Obrazac za prijavu
Registracija
Podaci o profilu
Podaci za prijavu
ili prijava
Detalji
70% čokolade od zrna kakaovca iz regije Guayas u Ekvadoru s mljevenim zrncima kave aromatične vrste Arabica iz Brazila (min. 9%). Visoka nadmorska visina regije Chiapas i ekološke metode uzgoja daju zrncima kave gurmansku aromu i izniman okus koji će privući i najzahtjevnijeg sladokusca. Iz čokolade se postupno oslobađaju tonovi prženog kakaovca koji se probijaju kroz aromu kave. Svježina voća i povrća upotpunjuje vaš doživljaj. Čokolada je organska, bezglutenska i veganska.
Michel Cluizel dolazi s novim izdanjem u 2021., u kojem ističe okus tamne čokolade povećanjem udjela zrna kakaovca na najmanje 70% . Mliječne sada sadrže najmanje 47% zrna kakaovca. Kod izrade čokolada vodi računa o svakom koraku izrade čokolade. Sada ćete saznati i naziv područja/nasada na pakiranju, odn osnovne note okusa.
Osvojene nagrade na međunarodnim natjecanjima:
brončana medalja, Academy of Chocolate, London, 2021., kategorija "Best Flavored dark bar"
1 zvjezdica, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, London, 2021
za svog prethodnika Michel Cluizel Noir Café 60%: zlatna medalja, Academy of Chocolate, London, 2011., kategorija "Best Flavored dark bar"
Sastojci: zrna kakaovca, šećer, zrna Arabica kave (9%), kakao maslac. Može sadržavati tragove orašastih plodova, mlijeka i glutena.
Proizvod BIO poljoprivrede, BIO certifikat: FR-BIO-10, CZ-BIO-003.
Iznimna kvaliteta: Michel Cluizel blisko surađuje s poljoprivrednicima i podržava ih u očuvanju tradicionalnih metoda uzgoja i fermentacije zrna kakaovca. Osigurava pravedne uvjete za poljoprivredu i život. Kako bi sačuvao specifične okuse, Michel Cluizel koristi dugotrajno pečenje na niskim temperaturama. Kako bi postigao nenadmašne okuse svojih čokolada, Cluizel je često testirao više od 20 kombinacija metoda fermentacije i prženja. Stvarno prženje, mljevenje i miješanje zrna kakaovca već se odvija u Francuskoj u Voironu.
Kada je riječ o sastojcima, Michelu Cluizelu je doista stalo. Čak je patentirao zaštitni znak "Nobles Ingredients", što u praksi znači da u svojim proizvodima koristi:
samo čisti kakao maslac, bez ikakvih primjesa biljnih masti,
prirodna Bourbon vanilija umjesto vanilina,
ne koristi sojin lecitin niti umjetne arome.
Tvrtka također jamči da nijedna sirovina nije prošla kroz proces zračenja ili ionizacije.
Težina i veličina: 70g, 161×79×7 mm
Dodatne informacije
Brend | Michel Cluizel |
---|---|
Kategorije | Čokolada s okusom, Tamna čokolada, Michel Cluizel |