×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene posebno za žene 10 - 14,9 cm

Artikli 65 za 96 od 129 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Elegantno vibrirajuće jaje na daljinskom koje također vibrira! Otkrijte beskrajne mogućnosti uz Toy Purity. Uživajte u javnosti, povjerite kontroler partneru, uzbudite se ili kontrolorom intenzivno stimulirajte klitoris. I jaje i kontroler sadrže super snažan F1 motor snage 9500 i 6800 o/min.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Vibrating Vagina Pump

    Veća osjetljivost, zavođenje i stimulacija? Da! Sve će to pokazati vakuumska pumpa vašeg cvijeta. Vakuum će povećati protok krvi, a također i osjetljivost, a jednobrzinski vibrator će tada milovati ne samo klitoris već i njegovu okolinu. Uživajte u tajni iza vakuuma.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Ništa ne voli toliko kao kad se nečiji okretni jezik poigra s njezinim klitorisom. Izvukla je svoju novu ljubičastu igračku iz torbice i nasmiješila se, danas će biti dobro.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Želite li se popeti na vrh koji ćete osjetiti cijelom svojom vaginom? Wave je uzbudljivo mreškanje koje savršeno kopira vanjski dio vagine i stimulira vaše krilo s 10 načina senzualnih vibracija. Zaljubit ćete se u fleksibilni silikon od kojeg je napravljen Wave vibrator zbog njegove svilenkaste mekoće i vodootpornosti. Napravite sebi lijepu igračku koja razumije vaše tijelo.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • L'amourose Mya Beads Pro

    Venus kuglice Mya Beds Pro su Venus kuglice eliptičnog oblika (paket sadrži jednu ili dvije kuglice), unutar svake od njih se nalazi čelična kugla koja prenosi vibracije prilikom kretanja. Pro verzija lopte su teže.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Satisfyer Ultra Power Bullet 6 Turquoise

    Ako više volite jednostavnost, Satisfyer Ultra Power Bullet 6 pravi je mini vibrator za vas: njegov funkcionalni dizajn i jednostavan rad pobrinut će se za užitak brzo i učinkovito.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Uz Satisfyer Sunray, možete uživati u istovremenoj stimulaciji G-točke i klitorisa zahvaljujući vibracijama i valovima pritiska. Ovaj Rabbit silikonski vibrator opremljen je fleksibilnim lančanim zglobom koji se lako prilagođava vašem tijelu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašu novu luksuznu dragu za beskrajne trenutke strasti i nevjerojatnih orgazama. Snažan je pa će vas baš zadovoljiti, fleksibilan je pa vam se prilagođava, silikon je pa će vam biti udoban, vodootporan je pa će vam se svidjeti i kada se kupate, a vodootporan je, tako da nikad ne ponestane soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    U ovom slučaju ima seksi leopard uzorak i skriva još seksi igračku, a to je mala, ali moćna masažna glava. Njegove vibracije su tihe, ali snažne i nude vam 10 različitih funkcija. Vaš klitoris će plutati! Priuštite si elegantnu i kvalitetnu igračku u elegantnoj leopard torbici.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Zaključani orgazam klitorisa? Samo kroz sisanje! Pa nije to samo stimulator u stilu “nasise”, jer je to punjač za iF Design Award 2018. Možete biti sigurni da ćete razumjeti svoj klitoris. Njegov silikonski usnik pruža vam 12 učinaka usisavanja i to vam omogućuje dok ne dobijete dopuštenje. Potisnite svoj biser patnje nepostojećom stimulacijom!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Mislite li da vaše igre u krevetu u posljednje vrijeme gube svoju iskru? Pozovite u svoju spavaću sobu vibrator ovog para iz Pretty Love, koji će vam pomoći da ponovno zapalite vatru strasti i da vas oboje učini jako vrućim! Koristi se tijekom spolnog odnosa, kada stimulira unutarnji i vanjski dio rodnice, a vibracijom se osjeti i okus penisa, zbog čega se rodnica također ugodno sužava. Međutim, također će postati prekrasan suputnik tijekom uvertira, nudeći vam 12 načina vibracija, daljinski upravljač i svilenkasto mekanu silikonsku površinu. Prepustite se moći ovog pametnog leptira!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Dubok i diskretan užitak i slobodne ruke za to! Ovaj Javidin vibrator ističe se s 3 funkcije koje oduzimaju dah za sveobuhvatni užitak vagine i klitorisa. Njegova funkcija guranja i okretanja loptice će senzualno dražiti G-točku i preplaviti klitoris snažnim vibracijama. Što je s tvojim slobodnim rukama? Zgrabite v kontroler i birajte između 10 brzina hoda i 10 načina vibracije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Osjećate li se ikada kao Julie koja traži svog Romea? Upravo ste ga našli! I to nije bilo koji Romeo, on ima puno zadivljujućih značajki i također inovativni sustav koji će igrati cijelu vašu vaginu, uključujući klitoris. Njegov moderan izgled vas očarava kao i 10 intenzivnih načina rada. Dođite da se opustite i zadovoljite anatomski dizajniranim elegantnim imenom Romeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    Tražite li nešto vrijedno truda i uživanja? We-Vibe Touch X je najglatkiji i najhladniji vibrator za sva svoja opterećenja! Pomoći će vam osloboditi napetost u ciljnom tijelu, uživati u masažama njome od glave do pete, poželjeti vam dobro i pomoći vašim erogenim zonama. Uživajte na svakom mjestu i na svakom mjestu gdje je bilo vaše tijelo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Beau Purple

