×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Seks igračke 4 - 4,9 cm vibrirajuće glatka

Artikli 33 za 64 od 155 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black XL

    3 motora su malo više od 3 osobe za Pepeljug, koji može pozvati G-točku, P-točku i klitoris! Ovaj pojas je napravljen od pravog svjetla, razumije ljudsku anatomiju, ima fleksibilna vrata, četvrti je istovremeno flexibilan, a intenzitet njegovih vibracija preuzima kontroler. Našli ste ga!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Osjetite uzbuđenje gdje god možete s ovim stimulatorom Dream Toysa, koji ne samo da će vibrirati na vašoj osjetljivoj p-točki, već će se i uhvatiti iza penisa i testisa. To će povećati erekciju do maksimuma i samo će uzeti vozača u ruke i diktirati vrstu vibracije za kojom čeznete.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ovaj Swirling P-Pleaser je dizajniran za analnu stimulaciju i stimulaciju prostate. Uz najduži kraj u obliku penisa u muškom 'plijenu', najkraći rebrasti kraj stimulirat će međicu. Posebna značajka Swirling P-Pleasera je mogućnost rotacijskih pokreta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Zečji vibrator koji izaziva oscilirajuće kretanje popularno poznato kao "dođi ovamo". Trigger je oscilirajući masažer prepoznat kao jedan od najinovativnijih, ne samo u pogledu dizajna, već i njegove funkcionalnosti, svestranosti i snage.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Bad-Boyev silikonski analni stimulator posebno je oblikovan da iritira analni nasip, a kod muškaraca da dosegne njihovu osjetljivu točku na stražnjoj strani prostate.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY MiSS Bi Pink

    Miss Bi kombinira fenomenalnu stimulaciju klitorisa s uzbudljivom stimulacijom G-točke. Dva potpuno neovisna motora zajamčeno će vas odvesti do vrha! Tijekom intenzivnog razvoja i serije uspjeli smo stvoriti oblik koji svojom fleksibilnošću savršeno zadovoljava žensku anatomiju. Zakrivljeni kraj iritira vašu G-točku kada je potpuno umetnuta, dok široka i prilagodljiva izbočina vibrira vaš klitoris i vanjski dio intimnih dijelova. Uz to, zaista široki završetak ove igračke pružit će vam ugodan osjećaj potpune ispunjenosti.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid je moderan štapni vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Prekrasan dizajn vibratora i pakiranja čini The Orchid nezamjenjivom igračkom za svaku ženu.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Ova crvenokosa će vam slomiti koljena zahvaljujući snažnim vibracijama, svilenkasto glatkoj površini i mogućnosti spajanja na remen. Njegov snažan motor opremljen je s 5 postavki vibracije od 5 ritmova i može se puniti. Snažna usisna čašica zalijepit će se za svaku glatku površinu, u čemu ćete posebno uživati u kupaonici, jer je igračka vodootporna.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Vibrating Double Penis Ring with Remote Black

    Vjerojatno već znate da će uz vibrirajući prsten vaše vođenje ljubavi biti još bolje i intenzivnije, ali vjerojatno samo tražite onaj pravi. Imamo sjajne vijesti za vas - već ste ih pronašli! Dvostruki vibrirajući prsten Poloqueth ima sve što vam treba od takvog pomagala. Ima prsten za penis i testise, snažan motor, osjetljivo vibrira na klitorisu, izvrsno pristaje, fleksibilan je, vodootporan i daljinski upravljan. On je taj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Mala, kompaktna i iznimno moćna, ovo je punjiva masažna glava Wand Vibe iz kolekcije Elegant Series. Nudi vam 15 različitih načina vibracija s kojima ćete uživati u savršeno senzualnom iskustvu masaže. Savršeno leži u ruci i lako se kontrolira, pa ga zgrabite i uživajte u nježnoj ili intenzivnoj masaži vaših osjetljivih područja!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Sanjate o realističnom dildu i žudite za uzbudljivim vibracijama? Upoznajte Austina! Njegov šarmantan autentičan oblik potpuno će vas osvojiti, a što više kada počnete otkrivati 20 načina vibracije. Osim toga, zahvaljujući kraćoj naramenici, Austin će milovati vaš klitoris, a jačinu vibracija možete odrediti putem daljinskog upravljača. Pričvrstite dildo s krajnjom vakuumskom čašicom na glatku površinu i uživajte u vožnji bez ruku.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Hoćeš žuljeve i žuljeve? Pobijedi s tim igluom! U prestižnom b-Vibe brendu i povremenoj intenzivnoj usluzi možete uživati uz vibraciju od 6 brzina i 15-satnu vibraciju od superpomoćne do duboke i niske. Igla je kompaktna, sigurna za tijelo, izrađena od mekog silikona i obložena prekrasnim finim kamenom. To je to!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Cotton Candy Lila

