×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene vibrirajuće 15 - 19,9 cm

Artikli 65 za 96 od 413 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Nedostaje li tvom životu erotika? Vibrator Luna II donijet će vam ga sa živom radošću! Ima fine izbočine i glatku površinu koja će vam golicati prepone i izmamiti osmijeh na usne! Oblik mu je savršen, osim toga, zahvaljujući prstenu, savršeno se hvata, sve možete rukovati jednim prstom. Vrh je dizajniran da stimulira G-točku, stoga nemojte čekati i uživajte!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Pink

    Žudite za nečim ukusnim i učinkovitim u isto vrijeme? Ovaj zapanjujući vibrator osvojit će vas na prvi pogled svojim elegantnim minimalističkim dizajnom i zavodljivom ružičastom bojom. Tijelo mu je glatko, a samo je donji dio ukrašen sitnim kamenčićima, što ga čini stvarno ukusnom igračkom. Uživajte u njegovom lijepom izgledu i pametnim vibracijama.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men svojim je vibracijama osvojio muškarce diljem svijeta, a sada dolazi s nečim novim - vibracijama možete upravljati putem aplikacije! Naravno, ostaje očuvan elegantan dizajn i ergonomski oblik koji vrlo udobno leži u ruci. Otvor za ulazak je izrađen od kvalitetnog i ugodnog silikona, stoga požurite.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile Remote Controlled Love Balls Purple

    Uzbudljiv trening mišića dna zdjelice! Ove vibrirajuće kuglice skrivaju tihi motor s 10 načina vibracija za intenzivnu stimulaciju i jačanje dna zdjelice. Upravljaju se putem daljinskog upravljača s dometom od 5 metara i na vama je da li ćete daljinski upravljač povjeriti svom kolegi ili ćete svoje zadovoljstvo zadržati samo za sebe.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Snažna mini masažna glava marke Bodywand. Nudi vam nekoliko senzualnih načina masaže, između kojih ćete se prebacivati dodirnom tipkom. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, tako da je svilenkasto mekana i vaša će koža biti savršeno ugodna. Zahvaljujući manjoj veličini, idealan je za putovanja, a zahvaljujući vodonepropusnosti i za igranje u kadi ili pod tušem. Motor ove glave je diskretno tih i puni se USB kabelom.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black L

    Kvaliteta i ergonomija obilježja su strap-on-me®. Izrađena od silikona mekanog na dodir i opremljena s 3 ultra snažna i neovisno kontrolirana motora, ova vibrirajuća traka za nošenje također je iznimno laka za nošenje zahvaljujući savitljivom vratu opremljenom memorijom položaja, kako bi savršeno pristajala svakoj intimnoj anatomiji. Nudi dvostruku stimulaciju klitorisa i G-točke, dostupan je u različitim veličinama kako bi zadovoljio sve želje.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration Black

    Sa čvršćim materijalom od originalnog FLIP ZERO EV, vibrirajući FLIP ZERO EV BLACK nudi jače osjećaje i čvršći stisak. Uživajte u najdinamičnijoj dostupnoj stimulaciji  s unutarnjim detaljima dorađenim kako bi odgovarali intenzivnim osjećajima čvršćeg materijala i stimulaciji Dual Vibration Cores!

    349 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss oduševit će vas kombinacijom provjerenih tlačnih valova, vibrirajuće vodilice i mogućnosti kontrole primjene. Cijeli dizajn nadopunjen je ugodnim, nježnim, mekim silikonskim i vodootpornim dizajnom.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LUV EGG Pink

