×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke testisi 10 - 14,9 cm

Artikli 33 za 44 od 44 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precizno, elegantno i luksuzno! Vibrirajući prsten Soiree oduševit će njega i nju. Savršeno je dizajniran da stimulira klitoris na najugodniji način dok vodi ljubav, a ujedno podržava erekciju i, zahvaljujući kontrakciji penisa, također pojačava klimaks. Uživajte u još boljem vođenju ljubavi, više iskustava, više strasti i više ljubavi za oboje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Ring & Plug with Vibration

    Jer dvoje je više od jednog! Ovom igračkom zadovoljit ćete svoj analni i penis, jer povezuje vibrirajući dildo s erekcijskim prstenom i tako vas zamišlja u uzbudljivom zahvatu. Izrađen je od svilenog silikona i svidjet će vam se na prvi dodir. Odbacite svaku tugu i zamijenite je za zadovoljstvo.

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs SACKJACK Jack Off Sheath Hot Pink

    Oxballs stavlja na tržište s jednim novinama i zovu se Sackjack. Ovo je igra napravljena od fleksibilnih i fleksibilnih Flex-TPR materijala i želja za vaše tijelo i drugu kožu. Sackjack je vrlo ukusan izgled koji čini dobar pogled na vaše mačke, a dobra je ideja da vaši testovi budu ukusni. Vatra je fine teksture koja pogoduje odgovarajućoj stimulaciji.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Dvostruki vibrirajući prsten za potpunu stimulaciju penisa i zadovoljstvo vašeg partnera! Denver se stavlja na penis i testise, tako da savršeno drži. Nudi vam 10 uzbudljivih funkcija vibracije i možete ga puniti putem USB kabela. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, što je čini super udobnom, savitljivom, mekom i vrlo lakom za oblačenje i skidanje. Doživite s njim još intenzivnija seksualna iskustva!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Upoznajte Amour, relativno malen vibrator sa vrhom u obliku srca koji će vam pružiti razigrane i ugodne osjećaje. Lepršavo srce će vas senzualno zagolicati svojim vibracijama i pomoći vam da otkrijete sve erogene zone. Služit će vam za uzbudljivu stimulaciju vanjskih osjetljivih mjesta poput klitorisa, testisa ili čak bradavica. Dopustite sebi da vas oduševe intenzivne vibracije i uživajte u dodiru svilenkasto mekog medicinskog silikona.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Incredible Duo

    Satisfyer Incredible Duo izrađen je od fleksibilnog silikona i stvara uzbudljiv učinak zadržavanja krvi u penisu i testisima. Dodatnu stimulaciju pružaju strukturirani detalji i voluminozni, široki stimulator klitorisa.

    37,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Rebel Cock & Ball Ring Black

    Začinite svoj ljubavni život! Ovaj uređaj nije ništa drugo nego fleksibilni prsten za penis i testise, koji zateže vaš penis u korijenu, produžavajući tako erekciju i intenzivan vrhunac. Ima i nazubljeni stimulator brane, a seks i masturbacija s njim će poprimiti novu i bolju dimenziju!

    18,90 €

    10,90 €

    Nema na skladištu

  • Zeus Electrosex Power Cage E-stim Cock and Ball Sheath

    Jeste li ljubitelj električne stimulacije? U tom slučaju ovaj rukav za penis će vas potpuno očarati. Kompatibilan je sa bilo kojim Powerbox Zaus sustavom i pružit će vam e-stimulaciju cijelog penisa kao i partnera ako ga koristite u kontaktu.

    68,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

  • Sweet Smile Vibrating Couple's Ring

    Za dulju izdržljivost i orgazme u zglobovima! Ona i on se zaljubljuju u ovaj prsten za kurac i testise. Podržat će i ojačati erekciju i istovremeno vibrirati klitoris. Njegova velika prednost je što se udobno uklapa, a vibrirajući stimulator klitorisa nikada ne promašuje cilj. Birajte između 10 moćnih načina vibracija i prepustite se visokokvalitetnom i mekom silikonu!

    45,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

  • Sport Fucker MOTOVibe NutSack Black

    Treba li malo ukrotiti svoja jaja da bi lijepo ostala na mjestu? Ova prekrasna stvarčica zabavljat će vas od jutra do mraka! Izrađena je od ugodnog mekanog tzv. tekućeg silikona i držat će vaša jaja na mjestu zahvaljujući prstenu promjera 3,2 cm. Birajte između 10 dodatnih načina vibracije, udobno se smjestite, opustite i eksplodirajte.

    129 €

    80,90 €

    Nema na skladištu

  • ToyJoy Icon Couples Massager

    Svidjet će vam se ova šarmantna ljubičasta igračka zahvaljujući 3 različite namjene. Može zamijeniti vibrirajući prsten, može biti snažan vibrator za nju, ali i za njega! Želite li stimulirati klitoris, testise ili bradavice? ToyJoy Icon je tu da ispuni vaše želje! Luksuzan je na izgled i učinkovit za korištenje, izrađen od prvoklasnog silikona, ima 3 motora i opremljen je s nekoliko razina vibracija i pulsiranja. Uživajte u uzbuđenju koje želite uz ToyJoy Icon i mirno ga koristite svake večeri, njegova svestranost će vam omogućiti!

    87,90 €

    53,90 €

    Nema na skladištu

  • Satisfyer Pro Penguin

    Najnovija verzija popularnog Satisfyera je ovdje! Puno je brži, snažniji, učinkovitiji i uz njega ćete doživjeti najintenzivnije orgazme! On se ističe u potpuno novoj tehnologiji i tako postaje pionir novog stila masturbacije.

    87,90 €

    49,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 44 od 44 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.