×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masažna ulja

Artikli 97 za 128 od 257 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Saloos Pomegranate Exclusive Body and Massage Oil 50ml

    Afrodizijak nar predstavlja ideju vječne mladosti.

     

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Senze Massage Candle Arousing Lemon Pepper Eucalyptus 50ml

    Uživajte u senzualnosti! Ova primamljiva svijeća za masažu iz Švedske zadržala je romantičnu atmosferu i pomoći će vam da pripremite najbolji ponos. Sastoji se od afrodizijačke biljne baze na bazi prirodnog voska, mlaćenice, ulja i ekstrakta. Ovdje je također mirno, čisto eterično ulje. Zapalite svijeću, pustite opojno more i, kada se pretvori u uličicu, umasirajte svom zmaju pola jedne masaže.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Exotiq Body To Body Warming Massage Oil 500ml

    Želite li otići u egzotični raj? A tko ne bi! Ovo ulje za masažu s učinkom zagrijavanja je svilenkasto mekano, ugodno će vašoj koži i uz njega će se vaši mišići divno opustiti. Osim toga, povoljno je dozirano i njegovo djelovanje je znatno jače i intenzivnije nego kod drugih ulja. Molimo uđite u raj!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Bio Argan Oil 50ml

    Vrlo rijetko ulje s antioksidativnim djelovanjem sadrži neobično visoku količinu prirodnog vitamina E, koji štiti kožu od slobodnih radikala.

    11,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Exotiq Body To Body Oil 500ml

    Želite li otići u egzotični raj? A tko ne bi! Ovo ulje idealno je za masažu tijela, svilenkasto je meko i ugodno te ćete uživati u nevjerojatnom opuštanju mišića cijelog tijela. Udobno je dozirano, a učinci su znatno jači i intenzivniji nego kod drugih ulja. Molimo uđite u raj!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Massage Gel Coffee 30ml

    Ugodan gel za masažu s okusom ukusne kave. Uz njega ćete uživati ne samo u masažama cijelog tijela, već i u vođenju ljubavi i prije svega u oralnom seksu. Prepustite se učinku toplih iskri koje izaziva i okusite njegov jedinstveni okus.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Grapeseed Oil 125ml

    Potrebno je pripremiti masažu i nizinske regenerativne ulice. Preporuča se za normalnu i mesnatu kožu koja se dobro upija i ne ostavlja unos mesa.

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nuru Massage Oil Sensual 250ml

    Otkrijte svijet uzbudljivih i senzualnih dodira s uljima za masažu Nuru. Nuru Sensual obogaćen je najboljim plodovima mora, ekstraktom grožđa i ylang ylangom. Uz njega ćete uživati u intenzivnom opuštanju, a ujedno ćete svojoj koži pružiti umrtvljujuću njegu. Isprobajte erotsku masažu i vidjet ćete da je to najbolja predigra svih vremena!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Nuru 1000ml

    Nuru gel za masažu brenda Eros. Nure masaža je jedina stvar koja spaja vaše tijelo i vaše ruke same, jer tijelo tijela izvire do vašeg partnera samo ako se ne može opisati... lako vam je to živjeti.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Eros Nuru 5000ml

    Nuru gel za masažu brenda Eros. Nure masaža je jedina stvar koja spaja vaše tijelo i vaše ruke same, jer tijelo tijela izvire do vašeg partnera samo ako se ne može opisati... lako vam je to živjeti.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Warming Massage Oil 50ml

    Žudite za savršenom uvertirom? Isprobajte jedan od nevjerojatnih proizvoda iz luksuzne kolekcije Slow Sex koji će vam pokazati nove načine stimulacije. Na primjer, ovo ulje za masažu s opojnim mirisom kokosa i nevjerojatnom sposobnošću uzbudljivog zagrijavanja. Puši i ljubi!

    30,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Mojito - Bio Body and Massage Oil 50ml

    Ulje osvježavajućeg mirisa prikladno je za svakodnevni tretman kože tijela nakon kupke umjesto mlijeka za tijelo i za okrepljujuću masažu.

     

    4,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • intt Massage Gel Passion Fruit 30ml

    Ugodan gel za masažu s okusom tropske marakuje. Uz njega ćete uživati ne samo u masažama cijelog tijela, već i u vođenju ljubavi i prije svega u oralnom seksu. Prepustite se učinku toplih iskri koje izaziva i okusite njegov jedinstveni okus.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Ukusno ulje za masažu s mirisom kruške i vanilije. Njegova sposobnost zagrijavanja bit će vam beskrajno ugodna i sigurno ćete cijeniti činjenicu da je jestiv i da ga možete bezbrižno polizati od svog kolege. 100% je veganski i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Priuštite si predivnu mirisnu masažu!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Body Fit Bio Body and Massage Oil 50ml

    Idealan za njegu kože i mišića u sportu i fitnessu.

     

    4,19 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Argan Revital Exclusive Body and Massage Oil 50ml

    Dragocjeno ulje prešano iz jezgre marokanskog stabla, trnovita argentina otkriva drevni berberski misterij - eliksir vječne mladosti.

