×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene vodootporno 15 - 19,9 cm

Artikli 1 za 32 od 114 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Sisanje, lizanje i vibracija - najbolja kombinacija! Otkrijte sva nova iskustva s ovom praktičnom i elegantnom igračkom s okretnim jezikom. Njegova inovativna tehnologija pokazat će vam nove senzualne vrhunce koji vas nikada neće prestati zabavljati!

    119 €

    72,90 €

    Nema na skladištu

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure Red

    Sisanje, lizanje i vibracija - najbolja kombinacija! Otkrijte nova iskustva s ovom praktičnom i elegantnom igračkom sa savitljivim jezikom. Njegova inovativna tehnologija pokazat će vam nove senzualne vrhunce koji vas nikada neće prestati zabavljati!

    109 €

    64,90 €

    Nema na skladištu

  • Action Convo Tapping and Finger Wiggle Prostate Massager Black

    Najbolje za modernog čovjeka! Ovaj stimulator prostate obećava užitak bez kompromisa, zove se Covno i ima 3 nevjerojatno snažna motora! Uživajte u 9 načina kretanja prsta na vrhu za preciznu stimulaciju dok podležete 9 načina tapkanja na drugom kraju.

    91,90 €

    57,90 €

    Nema na skladištu

  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Tražite li užitak koji vas nikada neće razočarati? Ovaj ljubičasti zgodan muškarac ima obje strane i točno zna što želite. Uz njega ćete osjetiti porast strasti, jer će ga voljeti 7 funkcija vibracije u dva motora. Postignite željene vrhunske visine zahvaljujući njegovom svestranom obliku!

    119 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Adam & Eve True Feel Extension

    Dovoljna je samo abrakadabra da vaš penis bude veći! Ako je "abrakadabra" ovaj True Feel Extension penis rukav, koji će vam dati nevjerojatnih 5,7 cm duljine. Zahvaljujući završnom prstenu, rukav će se držati na mjestu čak i ako malo intenzivnije opteretite svoju polovicu, a zahvaljujući savršeno oblikovanim žilama, žira i ugodnom materijalu, teško će vjerovati da to nije vaš pravi penis, ali rukav!

    30,90 €

    18,90 €

    Nema na skladištu

  • Love to Love O.M.G. G-Spot Vibrator Mint

    O moj Bože! Upravo će to zvučati iz vaših usta kada prvi put pomilujete svoju G-točku ovim prekrasnim, a što je najvažnije praktičnim vibratorom. Njegov je oblik do detalja promišljen tako da s njim lako i brzo možete otkriti svoje najosjetljivije mjesto i kroz njega doći do vrha blaženstva. Želite li stvarno čekati nešto drugo?

    99,90 €

    36,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja
  • Niya N3 Precision Point Finger Massager Light Blue

    Žudite za kvalitetnom erotskom igračkom? Jedinstvena kolekcija Niya na tržište dolazi s luksuznim i modernim pomoćnicima koji će vaš intimni život učiniti ugodnijim. Odaberete li ovaj vibrator s petljom za prste, osjetit ćete orgazmično zadovoljstvo mekim prvoklasnim silikonom sa senzualnim izbočinama. Provucite prst kroz krajnji otvor i istražite vibracije na najosjetljivijim mjestima na vašem tijelu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Le Wand XO Rose Gold

    Zajašite na valovima euforije i otkrijte orgazme koji protresu cijelo tijelo. Le Wand XO jedinstveni je punjivi vibrator s dva motora koji će vas oduševiti istovremeno vanjskom i unutarnjom stimulacijom. Njegov okruglasti vrh udobno doseže G-točku ili prostatu, dok mali teksturirani remen leži na klitorisu ili perineumu. Uživajte u snažnim vibracijama dok sami istražujete svoje tijelo ili se igrate s parom.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Right on Ron eStim Vibrator Black

    Ron će uvijek biti na pravom mjestu u pravo vrijeme, tj. tvoja G-točka! Ima poseban oblik za precizno ciljanje G-točke i njezinu stimulaciju vibracijama te nevjerojatnu funkciju elektrostimulacije. U svom genijalno oblikovanom tijelu krije snažan motor s 8 programa vibracija, 5 načina elektrostimulacije i posebnim programom za vježbanje dna zdjelice. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Precizan pogodak na Vašoj G-točki! Ovaj crni silikonski vibrator ima genijalno dizajniran oblik koji vam omogućuje ciljanje vaše G-točke s apsolutnom preciznošću. Sakriva snažan motor i nudi vam 10 načina vibracije koji su ugodno tihi za diskretnu upotrebu. Volite se na najosjetljivijem mjestu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ovaj kompaktni zec pogodi vas na svim pravim mjestima! Ima genijalan oblik za dvostruku stimulaciju i skriva snažan motor koji će za vas vibrirati u 10 načina. Međutim, njegov rad je vrlo tih i stoga je njegova uporaba vrlo diskretna. Izrađena je od visokokvalitetnog higijenskog silikona te je stoga potpuno sigurna za tijelo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Niya N1 Vibrating Kegel Massager with Remote Control Light Blue

