0 kn
×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!
  • video360
  • Satisfyer Men Heat Vibration
  • Satisfyer Men Heat Vibration

Satisfyer Men Heat Vibration

Satisfyer Men Heat Vibration opremljen je inovativnom funkcijom grijanja koja će vam pružiti nevjerojatno realistično iskustvo. Funkciju grijanja možete podesiti u 3 koraka na temperaturu do 40 stupnjeva Celzija i prepustiti se ugodnoj toplini u ljubavnom tunelu na valovima užitka. Kad zatvorite oči u ekstazi i prepustite se samom vrhu užitka, odmah ćete zaboraviti da je to samo alat! Ne vjerujete? Stoga pokušajte!

Proizvođač

Satisfyer

729 kn

359 kn

Na zalihi

ILI

Detalji

Satisfyer Men Heat Vibration opremljen je inovativnom funkcijom grijanja koja će vam pružiti nevjerojatno realistično iskustvo. Funkciju grijanja možete postaviti na temperaturu do 40 stupnjeva Celzija u 3 koraka i prepustiti se ugodnoj toplini u ljubavnom tunelu na valovima užitka. Kad zatvorite oči u ekstazi i prepustite se samom vrhu užitka, odmah ćete zaboraviti da je to samo alat! Ne vjerujete? Stoga pokušajte!

BOLJE OD VRUĆEG KOLAČA OD JABUKA

Muški dizajn u luksuznom crnom dizajnu čini ovaj vrući masturbator elegantnim alatom za moderne muškarce. Zahvaljujući svojoj idealnoj veličini, savršeno leži u vašoj ruci i omogućuje udobnu kontrolu čak i u strastvenijim situacijama. Zahvaljujući punjivim baterijama, uređaj čini dobro ne samo za vas, već i za okoliš. Ako vaš uređaj ostane bez energije, jednostavno ga napunite pomoću priloženog magnetskog USB kabela i divlja se vožnja može nastaviti.

  • vodootporan (IPX7)
  • 70 programa za vibracije
  • s funkcijom grijanja
  • silikon ugodan na dodir
  • punjenje isporučenim USB kabelom

Tražite li alat koji će vam pružiti isti osjećaj kao vrući seks? Tada je vaša potraga gotova, jer su vaše želje uslišane: Predstavljamo novi Satisfyer Men Heat Vibration.

MATERIJAL

Mekani silikon koji je ugodan na dodir je nevjerojatno gladak, brzo se prilagođava vašoj tjelesnoj temperaturi i idealno je nadopunjen nevjerojatno tvrdoglavom ABS plastikom. Za optimalan užitak preporučamo korištenje lubrikanata na bazi vode koji su savršeno prilagođeni proizvodima Satisfyer Men: možete birati između varijanti Neutral , Cooling i Warming. Lubrikant na bazi vode štiti materijal uređaja i održava njegovu površinu prekrasno glatkom. Zahvaljujući vodootpornom tretmanu (IPX7), uređaj možete temeljito oprati mlakom vodom i blagim sapunom. Zatim možete koristiti antibakterijski Satisfyer Men dezinfekcijski sprej za temeljitu higijenu.

Dodatne informacije

Brend Satisfyer
Za za muškarce
Stimulacija penis
Vibrirajući vibrirajuće
Svojstva luksuzno, stimulirajuće, vibrirajuće, vodonepropusno, zagrijano
Boja crna
Materijal plastika, silikon
Površina glatka
Duljina 8,3 cm
Širina 7,8 cm
Težina 193 g
Baterije punjive
Kategorije Automatski masturbatori, Najprodavaniji, Pokloni za muškarce, TOP 20 proizvoda za MUŠKARCE, Satisfyer

Napišite vlastitu recenziju

Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.