×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Analne igračke 10 - 14,9 cm za muškarce silikon

Artikli 129 za 160 od 214 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Šarmantni stimulator prostate savršeno promišljenog oblika. Nemojte se bojati povjeriti mu najosjetljivije mjesto na svom tijelu i prepustite se najintenzivnijem orgazmičkom nebu. Odaberite jedan od 9 načina vibracije i udobno napunite svoju igračku putem USB kabela. Rebel stimulator izrađen je od visokokvalitetnog silikona i ABS-a, ne sadrži ftalate, usklađen je s EU REACH-om i stoga je potpuno siguran za tijelo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Lolli Plug 2 Plug Vibrator Green

    Zahvaljujući 2 motora i snažnim vibracijama, Lolli-Plug 2 je apsolutna zvijezda. Struktura lopte izrađena je od mekog silikona i završava širokom bazom za sigurnu upotrebu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Silicone Butt Plug 12cm

    Klasični analni čep koji svaka guza zaslužuje. Zahvaljujući suženom vrhu, lako se ubacuje, a zahvaljujući krajnjoj bazi možete biti sigurni da neće stići nigdje gdje ne bi trebao. Napravljen je od udobnog silikona i jedva čeka da pokuca na vaša stražnja vrata.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Obične igle vam više nisu dovoljne? Vrijeme je da otkrijete što Nexus Bolster može učiniti s vrhom na napuhavanje koji vam omogućuje da prilagodite pritisak na prostatu tijekom igranja. Sadrži snažne motore sa 6 različitih postavki vibracija. Zgrabi daljinski upravljač i hajde!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Uranus Anal Vibrator

    Elegantan vibrator iz Hueman kolekcije za sve ljubitelje stimulacije prostate! Genijalno je zakrivljen i optimalno oblikovan tako da možete udobno doći do prostate. Izrađena je od mekog silikonskog materijala koji je vrlo udoban i higijenski. Birajte između 4 brzine vibracije i 6 načina rada pomoću daljinskog upravljača!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Butt Plug Black

    Zgodna i kvalitetna igračka za senzualno punjenje i otkrivanje analnog užitka ili isprobavanje analnog istezanja. Ovaj fleksibilni vibrator ima ne samo lijep, već i praktičan oblik. Možete ga koristiti za trenutnu stimulaciju prostate i brana, koji će svojom teksturom ugodno iritirati. Njegova funkcija na napuhavanje osigurava osjećaj sitosti. Dodajte tome vibraciju od 7 modova i poludite od užitka.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • AfterDark Dolmen Butt Plug Silicone Black Size M 10.5 cm x 3 cm

    Analni čep ugodnog jednostavnog oblika! Ima zaobljeni vrh za udobno umetanje i krajnju pravokutnu bazu za maksimalnu sigurnost i udoban hvat. Izrađena je od vrhunskog silikona pa je mekana na dodir. Dajte mu priliku da postane vaša omiljena igračka!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Black Heart Anal Pleasures Black

    Senzualno uvrnuti silikonski dildo dizajniran da stimulira analni dio. Očarat će vas svojim oblinama, elegancijom i baršunasto mekanim silikonom od kojeg je izrađena.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Snug Plug 2 Black

    Super udoban analni čep težak 114 g postat će vaša omiljena igračka tijekom svih erotskih igrica. Dat će vam senzualni osjećaj ispunjenosti u kojem možete uživati tijekom seksa, ali zahvaljujući diskreciji klina i dalje. Izrađen je od bešavnog silikona koji je siguran za tijelo, za jednostavno rukovanje opremljen je glatkom ručkom, a za savršenu udobnost i sa fleksibilnim vratom. Obradujte svoj anal kvalitetnom iglom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prostatic Play Explorer Silicone Cock Ring and Prostate Plug

