×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke 10 - 14,9 cm

Artikli 65 za 96 od 922 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bswish bfilled Classic Unleashed Black

    Vrata nove zabave vam se tek otvaraju, stoga ne bojte se i dođite vidjeti što je iza njih. To je nevjerojatan vibrirajući bežični analni čep!

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    TheMultifun 2 zadovoljava Vaš libido vrlo posebnim oblikom s 3 snažna motora iznutra koji se mogu vješto integrirati u Vaše vođenje ljubavi: Dok je jedan od njih u voluminoznom, gornje glavno tijelo, svaki od ostalih u donjem vrhu od dva zakrivljena užitka ruke, pružaju uzbudljive vibracije. To znači: bilo nasuprot, na vrhu, unutar, ispod ili između - ružičasti višenamjenski uređaj stimulira Vas onako kako Vam je potrebno! Dva donja motora mogu se kontrolirati odvojeno od gornje glave, tako da oba dijela vibratora mogu ponuditi 10 različitih programa vibracija. S 2 gumba možete stvoriti čak 100 kombinacija.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Size Matters Clear Sensations Enhancer Sex Sleeve

    Isprobajte ovo za veličinu! Ova tanka, teksturirana futrola savršena je za muškarca u pokretu. Sada možete skliznuti u trenutačno poboljšanje erekcije, bez čekanja, tableta ili krema! Vanjska tekstura stimulira Vašeg ljubavnika svakim pritiskom i daje suptilno povećanje obujma na bilo kojoj veličini.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Funky Massager Pink

    Mali, ali vrlo učinkovit stimulator klitorisa s 4 izmjenjive glave koji će vas dovesti do vrha dobrobiti. Ovaj mini vibrator skriva svu svoju snagu na vrhu, gdje vibrira teksturirane nastavke koji jedva čekaju da budu pričvršćeni za vaš klitoris ili bradavice.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision Joyballs Secret Set Pink/Purple

    Set Joyballs loptica pomoći će vam da učinkovito ojačate mišiće zdjeličnog dna i ujedno vam dati blagu stimulaciju koja će vas ugodno pripremiti za strastvenu večer s partnerom. Ovaj je proizvod dizajniran od strane žena za žene, estetski je ugodan izgled, ergonomski oblik i vrlo je jednostavan za korištenje. Joyballs Secret Set je luksuzni set Venus loptica koje preporučuju ginekolozi i potpuni početnici.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Tisuću je puta bolji od vaše omiljene igle, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Vibrating Vagina Sucker 0598739

    Za nevjerojatne stidne usne i uzbudljive osjećaje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Samopodmazujući: sklizak kada je mokar. Samo dodajte malo vode i kliznite unutra. Teksturirano: uživajte u erotskim osjećajima dok izbočine masiraju Vaše tijelo. Imajte sve: lijepo oblikovan anal. vaginalni. usta za popušiti. Vibrira: uklonjivi vodootporni vibrator zuji po vašoj dršci za eksplozivne orgazme. Samo najbolje: dizajnirano, projektirano, razvijeno, isprobano, voljeno i odgovorno napravljeno od strane Blusha.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Friend with Benefits Nicole Adams Masturbator

    Osjećate li se ikada pomalo usamljeno? Nicole Adams će uvijek biti ovdje s vama! Barem njezina vagina u sličnom kompaktnom masturbatoru. Očarat će vas svojom mekoćom i realističnim osjećajem koji će vam pružiti zahvaljujući svojoj unutarnjoj strukturi. Ne dajte se nagovarati i zavesti!
    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Simply Anal Baloon

    Zahvaljujući mogućnosti povećanja i smanjenja veličine igle, svatko može odabrati najprikladniju veličinu. Igla je dizajnirana i za početnike i za napredne.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Alice Masturbator

    Alice je uvijek tu za Vas! Otkrijte realno iskustvo s Alice + iz kolekcije Kokos. Ovaj vrlo realističan masturbator izrađen je od mekanog i savitljivog materijala koji je poput prave kože. Masturbator ima dva otvora: anus i vaginu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO F1S V2 Masturbator Black & Red

    Gledajte svoje uživanje uz ovaj moderni masturbator s fleksibilnim casual rukavima i širokim rasponom intenziteta zvuka i 4 pulsirajuća programa. S 10 najsuvremenijih senzora za povratne informacije u kućištu opterećenja, aplikacija LELO dizajnirana je da vam pomogne u izradi najnaprednijeg skupa programa. Dajte život svojim fantazijama!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Ugodno klizi u vaše dupe i oduševit će vas, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Uživajte u povećanom analnom užitku putem dviju pulsnih točaka e-stimulacije, pružajući užitak trnaca iznutra i izvana. 5 razina elektrostimulacije mogu se koristiti sa ili bez 5 snažnih vibrirajućih funkcija. Sveukupni ergonomski oblik pruža specifično uzbuđenje prostate i ugodnu stimulaciju izravno u perinealnu regiju. Može se nositi samostalno ili tijekom seksualne igre.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Butt Plug Black

    Želite li početi otkrivati analno uzbuđenje? Nabavite ovaj silikonski analni čepić po nenadmašnoj cijeni! Savršeno je za početnike jer ima nevjerojatan oblik i zakošeni vrh za jednostavno umetanje. Široka baza je praktična i sprječava previše guranja. Silikonski materijal je mekan i ugodan na dodir, a zahvaljujući njemu igla klizi u vaš anus s kapljicom lubrikanta poput maslaca.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim E-Box Series 2B Kit

    Prvi put pokrenut na Erotici 2010., trebale su mu više od tri godine solidnog razvoja da dođe do rezultata, a još uvijek se poboljšava s novim beta firmverom objavljenim 2015.

