×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

NOVI PROIZVODI vibrirajuće

Artikli 65 za 96 od 453 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Love To Love Oh Oui Danger Pink

    Osjećate li se pomalo voćno? Onda recite da ovoj orgazmičkoj banani. Love to Love preispitao je plod svačije fantazije kako bi vam ponudio 100% zdravu verziju. Ovo voće je više od običnog dilda. Opremljen mini vibratorom koji ga pretvara u stimulator, reći ćete da njegovim orgazmičkim vibracijama. Isprobajte, bez kalorija je!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Sassy Bunny Baby Pink

    Sassy Bunny je snažan zečji vibrator s dva motora koji stimuliraju g-točku i klitoris. Tehnologija potiskivanja stimulira G-točku dok tehnologija tapkanja pali područje klitorisa. Sassy Bunny ima teksturirani dizajn za pojačane osjećaje, opremljen silikonskim vrhovima za područje klitorisa, valovima i zakrivljenim vrhom za područje g-točke.

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love O.M.G Baby Pink

    OMG ima zakrivljen vrh koji je savršen za stimulaciju G-točke. Jednim gumbom jednostavno se krećete između 10 različitih načina vibracije. Ultra mekani silikon baršunaste teksture je gladak i siguran za kožu.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Bunny & Clyde Pink Passion

    Bunny & Clyde snažan je vibrator za zeca s 10 načina "lupkanja" i 10 načina vibracije. Osovina vibratora za zeca opremljena je funkcijom tapkanja koja se pomiče slijeva nadesno i stimulira G-točku. Manja drška ima funkciju vibracije i stimulira klitoris. Vibrator ima 2 motora kojima se neovisno upravlja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Swap nudi dva načina stimulacije: tapkanje i vibraciju, oba opremljena s 10 različitih načina. Osim toga, tri motora rade zajedno kako bi korisniku pružili ugodan trenutak. Swap je savršen vibrator za stimulaciju P- ili G-točke.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Silver Star 2.0

    Silver Star 2.0 je bullet vibrator koji spaja šik i modernost. Ovaj punjivi vibrator ima snažan motor koji omogućuje 10 načina vibracije. Bullet vibrator ima suženi vrh koji osigurava udobno umetanje. Njegova punjiva baterija proizvodi manje otpada, što znači da je vaše zadovoljstvo bolje za okoliš.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Black Muse 2.0

    Black Muse 2.0 nudi vam tajanstvene noći... Ovaj punjivi vibrator ima snažan motor koji omogućuje 10 načina vibracije. Bullet vibrator ima suženi vrh koji osigurava udobno umetanje. Njegova punjiva baterija proizvodi manje otpada, što znači da je vaše zadovoljstvo bolje za okoliš.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Siri 3 Pistachio Cream

    SIRI™ 3 je klitoralni vibrator aktiviran zvukom koji reagira na glazbene frekvencije u stvarnom vremenu i prenosi ih natrag na klitoris kao ugodne vibracije pomoću SoundSense™ tehnologije. Ima osam snažnih postavki užitka i dva ugrađena mikrofona za precizno prepoznavanje zvuka i poništavanje buke, eliminirajući svu nepoželjnu buku iz okoliša.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Siri 3 Purple

    SIRI™ 3 je klitoralni vibrator aktiviran zvukom koji na reakciju glazbene frekvencije u stvarnom vremenu i prenosi ih natrag na klitoris kao ugodne vibracije pomoću SoundSense™ tehnologije. Ima osam snažnih postavki užitka i dva ugrađena mikrofona za precizno prepoznavanje zvuka i poništavanje buke, eliminirajući svu nepoželjnu buku iz okoliša.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Siri 3 Calm Lavender

    SIRI™ 3 je klitoralni vibrator aktiviran zvukom koji reagira na glazbene frekvencije u stvarnom vremenu i prenosi ih natrag na klitoris kao ugodne vibracije pomoću SoundSense™ tehnologije. Ima osam snažnih postavki užitka i dva ugrađena mikrofona za precizno prepoznavanje zvuka i poništavanje buke, eliminirajući svu nepoželjnu buku iz okoliša.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Balldo Viballdo Black

    Nakon uspješnog lansiranja na tržište, originalni Balldo dizajn je ažuriran i Viballdo™ je stvoren!

