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NGel Nuru Massage Gel Classic 250ml

    Najpopularniji od svih vrsta NURU NGEL gelova. Vrlo sklizak. S iznenađujućom dosljednošću. Obogaćen snagom d-pantenola. Nakon nanošenja NURU NGEL gela koža je svilenkasto glatka, meka i hidratizirana. Izvanredna dosljednost izoštrava um.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fukuoku Massage Glove Right Medium Black

    Fukuoku rukavice za masažu osvojit će vas vibrirajućim vrhovima prstiju čije sposobnosti možete koristiti prema vlastitoj mašti.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Ukusno voće za masažu s mirisom tropskog voća. Njegova sposobnost zagrijavanja bit će vam beskrajno ugodna i sigurno ćete cijeniti činjenicu da je jestiv i da ga možete bezbrižno polizati od svog kolege. 100% je veganski i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Priuštite si predivnu mirisnu masažu!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Wand Massager

    Osjetite vrhunsku snagu najprodavanije masažne glave Palmpower Wand Massager i iskusite sve ohrabrujuće, moćne i opuštajuće sposobnosti koje je čine tako popularnom u cijelom svijetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Massage & Glide Gel 2in1 Strawberry 200ml

    Kako zamišljate idealnu romantičnu večer? Što kažete na romantičnu masažu cijelog tijela i intimnih mjesta u jagodama? A onda duga ljubav puna "oh" i "jo" i također "još". Da biste to učinili, morat ćete se opremiti kvalitetnim gelom za masažu i podmazivanje. Odaberite ovo iz VRUĆEG, divnog je mirisa na jagode, ugodno sklizak i pogodan za masažu i seks!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KamaSutra Aromatic Massage Oil Pleasure Garden

    Izrađen je od najkvalitetnijih eteričnih ulja upravo za podršku dubokoj relaksaciji. Bogata i emolijentna formula donosi užitak i ugodno djeluje na sva osjetila tijekom masaže.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BodyGliss Massage Collection Silky Soft Oil Rose Petals 150ml

    Otkrijte nove uzbudljive visine i prepustite se čarima senzualnih masaža! Dodiri vašeg dvojnika, njihova iznimna mekoća i čista radost, upravo to vas očekuje s ovim luksuznim uljem za masažu, koje je prikladno i kao lubrikant za najljepše vođenje ljubavi. Miris romantičnih ruža čudesno osvaja i budi nježnost. Zabavite se i igrajte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Senze Massage Candle Arousing Lemon Pepper Eucalyptus 50ml

    Uživajte u senzualnosti! Ova primamljiva svijeća za masažu iz Švedske zadržala je romantičnu atmosferu i pomoći će vam da pripremite najbolji ponos. Sastoji se od afrodizijačke biljne baze na bazi prirodnog voska, mlaćenice, ulja i ekstrakta. Ovdje je također mirno, čisto eterično ulje. Zapalite svijeću, pustite opojno more i, kada se pretvori u uličicu, umasirajte svom zmaju pola jedne masaže.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus vanilije će vas baciti na koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će se nastaviti, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Sensations Massage Candle 35g

    Bljesak želje! Svijeća za masažu biljnim uljem miriši prostoriju i stvara intimnu atmosferu. Uživajte u toplom svjetlu i ugodno zagrijavajućem ulju bez opeklina. Ulje se otapa na nižoj razini od običnih svijeća.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Vinyl Fitted Sheet - Sheet with Elastic Band For Attaching the Mattress Black

    Plahta je prvenstveno namijenjena igrama s erotskim uljima i drugim mokrim igrama. Osim toga, Vinyl Fitted Sheet opremljen je fleksibilnim rubom za dobro pristajanje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Massage Oil Box 3x 50ml

    Nevjerojatna S8 ulja za masažu imaju jedinstven sastav. Ulje jojobe umiruje i jača vašu kožu, bademovo ulje ima prekrasna hidratantna i ljekovita svojstva, a sezamovo ulje nevjerojatno njeguje i hidratizira. Uživajte u svim vitaminima koje ulja sadrže i neka vaša koža postane svilenkasto glatka i opuštena.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Orient Exclusive Body and Massage Oil 50ml

    Prvim nježnim dodirom otkrijte misterije istočnjačke recepture ulja za tijelo i masažu koja obnavljaju kožu, povećavaju njezinu fleksibilnost i ističu prirodnu ljepotu.

     

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Touché Massage Glove - Massage Gloves

    Razmazite svog partnera ovom jedinstvenom Touché rukavicom za masažu. Rukavica je dizajnirana da senzualno stimulira cijelo tijelo. Opustite se i uživajte u ugodnom osjećaju uzbuđenja.

    22,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Doživite intenzivnu, živahnu masažu iznad i ispod vode s ovom snažnom glavom. Dođite hrabro otvorite vrata novim iskustvima, osjećajima i percepcijama.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Maratonec Bio Body and Massage Oil 50ml

    Idealan za noge umorne nakon povećanog naprezanja tijela i stresa. Nezaobilazan za vrhunske sportaše!

     

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Fruity Love Massage Tropical Fruity with Honey 60ml

    Birate li romantične masaže? Kolekcija barova za smeće Swede Fruity Love Massage predstavlja proizvode za smeće i ukusne okuse te efekte zagrijavanja. Postoje prirodne kompozicije i ugode za masaže i intimne blagodati. Konačno, ulje slobodnog uzgoja s vašeg fakulteta je kažnjivo bijedom, ako jest!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 257 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.