     

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NGel Nuru Massage Gel Classic 250ml

    Najpopularniji od svih vrsta NURU NGEL gelova. Vrlo sklizak. S iznenađujućom dosljednošću. Obogaćen snagom d-pantenola. Nakon nanošenja NURU NGEL gela koža je svilenkasto glatka, meka i hidratizirana. Izvanredna dosljednost izoštrava um.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fukuoku Massage Glove Right Medium Black

    Fukuoku rukavice za masažu osvojit će vas vibrirajućim vrhovima prstiju čije sposobnosti možete koristiti prema vlastitoj mašti.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Wand Massager

    Osjetite vrhunsku snagu najprodavanije masažne glave Palmpower Wand Massager i iskusite sve ohrabrujuće, moćne i opuštajuće sposobnosti koje je čine tako popularnom u cijelom svijetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najpopularnije masažne glave na svijetu! A ovo je njegova najnovija verzija, koja se od prethodne razlikuje po mogućnosti punjenja putem USB kabela, tako da ga prilikom korištenja ne morate imati spojen na mrežu.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • KamaSutra Aromatic Massage Oil Pleasure Garden

    Izrađen je od najkvalitetnijih eteričnih ulja upravo za podršku dubokoj relaksaciji. Bogata i emolijentna formula donosi užitak i ugodno djeluje na sva osjetila tijekom masaže.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Ukusno voće za masažu s mirisom tropskog voća. Njegova sposobnost zagrijavanja bit će vam beskrajno ugodna i sigurno ćete cijeniti činjenicu da je jestiv i da ga možete bezbrižno polizati od svog kolege. 100% je veganski i u praktičnom malom pakiranju od 50 ml. Priuštite si predivnu mirisnu masažu!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HOT Massage & Glide Gel 2in1 Strawberry 200ml

    Kako zamišljate idealnu romantičnu večer? Što kažete na romantičnu masažu cijelog tijela i intimnih mjesta u jagodama? A onda duga ljubav puna "oh" i "jo" i također "još". Da biste to učinili, morat ćete se opremiti kvalitetnim gelom za masažu i podmazivanje. Odaberite ovo iz VRUĆEG, divnog je mirisa na jagode, ugodno sklizak i pogodan za masažu i seks!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Stimul8 Massage Oil Box 3x 50ml

    Nevjerojatna S8 ulja za masažu imaju jedinstven sastav. Ulje jojobe umiruje i jača vašu kožu, bademovo ulje ima prekrasna hidratantna i ljekovita svojstva, a sezamovo ulje nevjerojatno njeguje i hidratizira. Uživajte u svim vitaminima koje ulja sadrže i neka vaša koža postane svilenkasto glatka i opuštena.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Tražite li nešto što će biti prikladno za mirisni seks i ugodno toplu masažu? Isprobajte ovu vijest iz Secret Playa. Okus vanilije će vas baciti na koljena, topla masaža će vas zagrijati, a kako će se nastaviti, ovisi o vama! Ako vam nedostaje sličan proizvod na noćnom ormariću, vrijeme je da ga kupite i počnete uživati u senzualnim i strastvenim igrama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bijoux Indiscrets Sensations Massage Candle 35g

    Bljesak želje! Svijeća za masažu biljnim uljem miriši prostoriju i stvara intimnu atmosferu. Uživajte u toplom svjetlu i ugodno zagrijavajućem ulju bez opeklina. Ulje se otapa na nižoj razini od običnih svijeća.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Vinyl Fitted Sheet - Sheet with Elastic Band For Attaching the Mattress Black

    Plahta je prvenstveno namijenjena igrama s erotskim uljima i drugim mokrim igrama. Osim toga, Vinyl Fitted Sheet opremljen je fleksibilnim rubom za dobro pristajanje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Touché Massage Glove - Massage Gloves

    Razmazite svog partnera ovom jedinstvenom Touché rukavicom za masažu. Rukavica je dizajnirana da senzualno stimulira cijelo tijelo. Opustite se i uživajte u ugodnom osjećaju uzbuđenja.

    22,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Fruity Love Massage Tropical Fruity with Honey 60ml

    Birate li romantične masaže? Kolekcija barova za smeće Swede Fruity Love Massage predstavlja proizvode za smeće i ukusne okuse te efekte zagrijavanja. Postoje prirodne kompozicije i ugode za masaže i intimne blagodati. Konačno, ulje slobodnog uzgoja s vašeg fakulteta je kažnjivo bijedom, ako jest!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swede Fruity Love Massage Sweet Raspberry Rhubarb 60ml

    Birate li romantične masaže? Kolekcija barova za smeće Swede Fruity Love Massage predstavlja proizvode za smeće i ukusne okuse te efekte zagrijavanja. Postoje prirodne kompozicije i ugode za masaže i intimne blagodati. Na periferiji se nalazi ugodno slatko jezero iz njegovog koledža, koje je još uvijek!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Orient Exclusive Body and Massage Oil 50ml

    Prvim nježnim dodirom otkrijte misterije istočnjačke recepture ulja za tijelo i masažu koja obnavljaju kožu, povećavaju njezinu fleksibilnost i ističu prirodnu ljepotu.

     

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Maratonec Bio Body and Massage Oil 50ml

    Idealan za noge umorne nakon povećanog naprezanja tijela i stresa. Nezaobilazan za vrhunske sportaše!

     

    4,59 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 257 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.