×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke 25 - 34,9 cm

Artikli 33 za 64 od 447 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Thai Toy Beads Purple

    Pristupačne analne perle u impresivnoj ljubičastoj boji pogodne za potpune analne početnike kao i za napredne ljubitelje. Postupno se povećava 10 kuglica, što ugodno povećava intenzitet stimulacije.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Double Wand-er White

    Double Wand-er osmišljen je da vam pomogne istražiti mogućnosti svog tijela s vlastitom hrabrošću. Opremljen je s dvije izmjenjive glave: klasičnim okruglim nastavkom za masažu i nastavkom za stimulaciju G-točke Kompatibilno s besplatnom aplikacijom Satisfyer - dostupno za iOS i Android Uključuje 2 izmjenjive glave. Zahvaljujući vodootpornoj obradi (IPX7), ova igračka se može sigurno koristiti u vodi i lako se čisti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Extreme Hollow 12 Inch Strap on 30cm Black

    Dovedite strap-on seks do ekstrema uz Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on. Ova izdržljiva šuplja naramenica ima 12" dugu, 2,5" debelu gumenu gumu bez ftalata, koju drže na mjestu čelični O-prsten i kožni pojas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Realistic Long Dildo 11" Flesh

    Istražite svaki centimetar legendarnog realističnog dilda velike veličine iz LoveToya.,

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liberator Fleshlight on a Mission

    Volite li svoj Fleshlight i još se pitate kako bi mogao biti malo bolji i realniji? Kada ga postavite u ovaj model Liberatora, probit ćete ga pod savršenim kutom u misionarskom položaju. Pozovite svoju partnericu i uživajte s njom!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    Najbolje za vaš penis! Ovaj masturbator CRUIZR CP03 je predivno diskretan i nudi vam 6 uzbudljivih načina usisavanja i 7 načina vibracije. Osim toga, svakako će vam se svidjeti funkcija zagrijavanja koja će dodatno podržati cijelo iskustvo. Otkrijte njegov unutarnji mekani elastični rukav sa šarmantnim realističnim vaginalnim otvorom. Ovaj unutarnji dio je skidiv pa je lako čišćenje zajamčeno, a ujedno se možete veseliti senzualnoj teksturi i autentičnim osjećajima.
    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream King Cock Plus 12" Triple Density Cock with Balls

    King Cock Plus Triple Density didlo napravljen je od vrhunskog živopisnog Fanta mesa. Ima krutu unutarnju osovinu, meku vanjsku podlogu i čvrstu vakuumsku čašicu! Detaljna tekstura kože pruža još više realističnog osjećaja koji tražite, dok se jastučić čvrsto pričvršćuje na većinu ravnih površina, sprječavajući njegovo klizanje kada se radnja zagrije. U kombinaciji, to je najrealističniji dildo koji ćete ikada osjetiti!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    ISKUSITE NAJNAPREDNIJE, HANDS-FREE, USB-PUNJIVE STROKERE IKAD NAPRAVLJENE! Mega-Bator je jedini hands-free masturbator na svijetu koji obavlja sav posao umjesto Vas dok gledate svoju omiljenu prljavštinu na svom mobilnom uređaju!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Double Mini Dong 30cm Violet

    Jedna igračka koja Vas izvlači na oba mjesta gdje je volite. Koristite ga sami ili ga koristite sa svojim partnerom; samo pazite da prvo odaberete svoj omiljeni kraj.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Doživite jedinstveni osjećaj rastezljivog mekanog rukava unutar vakuumske pumpe koja stiska i vuče kao prava stvar, s uskom TPE komorom s teksturom za dodatni užitak. Birajte između tri brzine vakuumskog usisavanja ili se odlučite za posebnu značajku koja naizmjenično usisava i otpušta za nevjerojatnu sekvencu koja ispunjava fantaziju, cijelo vrijeme pjevušeći uz vibrirajuću bazu s 9 brzina. Upotrijebite silikonsku navlaku da svoju vakuumsku igračku pretvorite u pumpu za penis kako biste povećali duljinu i obujam – pa čak i pratite mjere uz bočne strane.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • HiSmith HSD38 Orochi Monster Dildo 25.7cm Turquoise

