×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke za žene vibrirajuće 2 - 2,9 cm

Artikli 65 za 96 od 209 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Retro Ultra Slimline Vibe Purple

    Koji retro nikada neće izaći iz mode? Tako učinkovit i nakon godina baš kao i ovaj vibrator. Klasičan je oblik, glatke površine i izrađen je od higijenske ABS plastike. Lako se upravlja kroz donji rotirajući dio i ima nekoliko razina vibracija. Otkrijte intenzivne orgazme s godinama provjerenim vibratorom.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izrađena je od Biofeel bioplastike, troši mnogo manje energije od ostalih erotskih igračaka. Pogodan je za stimulaciju unutarnje strane vagine i klitorisa, tanak je, ima suženi vrh i nudi nekoliko razina vibracija. Razmislite o okolišu i kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Reginald Pink

    Ovaj vibrator pruža nevjerojatno ugodnu stimulaciju kombinirajući ultra-intenzivne vibracije s pametno oblikovanim dizajnom. Izrađen od elitnog silikona s poliranom plastičnom bazom, ovaj je vibrator gladak, sofisticiran i ima 12 snažnih vibrirajućih uzoraka. Tako je divan da je upaljeno plavo svjetlo, tako dražestan i sjajan.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Dame, jeste li već pronašle svoju G-točku? Znamo da pronalaženje nije zabavno i ponekad je potrebno mnogo strpljenja, ali onda je to i velika pobjeda. S ovim vibratorom ćete jednom ili dvaput pronaći svoju točku maksimalnog užitka! A ako ste jedan od sretnijih i znate gdje vam je G-točka, ovo je savršena igračka s kojom ćete ga zafrkavati. Birajte između 12 načina vibracije!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Mala i snažna vibrirajuća glava! Njezina džepna veličina je slatka, a njezine snažne i duboko urlajuće vibracije su neočekivane. Osim što stane u svaku torbicu ili džep, opremljen je i s dva svestrana nastavka s kojima možete istraživati svoje strasti. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator White

    Pokušali ste prstom ohladiti set ili počinjete osvjetljavati set kad nešto ne ide? Ona čini da se osjećate dobro! Ovaj mini vibrator priložen je kao prva erotska igračka koja zamjenjuje vaš prst ili vibrator kao nezasitan. Probudi se s njom!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Elite Renee Black

    Stimulator Renée iz kolekcije Elite tvrtke Dream Toys crni je stimulator s elegantnim detaljima zlatne boje, zaobljenom glavom i fleksibilnom vezom između oba kraja. Renée ima 2 snažna motora, po jedan na svakom kraju, koji nude 7 uzoraka vibracija i 3 brzine.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Bullet Vibrator Silver

    Senzacionalno u svakom pogledu! Zabavite se uživo, otvorite zabavu i zašijte dio vlaka s ovim prekrasno dizajniranim mini vibratorom Doxy Bullet. On je izrazito diskriminirajući i nepostojeći. Uživajte u onima koji vibriraju od svih da čitaju i plaču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream OMG! Bullets #Fun Vibrating Bullet Fuchsia

    Što pozvati u spavaću sobu nešto zabavno, koketno i nevjerojatno uzbudljivo? Ovo malo i ultra-glatko silikonsko jaje s USB pogonom ima nevjerojatno jake vibracije i također praktičan kontroler koji vam omogućuje udobno prebacivanje između 20 načina vibracija. Uživajte u seksi razigranom dizajnu i svim tim OMG iskustvima!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    Želite li uživati u duljoj erekciji i senzualnim vibracijama? Stavite ovu klasičnu erekcijsku petlju, prilagodite hvat svojim potrebama i uključite vibracije u kojima će vaš partner uživati dok vodite ljubav. Uživajte u svim svojim erotskim fantazijama i vodite ljubav uzbudljivo i dugo!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Los Analos Double Delight Silicone Strap-On Purple

    Osjećate li se kao u troje i definitivno ne želite drugog muškarca? Ne morate! Sve što trebate učiniti je staviti ovaj prsten s ljubičastim dildom i zecom na penis. Odvojivi mini vibrator dodaje stimulaciju klitorisu i trebat će se samo koristiti. Stoga pokušajte!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Lippsy Lipstick Vibrator

