×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Pokloni za žene

Artikli 33 za 64 od 98 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Satisfyer Pro Plus Vibration

    Uživate u valovima pritiska vašeg Satisfyera, ali nedostaju Vam senzualne vibracije klasičnog vibratora za ležanje? Novi Satisfyer Pro Plus Vibration kombinira željene, stimulirajuće valove pritiska sa senzualnim vibracijama, dajući Vam neusporedivo iskustvo užitka!

    86,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA003-M Wildolo Amor Vibrating Monster Dildo Wireless App Suction Cup 8.4" Purple-Pink

    Sanjate li o monstruoznom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith vibrating Monster Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. Ovo je komad pametnog dizajna koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, dođite i saznajte više o njemu!

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    Prvi svoje vrste: Sizzling Simon je bez presedana, jer su E-Stim Vibes prve i jedine igračke koje vam omogućavaju da istovremeno uživate i u vibraciji i u električnoj stimulaciji – a za to im čak nije potreban set za stimulaciju živaca.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Premium 2 Bordeaux

    Womanizer PREMIUM 2 s originalnom Pleasure Air tehnologijom naša je najluksuznija kreacija do sada – doista Prada među igračkama za seks, ultimativna igračka za žene koje traže više od samo još jednog uređaja za igru. S više razina intenziteta nego ikad prije i poboljšanom funkcijom autopilota koja Vas vodi u nove, nepredvidive avanture, PREMIUM 2 je najčišći užitak uz najvišu kvalitetu.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Saloos Bio Coconut Oil 125ml

    Sastav bio kokosovog ulja izvrstan je za masaže, kada će njegova delikatna egzotična aroma pojačati opuštajuće iskustvo.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Pro Traveler

    Bilo da putujete po svijetu ili ste sretni kod kuće: praktična kapa ima magnetsko zatvaranje, čineći Vašeg prijatelja diskretnim i higijenskim suputnikom. Zahvaljujući kompaktnoj veličini, Satisfyer Pro Traveler možete brzo staviti u torbu. Zahvaljujući svom elegantnom dizajnu i internoj tehnologiji koja oduzima dah, to je lifestyle proizvod bez kojeg ne bi trebala biti nijedna kolekcija igračaka.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca 2 je univerzalni vibrator u najnovijoj verziji, koji omogućuje kontrolu putem aplikacije s kojom vaš ljubavnik može biti u istoj prostoriji, ali i na drugom kraju svijeta. Esca 2 vibrator možete jednostavno povezati s drugim Kiiroo proizvodima i uživati u interaktivnim iskustvima sa svojom voljenom osobom. Nije li ovo budućnost erotskih igračaka? LED stražnje svjetlo sinkronizirano je s vibracijama i pruža vizualnu povratnu informaciju vašem partneru. Postoji bezbroj načina za igranje s Esca 2, isprobajte ih sve!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    Otkrijte dildo koji će vam oduzeti dah! Zove se Gravity i na tržište dolazi iz svjetski popularnog brenda Lovense! Gravity će vas apsolutno oduševiti svojim automatskim udarcima i vibracijama kojima možete upravljati putem aplikacije. Zahvaljujući snažnoj usisnoj čašici na kraju, lijepi se za svaku glatku površinu i prilagođava vam se za savršeno iskustvo tijekom solo igara, a bit će izvrstan i kao partner u troje!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Golden Moments

    2 vrhunske igračke visoke kvalitete po super cijeni! Ove dvije najprodavanije igračke sigurno će biti popularne – pogotovo zbog izvrsne cijene. Komplet za svestrani užitak za vruću solo zabavu ili zabavu udvoje.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Tapping Vibrator with Remote Control Pink

    Ovaj nosivi vibrator s bazom u obliku leptira također ima savršeno konturirani oblik i prilagođava se vašim oblinama svojim ergonomskim dizajnom, a emulirana tekstura je jasno vidljiva. Udoban silikonski materijal omogućuje bolje iskustvo. A dizajn umetka drži ga na mjestu u vašim gaćicama.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • F-Machine Pro 4 Fuck Machine Black

    Je li moguće da najbolji budu još bolji? Pa da! F-Machine Pro 4 još je bolji od svojih prethodnika! Gledate novu razinu izvrsnosti u kvaliteti, glatkim, tihim i pouzdanim performansama kojima možete vjerovati i povjeriti svoje zadovoljstvo.