    Izazovite sebe i svog partnera uz LUV EGG! Ovo vibrirajuće jaje s daljinskim upravljačem savršeno je za partnere koji traže uzbudljivu seksualnu igračku. Vibrirajuće jaje omotano je mekim silikonom koji je siguran za tijelo, ugodan je na koži i može se temeljito očistiti. LUV EGG ima posebno snažan motor s 12 postavki vibracije. Jaje je vodootporno, može se puniti i može se koristiti u kombinaciji s lubrikantom na bazi vode.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Sanjate li o duboko zadovoljavajućem užitku sa stilom? Zaljubit ćete se u ovaj luksuzni i elegantni pojas s odvojivim vibratorom sa 7 načina vibracija! Kao takav, pojas je vrlo udoban za nošenje zahvaljujući podmetanju i prilagodbi, a vibrator je savršeno oblikovan i, zahvaljujući teksturiranoj bazi, također će se svidjeti svom nositelju. Ne želi da mu se snovi ostvare!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Ovaj vrhunski vibrator po odličnoj cijeni je stručnjak za vašu G-točku! Njegov učinkovit zaobljeni dizajn udobno doseže G-točku ili prostatu. Ima mekanu silikonsku površinu, što ga čini iznimno udobnim i ugodnim za korištenje. Možete uživati u njegovim funkcijama s partnerom ili sami, nudi vam 10 izvrsnih načina vibracije za raznoliku zabavu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Klasični vibrator dobiva elegantan izgled s našom modernom paletom boja i superglatkom satenskom završnom obradom. Višebrzinske vibracije kontroliraju se jednostavnim okretanjem kotačića na dnu. Luxuriate ne sadrži ftalate i lateks i vodootporan je za užitak pod tušem. Luxuriate je 7 inča čistog vibrirajućeg užitka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Ovaj zlatni vibrator vrhunac je elegancije s kojim ćete sigurno zablistati! Punjiv je, ima super snažan motor i nudi vam 10 načina rada vibracija. Zakošeni vrh olakšava umetanje i ciljanje te je toliko lijep da je prikladan i kao seksi luksuzni dar.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Sanjate li o lijepoj i kvalitetnoj tješini koja će se pobrinuti za vašu g-točku? Amyin vibrator luksuznog brenda Svakom sigurno će biti pravi! Na prvi pogled je lijep i moderan, na prvi dodir je nevjerojatno mekan i ugodan, jer je napravljen od silikona. Budite zaslijepljeni sa 6 strastvenih modova od vibracije do pulsiranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Igračke napravljene za penise često su ogromne, ružne i nezgrapne za korištenje s partnerom. Elegantna MANTA, kojom se lako rukuje, dizajnirana je da bude savršena za partnerski seks, kao i za solo igru, klizeći između Vaših tijela i zapravo pretvarajući Vaš penis u vibrator. Također je izvrstan dodatak za pušenje, kružeći stražnjim dijelom penisa za osjećaj dubokog grla. Ne zaboravite solo igru! MANTA-ini grebeni zadržavaju lubrikant za bolji osjećaj masturbacije.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Tražite nešto čime ćete začiniti vezu na daljinu? Aplikacija za pametne telefone Irena 1 omogućuje Vašem partneru kontrolu nad Vašom igračkom bez obzira koliko je udaljen!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vibe Therapy Dream White

    Mekani bijeli i prekrasni Dream vibrator brenda Vibe Therapy ispunit će sve vaše snove. Ima 7 načina tihih, ali jakih vibracija u koje će se vaše tijelo zaljubiti, kao i maštovit i ergonomski dizajn ove igračke. Izrađen je od visokokvalitetnog medicinskog silikona u kombinaciji s ABS plastikom i apsolutno je siguran za tijelo i ne sadrži ftalate.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Pink

    Savršen vibrator u obliku slova U usmjeren i na G-točku i na klitoris. Oduševit će vas svojom fleksibilnošću, svestranošću i značajkama. Pokreću ga 2 snažna motora, nudi brojne mogućnosti za eksperimentiranje i maksimalan užitak. Izrađen je od 100% baršunasto mekog silikona.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Vibrating Plug Small

    Mala igla koja donosi veliko zadovoljstvo! Black Velvets Silicone Vibration Plug je mekani silikonski analni čep relativno malih dimenzija, koji može vrlo ugodno i istovremeno diskretno vibrirati. Uživajte u 5 razina vibracija koje vam nudi i osigurajte svoj analni orgazam!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Purple

    Dvostruka stimulacija i savršena masaža G-točke i klitorisa u isto vrijeme, obećava ovaj Ares vibrator koji oduzima dah popularnog brenda Adrien. Uživajte u njegovim ergonomskim oblicima i oduševite svoje intimne zabave na svaki način.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Crystal Clear Vibrating Sleeve

    Produžite svoj penis i pojačajte svoju stimulaciju, vođenje ljubavi s ovim omotačem bit će bez premca! Ova prozirna vibrirajuća navlaka za penis marke Crystal Clear izrađena je od mekog i fleksibilnog materijala, poželjnog je realističnog oblika i pružit će zadovoljstvo oba partnera. Lijepi se za vaš penis, potiče erekciju i zahvaljujući prstenu na testisu uvijek će se držati na mjestu. Zato ga obucite i obradujte svog partnera dužim timskim radom i vibracijama.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Rimming XL

