×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke vibrirajuće crna 10 - 14,9 cm

Artikli 97 za 128 od 198 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Otkrijte ugodne vibracije (ne samo) u svom anusu! Ovaj fleksibilni vibrator ciljanog oblika na prostatu ima zavodljiv oblik penisa i ne ugađa samo prostati i perineumu, već i G-točki i klitorisu. Birajte između 10 načina vibracije i uživajte u dodiru mekog silikona, točno tamo gdje vam se sviđa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Ništa nije tako seksi kao trenutna stimulacija penisa i prostate. A upravo to će vam donijeti ova igračka! Bit ćete zadovoljni kombinacijom vibracije i topline, a njegov je oblik dizajniran tako da precizno dopire do vaše prostate i stimulira P-točku zagrijanim vrhom. Vibracija također uživa penis kroz teksturirani prsten i sve ćete kontrolirati putem kontrolera. Ili to povjeravate svom kolegi?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju uz Eclipse Roller Ball Probe Stimulator prostate Ne samo da vam daje 12 intenzivnih vibracijskih funkcija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima sami ili u društvu svog kolege!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Želite li se počastiti nevjerojatnom dugom stimulacijom? S ovim stimulatorom prostate na praktičnom pojasu, moći ćete uživati u zadirkivanju na stražnjim vratima danima! Stimulator kao takav izrađen je od vrhunskog silikona i pogodan je i za potpune početnike. Zakrivljeni oblik ugodno doseže prostatu i vrši uzbudljiv pritisak na nju. Osim toga, zahvaljujući tankom vrhu, lako se stavlja i kada dodate kap gela za podmazivanje, ide kao po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Upoznajte ovu elegantnu Sfingu, koja će na najučinkovitiji način ugoditi svakom čovjeku, jer ne samo da nudi vibracije, već se može i zagrijati na ugodno toplu temperaturu. Uživajte u genijalnoj stimulaciji prostate i penisa i prepustite se snazi 2 motora najviše kvalitete. Sphinx je izrađen od visokokvalitetnog silikona koji je svilenkasto mekan i siguran za tijelo, upravlja se daljinskim upravljačem i tako s njim možete uživati u prekrasnim hands-free igrama.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Black

    Tražite li univerzalni vibrator za otkrivanje prekrasnih učinaka vibracija? Nyly je pogodan za sve prilike! Ima rotirajuću bazu s kojom možete odrediti brzinu, a također i zaobljeni zaljev za udobno i ugodno upoznavanje. S njim otkrijte svoje tijelo i njegova osjetljiva mjesta, bit će uzbudljivo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 595390

    Želite sretnu prostatu? Razveselite je i mazite je ovim učinkovitim stimulatorom koji će branu odvesti u show. Ima 10 načina intenzivnih vibracija i super fleksibilan vrh za udobno punjenje. Uzbudljiv oblik gadgeta razumjet će vaše potrebe, stoga mu dajte priliku da vam pokaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel RC Butt Plug with 3 Functions Black

    Ispunjavajući analni užitak! Ovaj praktični stimulator može kuckati, pulsirati i vibrirati u 10 načina, a štoviše, ima apsolutno savršen oblik i može se napuhati. Njegova 3 snažna motora jednostavno će se pobrinuti za vašu zabavu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Rotating & Vibrating Plug

    Želite li doživjeti zadivljujuću rotaciju u anusu? Nastavi! Ovaj nevjerojatno rotirajući analni čep ima 7 rotacijskih načina kretanja malih brojnih malih kuglica smještenih u vratu igle. Odabrat ćete razinu rotacije putem praktičnog daljinskog upravljača i svidjet će vam se mekana silikonska površina na prvi dodir. Vrtite se od uzbuđenja!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Uživati! Optimum Get Hard set je ovdje za vaše zadovoljstvo! Zahvaljujući naprednim tehnologijama, možete uživati u automatskoj vakuum pumpi, koja vam kao bonus nudi 3 razine intenzivnog usisavanja i 5 funkcija vibracije. Radite na svojoj izdržljivosti i korak po korak postanite majstor na ugodan način.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 550841 Black