    1.539 €

    849 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Triple Stimulation Beaded Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Thrusting Vibrator ima potisni mehanizam, rotirajuće kuglice i vibrirajuću jedinicu zeca. Teleskopska duljina je oko 1,2 inča. Ergonomski dizajniran kako bi bolje pristajao vašem tijelu i pružio vam vrhunski seksualni doživljaj.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith HSD32 Tornado Dildo 25.7cm Pink-Purple

    Jeste li umorni od realističnih dildoa i tražite nešto malo drugačije? Ovaj dildo neobičnog uvijenog oblika izrađen je od visokokvalitetnog silikona, ima luksuznu teksturu i ugodnu mekanu površinu. Uživajte u svom putovanju užitka s njim i upotrijebite njegovu posljednju vakuumsku čašicu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NMC Louisiana Lounger

    Stroj za jebanje Louisiana Lounger pruža snažan užitak kad god poželite. Ležaljka anatomskog oblika na napuhavanje s mogućnošću spajanja jednog od 3 vibratora nudi mnoge mogućnosti.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Wave Chrome

    Je li masturbacija povezana s tuširanjem i kupanjem? Jeste li počeli otkrivati svoje zadovoljstvo u kupaonici? Womanizer dolazi s novitetom koji će vaše tuširanje pretvoriti u neponovljive uzbudljive trenutke. Wave je glava za tintu koju su razvili stručnjaci za kupaonicu i užitak u Womanizeru. I evo ga - glava od tinte za zadovoljstvo žena.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith 4.0 Sex Machine HS03-App Modular Design with KlicLok, App & Wire Control for Thrusting Action & Enhanced Experience

    Žudite li za automatskim remek-djelom i ljubavlju na prvi pogled? HiSmith je brend specijaliziran za jebene strojeve, a ovaj njihov novi proizvod krije još snažniji motor te je opremljen digitalnim zaslonom na kontroleru. 4.0 Sex Machine napravljen je da bude višenamjenski, kreativan, snažan i tih. Neka vaša mašta oživi i instalirajte aplikaciju na svoj mobitel koja će vam omogućiti upravljanje strojem s drugog kraja svijeta!

    1.169 €

    729 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hismith HS19 Mini Capsule Sex Machine

    Hismith je dizajn, razvoj i proizvodnja integrirane tvrtke. Usredotočeni smo na vrhunski dizajn i proizvodnju seks-strojeva. Naš cilj je pomoći našim klijentima u potrazi za vrhunskim zadovoljstvom u privatnom životu. Naša poslovna filozofija je simbioza i win-win s drugim brendovima.

    369 €

    269 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith WDA025-M Wildolo Silicone Vibrating Monster Dildo with App 24cm Blue-Purple

    Sanjate li o monstruoznom seksualnom užitku? Osigurajte si vječno zadovoljstvo uz vrhunski Hismith vibrating Monster Dildo, koji omogućuje i kontrolu putem aplikacije za pametni telefon. Ovo je komad pametnog dizajna koji će poslušati vaše želje i odmah ih ispuniti, dođite i saznajte više o njemu!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson x MotorBunny Buck with Vac-U-Lock

    Doc Johnoson i Motorbunny spojili su glave i zajedno su stvorili ovaj vibrator u stilu sedla, koji je jedini na svijetu koji može dodati i kompatibilan je s patentiranom tehnologijom Vac-U-Lock. Uživajte u nepogrešivoj snazi Motorbunnyja, prepustite se vibracijama i ne zaboravite pozvati svoj omiljeni Vac-U-Lock dildo.

    2.689 €

    1.919 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magnetifico Pheromone Allure pro Women 2ml

    Jedinstveni sastav serije MAGNETIFICO snaga feromona za žene osmišljen je kako bi pomogao povećati seksualnu privlačnost žena iz perspektive muškaraca. Sadrži sastojke dizajnirane da podsvjesno povećaju "seksualnu kemiju". Osmišljeni su kako bi vam pomogli ne samo povećati svoju seksualnu privlačnost, već i tijekom razgovora za posao, u školi tijekom ispita ili na poslovnom sastanku.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Dopustite da vas zavede dvostruka stimulacija ovog šarmantnog Satisfyera. Vanjsko zakrivljeno rame leži na vašem klitorisu i daje mu uzbudljivu vibracijsku masažu. Drugi motor brine o unutrašnjosti vagine, a ako želite, možete povezati Hug Me s aplikacijom na svom telefonu i pustiti da vibrira u ritmu vaše omiljene glazbe ili jednako intenzivno kao vaš partner s druge strane svijet određuje.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte u luksuzu! Ovaj Satisfyer u novom nevjerojatno lijepom dizajnu tu je za sve žene koje pate od elegancije i estetike. Izrađen je od najkvalitetnijih materijala i uzbudljiv je dragulj koji će stimulirati vaš klitoris bez kontakta pomoću valova pritiska i vibracija. I info za gospodu: ako tražite odgovarajući poklon za svoju voljenu osobu, onda ste ga upravo pronašli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Lovense Sex Machine