    Žudite za kvalitetnom erotskom igračkom? Jedinstvena kolekcija Niya na tržište dolazi s luksuznim i modernim pomoćnicima koji će vaš intimni život učiniti ugodnijim. Odaberete li ovo vibrirajuće jaje, osjetit ćete orgazmično zadovoljstvo mekim prvoklasnim silikonom sa senzualnim izbočinama. Pogodan je za treniranje i jačanje mišića dna zdjelice kao i za uzbudljivu unutarnju stimulaciju bilo kada i bilo gdje. Zgrabite kontroler i istražujte na svoje zadovoljstvo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Ako vam je ova vibrirajuća glava privukla pažnju na prvi pogled, pričekajte da je vidite uživo i uključite vibracije. Bit ćete zadivljeni njegovom veličanstvenom snagom, a snažne vibracije stimulirat će vaše intimne dijelove i opustiti mišiće cijelog tijela. Zvuči li ovo kao san? Učinite to stvarnošću!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Jeste li romantična duša? Ovaj slatki ružičasti luksuzni vibrator samo je za sve nježne i romantične dame. Njegovo ime je Skye, ugodno je mršava i fleksibilna. Ne samo da će se pobrinuti za unutarnji dio vašeg cvijeta, već će zahvaljujući praktičnoj vješalici maziti i klitoris. Njegova glatka platinasta silikonska površina dodatno će poboljšati osjećaje senzualnih doživljaja koji oduzimaju dah. Radujte se, zaslužili ste!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ROMP Cello Vibrating Egg Light Teal

    Uživajte u vibracijama koje odaberete putem daljinskog upravljača! Romp Cello je vibrirajuća igračka na daljinsko upravljanje s mekanom silikonskom površinom. Njegov oblik mazit će vaše osjetljive intimne dijelove, a zahvaljujući USB punjenju uvijek će biti spreman za zabavu. Dakle, kome povjeriti kontrolora?

    76,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Lynn Black

    Analna stimulacija koja će vam oduzeti dah! Ova vibrirajuća igla podsjeća ih na spojene kuglice, a njen valoviti oblik pružit će vam nevjerojatnu stimulaciju, posebno tijekom umetanja ili izvlačenja. Opojne vibracije 10 modova oduzet će vam dah, a u silikonsku površinu zaljubit ćete se na prvi dodir. Pa što čekaš? Vaša stražnja vrata definitivno zaslužuju ovu igračku!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Elena Vibrating Egg With Remote Control

    Jačanje dna zdjelice ili uzbudljive igre za dvoje? Oboje je moguće s ovim ljupkim plavim vibrirajućim jajetom iz Cala Azula. Zahvaljujući zaobljenom obliku i fleksibilnoj završnoj užeti, lako se postavlja i uklanja. Može vibrirati u 10 snažnih načina rada i možete se prebacivati između njih pomoću daljinskog upravljača. Uživajte u dodiru mekog silikona i jednostavno napunite jaje putem USB kabela.

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    Najbolja stimulacija je najtočnija stimulacija! Ovaj vibrator je napravljen tako da možete iritirati najosjetljivija mjesta na tijelu. Njegova mala fleksibilna glava pomoći će vam da otkrijete uzbudljiva iskustva, a 3 + 7 vibrirajućih postavki i uzoraka učinit će vaše ugodne osjećaje raznolikim i senzualnim. Neka bude lijepo i točno!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Kegel Trainer Set Pink

    Želite li imati čvrsto dno zdjelice i uživati u njegovim blagodatima? Nabavite ove loptice i počnite se jačati na najprijatniji način. U paketu ćete pronaći 3 lopte različite težine, tako da možete započeti trening s najboljom i postupno napredovati do one najteže. Tada vas čekaju samo nevjerojatno intenzivni orgazmi i prevencija inkontinencije!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tardenoche Staby Silicone Shaped Flexible Vibrator Black

    Želite li senzualno pogladiti svoje unutarnje osjetljivo mjesto? Za to će vam trebati kvalitetan erotski alat kao što je ovaj vibrator Staby. Ima dugačko usko tijelo i izrađena je od visokokvalitetnog mekanog silikona, tako da je apsolutno ugodna na dodir. Njegov vrh podsjeća na žir, a uz pomoć gumba možete jednostavno birati između 8 načina vibracije i 2 intenziteta.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    Sanjate o nježnom dodiru i osjećaju letenja leptirića u trbuhu? Obožavat ćete Otouch Mushroom! Vrlo je ugodan masažni stimulator, s kojim ćete otkriti svoju strast, kreativnost i nadasve nevjerojatno predivne osjećaje. To jednostavno ne možete propustiti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Love To Love Oh Oui Vibrator Turquoise