    Satisfyer Cotton Candy impresionira svojim ovalnim oblikom i kompaktnim dizajnom. Kruti vibrator, izrađen od glatkog silikonskog tijela, podmazuje klitoris pomoću uklonjive kombinacije pritiska valjka i vibracije.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Hoćete li prihvatiti izazov da iskusite raskošan užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Ako je tako, veselite se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će ostvariti san svima koji žele doživjeti duge i intenzivne orgazme. Igrajte s njim solo ili sa svojim kolegom i otključajte nove uzbudljive tajne svog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision XPANDER X4+ Medium

    Najnovija generacija stimulatora prostate koji uz učinkovito širenje vlastite seksualnosti nudi i mogućnost istraživanja. X2 pruža savršenu ravnotežu između stimulacije prostate, anusa i perineuma.

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Doc Johnsonova iWand masažna glava može se pohvaliti ne samo svojom provjerenom kvalitetom, prvoklasnim silikonskim materijalom, funkcijama vibracija, već i funkcijom grijanja. iWand će milovati vaše intimne dijelove, ali i umorne mišiće po cijelom tijelu. Osmišljeno je 7 vibrirajućih i pulsirajućih uzoraka kako bi učinkovito povećali uzbuđenje, a zagrijavanje glave zatim umnožava to uzbuđenje! Prepustite se svilenkasto mekom silikonu i povjerite svoje zadovoljstvo stručnjaku koji je nitko drugi nego Doc Johnson.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Vibrirajuće glave ne moraju uvijek biti teške i velike da bi ispunile svoju svrhu, a Aida je dokaz tome. Ova mala svilenkasto mekana vibrirajuća glava pružit će vam 10 snažnih načina vibriranja, udobno će stajati u vašoj ruci, a zahvaljujući vodonepropusnosti ići će s vama u kadu ili tuširanje.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Doživite uzbuđenje elektrostimulacije s ovim šokantnim i vibrirajućim jajetom za vanjsku i unutarnju stimulaciju! Nevjerojatno je razigran, izrađen od visokokvalitetnog silikona i opremljen funkcijom elektrostimulacije, za koju vam neće trebati nikakav izvor, jer će dva snažna unutarnja motora podnijeti sve. Zato zgrabite kontroler i prepustite se "zagolicanju".

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Real Body Magic Ram

    Tražite li nešto istinski autentično? Ovaj realističan penis s realističnim crtama naprijed-nazad će vas zadiviti! Njegova elektromagnetska tehnologija njegovo je tajno oružje, a TPE materijal pouzdano podsjeća na ljudsku kožu. Dodirnite ga i odjednom ćete ga poželjeti pozvati k sebi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Otvorite nove erotske horizonte s luksuznom igrom TIANI Duo. Pronađite svoje duboke i senzacionalne vibracije čitajući svojim kolegama, kao i živeći svoj maksimum i brigu o sebi. Njegov upijajući glatki oblik pristajat će vašim profinjenostima, a prvoklasni silikon koji će vas usvojiti na prvom katu. Intenzitet očitanja diktira zajednički daljinski upravljač s jednom tehnologijom koja se može koristiti na licu mjesta. TIANI Duo je najbolji za vaš seksualni život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    Najnoviji model Doxy masažne glave, ovaj put malo manja i lakša kako bi vam bilo lakše rukovanje, ali ipak nevjerojatno moćna kao i prethodni modeli. S ovom masažnom glavom Doxy Number 3 možete precizno ciljati ona mjesta na svom tijelu koja jednostavno zahtijevaju njegove slasne vibracije. Ona je i nešto tiša, pa igra s njom postaje diskretnija, iako su joj vibracije jake i bujajuće. Izrađena je od najkvalitetnijih materijala, tijelo je izrađeno od metala, a glava od mekog silikona, te je jedna od najboljih koje trenutno tržište masažnih glava nudi.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    Ako kombinirate stimulaciju svih vaših osjetljivih područja, postići ćete maksimalno zadovoljstvo. Tako je, točka. Simul8 prestižnog brenda Nexus fokusira se na penis, testise, branu i prostatu. Uživat ćete i sami i u društvu svog kolege. Izuzetno je fleksibilan i sadrži dva motora koji ciljaju na prostatu i branu. Uživajte svugdje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite je manja verzija našeg kultnog punjivog štapić masažera. Le Wand Petite je manji po veličini, ali velik po snazi.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luksuzni užitak? Da! Masažna glava Monica iz kolekcije Prestige isticat će se na vašem noćnom ormariću zahvaljujući kombinaciji crnog mekog silikona i svjetlucavih kamenčića sa zlatnim rubovima, s kojima ćete se prebacivati između 7 načina rada vibracije i 3 brzine. Monica svojom fleksibilnom glavom može zadovoljiti ne samo vaša intimna mjesta, već i umorne mišiće po cijelom tijelu. Učinite to luksuzno, zaslužili ste!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Dual Love Red