    Male stvari često čine najveće radosti, a žene vole ruževe! Ova će se više svidjeti svakoj ženi, jer nije kozmetički, već kompaktni vibrator koji će stati u svaku torbicu. Njegov mekani silikonski vrh bit će ugodan za kožu i pružiti vam izbor od 10 intenzivnih vibrirajućih uzoraka. Uljepšajte orgazmom.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Uživaj u glazbi. Da, dobro ste čuli, na ovaj način igračka vibrira u ritmu glazbe i vaših omiljenih pjesama, a njihovo slušanje daje potpuno novu i što je najvažnije uzbudljivu dimenziju. Samo spojite kabel na player ili mobilni telefon. Ili uživajte bez glazbe ili birajte između 7 unaprijed postavljenih uzoraka vibracije.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Već na prvi pogled, Ripple Vibe vibrator osvojit će vas svojom zavodljivom valovitom teksturom zahvaljujući kojoj će vas preplaviti brojni valovi uzbuđenja. Ripple Vibe izrađen je od svilenkasto mekog silikona, koji je siguran za tijelo i ugodan na dodir. U njegovoj utrobi leži snažan motor koji za vas vibrira igračku u 5 različitih načina rada pri 3 različite brzine. Kao i druge moderne igračke, može se puniti putem USB-a.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Iznimno fleksibilan pomagač za razne stimulacije! To je luksuzni vibrator s dugom i fleksibilnom ručkom i može se savijati u svim smjerovima, čak i do 180 stupnjeva! Njegova vibrirajuća glava može stimulirati čak i najnepristupačnija mjesta i lako doći do točke G ili P. Također ga možete pozvati da vodi ljubav i miluje ga tijekom čina klitorisa.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Gaia Eco je prvi biorazgradivi vibrator na svijetu koji se može reciklirati! Izvađen je iz Biofeel bioplastike, nešto puno energije iz drugih erotskih igračaka. Potrebno je stimulirati mutantnu stranu vagine i klitorisa, pa je to teško leglo i nekoliko vibracija. Razmislite o području i kupite ekološki vibrator!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    Vaša uzbudljiva tajna u gaćicama! Obucite senzualne ružičaste čipkaste tange, sakrijte u njih moćni mini vibrator i prepustite kontroler svom kolegi. Radite li već na određenom scenariju? Da! S ovim ćete kompletom svaku priliku pretvoriti u uzbudljivo seksi iskustvo koje ne može završiti nigdje osim u krevetu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Viblips Lipstick Stimulator Purple

    Najbolji ruž u vašoj kozmetičkoj torbici! Viblips nije bilo kakav ruž za usne, to je vibrator zabavnog i diskretnog oblika koji uvijek možete imati sa sobom. Znamo da nije sve u izgledu, bitne su i funkcije, stoga mirne savjesti možemo preporučiti Viblips, njegove vibracije opijaju bez daha!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Cuties Mini Rose

    Volite li slatke stvari? U tom slučaju zaljubit ćete se i u ovaj mali slatki ružičasti vibrator impresivnog oblika. Nudit će vam 7 načina rada vibracije i moći ćete ga puniti putem USB kabela koji je uključen u paket. Učinite to sa stilom za ljupkost!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream OMG! Bullets #Cute Vibrating Bullet Pink

    Što pozvati u spavaću sobu nešto zabavno, koketno i nevjerojatno uzbudljivo? Ova mala i ultra glatka silikonska slušalica s USB pogonom ima nevjerojatno jake vibracije i praktičan kontroler koji vam omogućuje udobno prebacivanje između 20 načina vibracija. Uživajte u seksi razigranom dizajnu i svim tim OMG iskustvima!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Znate li koliko je škola bila popularna? A što ako jačanje mišića dna zdjelice postane igra? Perifit je alat dizajniran za trening zdjeličnog dna pomoću mobilne igre. Princip je jednostavan – mišiće zatežete i opuštate, što vas također pokreće u igri. Perifit su osmislili liječnici i preporučuje se svim ženama koje žele ojačati svoje zdjelično dno ne samo na zabavan već i učinkovit način.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 mazi vas i točke vašeg zadovoljstva svojim zaobljenim, širokim vrhom i iznimno jakim vibracijama. Vibrator je izrađen od silikona ugodnog za kožu i nadopunjuje ga intuitivno upravljanje.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LUV EGG Blue