    Solo i vožnja u paru, stroga kontrola i s druge strane svijeta, to je jebeni stroj iz Lovensa. Njegovu stabilnu, robusnu konstrukciju lako je sastaviti, a stroj je iznimno tih u uporabi, tako da je vaša privatnost očuvana. Osim toga, to je i prvi sex aparat na svijetu koji ima dva kraja, pa ga mogu koristiti dvije osobe istovremeno. Dođite otkriti više detalja.

    1.539 €

    959 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Chorus Cosmic Pink

    Najintuitivniji vibrator za parove tvrtke We-Vibe® ikad — s podesivim pristajanjem, kontrolama koje reagiraju na dodir i vibracijama bez upotrebe ruku koji podiže seks na potpuno novu razinu.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator with Rotating Beads & Licking Tongue Pink

    Kombinirani vrhunci - Vibrator sve u jednom zadovoljava sve vaše osjetljive točke - Kombinirani vrhunac znači da se više od jedne erogene zone stimulira istovremeno. MHYNNR vibrator za G točku, sa svojom potisnom i vibrirajućom osovinom, fleksibilnim jezikom za lizanje i inovativnim zrncima rotirajućim za 360°, može stimulirati cijelu vašu vaginu --- G točka, točka A, vaginalni otvor. U međuvremenu, ne samo na klitorisu, 3 sloja jezika na zečjem kraju nude najbolju vanjsku stimulaciju u vulvi i stidnim usnama.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Sigurna magnetska kapica osigurava da igračka ostane na mjestu tijekom korištenja i stimulira v+Vaš klitoris dok hodate, sjedite, plešete ili ležite. Odličan izbor za zadirkivanje ili potpuni orgazam bez obzira u kojem se okruženju nalazite!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    Jedinstvena vrhunska igračka koja će osigurati da vaš život bude ispunjen zadovoljstvom, harmonijom i nevjerojatnim orgazmima. Womanizer Duo 2 će uz Pleasure Air tehnologiju oduševiti vaš klitoris, a drugi zakrivljeni dio će vibrirati točno na vašoj G-točki. Što implicira? Najbolji trenuci korisnosti <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith HSD01 Curved Giant Silicone Purple Starry Animal Dildo Suction Cup 8" Purple-Pink

    Umorni ste od realističnih dilda i tražite nešto malo drugačije? Ovaj dildo neobičnog životinjskog oblika izrađen je od visokokvalitetnog silikona, luksuzne teksture i ugodne meke površine. Uživajte u svom putovanju s njim i koristite njegovu usisnu čašicu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebno izdanje izrađeno od legure aluminija i titana. Trenutno najsnažnija glava za masažu s mrežnim napajanjem na svijetu i dizajnirana u tvornici u Cornwallu u Engleskoj.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Revolucije i nove mogućnosti. Apsolutni užitak i najnovija tehnologija. Pametna aplikacija i stimulacija klitorisa koja oduzima dah. Cijeli svijet se radovao ovome! Tu je novi Satisfyer Curvy koji se kontrolira putem aplikacije! Upoznajte i otkrijte beskrajne mogućnosti zbližavanja s partnerom na drugom kraju svijeta ili kako to učiniti u ritmu omiljene pjesme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Jedan zajednički cilj i dvije vrste stimulacije. Kolekcija Silver Delights kombinacija je originalnog i nenadmašnog Womanizer Premium i najmoćnijeg mini vibratora We-Vibe u jednoj ekskluzivnoj kutiji po sniženoj cijeni. Slavite kvalitetu, ljubav, zadovoljstvo i uzbuđenje!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx I Love Pink Gift Box

    Iznenadite svoju dragu ovim slatkim ružičastim kompletom punim ljubavi, romantike i uzbuđenja! Pronaći ćete 5 luksuznih igračaka koje će unijeti neodoljivu strast u vašu spavaću sobu. I zaljubljenim damama i parovima svidjet će se I Love Pink set koji otkriva nove mogućnosti zadirkivanja i vođenja ljubavi. Dajte zadovoljstvo, donirajte I Love Pink danas!

    76,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 98 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.