    Osam stimulativnih valjaka, model Dual Love nudi još jednu stimulativnu snagu za poboljšanje vibriranja, izravnavanje. Važno je osigurati da imate mogućnost kontrolirati korištenje aplikacije i dizajn mekog silikona.

    76,90 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Inflatable Vibrating Silicone Plug Black

    Želite li malo istrenirati svoj analni dio, a pritom uživati u beskrajno senzualnim vibracijama? Onda je ova vibrirajuća igla na napuhavanje savršena igračka za vas. Umetnite ga u stražnjicu i pomozite stisnuti balon i povećati njegovu širinu koliko želite. Zatim dopustite da vas ponese 10 funkcija vibracija i pulsiranja, koje će uzbudljivo odjeknuti u vama. Zadovoljstvo je nadohvat ruke, premašite svoje granice.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Vibrating Nipple Suckers Black

    Želite li iznervirati svoje bradavice? Ove vibrirajuće sisaljke za bradavice će vam zaigrano pomoći u tome! Izrađene su od glatke ABS plastike i visokokvalitetnog mekog silikona, a nakon što prianjaju, mogu vibrirati do 10.000 okretaja u minuti. Znate li što vas čeka? Iritantni orgazami!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    Sa svojim okruglim oblikom i snažnim vibracijama, Satisfyer Backdoor Lover idealan je vibrator za računala. Široka osnova igre je sigurnosna igra.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations So Real Multispeed Vibrating 6 Inch Dong

    Toliko je stvaran i tako moćan da ćete se jednostavno zaljubiti u njega! Ima realno oblikovane vene, žir, pa čak i testise. Vrlo je jednostavan za korištenje i vibrira pomoću 2 AA baterije. Pozovite ovog živopisnog kurac u svoju spavaću sobu i imajte novog najboljeg prijatelja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva snažna motora donijet će vam dvostruko više užitka - pravi zec. Iako zečići nisu baš vaša šalica kave - Mr. Zec će vam zajamčeno promijeniti mišljenje, jer će vas odvesti do istinskih orgazmičkih visina. Njegova baršunasta mat površina, fleksibilno tijelo i silikonski stimulator klitorisa pogodan na dodir elegantno se prilagođavaju vašim oblinama.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Otkrijte maksimalnu uzbudljivu svestranost sa Satisfyer Curvy Trinity 2! Dosadila su vam 3 motora i 2 funkcije s odvojenim kontrolama. Negira i klitoris i G-točku i može koristiti pritisak valova i vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BeauMents Flexxio Blue

    Vaš seks je postao rutina, ne znate što dalje, a više ni ne uživate u njemu, a kamoli da vas zadovoljavate? Niste sami, svaka druga veza rješava ovaj problem i znamo kako vam pomoći! Vibrirajte svoje erotske trenutke i zajedno uživajte u vibracijama. Ova igračka će zadovoljiti oba partnera i začiniti i najdosadniju spavaću sobu. 2 motora, fleksibilan materijal, 10 načina vibracija i daljinski upravljač, da, vaš spol sada poprima novu dimenziju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 155 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.