    Upoznajte prvu vrhunsku iglu, koja je opremljena rotirajućim kuglicama i vibrirajućim vrhom za savršenu stimulaciju i beskrajni orgazam. B-Vibe igla je dovoljno velika, sigurna za tijelo, bez problema, ugodno silikonska i razvijena precizno da stimulira najosjetljivije točke na vašem tijelu.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Punjiva masažna glava šarmantnog oblika. Doživite savršeno uzbuđenje i jedinstvenu snagu ove luksuzne igračke. Izrađen je od svilenkasto mekog silikona i nudi vam 10 razina vibracija. Njegov ergonomski oblik jamči jednostavno rukovanje i vodootporan dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Upoznaj Hidru! Riječ je o šarmantnom vibratoru s 3 motora koji će vam oduzeti dah. Njegove 3 moćne značajke će vam se svidjeti. Može vibrirati u 7 načina, tako da počinje blagim škakljanjem, a završava savršenim potresom. Osim toga, odvaja se pametnim jezikom koji se igra s klitorisom u 7 modova, a posljednja divna karakteristika je pulsiranje s 10 razina. Sve u jednoj igrački!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Jeste li podbacili u sondiranju? Također ćete uživati u stimulaciji penisa iznutra ovom igračkom koja će vibrirati izvana i nevjerojatno iritirati žir. Penis Head Teaser izrađen je od mekog i fleksibilnog silikona koji je siguran za tijelo, a ujedno se prilagođava vašem tijelu. Kombinirajte zvuk s vibracijama za žir!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Neka meke latice Power Flower plešu oko osjetljivih područja dok vas vibracije u svilenkastoj silikonskoj dršci uvode u ekstazu. Savršen za uranjanje u blago svog tijela i buđenje erogenih zona!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Znate li kako zadovoljiti ženu? Kolekcija igračaka Dark Desires će vam reći. Senzualne erotske igračke koje su dio toga najbolje su za istraživanje fantazija i traženje blaga u zemlji samoljublja. Zaljubite se u ovo vibrirajuće jaje sa funkcijom iznenađenja, uz koje ćete otkriti intenzivno uzbuđenje u paru i sami, kod kuće i u javnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Vrhunska kvaliteta i značajke koje će ga učiniti stvarno savršenim! Želite li saznati više? Upoznajte se s Magnetickom! Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, izgleda vrlo realistično, a što je najvažnije ima funkciju magnetskih udara što pruža uistinu realističan doživljaj. Zahvaljujući snažnom vakuumu, zalijepit će se za svaku ravnu površinu. želiš li ga? Nismo iznenađeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zajamčeni orgazam je zajamčeni način da poboljšate svoj najgori dan! Sa svojom jedinstvenom tehnologijom Pleasure Air, ovaj beskontaktni stimulator klitorisa dovest će vas do orgazma kad god poželite. Uz njega ćete uživati u osjećaju sličnom usisu, otkrit ćete nova ugodna iskustva i najbolje vrhove koje ćete uvijek iznova poželjeti.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Sex In A Can Vagina Stamina Tunnel Vibrating Flesh

    Sve što vam treba za trenutno i savršeno zadovoljstvo! Sex In Can je set masturbacije nalik na vaginu, odgovarajući lubrikant i mini vibrator s jednom intenzivnom brzinom. Oduševit će ne samo vas, već i svakog muškarca kojeg odlučite posvetiti ovom kompletu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Koji retro nikada neće izaći iz mode? Tako učinkovit i nakon godina baš kao i ovaj vibrator. Klasičan je oblik, glatke površine i izrađen je od higijenske ABS plastike. Lako se upravlja kroz donji rotirajući dio i ima nekoliko razina vibracija. Otkrijte intenzivne orgazme s godinama provjerenim vibratorom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izrađena je od Biofeel bioplastike, troši mnogo manje energije od ostalih erotskih igračaka. Pogodan je za stimulaciju unutarnje strane vagine i klitorisa, tanak je, ima suženi vrh i nudi nekoliko razina vibracija. Razmislite o okolišu i kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 413 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.