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile RC G&P-Spot Vibrator Black

    Trostruka snaga motora za intenzivnu dvostruku stimulaciju!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 64,90 €

    49,90 €

    Nema na skladištu

  • Sweet Smile Mini Vibrator Black

    Svilenkasto mekan i fleksibilan za svestrani užitak!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coup!es Choice RC 3 in 1 Vibrator Green

    RC 3 u 1 vibrator iz Coup!es Choice s daljinskim upravljačem. Vibrator G-točke može se odvojiti od prstena za vibriranje pijetla tako da se obje igračke mogu koristiti zasebno za dodatni užitak. Kada se spoje, tvore fleksibilni vibrator s stimulatorom klitorisa koji se može nositi i u gaćicama. Višenamjenska igračka za raznoliku igru sama ili s partnerom!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Finger Vibrator Black

    Mali, elegantni vibrator za prste iz Oriona je lagana igračka izrađena od baršunasto mekog silikona koja se nosi na prstu pomoću rastezljivog prstena. Savršeno zakrivljen i s mekim izbočinama na spljoštenom vrhu za ciljanu stimulaciju točke užitka tijekom solo ili predigre. Vibrator metka se može izvaditi iz rukava i može se koristiti i samostalno.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile RC Panty Vibrator Red

    Lagani, tihi RC vibrator za gaćice tvrtke Sweet Smile s malim, jakim magnetom za neklizajuće pričvršćivanje na bilo koje gaćice. Stimulira klitoris i vulvu ciljano i intenzivno - bilo kada i bilo gdje - potpuno diskretno, a da to nitko ne primijeti!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Bullet Vibrator Pink

    Obavezno uz torbicu!

    7,90 €

    3,79 €

    Nema na skladištu

  • Sweet Smile RC Hands-free Vibrator Turquoise

    Uzbudljivi RC Hands-free vibrator tvrtke Sweet Smile za sinkroniziranu dvostruku stimulaciju vagine i klitorisa ili anusa i vulve. Vrlo fleksibilan, ergonomski dizajn s dvije ruke savršeno se prilagođava tijelu i pokretima. Za maksimalan užitak i ugodan osjećaj. Može se nositi i u gaćicama!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FemmeFunn Ossia Pink

    Ossia je revolucionarni nosivi metak vibrator na daljinsko upravljanje. Njegova super-tanka baza dizajnirana je za maksimalnu udobnost, što ga čini ugodnim za nošenje, čak i tijekom duljeg razdoblja.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha SVR Misora

    Snimite nježne boje neba koje se neprestano mijenjaju

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha SVR Kasumi

    Snimite nježne boje neba koje se neprestano mijenjaju.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JimmyJane Form 2 PRO Pink

    Najbolji prodavač u užitku se vratio — i moćniji nego ikada. Uz novi magnetski USB kabel za punjenje s pet načina vibracije i pet razina intenziteta, dizajn s dva motora Form 2 Pro snažno će masirati, stimulirati i dražiti vaš klitoris, dosežući nove razine euforičnog vrhunca.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • JimmyJane Deimos Blue

    Užitak visoke tehnologije susreće se s intuitivnim dizajnom s našim vibrirajućim silikonskim Deimos c-prstenom. Zajedno s dva snažna vibrirajuća motora (po jedan u svakom fleksibilnom uhu) koji nude sedam načina vibracije i tri razine intenziteta za maksimalnu stimulaciju klitorisa. Isprobajte daljinski upravljač za spontanu igru parova.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max Purple

    Her Ultimate Pleasure Max von Fantasy For Her kombinira intimnu vakuumsku čašicu s vibrirajućim jezikom za lizanje. Duga, uska, baršunasto mekana ručka može se koristiti i kao vibrator. Izvrstan je za vanjsku stimulaciju poput tijekom nevjerojatnog oralnog seksa i za duboki užitak. Ekstra duga cijev pumpe pruža više prostora tijekom solo zabave ili zabave udvoje!