    Jeste li podređeni realističnim dildoima i trenirali ste nešto sporo monstruozno? Ovaj neobičan oblik dilda izrađen je od visokokvalitetnog silikona, ima luksuznu teksturu i dobru mekanu površinu. Uživajte u svom putovanju s njim i iskoristite njegovu posljednju vakuumsku čašu.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack Realistic Hung 31cm Black

    Zadovoljite svoju želju za stvarno velikim dildom s ovom mačkom popularnog brenda Doc Johnson. Njegova masivna duljina od 31 cm i obujam od 7,5 cm će vas baciti na koljena, kao i realistično hvatanje žira i ispupčenih vena.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Svestranost, intenzitet, snaga i istraživanje riječi su koje definiraju novi DEXTER. Sve u jednom, svestrani masažer koji uključuje 10 snažnih načina vibracije od blagih do vrlo jakih.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tantaly Dita 4.2kg Mini Portable Sex Doll

    Znate i one duge samotne večeri kada vam nedostaje dodir ljubavi i partner kojeg biste mogli nježno milovati i strastveno ljubiti? Prestanite s tim i učinite nešto za svoju sreću i zadovoljstvo. Pozovite Ditu kući i dobijte seksi ljubavnicu i partnericu punu razumijevanja koja vas, zahvaljujući manjoj veličini, može pratiti i na putovanjima. Tako je živa, tako autentična i zavodljiva. Ima savršene proporcije, meku kožu, živahne grudi i uzbudljivu vaginu i anus. Bit će to ljubav na prvi pogled, a možda i za cijeli život.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Automatic Penis Vacuum Pump Rechargeable

    Punjiva automatska vakuumska pumpa za penis s 4 intenziteta usisavanja za jače i veće erekcije, PALOQUETH elektronička pumpa za povećanje penisa s prozirnim cilindrom za jednostavno gledanje

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Tease Silky Smooth Tickler

    Dopustite svom kolegi da uživa u primamljivom dodiru mekog pera! Ovaj elegantni shimmer iz kolekcije Fifty Shades of Grey postat će vaš omiljeni alat za nestašne uvertira.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush X5 Men Rough Rider Beige

    Rough Rider je lutka za uživanje u prirodnoj veličini. To je vrlo jedinstven proizvod koji mogu koristiti i muškarci i žene. Njegov penis ima našu vlastitu tehnologiju Sensa Feel[tm] Dual Density i Multi Flex tehnologiju za realno i zadovoljavajuće iskustvo.

    379 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Lovebotz The Saddle Deluxe Sex Machine

    Predstavljamo novi The Seddle Deluxe Sex Machine svjetski poznatog i renomiranog brenda LoveBotz. Riječ je o potpuno revolucionarnoj novosti u području ženskih pomagala za samozadovoljavanje.

    1.349 €

    959 €

    +

    -

    Na zalihi

    Novo
  • Doc Johnson Kink The Really Big Dick Dual Density UltraSKYN Vac-U-Lock 12 Inch 30cm Black

    Really Big Dick iz kolekcije Kink Doca Johnsona dugačak je 12 inča, dizajniran da zadovolji i kazni čak i najpohlepnije kraljice veličine. Ručno izrađen u dvostrukoj gustoći ULTRASKYN™, meka, savitljiva vanjska strana Really Big Dicka ustupa mjesto čvrstoj unutarnjoj jezgri, stvarajući osjećaj pravog penisa u erekciji u proporcijama o kojima ste samo sanjali. Budući da je obujam jednako važan kao i duljina kada tražite da budete doista ispunjeni, stvorili smo Really Big Dick s kolosalnim opsegom od 10,25”— pričvrstite RBD na priloženu vakuumsku čašicu Vac-U-Lock™ ili Vaš omiljeni Vac- U-Lock™ pojas i širom otvori!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Pleasure

    Oduvijek je žudjela za igrom oralnog seksa i željela je uživati u tome češće. Sada i može. Njezin Ultimate Pleasure pruža intimnu ekstazu koju je tražila. Najprije je pritisnula gumb za aktiviranje vibracije, a zatim je pratila svoje tijelo s pulsirajućim preciznim užitkom. Znala je da će se ovo kasnije duboko u njoj osjećati tako dobro - ali prvo je željela istražiti oralne osjete.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Electric Vacuum Pump for Erection and Enlargement with 5 Suction Levels

