×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke 3 - 3,9 cm

Artikli 65 za 96 od 149 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Želite li još više uživati u zajedničkim erotskim trenucima? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomskog je oblika te će prodiranje učiniti još boljim i uzbudljivijim. Birajte između njegovih 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Zadržite svoje omiljene vibracije dok je klitoris još čist i ostavljen budan. We-Vibeov moxie je diskretan, senzualan, iritantan i sladak. Magnet je ugodan za vašu mačku, a njegove snažne vibracije su pomalo samodostatne za vas ili vašeg ljubavnika, a vi također imate kontrolu nad svojom korisnošću.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Volite li ekstreme? Ova težina je ekstremno umjetničko djelo teško 649 grama, usuđujete li se? Možete još više povećati težinu pričvršćivanjem dodatnih utega na ušicu. Prsten od 39 mm pričvrstite imbus ključevima na testise i pustite da ručno polirani nehrđajući čelik zablista!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Nedostaje li vam pravi orgazam uzrokovan dvostrukom stimulacijom? Žudite za elegantnom igračkom koju ćete rado gledati i još više rado raditi s njom? Vaši će se snovi uskoro ostvariti, jer na tržište stiže ovaj dragulj koji će se zahvaljujući zgodnoj vješalici poigravati s unutarnjom stranom vagine, ali i s klitorisom. Uživajte u učinkovitom luksuzu, igrački koja ima stil i pokazuje vam raj koji se zove orgazam.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic Petite Pastel Lilac

    Najmanji dodatak obitelji pulsatora Fun Factory. Volite isprobavati nove igračke i zanima li vas inovativna pulsirajuća tehnologija? Stronic Petite ima veliki potencijal da bude prava erotska igračka za vas. Malen je, lagan i u njemu se pulsiraju tako da ne morate koristiti ruke. Osim toga, lako je uvesti donošenje najboljih orgazama!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Moaner Flanged Electrode

    Moaner elektroda temelji se na našoj najprodavanijoj Flanged elektrodi, ali ima malo duži vrat i veću glavu. Tako se zove jer je jedan od našeg testnog tima rekao da ju je to natjeralo na stenjanje!!!. Glava omogućuje lako prodiranje i značajno se osjeća kada se umetne, ali nije prevelika kada se koristi i vaginalno i analno, a velika baza s prirubnicom osigurava da elektroda ne može prodrijeti predaleko.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Žudite za nečim savršenim? Vodeći brend Gvibe erotskih pomagala ispunit će vaše želje! Ovo je Gcandy, lijep, kvalitetan, učinkovit i moćan. U isto vrijeme pokazat će vašu g-točku i klitoris, očarati će vas s 2 motora te mekim i ugodnim silikonskim materijalom. Uživajte u najboljem na tržištu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Otkrijte potpuno novi način prodiranja u Balldo! Ovaj početni set montiran je na testise, na kojima se čvrsto drži i još uvijek je pričvršćen krajnjim prstenom. I kakav je onda rezultat? Možete prodrijeti u loptice! Ovo samo morate probati, vaši će testisi postati instrument užitka i užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Aquamarine

    Želite blistati i zablistati? S ovom iglom bit će lako! Dolazi s prestižnom markom b-Vibe i obećavate intenzivan unutarnji užitak zahvaljujući 6 razina vibracija i 15 uzoraka vibracija od suptilnih do dubokih i jakih. Igla je kompaktna, sigurna za tijelo, izrađena od mekog silikona i obrađena prekrasnim sjajnim kamenom. Tako sjaji!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Sanjate li o luksuzu i realnim iskustvima? Furious Rabbit 2.0 je tu da ostvari vaše snove! Sadrži dva super snažna motora i ima šarmantan polurealističan dizajn. Odvest će vas u raj zahvaljujući 3 funkcije: šišanju, rotirajućim perlicama i vibrirajućim ušicama za klitoris. Neka vas G-točka i pička maze u isto vrijeme!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    Želite li učinkovito ojačati mišiće dna zdjelice i istovremeno imati savršenu kontrolu nad svojim treningom? U tome će vam pomoći Gvibe Gballs 3! Predstavljaju napredni trening s kontrolom pametnog telefona. Bit će lako i razigrano!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite li uživati u senzualnoj predigri i još uzbudljivijoj ljubavi sa svojim kolegom? Ovaj set je stvoren posebno za parove i njihove svestrane užitke. Sadrži atraktivan vibrirajući stimulator s kontrolom kroz narukvicu u obliku sata i vibrirajući prsten za praktično daljinsko upravljanje. Doživite novu razinu užitka zajedno!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite li biti sretni svaki dan? Happy Rabbit usrećit će vas kad god poželite! Skriva 2 motora, a osim vibracija ima i funkciju u kretanju, odnosno nježnom podizanju cijele osovine, što će iritirati G točku. Pripremite se za orgazmički zanos.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Stronic G Pink