    169 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Anal Play Vibrating Anal Plug Large Black

    Doživite intenzivno zadovoljstvo s našim velikim vibrirajućim analnim čepom. S proširenom bazom za stabilnost, pogodan je za uprtače i površinu. Uživajte u višebrzinskim vibracijama i teksturiranoj dršci izrađenoj od 100% silikona za neusporedivo zadovoljstvo. Promjera 17 cm, dizajniran je za čisto uživanje na stražnjim vratima, punjiv za beskrajno uživanje.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Anal Play Vibrating Anal Plug Medium Black

    Uronite u blaženstvo bez upotrebe ruku s našim vibrirajućim analnim čepom. Kompatibilan s pojasevima i ravnim površinama, njegove višebrzinske vibracije pružaju prilagodljivo zadovoljstvo. Izrađen od 100% silikona, njegova baršunasto glatka završna obrada i teksturirana drška pružaju izvrsnu unutarnju masažu. S dimenzijama od 11 cm, to je čisto uživanje u pozadini.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Stella C Curve Purple

    Doživite vrhunski užitak sa Stella™ Liquid Silicone “C” Curve, našim vrhunskim dvostrukim masažerom s jedinstveno teksturiranim vrhom dizajniranim za poboljšanje vaše predigre i užitka. Njegovo fleksibilno tijelo zavodljive obline opremljeno je snažnim tutnjavim vibracijama i dvostrukim motorima za intenzivne osjećaje koji će vas ostaviti da žudite za još.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Engily Ross Dildox Vibrating Color Changing Liquid Silicone Dildo 17cm Purple

    Dildox by Engily Ross je robna marka koja nudi niz fantastičnih dilda, svaki s jedinstvenim kvalitetama i karakteristikama, a svi su stvarno izvan svijeta. Unatoč razlikama u obliku, veličini, boji i značajkama, svi naši dildoi izrađeni su od najkvalitetnijeg tekućeg silikona, koji osigurava iznimno gladak dodir. Ne sadrže ftalate, a njihovi materijali su sigurni i iznimno zadovoljavajući.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Engily Ross Dildox Vibrating Color Gradient Liquid Silicone Dildo 17cm Blue-Pink

    Dildox by Engily Ross je robna marka koja nudi niz fantastičnih dilda, svaki s jedinstvenim kvalitetama i karakteristikama, a svi su stvarno izvan svijeta. Unatoč razlikama u obliku, veličini, boji i značajkama, svi naši dildoi izrađeni su od najkvalitetnijeg tekućeg silikona, osiguravajući dodatnu mekoću na dodir. Ne sadrže ftalate, a njihovi materijali su sigurni i iznimno zadovoljavajući.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Engily Ross Dildox Vibrating Color Changing Liquid Silicone Dildo S 14cm Purple

    Dildox by Engily Ross je robna marka koja nudi niz fantastičnih dilda, svaki s jedinstvenim kvalitetama i karakteristikama, a svi su stvarno izvan svijeta. Unatoč razlikama u obliku, veličini, boji i značajkama, svi naši dildoi izrađeni su od najkvalitetnijeg tekućeg silikona, koji osigurava iznimno gladak dodir. Ne sadrže ftalate, a njihovi materijali su sigurni i iznimno zadovoljavajući.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Conor je masturbator dizajniran posebno za njegovo zadovoljstvo. Uz 2 snažna motora, Conor nudi niz funkcija za iznimno ugodnu noć, bilo da ste sami ili s partnerom.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 453 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.