    Volite li voće i baš kao bananu? Kušajte ovu plavu orgazmičnu bananu s kojom će vaše voćne erotske fantazije dobiti novu dimenziju. Ova banana je više od voća jer je opremljena mini vibratorom koji joj daje dobar sok. Živite zdravo i senzualno u isto vrijeme!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Savršena dvostruka stimulacija s Bobom! Ovaj šarmantni vibrator u stilu zeca, koji misli i na klitoris, krije snažan motor s 8 programa vibracije, 5 načina elektrostimulacije i posebnim programom za vježbanje dna zdjelice. Ako se dogodi da ostane bez soka, jednostavno ga napunite putem USB kabela.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dream Toys Romance Lucy Ruby Red

    Luksuzan izgled, prepoznatljiva rubin crvena boja i performanse koje oduzimaju dah, ovo je kolekcija Romance. To uključuje ovaj elegantan i romantičan vibrator sa snažnim motorom s 3 brzine i 7 načina vibracija. Njegov lukovičasti oblik glave idealan je za preciznu stimulaciju G-točke i svidjet će vam se mekani silikonski materijal na prvi dodir. Dobro se snađite s modernim vibratorom s neodoljivim funkcijama.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Inflatable Dildo Large Ribbed Rings

    Crni dildo na napuhavanje s ugodnom površinom s češljevima. Polako ga ugurajte u anus ili vaginu i pritisnite ručnu pumpicu. Vibrator će se početi povećavati i ispuniti vašu rupu užitka do maksimalne zasićenosti. Ručna pumpa ima ventil za trenutačno rasterećenje tlaka, što doprinosi sigurnosti proizvoda.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Najbolja igračka nakon užitka na vrhu penisa. Ovaj Glans masturbator iz Rebel-a iznenadit će vas koliko je kompaktan i ujedno praktičan. Sakriva 2 motora i spreman je za stimulaciju žira i uzde zahvaljujući finim točkicama i žljebovima. Birajte između 10 načina vibracija i otkrijte divnu raznolikost.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Budite dobri s onim "dobro jutro" vibratorom iz Bswisha. Njezin dizajn je klasik jaja! Susjedstvo je vodootporno i nudi vam 5 upečatljivih znakova. Dodajte veliku količinu gume i uživajte u osjetilnim okusima međusobno ili uz paru.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy King Sized Vibrating Anal Rammer 7" Black

    Želite li najbolje za svoj anal? A tko ne bi! Ova igla je glavni medij vibrirajućeg iglua. Pitaš li se? Jedinstvena je - stimulirajuća je forma, koja vibrira i odvojena je od visokokvalitetnog PVC materijala. Dajte mu priliku da vam da poslasticu i nemojte to željeti.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • strap-on-me Silicone Bendable Strap-On Purple XL

    Upotreba u fitness uvjetima! Koristite na proizvodu i stimulaciji na istom mjestu! Koristite na jednom pojasu jer više nije potrebno. Prilagođava se anatomiji vašeg tijela i sjećanju na vašu voljenu osobu. Izrađen je od 100% mekog silikona i popularan je kod g-točke i klitorisa.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Jedna od najslađih igračaka u našoj ponudi! Ovaj zeleno-mini vibrator ima prekrasno fleksibilnu glavu i nježno zelenu boju. Nudit će vam 7 načina vibracija, a vi ćete mu dodati sok kroz praktično punjenje putem USB kabela. Uživajte u njegovim vibracijama i elegantnom dizajnu!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Logan Bendable G-Spot Vibrator Pink

    Još uvijek tražite svoju g-točku ili je već imate? Kako god bilo, ovaj će vam vibrator poslužiti da najbolje stimulirate ovo čudesno mjesto. Savršenog je oblika i ujedno je prekrasno fleksibilan. Vibracije su koncentrirane na vrhuncu i dizajnirane su u 10 različitih načina rada. Doživite vrhunac g-plijena!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Tražite igračku koja bi služila oboma kao paru? Za vaš užitak rado će se pobrinuti ovaj jedinstveni vibrator iz kolekcije Cala Azul. Okrugla strana može se koristiti kao masturbator ili kao prsten oko penisa. Dva kraja mogu ciljano stimulirati klitoris. Ili možete smisliti neki drugi način za rukovanje s 10 snažnih načina vibracije? Nema granica mašti!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 1 za 32 od 114 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.