    Kako bi vaše potrebe uvijek bile u potpunosti zadovoljene, morate imati univerzalnog pomagača. To može biti ovaj Beau vibrator od svilenkasto mekog silikona s 12 snažnih funkcija vibracije. Modernog je, elegantnog izgleda, ugodan je na dodir i sigurno ćete cijeniti udobno rukovanje. Dođite dopustite da vas ponese nevjerojatno uzbuđenje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Ojačajte mišiće dna zdjelice i uživajte u blagodatima ove vježbe - intenzivniji orgazam, uža vagina, prevencija inkontinencije... S ovim loptama jačanje će biti ne samo učinkovito, već i ugodno, jer sadrže 2 snažna motora daljinskog upravljanja. Motori sadrže memorijski čip i nude vam 12 intenzivnih funkcija.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Simpatičan vibrator koji će stati u svaku torbicu! S ovim mini vibratorom možete uživati u bilo kojem trenutku i bilo gdje pri ruci. Ima uzbudljivu užljebljenu strukturu i baršunasto mekanu površinu koju ćete voljeti na prvi dodir. Uživajte u 7 načina vibracija i uživajte u jednostavnosti korištenja i elegantnom dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Vaš prijatelj u nelagodi s krajnjim zakrivljenim vrhom za udobno ciljanje gdje god vam je potrebno. Uživajte u 5 sjajnih značajki, vodonepropusnosti i snazi na 1 AA bateriji koju možete dobiti bilo kada i bilo gdje. Želite li uvijek imati orgazam pri ruci? Morate ga imati!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Evolved Lady in Red

    Ne morate samo voljeti crvenu da biste se zaljubili u ovaj vibrator. Ima tako zadivljujuće značajke da će ga obožavati kada ga prvi put upotrijebite. Izrađena je od luksuznog mekog silikona i predivno je fleksibilna pa ću se prilagoditi vašim potrebama. Pozovite svoju novu crvenu jorganu u spavaću sobu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Koliko god vaše potrebe bile dopuštene u događaju, morate imati univerzalni alat. To može biti Alice vibrator od mekog mekog silikona s 12 lakih funkcija vibracije. Moderno je, elegantno izgleda, potrebno je dodati i osigurati dobru izradu. Utvrdite da ćete biti podložni nevoljnom uzbuđenju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hype Wand

    Ovaj stilist iz California Exotics ispunjava sve zahtjeve koji se postavljaju pred moderne erotske igračke. Izrađen je od ugodno mekog i ujedno fleksibilnog silikona, ima 10 funkcija vibracije, a njegov fleksibilan vrat omogućuje vam da dođete točno do mjesta koje zahtijeva najviše vibracija. U njegovoj utrobi je snažan motor koji se može puniti preko USB-a, a istovremeno je vodootporan i jednostavan za rukovanje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Nova Kegel Balls Green