    689 €

    439 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripremite se za rock and roll uz P-Rock™ masažer prostate. Ovaj inovativni novi masažer prostate za muškarce savršena je seksualna igračka za korištenje, bilo da ste sami ili s prijateljem u igri. Njegov jedinstveni, zakrivljeni dizajn idealan je za istovremenu stimulaciju prostate i testisa, pa se pripremite da vas potpuno oduševi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Black

    Eksperimentira s zadirkivanjem bradavica i ugodnim sisanjem s Nipple Play Vacuum Twist Suckers. To su diskretne i kompaktne čašice koje pričvrstite na bradavice i pustite ih da podlegnu vakuumskom pritisku i intenzivnoj stimulaciji koju iznenada izazivaju, ali i orgazmičke osjećaje. Radujte se, uvijajte, uživajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Elegantan i diskretan vibrator za beskrajno ugodne trenutke. Njegov stilski oblik nalik na ruž u kombinaciji s ružičasto-zlatnom bojom zajedno tvore prekrasan estetski komad koji se nećete sramiti pokazati svojoj najboljoj prijateljici, a kamoli partneru. Veselite li se već 10 moćnih funkcija i stimulacije klitorisa suženim vrhom?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Love Shower

    Vodeni tuš (klistir) You2Toys Love Shower je kombinirani tuš za ispiranje s pumpicom u jednom.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator punog tijela sa svilenkasto glatkim završetkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Penis čep za mokrenje i ejakulaciju. Osjetite ga u mokraćovodu, umasirajte i uživajte! Plugis Piss Play penis iz You2Toysa bit će izvrstan dodatak za sve koji žude za novom vrstom užitka. Ovaj šuplji čep dizajniran za sondiranje i izrađen je od 100% silikona, fleksibilan je i siguran za tijelo, jer ne sadrži ftalate i u skladu je sa strogim EU REACH propisima.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush B Yours Slim Anal Plug Purple

    Želite li ugoditi svojim stražnjim vratima? Neka uđu u ovaj šarmantni analni čep klasičnog oblika. Njegov dizajn i praktična ergonomska baza zajedno tvore proizvod koji savršeno pristaje i prikladan je čak i za potpune početnike. Usrećite svoje dupe!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush B Yours Sweet N Small 4 Inch Dildo Purple

    Ovaj mali realistični dildo s vakuumskom čašom ispunit će vaše male želje. Pogodan je ne samo za početnike, već i za sve koji preferiraju manje veličine. Izrađena je od ugodno mekog PVC-a, fleksibilna je i sigurna za tijelo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Irresistible Desirable Purple

    Desirable ima super snažan F1 motor nove generacije s 10 načina vibracije i vibratorom sa fleksibilnim vrhom koji se prilagođava obliku bilo koje žene i savršeno je oblikovan za pogađanje vaše G-točke, za stvaranje najintenzivnijeg unutarnjeg i vanjskog orgazma ikada doživljenog! Desirable ima punjivu bateriju s magnetskim USB priključkom za punjenje i uključenim punjačem. Kada je potpuno napunjen, trajat će 60 minuta. Mekan na dodir, gladak i vodootporan dizajn izrađen je od medicinskog silikona, što Desirable čini lakim za čišćenje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Melt Coral

    Jedini Pleasure Air™ stimulator dizajniran za parove, s pulsirajućim valovima i nježnim usisavanjem koji se osjeća bolje od svega drugog.

    209 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Medium 101 - Sliding Buttplug

    Popularni analni čep koji vam daje jedno punjenje analne stimulacije. Od ostalih prekidača, njihov se oblik prekidača otvara na otvorenom, što pruža vrlo intenzivnu nepostojeću stimulaciju.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Jeste li divlja životinja ili dobro dresirano štene? Pretvorite se u vuka, zavijajući od zadovoljstva dok otkrivate 3 brzine i 7 funkcija blaženstva zujanja guze! Daljinski upravljač čini ovaj priključak super lakim za korištenje kada igrate solo, ali super zabavnim za korištenje kada napajanje predate partneru. Ultra mekano i pahuljasto umjetno krzno toliko je neodoljivo da vaš ljubavnik neće moći maknuti ruke s vas dok vam čep zuji u rupi.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Electro Sex Metal Urethral and Penis Strap

    Rimba Electro Play ES unipolarna metalna uretralna i plava elesatic, unipolarna traka za penis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Mislite da ne postoji zamjena za spretne prste? krivo! Ovaj jedinstveni stimulator prostate inspiriran je najspretnijim prstima i može ih oponašati s lakoćom. Uživajte u dodiru mekog silikona i 10 načina vibracije koji vas neće ostaviti hladnima.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    Multifun 1 vas zadovoljava vrlo posebnim oblikom koji se može vješto integrirati u bilo koju vrstu vođenja ljubavi i ima 3 moćna motora: Dok je jedan u gornjem dijelu glavnog tijela, svaka od druge dvije donje točke njegovih dijelova za užitak pružaju dobre vibracije. To znači: Bilo nasuprot, na vrhu, unutar, ispod ili između - nebeskoplavi višenamjenski model stimulira vas onako kako vam je potrebno! Dva donja motora mogu se kontrolirati odvojeno od glavnog motora, tako da oba dijela vibratora nude 10 uzbudljivih programa vibracija. S 2 gumba možete stvoriti čak 100 kombinacija.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Large 100 - Sliding Buttplug

    Popularni analni čep koji će vam ponuditi jedinstveno iskustvo analne stimulacije. Od ostalih pribadača ističe se svojim oblikom koji se potpuno otvara u utrobi, što jamči prekrasno intenzivnu neobičnu stimulaciju.

    37,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 922 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.