    Zaljubit ćete se u ovu dvostruku stimulaciju! A zašto duplo? Jer ovaj jedinstveni proizvod učinkovito stimulira vaš analni dio, a istovremeno djeluje kao učinkovit prsten za erekciju.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Što se događa kada ovaj uređaj počne dodirivati vašu P-točku ili prostatu? Počinjete plutati na valovima nevjerojatnog orgazma. Tap To je kruti vibrator za prostatu s skočnim gumbom na vrhu koji je dizajniran da simulira tapkanje prstom. I to nije sve! Osim uzbudljivog tapkanja prostate, Tap It također može vibrirati, čak i pod vodom, jer je vodootporan.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Firefly Prince Purple Medium

    U mraku, analni čep Firefly Prince pažljivo je dizajniran samo da vam pruži pravi užitak. Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, čvrsta je, ali istovremeno fleksibilna i, naravno, sigurna za tijelo. Srednja veličina će odgovarati i početnicima i iskusnim ljubiteljima analnih otvora.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Anal Play Sweet Sensation

    Predstavite, uvucite, izvucite, igrajte se i uživajte. Ova analna igračka iz ToyJoy bit će užitak za vaša stražnja vrata. Izrađen je od udobnog silikona, tako da je kompatibilan samo s lubrikantima na bazi vode, ali je i divno mekan. Krajnja baza tada jamči sigurnu upotrebu.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s tehnologijom zgrušavanja zbog koje vaša prostata poludi od uzbuđenja. I to nije sve, ovaj stimulator će vas dvostruko iritirati, jer branu neće ostaviti neprimjećenom. Uživajte u zadovoljavajućim iskustvima nove razine!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Backdoor Lover Red

    Zahvaljujući svom okruglom obliku i snažnim vibracijama, Satisfyer Backdoor Lover idealan je analni vibrator za početnike. Široka baza jamstvo je sigurne igre.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nešto bolje od prosječnog analnog čepa! Lumen nudi nova iskustva za sve koji se ne boje svoju spavaću sobu pretvoriti u pozornicu. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona s Velvet Wave tehnologijom, koji je podstavljeni teksturirani silikon koji donosi i udobnost i blaženi užitak. On će biti zvijezda vašeg showa, ne samo zahvaljujući završnom dijamantnom svjetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Vibra Slim Plug Medium Black

    Kuc kuc! Uzbuđenje i želja vam kucaju na stražnja vrata, otvorite? Da biste to učinili, koristite ovaj analni čep s unutarnjom pokretnom težinom, koji će svojim udarcima na stijenke igle stvoriti ugodnu stimulaciju. Igla je izrađena od visokokvalitetnog i svilenkasto glatkog materijala Silicone Ultrasilk u koji ćete se jednostavno zaljubiti. Otkrijte nove osjećaje uz ovu igračku i pomaknite unutarnju loptu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Model Sweet Seal Connect App s upravljanjem putem aplikacije oduševit će vas snažnim motorom, voluminoznim, zaobljenim oblikom i intuitivnim upravljanjem. Zahvaljujući aplikaciji Satisfyer Connect, ovaj silikonski analni vibrator može se koristiti uistinu univerzalno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Primo Heating Butt Plug Black

    Čep za grijanje i vibrator za muškarce i žene.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Aneros Eupho Trident Advanced Prostate Massager

    Uživajte u savršenoj stimulaciji prostate! Ovaj revolucionarni alat imena Aneros Eupho Trident impresionirat će vas već na prvi pogled svojim posebnim oblikom te ćete s njim uživati u snažnim i dugim orgazmima već pri prvoj upotrebi. Model Eupho prikladan je za iskusnije ljubavnike koji se vole igrati s prostatom i preferiraju maksimalnu udobnost te duže i intenzivnije orgazme tijekom seksa.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Malesation Ballchain Small Black

    Mekan i gladak analni lanac koji završava petljom.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Nije novost da je prostata izvor beskrajnih orgazama, jer je puna tisuća živčanih završetaka! Stimulator Optimate pogodit će upravo ovo osjetljivo područje i milovati će ga jedan od 7 uzoraka vibracija. Uživajte u udobnom dizajnu ove igračke, praktičnom daljinskom upravljaču i promovirajte svoje seksualno zdravlje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Luxe Discover Fuschia

