×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Analne igračke za muškarce

Artikli 65 za 96 od 922 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Easytoys Metal Butt Plug 126CLR Anal Jewelry Silver/Transparent

    Ova neometana analna igla od poliranog aluminija na prvi pogled izgleda kao luksuzni komad nakita, hvaleći prekrasan ekstremni kristal. Njegov oblik je apsolutno upijajući, konusno leglo lakira čišćenje, tijelo bi trebalo zasjati na vašem rektumu, a vraćanje podataka daje prostor da budete ekstremni razbijač kristala. Bit će izrađen od aluminija, reagirat će na temperaturu i možete ga grijati ili hladiti na površini ili na vodi.

    37,90 €

    32,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Black

    Žudite li za nečim više? Možda nakon gromoglasne analne stimulacije? Rotator Plug je tu za vas i vaše neispunjene snove! Opremljen je s dva motora, jedan je odgovoran za vibracije, a drugi upravlja rotirajućim kuglicama koje se nalaze u donjem dijelu. I što više? Njegovim funkcijama se može upravljati putem aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Insta-Gaper

    Čim spojite vrhove analnog čepa i gurnete ovog nestašnog dječaka u analnu rupu, čep se iznutra otvara onako široko kako niste mogli zamisliti.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Fox Tail Plug No. 5 Silver

    Osjetite nježno golicanje po nogama od repa od umjetnog krzna i doživite osjećaj ispunjenosti od prekrasnih oblina pričvršćenog aluminijskog čepa za guzu.
    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Metal Butt Plug 126PNK Anal Jewelry Silver/Pink

    Ova neometana analna igla od poliranog aluminija na prvi pogled izgleda kao luksuzni komad nakita, hvaleći prekrasan ekstremni kristal. Njegov oblik je apsolutno upijajući, konusno leglo lakira čišćenje, tijelo bi trebalo zasjati na vašem rektumu, a vraćanje podataka daje prostor da budete ekstremni razbijač kristala. Bit će izrađen od aluminija, reagirat će na temperaturu i možete ga grijati ili hladiti na površini ili na vodi.

    37,90 €

    32,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Njoy Small Pure Plug

    Želite li uvijek najbolje za sebe? Ako je tako, među dostupnim analnim čepićima odaberite ovaj Njoy. Izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika koji Vam daje ugodan osjećaj sitosti, a prije upotrebe je možete jednostavno zagrijati ili ohladiti. Otvorite luksuznu kutiju i uživajte u pogledu na ovu nestašnu iglu koja će učiniti da zablistate tamo gdje sunce ne sija!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Bondage Fetish Deluxe Douche Black

    Ovaj učinkoviti analni tuš tako je jednostavan za korištenje s mekanim balonom koji se može stisnuti, što ga čini apsolutno neophodnim za ljubitelje analnih igračaka i analnog seksa.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Black Buttplugs with Pull Ring Set

    Čvrsti, ali u isto vrijeme fleksibilni, ovo su analni čepovi u koje će se zaljubiti svaki strastveni ljubitelj analnih igračaka. Izrađene su od glatkog i mekog silikona i nošenje je jedno veliko zadovoljstvo. Imaju elegantan dizajn s tankim tijelom i šiljastim vrhom za jednostavno umetanje. Eksperimentirajte s 3 različite veličine i vjerujte da ćete uskoro postati analni stručnjak.
    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Jet Black Mamba 19 Inch Long Dildo Black

    Jet Black Mamba doista je igračka profesionalne veličine, sa zapanjujućom dužinom koja će zasigurno odvesti vašu analnu igru dublje nego ikad prije. Opremljena snažnom bazom sa vakuumom, ova je igračka idealna za solo igru. Ogromna dužina i prosječni obujam Black Mambe čine ovu igračku idealnom za dubinski trening.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Anal Lover

    Valoviti vibrator sa zaobljenim, blago zakrivljenim vrhom. Kontinuirano podešavanje vibracija.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Jelly Rancher Smooth T-Plug Black

    Slušajte svoje želje i ukuse i uživajte u omiljenim analnim igrama. Jelly Rancher Wave T-Plug je vrlo mekan i tako jamči ugodnu upotrebu. Vaše tijelo će to lako prihvatiti i vaše erotske igrice povezane s analom odjednom će postati zabavnije.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Silicone Anchor Plug Small 102 - Sliding Buttplug

    Popularni analni čep koji vam daje jedno punjenje analne stimulacije. Od ostalih prekidača, njihov se oblik prekidača otvara na otvorenom, što pruža vrlo intenzivnu nepostojeću stimulaciju.