    Topla vibrirajuća zabava! Ovaj mastrubator jednostavan za držanje oduševit će vas svojom unutarnjom stimulirajućom teksturom u obliku točkica i debelih nazubljenih ureza u dijelu žira. Izuzetno je fleksibilan i može senzualno zagrijati do 55°C. Birajte između 7 načina vibriranja i ponesite vibrator sa sobom u kadu ili tuš, jer je vodootporan.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Minds of Love Timo Black

    Moderni moćni vibrator za vaš apsolutni užitak! Timo će istovremeno stimulirati vaš klitoris i b-točku jer sadrži 2 snažna motora s 10 intenzivnih funkcija. Odaberite onaj pravi za sebe iz vibrirajućih i pulsirajućih načina rada i uživajte u dodiru mekog i visokokvalitetnog silikona.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Uživajte u ukusnim iskustvima koja dolaze iz vašeg anusa, a posebno vaše prostate. Ovaj mali i kompaktni stimulator prostate jednostavan za korištenje oduševit će vas svojim savršenim oblikom i vibracijama u donjem fleksibilnom dijelu. Ugodi prostati i perineumu u isto vrijeme!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Iker Black

    Privlače li vas nove divne visine i tražite kvalitetnu i modernu igračku koja bi mazila vašu prostatu? Iker prestižnog brenda Svakom svakako je vrijedan vaše pažnje! Nudi vam 7 načina rada vibracije, mogućnost upravljanja putem aplikacije, 2 motora i revolucionarne orgazme. Ne možete odbiti ovu ponudu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Sanjate li o istraživanju vlastitog tijela i otkrivanju odvažnijeg užitka? Otkrijte 8 uzbudljivih postavki vibratora za prostatu Lelo Billy 2. Njegova nevjerojatna snaga zadovoljit će vas intenzivno, ali i nježno, a vjerujte, nema luksuznije igračke koja bi vam omogućila tako savršenu masažu osjetljive prostate.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Curitis Black

    Povećajte svoje performanse i povećajte svoje zadovoljstvo! U usporedbi s klasičnim prstenima za erekciju, ova praktična omča za erekciju ističe se mogućnošću podešavanja povlačenja. Stoga su zajamčeni sigurno i udobno pristajanje i učinkovita uporaba. Petlja zateže penis, čime jača i produljuje njegovu erekciju, kao i umnožava ugodne osjećaje tijekom vrhunca. Vibracije će tada uglavnom iritirati klitoris, a i on i ona će cijeniti funkciju omče!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Žudite za nečim ugodno toplim za vaš penis početkom zime? Ovaj šarmantni masturbator ne samo da je spreman zagrijati vas do 40°C, već i milovati vaš penis uzbudljivim vibracijama. Ovo je moderan proizvod pa ne čudi da se puni preko USB kabela, vodootporan je i izrađen od svilenkasto mekog silikona koji je siguran za tijelo i ne sadrži ftalate.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    Tražite praktičan vibrator? Tulip vam nudi 10 različitih načina vibracija s kojima ćete istražiti svoj beskrajni užitak. Put do otkrivanja vlastitog uzbuđenja bit će nevjerojatno ugodan jer ima predivno mekanu i meku silikonsku površinu s genijalnim rebrima. Zabavite se tamo dok vam se nožni prsti ne izvrću!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Obične igle vam više nisu dovoljne? Vrijeme je da otkrijete što Nexus Bolster može učiniti s vrhom na napuhavanje koji vam omogućuje da prilagodite pritisak na prostatu tijekom igranja. Sadrži snažne motore sa 6 različitih postavki vibracija. Zgrabi daljinski upravljač i hajde!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Možete li zamisliti kako bi bilo da vaš penis ima natprirodne sposobnosti? Zeusov vibrirajući prsten dat će život vašoj mašti! Produžit će i ojačati erekciju, a njegova dva motora u gornjem i donjem dijelu će vas i vašeg partnera maziti senzualnim vibracijama. Uživajte u erotskom zadirkivanju s njim u paru ili pokušajte sami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Butt Plug Black