    Izazovite sebe i svog partnera uz LUV EGG! Ovo vibrirajuće jaje s daljinskim upravljačem savršeno je za partnere koji traže uzbudljivu seksualnu igračku. Vibrirajuće jaje omotano je mekim silikonom koji je siguran za tijelo, ugodan je na koži i može se temeljito očistiti. LUV EGG ima posebno snažan motor s 12 postavki vibracije. Jaje je vodootporno, može se puniti i može se koristiti u kombinaciji s lubrikantom na bazi vode.
    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Rings of Love Silicone Stimu Ring Pink

    Jeste li u iskušenju otkriti načine da još intenzivnije uživate u ljubavi? Isprobajte vibrirajući prsten! Ova marka Dream Toys ima uklonjivi mini vibrator i nazubljeni dio za senzualnu stimulaciju klitorisa. Osim toga, uvlači penis u korijenu, što jača i produžuje erekciju i vrlo je lako kontrolirati jednim gumbom.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Imala je tvrdu i vibrirajuću glavu! Veličina njezina džipa je slatka, a njezine snažne i dobro kontrolirane vibracije neočekivane. Osam što se dogodi s torbicom ili džipom, tu je i dvostrano podešavanje s vama, možete se bojati svoje bijede. Dođi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Tako mali i tako moćni! Valencia je mini vibrirajuća glava sa stvarnom snagom. Nudi vam 10 različitih načina vibracija, a zahvaljujući svom tihom motoru imat ćete osjećaj maksimalne diskrecije. Valencia će vam pomoći da postignete orgazam i opustite mišiće od napetosti. Vrlo je ugodan na dodir, jer je izrađen od visokokvalitetnog silikona. Dopustite joj da vas dodirne gdje god treba.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Magic Motion FitCute Kegel Rejuve

    Vaš osobni trener dna zdjelice! Kegel Rejuve je još pametniji nego što očekujete. Opremljen je visokoosjetljivim višetočkovnim senzorima koji detektiraju čak i najfiniju snagu mišića. Praktična aplikacija Magic Kegel APP nudi vam prilagođene tečajeve obuke, procjenjuje vaš napredak i savjetuje vas kako najbolje poboljšati svoje žensko zdravlje jačanjem mišića dna zdjelice.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Baš su sranje! Tople intenzivne vibracije će odrediti pravo mjesto za dobrobit i dovesti vaše blaženstvo do točke uzbuđenja. Je li to ono što želiš? Razumiješ! Tu je novi We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Uživajte u ukusnim iskustvima koja dolaze iz vašeg anusa, a posebno vaše prostate. Ovaj mali i kompaktni stimulator prostate jednostavan za korištenje oduševit će vas svojim savršenim oblikom i vibracijama u donjem fleksibilnom dijelu. Ugodi prostati i perineumu u isto vrijeme!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Da li vam je stalo do praktičnog vibratora? Tulip vam nudi 10 snimaka naših vibracija s ljudima koji mogu čitati njihovu privatnu upotrebu. Način na koji je svojstvo izloženo je to što ga morate imati i za tkaninu i za tkaninu silikonske površine s genijalnim rebrom. Zabavite se tamo sve dok vam nožni prsti ne izlaze!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Slijedite svoje blaženstvo dok spokojne, duboke, tutnjave vibracije pogađaju Vaše omiljeno mjesto s vrhunskom preciznošću.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Black

    Tražite li univerzalni vibrator za otkrivanje prekrasnih učinaka vibracija? Nyly je pogodan za sve prilike! Ima rotirajuću bazu s kojom možete odrediti brzinu, a također i zaobljeni zaljev za udobno i ugodno upoznavanje. S njim otkrijte svoje tijelo i njegova osjetljiva mjesta, bit će uzbudljivo!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 209 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.