×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

NOVI PROIZVODI California Exotics

Artikli 33 za 64 od 64 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics Bliss Mini Tulip Pink

    Uživajte u izuzetnom užitku s Bliss™ Liquid Silicone Mini Tulip, našim savršeno zakrivljenim stimulatorom dizajniranim za ciljanje vaše G-točke svojim zamamnim valovima. Istražite 10 inkrementalnih brzina vibracije, što vam omogućuje da prilagodite svoje iskustvo i pronađete savršenu razinu intenziteta.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargeable Butterfly Kiss Purple

    Prepustite se naelektriziranom užitku punjivog Butterfly Kiss®. Ova senzacionalna igračka kombinira privlačnost lepršavog leptira sa stimulatorom G-točke, pružajući dvostruku stimulaciju koja će vas ostaviti da žudite za još. Sa svojim zamamnim lepršanjem krila i primamljivim antenama, pruža optimalno uzbuđenje i titranje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargeable Butterfly Kiss Pink

    Prepustite se naelektriziranom užitku punjivog Butterfly Kiss®. Ova senzacionalna igračica kombinira privlačnost lepršavog leptira sa stimulatorom G-točke, pružajući dvostruku stimulaciju koja će vam omogućiti da žudite za još. Sa svojim zamamnim lepršanjem krila i primamljivim antenama, pruža optimalno uzbuđenje i titranje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Forbidden Removable Rose Gag Black

    Predstavljamo Forbidden™ Removable Rose Gag, zavodljivi fetiš dodatak dizajniran da poboljša vašu erotsku igru. Ova loptica ima jedinstvenu uklonjivu ružu, koja omogućuje laku prozračnost i personalizirana iskustva.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Forbidden Rose Anal Plug Large Black

    Predstavljamo Forbidden™ Large Rose analni čep ukrašen šarmantnim dizajnom ruže. Ima glatku površinu bez šavova, pomno izrađenu za vrhunsku udobnost. Izrađen od silikona koji je siguran za tijelo, ovaj čep osigurava sigurno i ugodno iskustvo.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Forbidden Rose Anal Plug Small Black

    Predstavljamo Forbidden™ Large Rose analni čep ukrašen šarmantnim dizajnom ruže. Ima glatku površinu bez šavova, pomno izrađenu za vrhunsku udobnost. Izrađen od silikona koji je siguran za tijelo, ovaj čep osigurava sigurno i ugodno iskustvo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cyclone Triple Chamber Stroker Transparent

    Pojačajte svoj užitak uz Cyclone™ trostruku komoru. Ovaj vrhunski masturbator dizajniran je kako bi vaše iskustvo podigao na nove visine svojim inovativnim značajkama i iznimnim dizajnom.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargeable Curved Probe Black

    Doživite veći užitak s punjivom zakrivljenom sondom, dizajniranom s udobnom krivuljom koja cilja na vaša najosjetljivija područja. Uz 10 intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, možete istražiti niz osjeta koji odgovaraju vašim željama.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargeable X-10 Beads Black

    Prepustite se užitku mekih i glatkih punjivih X-10 Beads®. Njegov postupni dizajn perli nudi ugodan osjećaj sa svakim umetanjem. Doživite 10 intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije koje će vaše zadovoljstvo podići na nove visine.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Elite Romeo Black

    Krenite na putovanje intimnog užitka s French Kiss™ Elite Romeo. Ova zavodljiva treperava kombinacija zadirkivanja i zabadajućeg metka osmišljena je kako bi rasplamsala vaše strasti i ostavila vas bez daha. Istražite 10 primamljivih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije koje će vas podivljati od želje.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cyclone Dual Chamber Stroker Transparent

    Više detalja o ovom proizvodu uskoro Doživite neusporedivo zadovoljstvo s Cyclone™ Dual Chamber Stroker. Ovaj vrhunski masturbator dizajniran je kako bi vaše zadovoljstvo podigao na višu razinu svojim inovativnim značajkama i iznimnim dizajnom.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Prepustite se očaravajućim užicima French Kiss™ Elite Lover i prepustite se prijenosu u svijet vrhunske ekstaze. Ovaj zavodljivi treptavi teaser osmišljen je da zapali vaše želje i probudi vaša osjetila. Sa svojim vibrirajućim i rotirajućim metkom, nudi 10 primamljivih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, omogućujući vam otkrivanje novih razina užitka.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Doživite očaravajući užitak French Kiss™ Elite Siren i podignite svoje intimne susrete na nove visine. Ovaj zadivljujući treperavi teaser dizajniran je da zapali vaša osjetila i otključa carstvo senzualnog užitka. Sa svojim teksturiranim vibrirajućim metkom, mami i izaziva, nudeći 10 izvrsnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije za ispunjenje vaših najdubljih želja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Predstavljamo Optimum Series® Vibro Air Pump, prvu vibrirajuću pumpu na svijetu koja se aktivira pritiskom, dizajniranu da podigne vaš užitak i pruži neusporedivo iskustvo.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Doživite vrhunski užitak s Optimum Power® Vibrating and Thrusting Stroker, potpuno samostalnim punjivim masturbatorom koji nudi i vibracije i mogućnosti potiskivanja. S 10 intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, kao i 10 neovisnih funkcija glađenja, ovaj uređaj pruža širok raspon osjeta za prilagođeni užitak.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Chain Thigh Harness Black