    SVAKOM Nova Ben Wa lopte izrađene su od silikona koji je 100% vodootporan. Prema teoriji Kegelovih vježbi, osmislili smo ove tečajeve vježbi posebno kako bismo pomogli onima kojima je vagina opuštena nakon poroda. Tri kompleta Nova lopti imaju tri postupno povećane težine za različite potrebe vježbanja. Učinkovite kegelove vježbe pomažu u jačanju ženskih PC mišića, poboljšavaju zdravlje i donose seksualne dobrobiti i zadovoljstvo. Za svakodnevnu tjelovježbu ili oporavak nakon poroda, SVAKOM Nova lopte su savršen izbor za Vas.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Genijalni oblik ovog vibratora i prvoklasne značajke obećavaju jedno - savršen orgazam! Zove se Sonnet Vibe i osmišljen je tako da svako iskustvo s njim učini što oduzima dah. Ne samo da može intenzivno vibrirati na G-točki, već i iritirati klitoris kroz funkciju usisavanja. želiš li ga? Vi to želite i mi to razumijemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • L'amourose Mya Beads Lite

    Mya Beds Lite Venus kuglice su Venus kuglice eliptičnog oblika (pakiranja sadrže jednu ili dvije kuglice), unutar svake od njih nalazi se čelična kuglica koja prenosi vibracije pri kretanju.

    76,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Želite li doživjeti potpuni i nekontrolirani orgazam? Predstavljamo apsolutno preslatku i visokokvalitetnu OG Pro 2 seksualnu igračku s nevjerojatnim značajkama! Masirat će vam G-točku i sisati klitoris na razini koju odaberete putem luksuznog daljinskog upravljača. Zato se opustite, udobno smjestite i uživajte u trenutku koji je samo vaš!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Kegel Training Set Mango

    Ojačajte mišiće dna zdjelice na ugodan, jednostavan i moderan način. Njihovo jačanje ima puno prednosti! Uživat ćete u intenzivnijim orgazmima, a vaš će partner sigurno cijeniti vašu natopljenu užu vaginu. Ovaj set je pogodan za početnike, izrađen je od mekog silikona i pružit će vam sreću i zdravlje.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrator diskretne veličine i ujedno idealan partner ne samo za putovanja! Razveselit će vas snažnim i prodornim vibracijama koje ćete zahvaljujući zakošenom vrhu ciljati tamo gdje će vam trebati. Osim vibracijom, može i senzualno zagrijati, što je seksi nego što možete zamisliti. Volite ga klitoris, grudi ili što god želite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Pustite ruke da se odmore i uživajte u ovom Happy Rabbitu s dvostrukom stimulacijom! Brinut će se za vašu G točku i klitoris u isto vrijeme. Ima dva kvalitetna motora i također svilenkasto mekanu silikonsku površinu koja će vam se svidjeti. Birajte između 15 sjajnih brzina i uzoraka vibracija i oduševite svoja osjetljiva mjesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasik s jedinstvenim značajkama. Ovaj divni glatki vibrator pružit će vam sve što poželite. Snažan je, au isto vrijeme vrlo tih, ponudit će vam 8 programa vibracije i 5 nevjerojatnih načina elektrostimulacije plus program za vježbanje dna zdjelice. A kada ostane bez snage, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Pussy Pump Pink

    Igrajte se s osjetljivošću vlastitog cvijeta! S ovom pumpicom ćete napumpati dobar volumen i učiniti svoju vaginu visoko osjetljivom na nove visine užitka. Pussy Pump je ergonomskog oblika, savršeno pristaje i prianja uz usne i klitoris. Pumpicu u ruke i idemo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Ružičasti vibrator u obliku zeca koji skriva moćne rotirajuće kuglice! Doživite dosad nepoznato uzbuđenje i dopustite da vas ponese jedan za drugim orgazam. Enchanted Bunny vaš je novi erotski pomagač s mekanom silikonskom površinom, ugrađenom punjiva baterijom i 12 avanturističkih funkcija. Uz njega uživajte u jedinstvenoj dvostrukoj stimulaciji i podlegnite beskrajnom zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha Zen je jedinstveni vibrator dizajniran od strane žena za žene. Već na prvi pogled osvojit će vas njegovo svilenkasto mekano silikonsko tijelo koje je formirano nizovima nabora i savršeno je oblikovano tako da vam udobno leži u ruci. Tako će dodir Iroha Zen vibratora biti apsolutno ugodan, iritirati ga, uvrnuti ga i pustiti da vaša vagina podlegne osjećajima toliko uzbudljivim da ćete moći levitirati iznad tla nekoliko minuta u najzadovoljnijim orgazmičkim stanjima.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 129 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.