×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke 15 - 19,9 cm specijalni

Artikli 129 za 142 od 142 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Secret Kisses 7" Handblown Double Ended Dildo

    Volite li lijepe modne dodatke? U tom slučaju ne smijete propustiti novu kolekciju Secret Kisses! Sve igračke koje sadrži dizajnirane su da vam pruže savršene orgazme, a ovaj dvostrani dildo nije ništa drugačiji. Njegov savršeno zaobljeni oblik omogućuje duboku i zadovoljavajuću penetraciju, a možete ga jednostavno zagrijati ili ohladiti za opojne trenutke užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Jeste li avanturistički raspoloženi i volite otkrivati? Kolekcija erotskih igračaka Sparkling pomaže ženama da blistaju i uživaju u životu. Uključuje funkcionalne i elegantne igračke koje su tu samo za vaš užitak i užitak. Među njima je i ovaj Alexandra vibrator s tankim i preciznim krajem, kojim ćete maziti sve osjetljive točke. Birajte između 3 različite silikonske navlake za vrh i 10 frekvencija vibracija!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Kisses 5.5" Handblown Double Ended Dildo

    Volite li lijepe modne dodatke? U tom slučaju ne smijete propustiti novu kolekciju Secret Kisses! Sve igračke koje sadrži dizajnirane su da vam pruže savršene orgazme, a ovaj dildo nije ništa drugačiji. Njegov savršeno zaobljeni oblik i gomoljasti dio sa svake strane omogućuju vam da s lakoćom masirate G-točku i prepustite se opojnim trenucima užitka.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gildo Ocean Wave Glass Dildo

    Preferirate li sunčane plaže i pogled na beskrajni ocean? Upravo je to ono čime je inspirirana Gildoova prekrasna kolekcija erotskih alata. Uključuje i ovaj prekrasan dildo od vrhunskog stakla sa silikonskom bazom. Pokušajte ga zagrijati ili ohladiti prije upotrebe i otkrijte uzbudljive temperaturne igre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Kisses 7.5" Handblown Double Ended Dildo

    Volite li lijepe modne dodatke? U tom slučaju ne smijete propustiti novu kolekciju Secret Kisses! Sve igračke koje sadrži dizajnirane su da vam pruže savršene orgazme, a ovaj dvostrani dildo nije ništa drugačiji. Njegov savršeno zakrivljeni oblik i suženi krajevi omogućuju jednostavno umetanje, a možete ga jednostavno zagrijati ili ohladiti za opojne trenutke užitka.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand XO Rose Gold

    Zajašite na valovima euforije i otkrijte orgazme koji protresu cijelo tijelo. Le Wand XO jedinstveni je punjivi vibrator s dva motora koji će vas oduševiti istovremeno vanjskom i unutarnjom stimulacijom. Njegov okruglasti vrh udobno doseže G-točku ili prostatu, dok mali teksturirani remen leži na klitorisu ili perineumu. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Premium Steel Ribbed Stick

    Sanjate li o rebrastoj površini i senzualnoj iritaciji svoje rupe? Rebrasti štap pretvara vaše snove u stvarnost! Ima debelu ručku za jednostavno rukovanje, kao i rebrastu površinu za maksimalan užitak.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Sweet Smile Double Vibrator Purple

    Dvostruki vibrator za dvostruku zabavu! S tim vibratorom na baterije ostvarujete svoje erotske snove i želje bilo u paru ili samo sa sobom. Ramena mogu stimulirati vaginu i anal u isto vrijeme ili ih možete koristiti za štipanje bradavica, klitorisa ili testisa. Izuzetno su mekane i fleksibilne te imaju različite širine. Uživajte u 10 uzbudljivih načina vibracija.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Couples Choice Vibrating Finger Extension Pink

    Želite li malo drugačije uživati u uvertiri? Uz tu igračku ćete se još više uzbuditi! Riječ je o fleksibilnom poklopcu za duple prste ili mini vibratoru koji je dio pakiranja. Duži rukav ima stimulirajuće izbočine i također je genijalno zakrivljen za udobno ciljanje g-točke ili prostate. Soft Touch materijal je ugodan na dodir, a mini vibrator nudi 7 načina vibracija.

    37,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    Već napravljen od silikona, model Satisfyer Elastic Game može se koristiti za maksimalnu fleksibilnost: pojačivač s 2 motora i unutarnja fleksibilnost unutrašnjosti, ovaj univerzalni prijatelj može se koristiti kao habajući vibrator, erekcijski prsten ili partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    Uz model Satisfyer Elastic Game izrađen od silikona, moći ćete uživati u maksimalnoj fleksibilnosti: zahvaljujući 2 motora i fleksibilnoj žici iznutra, ovaj univerzalni pratilac može se koristiti kao vibrator za nanošenje, erekcijski prsten ili partnerski vibrator.

    61,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Mister B Hardware Premium Steel Plunger Ball Stick

    Tražite li kvalitetan i učinkovit alat za pregled prostate? Isprobajte Steel Charger Ball Stick! Ima tvrdo jaje, tako da ćete uživati i u senzacionalnim osjećajima prilikom umetanja i vađenja iz analne šupljine. Lako ga je držati zahvaljujući čvrstoj čeličnoj ručki, stoga dođite i zgrabite ga!

    91,90 €

    33,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • LoveToy Glass Romance Double G-Spot Dildo GS10C Clear

    Ovaj šarmantni dildo prekriven rozetama izrađen je od visokokvalitetnog borosilikatnog stakla i prodaje ga LoveToy. Stakleni materijal ima nenaoružane prednosti, možete ga jednostavno ili jednostavno zagrijati ili ohladiti (dopuštena je topla voda ili zamrzivač), materijal je siguran za tijelo, nema poroznosti, toplina je čista i može vas održati na životu. Osam stvari, ovaj dildo je jedina stvar koju biste željeli staviti u svoju spavaću sobu!

    26,90 €

    14,90 €

    Nema na skladištu

  • Kiotos Open Plug Red 15cm

    Cvjetajte u blaženstvu baš dok ovaj seksi crveni čep za guzu cvjeta u vama. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona i ima praktičnu podlogu za udobno rukovanje. Njegovi remeni su prekrasno fleksibilni i stišćete ih dok ih umećete kako bi se mogli ponovno raširiti u vašim crijevima!

    30,90 €

    16,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 129 za 142 od 142 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.