    Intenzivirajte svoja senzualna iskustva uz Euphoria Collection Multi Chain Thigh Harness. Ovaj vrhunski pojas za bedra dizajniran je za podizanje vašeg užitka na nove visine i oslobađanje vaših želja. Bilo da želite začiniti svoje intimne trenutke ili dodati jedinstvenu notu svom festivalskom izgledu, ovaj pojas za bedra s više lanaca savršen je izbor za hrabru izjavu.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics O-Ring Pasties Black

    Predstavljamo kolekciju Euphoria O-Ring pasties, savršen dodatak za podizanje vašeg senzualnog stila i istraživanje vaših fantazija. Ovi primamljivi kolačići imaju zadivljujući dizajn s O-prstenom i zakovicama, dodajući dašak oštre sofisticiranosti vašim intimnim trenucima.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cat Mask Black

    Oslobodite svoju unutarnju zavodnicu s maskom za mačke Euphoria Collection. Ovaj zadivljujući dodatak osmišljen je da rasplamsa vašu maštu i podigne vaše intimne susrete. Maska ima sigurno zatvaranje kopčom, što osigurava udobno i podesivo pristajanje za sate razigranog istraživanja.

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Opal Ripple Massager Green

    Predstavljamo Opal™ Ripple Massager, revoluciju u osjetilnom užitku. Dizajniran za maksimalni kontakt i pojačanu stimulaciju, ovaj teksturirani masažer podiže vaše iskustvo na nove visine.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Curve Pegging Kit Black

    Predstavljamo Boundless™ Silicone Curve Pegging Kit, kompletan paket dizajniran za nezaboravna iskustva klinčanja. Ovaj komplet uključuje univerzalni pojas s potpuno podesivim pojasevima za struk i bedra, koji osiguravaju sigurno i udobno pristajanje koje se može prilagoditi vašem obliku tijela.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Rechargeable Harness Black

    Doživite snažno prodiranje s Boundless™ punjivim višenamjenskim pojasom. Ultra-snažna sonda dizajnirana je za pružanje nevjerojatnih osjećaja i nudi 10 intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, osiguravajući da ćete pronaći savršenu postavku za svoje želje.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 7cm

    Predstavljamo Boundless™ FTM Stroker 2.75"/7 cm, vrhunske igračke od tekućeg silikona dizajnirane za povećanje zadovoljstva. Izrađene od visokokvalitetnog tekućeg silikona, ove košarice nude mekše, glađe i izdržljivije iskustvo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 5cm

    Predstavljamo Boundless™ FTM Stroker 2"/5 cm, vrhunsko iskustvo glatkanja. Ovaj stroker je izrađen od tekućeg silikona, materijala poznatog po svojoj mekoći, glatkoći i izdržljivosti.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Predstavljamo Boundless™ Reversible Squishy Ball Stroker, vrhunski stroker dizajniran za pružanje neusporedivog užitka i prilagodljivih osjećaja. Ovaj svestrani stroker ima škakljicu vrhova i dolazi s praktičnom kutijom za diskretno i higijensko skladištenje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Body Pump Kit Black

    Predstavljamo Boundless™ Body Pump Kit, moćan alat jednostavan za korištenje za prilagođeno i kontrolirano usisavanje. Ova pumpa za tijelo dizajnirana je kako bi poboljšala vaša intimna iskustva i pružila uzbudljive osjećaje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Alpha Prolong Large Ring Orange

    Predstavljamo Alpha™ Liquid Silicone Prolong Large Ring, vrhunski pojačivač za produženi užitak i poboljšane performanse.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Alpha Prolong Tread Ring Black

    Predstavljamo Alpha™ Liquid Silicone Prolong Tread Ring, vrhunski pojačivač dizajniran za poboljšanje vaših intimnih iskustava i maksimalno povećanje užitka.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Raven Charmer Black

    Predstavljamo Raven™ Charmer, kompaktni i diskretni mini masažer dizajniran da očara i oduševi. Ovaj elegantni i baršunasto mekani masažer ima dvostruke treperave dražilice koje će vas ostaviti u stanju blažene ekstaze.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Admiral Perineum Massager Blue

    Prepustite se vrhunskom užitku s Admiral® Liquid Silicone Vibrating Perineum Massager & Ring, silikonskim vibrirajućim pojačivačem i masažerom koji kombinira različite značajke kako bi pružio nezaboravno iskustvo.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Predstavljamo Admiral® 2 Ring Set, svestrani set vrhunskih silikonskih pojačivača dizajniranih da poboljšaju vašu izvedbu i zadovoljstvo. Ovaj set uključuje dva prstena s postupnim povećanjem veličine izrađena od rastezljivog, udobnog i čvrstog silikona.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Dr. Joel Prostate Probe and Ring Black

    Istražite stimulaciju i podršku u jednom jedinstvenom dizajnu sa sondom i prstenom za prostatu Dr. Joel. Mekani i rastezljivi prsten pruža potporu i izdržljivost, dok gomoljasta, postupno sužena sonda ispunjava vaše želje za stražnjim vratima za osjećaj punine za kojim žudite.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Curved Prostate Probe Black

    Za zadovoljavajući užitak prostate, Apollo™ zakrivljene sonde za prostatu nude savršen dizajn za dosezanje najslađih točaka na prostati i duž cijelog analnog kanala. Savitljiva, izdržljiva i gotovo bez šavova, ova sofisticirana sonda za prostatu ima ručku koja se lako povlači i izrađena je od glatke gume bez mirisa bez ftalata.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 64 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.