    Želite li svoju erekciju i veličinu držati pod kontrolom? U tome će vam pomoći ova automatska vakuum pumpa! Nudi vam 5 snažnih razina usisavanja, između kojih ćete se, nadamo se, prebacivati pomoću gumba. Velika prednost je što pakiranje sadrži 2 različita brtvena prstena te također erekcijski prsten s kojim ćete produžiti svoju erekciju.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Seven Creations King Kong Giant Vibrator 32cm

    Kada želite nešto veće od prosječnog donga, zadovoljite sve te potrebe uz Seven Creations King Kong Giant vibrator. Ovaj masivni dildo pruža vam 32 centimetra dubokog užitka, realističnog oblika i fleksibilne teksture. Opseg od nevjerojatnih 6,5 centimetara otvorit će Vas, čekajući da vibracije zadovoljstva isporuče ono što želite. Sve što trebate su dvije AA baterije da biste pokrenuli ovu PVC igračku za seks.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Realistic Chubby Vibrating Dildo 10.5" Brown

    Sanjate li o savršeno realističnom i senzualno vibrirajućem penisu s dimenzijama točno za vas? Ovaj tamni Lovetoy vibrirajući dildo oduševit će vas ne samo svojom dužinom i intenzivnim vibracijama, već i svakom svojom precizno oblikovanom žilom iza vene i veličanstvenim žirom. Vaše će maštarije odjednom oživjeti! Dildo je snažan, ali i fleksibilan prema vašim potrebama i dovršen je jakim usisnom čašom. Prepustite mu se i nećete požaliti.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Penis Pump Mr. Big

    Trenirajte svoje najbolje sredstvo!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Skin

    Sanjate li o seksi guzici koja će strastveno drhtati? Ništa vam neće pomoći kao ova Elite Milk Me Silly Mega Butt! Vaš će penis uživati u najintenzivnijoj i najrealističnijoj stimulaciji ikada. Ogroman je i opremljen s 2 snažna motora koji vibriraju i masiraju u isto vrijeme. Birajte između 5 funkcija rotacije i 5 vibracija za nevjerojatno uzbudljive osjećaje.

    1.169 €

    729 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Vera Realistic Male Masturbator

    Nije važno zovete li je Vera ili Věra, bitno je da ćete s njom doživjeti najbolje noći u životu. Vera je potpuno realistična i predstavlja torzo ženskog tijela. Izrađen je od mekanog pahuljastog materijala i možete ga stiskati kako želite i uživati u njemu bez ikakvih ograničenja. Prepustite se pozivu u njezinu vaginu, posjetite nezasitni anal i, naravno, ne zaboravite stisnuti njezine bujne erotične grudi.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Želite li uživati u senzualno toplim vibracijama i realističnom punjenju iz noći u noć? RoMAX je moderan i praktičan vibrator s funkcijom zagrijavanja u koju ćete se zaljubiti i funkcijom crimpinga koja stvara uistinu realistična iskustva. Naravno, tu je i vibracija od 10 seksi modova. I pričekajte dok ne osjetite blagi dodir ugodnog silikona na svojim intimnim mjestima, oh!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster

    Proširite svoj anus na nove širine pomoću dilda na napuhavanje. Vinilni uređaj u obliku detalja za zahtjevne kupce napuhuje se nakon pritiska na pumpu i ispunjava analni otvor širokim rasponom stimulacija.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kokos Bouncing Titties Masturbator

    Masturbator Bouncing Titties omogućuje posjedovanje vlastitog para seksi grudi! Masturbator ima vrlo realističan dizajn i u potpunosti je izrađen od mekog i fleksibilnog materijala koji je na dodir poput prave kože. Velike, okrugle grudi su čvrste i savršeno oblikovane te Vas pozivaju da s njima radite što god želite. Masturbator se lako čisti vodom i sredstvom za čišćenje igračaka, tako da će Bouncing Titties biti spremne za sljedeću sesiju za nekoliko minuta!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Realistic Chubby Dildo 10.5" Brown

    Istražite svaki centimetar legendarnog realističnog dilda velike veličine iz LoveToya. Zadovoljite se svakom žilicom, oblinom i izbočinom ove točne divovske replike koja izgleda i osjeća se kao da su Vaše fantazije oživjele.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Bežični štapićasti masažer s 5 snažnih brzina 10 uzoraka vibracija za duboku masažu vrata i leđa, PALOQUETH ručni lagani punjivi masažer za tijelo s uklonjivim silikonom koji se savija za 360°

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 447 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.