    Otkrijte što vaš analni želi, ovaj vibrirajući klin klasičnog oblika rado će vam pomoći! Izrađen je od vrhunskog silikona koji je ugodno mekan i fleksibilan. Krajnja ručka tada osigurava jednostavno rukovanje i sigurnost u isto vrijeme. Izvolite svoj analni danas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Bootie L Black

    Popularni BOOTIE analni čep je veliki izbor za sve što vam je potrebno da ostvarite svoje snove! Ovo je najprodavaniji model, a s njim su mnogi drugovi otvorili uzbudljive tajne analne igre. Želite li isprobati kako je lijepo i seksi? Ne želiš gorjeti!

    37,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Emerald

    Hoćeš žuljeve i žuljeve? Pobijedi s tim igluom! U prestižnom b-Vibe brendu i povremenoj intenzivnoj usluzi možete uživati uz vibraciju od 6 brzina i 15-satnu vibraciju od superpomoćne do duboke i niske. Igla je kompaktna, sigurna za tijelo, izrađena od mekog silikona i obložena prekrasnim finim kamenom. To je to!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • BUTTR Foxhole Hollow Butt Plug

    BUTTR Hollow prekriva vaše intimne zone. Šuplje je i nakon njegovog umetanja moći ćete ne samo zaviriti u analni prostor svog kolege, već i u njega gurnuti bilo što drugo. Igla je izrađena od visokokvalitetnog silikona koji je ugodno mekan, siguran za tijelo i jednostavan za čišćenje.
    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Remote Controlled Butt Plug 550752 Black

    Uživajte u pulsiranju iza stražnjih vrata! Ovaj vibrirajući analni utikač marke ANOS ima ugodan klasični dizajn i također daljinski upravljač. To će kontrolirati ne samo vibracije, već i rotirajuće kuglice za masažu na dnu igle oko vrata. Baza je ukrašena luksuznim okruglim ogledalom, a njime, naravno, možete ukrasiti i guzicu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Velvets Rechargeable Plug

    Stimulacija vagine ili prostate? On i on će uživati u ovom priključku! Savršeno zadovoljava osjetljiva područja na muškom i ženskom tijelu, analni i vaginalni dio. Ima 7 načina vibracija i genijalno zakrivljen oblik. Malo je fleksibilan i sigurno ćete cijeniti mogućnost punjenja putem USB-a. Razveselite se svilenkasto mekanom igračkom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Vibro Plug II Black

    Vibrirajući prijatelj za vaša stražnja vrata! S uklonjivim mini vibratorom u bazi, ova će igla vibrirati za vas u 10 načina vibracije. Nevjerojatno je čvrsta i izrađena od visokokvalitetnog silikona koji je ugodno mekan, a istovremeno potpuno siguran za tijelo. Vaš analni će ga obožavati!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Unicorn Tails Rainbow

    Zabavan, sladak i šaren, takav je ovaj dugin rep s kojim ćete postati strastveni jednorog. Udahnite život svim svojim tajnim fantazijama i okusite nepoznato. Igla je izrađena od svilenkasto mekog silikona, koji je naravno siguran za tijelo i ima konusni oblik. Rep tada briljira u jarkim bojama i bit će izvrstan dodatak podjeli uloga.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Deep Stormer Vibrating Plug with Remote Control Black

    Trebate li nešto super intenzivno što će u vama probuditi duboke uzbudljive osjećaje? Deep Stormer je opremljen posebnom tehnologijom automatskog ulaska koja će vas očarati pomicanjem gore-dolje za 3 razine. jesi li nizak? Dodajte vibraciju i odaberite svoj užitak pomoću daljinskog upravljača.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Mini Anal Kit Black

    Hoćete li otkriti uzbuđenje skriveno iza vaših stražnjih vrata? Zbog toga ne smijete propustiti ovaj set analnih čepova za početnike. Sadrži 3 pribadače različitih veličina ugodnog oblika i praktičnog krajnjeg postolja. Samo polako i uživaj u svakom centimetru svog dupeta!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 214 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.