Obrazac za prijavu
Registracija
Podaci o profilu
Podaci za prijavu
ili prijava
Detalji
Kremasta 36% bijela čokolada, koja je vrhunac čokoladne umjetnosti. Polako se topi na jeziku i sa sobom nosi okus puter keksića, mlijeka od vanilije, postupno se otvarajući u okus pudinga od vanilije. Vodopad okusa zaokružen je nježnim notama karamele i svježine. Kakao maslac dolazi od mješavine Kayambe zrna kakaovca. Michel Cluizel kreirao ju je s pomno odabranom kombinacijom graha iz Srednje Amerike, Afrike i Jave kako bi se postigao pun, ali nježan okus čokolade.
Sastojci : šećer, kakao maslac (36% udjela čokolade), punomasno mlijeko u prahu, emulgator: repičin lecitin, prava Bourbon vanilija. Može sadržavati tragove orašastih plodova i glutena.
Iznimna kvaliteta: Michel Cluizel blisko surađuje s poljoprivrednicima i podržava ih u očuvanju tradicionalnih metoda uzgoja i fermentacije zrna kakaovca. Osigurava pravedne uvjete za poljoprivredu i život. Kako bi sačuvao specifične okuse, Michel Cluizel koristi dugotrajno pečenje na niskim temperaturama. Kako bi postigao nenadmašne okuse svojih čokolada, Cluizel je često testirao više od 20 kombinacija metoda fermentacije i prženja. Stvarno prženje, mljevenje i miješanje zrna kakaovca već se odvija u Francuskoj u Voironu.
Kada je riječ o sirovinama, Michelu Cluizelu je doista stalo . Čak je patentirao zaštitni znak "Nobles Ingredients", što u praksi znači da u svojim proizvodima koristi:
samo čisti kakao maslac, bez ikakvih primjesa biljnih masti,
prirodna Bourbon vanilija umjesto vanilina,
ne koristi sojin lecitin niti umjetne arome.
Tvrtka također jamči da nijedna sirovina nije prošla kroz proces zračenja ili ionizacije.
Težina i veličina: 70g, 161×79×7 mm
Tvornica čokolade obitelji Michel Cluizel od 1948. godine proizvodi izuzetnu čokoladu. Nalazi se u Normandiji na sjeveru Francuske.
Dodatne informacije
Brend | Michel Cluizel |
---|---|
Kategorije | Bijela čokolada, Michel Cluizel |