    Priuštite svojoj G-točki masažom kakvu zaista želite! S novim Stronic G-om ne morate ni prstom pomaknuti da biste postigli orgazam - bez ruku!

    189 €

    159 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Tehnološki najnapredniji vibrator za G-točku koji je svijet ikada vidio dobio je još jednu nadogradnju, a sada sve svoje intimne želje možete ispuniti uz Kiiroo Pearl 3! Ima tehnologiju osjetljivu na dodir kao i snažan motor. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe te stimulira, draži i potom izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati sa svojim partnerom na daljinu ili možete uskladiti Pearl 3 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno uroniti u svoje strasti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Želite li uživati u još više zajedničkih erotskih trenutaka? Počastite se ovim luksuznim i praktičnim prstenom! Izrađena od elegantnog mekanog silikona, ergonomski oblikovana kako bi penetracija bila još bolja i uzbudljivija. Birajte između 8 snažnih programa vibracija i prepustite se senzualnoj stimulaciji klitorisa i G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo Pearl 2 Teledildonic Vibrator Purple

    Tehnološki najnapredniji vibrator koji cilja na G-točku koju je svijet ikada vidio. Ispunite sve svoje intimne želje uz Kiiroo Pearl 2, koji ima tehnologiju osjetljivu na dodir, snažan motor i vodootpornost. Ova moderna igračka osluškuje vašu vaginu i njezine potrebe, a zatim stimulira, zadirkuje i nakon toga izaziva najintenzivnije orgazme. Štoviše, možete upariti svoj vibrator s Kiiroo masturbatorom i uživati u njemu na daljinu sa svojim partnerom, ili možete sinkronizirati Pearl 2 s interaktivnim erotskim videom ili virtualnom stvarnošću i potpuno se uroniti u svoje strasti.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Žudite za prvoklasnom igračkom za senzualni užitak? Kolekcija 3Some ispunit će vaše želje i unijeti jedinstvena seksualna iskustva i intenzivne orgazme u vaš život. Rock N'Ride ima 2 snažna motora i spreman je da vas utrostruči! Dođite saznati više o njemu!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo nudi dva motora za dvostruku zabavu stimulacije – jedan unutarnji i jedan za često zaboravljeno područje perineuma. Dame, da (i gospodo!) bit će Vam drago čuti da je igračka uniseks.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Želite li se prepustiti maženju i uživati u vibracijama na najosjetljivijim mjestima? Pozovite se da posjetite We-Vibe Vector čije ćete vibracije odabrati putem aplikacije na svom telefonu. I pazite, i vaš kolega može preuzeti ovu aplikaciju i diktirati vam snagu stimulacije s drugog kraja svijeta. Stoga dođite i uživajte u senzualnim trncima u području prostate i perineuma!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    B-Vibe Rimming Petite igla jedva čeka zadovoljiti vaš anus. U tome će mu pomoći rotirajuće kuglice i vibracije koje će uzburkati vrh igle. Ova kompaktna igla omogućit će vam uzbudljive igre u javnosti zahvaljujući bežičnom upravljaču i stimulirati će sva mjesta koja to zahtijevaju. Izrađen je od vrhunskog silikona pa je svilenkasto mekan i siguran za tijelo, a može se puniti putem USB-a.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Otkrijte dvostruku penetraciju o kojoj niste ni sanjali! Orgasmic Double Do, jedinstveni je dvostruki dildo i praktičan vibrator u jednom! Ima dva različita kraja i motore koji vam daju vibraciju u 9 načina s jedne strane i ponovno uzbudljivo povećanje u 9 načina s druge strane. Isprobajte koliko je dildo prekrasno fleksibilan i igrajte se s njim prema svojim idejama!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Phoenix Neo App Controlled Red

