×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

NOVI PROIZVODI California Exotics

Artikli 33 za 54 od 54 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics Forbidden Rose Anal Plug Small Black

    Predstavljamo Forbidden™ Large Rose analni čep ukrašen šarmantnim dizajnom ruže. Ima glatku površinu bez šavova, pomno izrađenu za vrhunsku udobnost. Izrađen od silikona koji je siguran za tijelo, ovaj čep osigurava sigurno i ugodno iskustvo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cyclone Triple Chamber Stroker Transparent

    Pojačajte svoj užitak uz Cyclone™ trostruku komoru. Ovaj vrhunski masturbator dizajniran je kako bi vaše iskustvo podigao na nove visine svojim inovativnim značajkama i iznimnim dizajnom.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargeable Curved Probe Black

    Doživite veći užitak s punjivom zakrivljenom sondom, dizajniranom s udobnom krivuljom koja cilja na vaša najosjetljivija područja. Uz 10 intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije, možete istražiti niz osjeta koji odgovaraju vašim željama.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargeable X-10 Beads Black

    Prepustite se užitku mekih i glatkih punjivih X-10 Beads®. Njegov postupni dizajn perli nudi ugodan osjećaj sa svakim umetanjem. Doživite 10 intenzivnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije koje će vaše zadovoljstvo podići na nove visine.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cyclone Dual Chamber Stroker Transparent

    Više detalja o ovom proizvodu uskoro Doživite neusporedivo zadovoljstvo s Cyclone™ Dual Chamber Stroker. Ovaj vrhunski masturbator dizajniran je kako bi vaše zadovoljstvo podigao na višu razinu svojim inovativnim značajkama i iznimnim dizajnom.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Doživite očaravajući užitak French Kiss™ Elite Siren i podignite svoje intimne susrete na nove visine. Ovaj zadivljujući treperavi teaser dizajniran je da zapali vaša osjetila i otključa carstvo senzualnog užitka. Sa svojim teksturiranim vibrirajućim metkom, mami i izaziva, nudeći 10 izvrsnih funkcija vibracije, pulsiranja i eskalacije za ispunjenje vaših najdubljih želja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Power Vibro Air Pump Black

    Predstavljamo Optimum Series® Vibro Air Pump, prvu vibrirajuću pumpu na svijetu koja se aktivira pritiskom, dizajniranu da podigne vaš užitak i pruži neusporedivo iskustvo.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics O-Ring Pasties Black

    Predstavljamo kolekciju Euphoria O-Ring pasties, savršen dodatak za podizanje vašeg senzualnog stila i istraživanje vaših fantazija. Ovi primamljivi kolačići imaju zadivljujući dizajn s O-prstenom i zakovicama, dodajući dašak oštre sofisticiranosti vašim intimnim trenucima.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Cat Mask Black

    Oslobodite svoju unutarnju zavodnicu s maskom za mačke Euphoria Collection. Ovaj zadivljujući dodatak osmišljen je da rasplamsa vašu maštu i podigne vaše intimne susrete. Maska ima sigurno zatvaranje kopčom, što osigurava udobno i podesivo pristajanje za sate razigranog istraživanja.

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Opal Ripple Massager Green

    Predstavljamo Opal™ Ripple Massager, revoluciju u osjetilnom užitku. Dizajniran za maksimalni kontakt i pojačanu stimulaciju, ovaj teksturirani masažer podiže vaše iskustvo na nove visine.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Curve Pegging Kit Black

    Predstavljamo Boundless™ Silicone Curve Pegging Kit, kompletan paket dizajniran za nezaboravna iskustva klinčanja. Ovaj komplet uključuje univerzalni pojas s potpuno podesivim pojasevima za struk i bedra, koji osiguravaju sigurno i udobno pristajanje koje se može prilagoditi vašem obliku tijela.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 7cm

    Predstavljamo Boundless™ FTM Stroker 2.75"/7 cm, vrhunske igračke od tekućeg silikona dizajnirane za povećanje zadovoljstva. Izrađene od visokokvalitetnog tekućeg silikona, ove košarice nude mekše, glađe i izdržljivije iskustvo.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 5cm

    Predstavljamo Boundless™ FTM Stroker 2"/5 cm, vrhunsko iskustvo glatkanja. Ovaj stroker je izrađen od tekućeg silikona, materijala poznatog po svojoj mekoći, glatkoći i izdržljivosti.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Predstavljamo Boundless™ Reversible Squishy Ball Stroker, vrhunski stroker dizajniran za pružanje neusporedivog užitka i prilagodljivih osjećaja. Ovaj svestrani stroker ima škakljicu vrhova i dolazi s praktičnom kutijom za diskretno i higijensko skladištenje.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Body Pump Kit Black

    Predstavljamo Boundless™ Body Pump Kit, moćan alat jednostavan za korištenje za prilagođeno i kontrolirano usisavanje. Ova pumpa za tijelo dizajnirana je kako bi poboljšala vaša intimna iskustva i pružila uzbudljive osjećaje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Alpha Prolong Large Ring Orange

    Predstavljamo Alpha™ Liquid Silicone Prolong Large Ring, vrhunski pojačivač za produženi užitak i poboljšane performanse.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Alpha Prolong Tread Ring Black

    Predstavljamo Alpha™ Liquid Silicone Prolong Tread Ring, vrhunski pojačivač dizajniran za poboljšanje vaših intimnih iskustava i maksimalno povećanje užitka.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Raven Charmer Black

    Predstavljamo Raven™ Charmer, kompaktni i diskretni mini masažer dizajniran da očara i oduševi. Ovaj elegantni i baršunasto mekani masažer ima dvostruke treperave dražilice koje će vas ostaviti u stanju blažene ekstaze.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Admiral Perineum Massager Blue

    Prepustite se vrhunskom užitku s Admiral® Liquid Silicone Vibrating Perineum Massager & Ring, silikonskim vibrirajućim pojačivačem i masažerom koji kombinira različite značajke kako bi pružio nezaboravno iskustvo.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Predstavljamo Admiral® 2 Ring Set, svestrani set vrhunskih silikonskih pojačivača dizajniranih da poboljšaju vašu izvedbu i zadovoljstvo. Ovaj set uključuje dva prstena s postupnim povećanjem veličine izrađena od rastezljivog, udobnog i čvrstog silikona.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Dr. Joel Prostate Probe and Ring Black

    Istražite stimulaciju i podršku u jednom jedinstvenom dizajnu sa sondom i prstenom za prostatu Dr. Joel. Mekani i rastezljivi prsten pruža potporu i izdržljivost, dok gomoljasta, postupno sužena sonda ispunjava vaše želje za stražnjim vratima za osjećaj punine za kojim žudite.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Curved Prostate Probe Black

    Za zadovoljavajući užitak prostate, Apollo™ zakrivljene sonde za prostatu nude savršen dizajn za dosezanje najslađih točaka na prostati i duž cijelog analnog kanala. Savitljiva, izdržljiva i gotovo bez šavova, ova sofisticirana sonda za prostatu ima ručku koja se lako povlači i izrađena je od glatke gume bez mirisa bez ftalata.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 54 od 54 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.