    Zgodna i kvalitetna igračka za senzualno punjenje i otkrivanje analnog užitka ili isprobavanje analnog istezanja. Ovaj fleksibilni vibrator ima ne samo lijep, već i praktičan oblik. Možete ga koristiti za trenutnu stimulaciju prostate i brana, koji će svojom teksturom ugodno iritirati. Njegova funkcija na napuhavanje osigurava osjećaj sitosti. Dodajte tome vibraciju od 7 modova i poludite od užitka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Što se događa kada ovaj uređaj počne dodirivati vašu P-točku ili prostatu? Počinjete plutati na valovima nevjerojatnog orgazma. Tap To je kruti vibrator za prostatu s skočnim gumbom na vrhu koji je dizajniran da simulira tapkanje prstom. I to nije sve! Osim uzbudljivog tapkanja prostate, Tap It također može vibrirati, čak i pod vodom, jer je vodootporan.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper izrađen od silikona ugodnog za kožu i s 2 petlje, od kojih se jedna može podesiti po veličini, osigurava pojačan učinak cirkulacije krvi i produljuje ljubavnu igru. Dodatne vibracije stimuliraju oba partnera.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Hype Wand

    Ovaj stilist iz California Exotics ispunjava sve zahtjeve koji se postavljaju pred moderne erotske igračke. Izrađen je od ugodno mekog i ujedno fleksibilnog silikona, ima 10 funkcija vibracije, a njegov fleksibilan vrat omogućuje vam da dođete točno do mjesta koje zahtijeva najviše vibracija. U njegovoj utrobi je snažan motor koji se može puniti preko USB-a, a istovremeno je vodootporan i jednostavan za rukovanje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Osjećate li se malo samoljublja, ali vas to trenutno ne košta? Ovaj vibrirajući silikonski masturbator namjestit će vam ga jednom ili dvaput, također će vas malo naljutiti, a na kraju će vam biti beskrajno ugodno. Stimulacijski žljebovi će vas masirati u kombinaciji s jednim od 10 načina vibracija, a kad god igrački ponestane, dovoljno je samo je napuniti putem USB-a.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Model Sweet Seal Connect App s upravljanjem putem aplikacije oduševit će vas snažnim motorom, voluminoznim, zaobljenim oblikom i intuitivnim upravljanjem. Zahvaljujući aplikaciji Satisfyer Connect, ovaj silikonski analni vibrator može se koristiti uistinu univerzalno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Najbolja solo zabava s funkcijom grijanja, vibracije, usisavanja i impulsa za vrijeme F. Ovaj masturbator savršen je za svakoga tko sanja o intenzivnim orgazmima ili čak pati od erektilne disfunkcije. Njegov unutarnji mekani rukav ima prekrasne uzbudljive utore, koji zbog svog posebnog oblika stvaraju realan osjećaj usisavanja tijekom penetracije.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Stimulator

    Pomoćnik za izravnu stimulaciju žira! Kompaktan je, jednostavan za korištenje i opremljen s mnogo grebena i mogućnosti vibracija. Rebel Glans nudi vam 10 načina vibracija za vašu omiljenu raznolikost, između kojih možete prebacivati pomoću gumba izravno na igrački. Uzmi ga u ruku i otkrij koliko je malen, lagan i mekan, a onda ga samo stavi na žir i ahhhh.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Začinite svoj seksualni život i podlegnite vibrirajućem C-prstenu sa 7 mogućnosti podešavanja popularnog brenda Doc Johnson.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s tehnologijom zgrušavanja zbog koje vaša prostata poludi od uzbuđenja. I to nije sve, ovaj stimulator će vas dvostruko iritirati, jer branu neće ostaviti neprimjećenom. Uživajte u zadovoljavajućim iskustvima nove razine!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nova razina doktorskog igranja! Ovaj alat vibrira i također svijetli, tako da vam pomaže da vidite točno gdje želite ili trebate vidjeti. Dakle, ima integrirano LED svjetlo i možete ga unijeti vaginalno ili analno. Pomoći će vam da proširite rupu do 2 cm, a gornja oštrica je prozirna za bolji pregled!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nešto bolje od prosječnog analnog čepa! Lumen nudi nova iskustva za sve koji se ne boje svoju spavaću sobu pretvoriti u pozornicu. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona s Velvet Wave tehnologijom, koji je podstavljeni teksturirani silikon koji donosi i udobnost i blaženi užitak. On će biti zvijezda vašeg showa, ne samo zahvaljujući završnom dijamantnom svjetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 97 za 128 od 198 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.