    Voliš li biti pametan? Uz igračku Pleonix i vaš pametni telefon, bit će to vožnja! Možete ga kontrolirati putem aplikacije s drugog kraja svijeta, sinkronizirati ga sa svojim omiljenim 2D interaktivnim videozapisima ili web kamerom. Dopustite da vas ponesu divne vibracije i poletite s Phoenixom u nebeske orgazmičke visine.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Gvibe 3 Pink

    Treća generacija jedne od najpopularnijih igračaka na svijetu, Gvibe 3 jednostavno će vas zabaviti! Super je moćan, jer skriva 3 motora. Šarmantan je, ergonomskog oblika i izrađen od ugodno mekog i fleksibilnog silikona. Uživajte i otkrijte s njim novo uzbuđenje koje vam neće pokazati nijedna druga igračka!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Hoćeš žuljeve i žuljeve? Pobijedi s tim igluom! U prestižnom b-Vibe brendu i povremenoj intenzivnoj usluzi možete uživati uz vibraciju od 6 brzina i 15-satnu vibraciju od superpomoćne do duboke i niske. Igla je kompaktna, sigurna za tijelo, izrađena od mekog silikona i obložena prekrasnim finim kamenom. To je to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Vibracije vam nisu dovoljne? Osim njih, vibrator Homunculus ponudit će vam i uzbudljivu elektrostimulaciju. Za njega nije potreban izvor, sva snaga zrači izravno iz njega. Opremljen je s 12 načina vibracije i 5 razina elektrostimulacije. I što više? Njegove funkcije možete kontrolirati putem Bluetootha putem aplikacije na svom telefonu!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Napuhnite uzbuđenje do samog vrhunca! Ovaj elegantni crno-zlatni vibrator ispunjava vašu vaginu ili analni dio i vibrira umjesto vas. Izrađen je od predivno mekog i glatkog silikona s elegantnim zlatnim plastičnim detaljima. Uživajte u 10 načina vibriranja vibratora na napuhavanje iza stražnjih vrata ili u utrobi, oba će biti sjajna!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Kožni remen čistoće s analnim čepom za najzločestije nestašne! Izrađena je od kvalitetne i izdržljive prave kože, igla je odvojiva, a veličina remena je podesiva s obje strane, tako da se savršeno prilagođava veličini struka.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantni vibrator G-točke ima dva F1 turbomotora koji daju ozbiljnu snagu. Jedan se nalazi na vrhu, a drugi kao nastavak za stimulaciju klitorisa koji će vam uvijati nožne prste. Ovi F1 motori nove generacije vibriraju pri nevjerojatnih 7200 o/min i 14 000 o/min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvostruka stimulacija i iznimno zadivljujući orgazam? Neće biti problema sa Spotty RC! Brend Nomi Tang dolazi na tržište i, za razliku od svog prethodnika, obogatio ga je daljinskim upravljačem, a također i mogućnošću rotacije pomične glave do 360°. Tijelo ovog stimulatora sadrži dva motora koji rade neovisno jedan o drugom. Prvi će milovati vašu prostatu kroz rotirajuću glavu, a drugi će vibrirati vašu branu kroz vibracije. Zahvaljujući ergonomskom obliku, možete biti sigurni u precizno ciljanje, performanse koje oduzimaju dah i nevjerojatan orgazam.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Otvorite novu novu verziju Ballda! Međutim, na testiranju je velik broj sklopova na kojima se drže četvrtinu, a vrat im je na vrhu vanjskim prstenom. A kakav je rezultat? Možete se probiti kroz loptice! Morate sami otkriti da će vaši testeri postati instrument korisnosti i korisnosti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Nova zvijezda među vibratorima je rođena, zove se Lily 3, a uz nju možete slaviti svoju seksualnost! Pogodan je za sve prilike, bilo solo ili udvoje, a oduševit će vas ekskluzivnom cijenom koja je u znaku proslave 20. obljetnice brenda Lelo. Birajte između 10 snažnih postavki vibracije i uživajte u diskretnim i nezaboravnim orgazmičkim iskustvima!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 149 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.