    26,90 €

    19,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Anal Douche Bulb Black

    Analna čistoća neophodna je za potpuno uživanje u igrama iza stražnjih vrata. Daddy analni sprej iz Paloquetha vrlo je jednostavan za korištenje jer je mekan, postojan i izrađen od visokokvalitetnog silikona. Ujedno je i siguran za organizam, ne sadrži ftalate niti lateks. Ispiranje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte u stimulaciji prostate i perineuma u isto vrijeme! Ovaj savršeno oblikovani analni vibrator s vrhom fine teksture mazit će vašu prostatu, a njegova široka baza stimulirati će perineum. Njegova meka površina ugodna je na dodir, a 2 motora ga mogu pokrenuti u 7 načina.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Inflatable Latex Dildo

    Zadovoljstvo za Vaše maksimalno zadovoljstvo! Ovaj dildo od crnog lateksa će se napuhati do potrebne veličine kako bi vas pravilno ispunio. Samo uzmite ručnu pumpu i počnite stiskati. Otpusni ventil lako ispušta sav zrak. Ne želi da u tebi raste dildo!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bswish bfilled Classic Unleashed Black

    Vrata nove zabave vam se tek otvaraju, stoga ne bojte se i dođite vidjeti što je iza njih. To je nevjerojatan vibrirajući bežični analni čep!

    49,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Tisuću je puta bolji od vaše omiljene igle, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Seven Creations Simply Anal Baloon

    Zahvaljujući mogućnosti povećanja i smanjenja veličine igle, svatko može odabrati najprikladniju veličinu. Igla je dizajnirana i za početnike i za napredne.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • COLT Anal Douche

    Analni tuš za savršenu intimnu čistoću. Vrlo jednostavan za korištenje. Zahvaljujući uskom i širem nastavku, tuš je pogodan za analnu i vaginalnu upotrebu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Jet Stealth Carbon Metallic Black

    Elegantna i jedinstvena kolekcija Jet igračaka za sve ljubitelje sjajnih uređaja! Igrajte jako, ili smo još sigurni! Igle i dildoi izrađeni su od PVC materijala laboratorijske kvalitete, koji je mekan, flexibilane, oprema za skladištenje i može se kombinirati sa svojim slojevima lubrikanta.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Elite Collection Electro Stim Prostate Vibe

    Uživajte u povećanom analnom užitku putem dviju pulsnih točaka e-stimulacije, pružajući užitak trnaca iznutra i izvana. 5 razina elektrostimulacije mogu se koristiti sa ili bez 5 snažnih vibrirajućih funkcija. Sveukupni ergonomski oblik pruža specifično uzbuđenje prostate i ugodnu stimulaciju izravno u perinealnu regiju. Može se nositi samostalno ili tijekom seksualne igre.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Anal Douche Black

    Jednostavno ne možete uživati u svojim omiljenim backdoor igrama bez čistog anala! Opremite se ovim klistirom po nenadmašnoj cijeni i uvijek budite spremni u potpunosti uživati u uzbuđenju koje se tamo krije. Čišćenje s njim bit će ugodno, lagano i jednostavno.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Silicone Plug Heart Black

    Želite li da vam dupe blista od strasti i ljepote? Ukrasite ga ovim analnim čepom ugodnog oblika s draguljem u obliku srca. Mali je, lagan i stoga idealan posebno za početnike. Njegov uži vrh olakšava umetanje, a krajnji svjetlucavi kamen djeluje kao izazovan banner s kojeg vaš kolega neće moći spustiti oči!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Butt Plug Black

    Želite li početi otkrivati analno uzbuđenje? Nabavite ovaj silikonski analni čepić po nenadmašnoj cijeni! Savršeno je za početnike jer ima nevjerojatan oblik i zakošeni vrh za jednostavno umetanje. Široka baza je praktična i sprječava previše guranja. Silikonski materijal je mekan i ugodan na dodir, a zahvaljujući njemu igla klizi u vaš anus s kapljicom lubrikanta poput maslaca.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NMC Love Throb

    Ove male analne kuglice karakteriziraju savršena fleksibilnost, vrlo fina površina i praktički oblikovan krajnji usis za pričvršćivanje na glatku površinu, kao što je tuš kabina. Otkrijte s njima sve ugodne osjećaje koje će izazvati njihovo upoznavanje, a prije svega uklanjanje!

    5,90 €

    3,69 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Large

    Pozovite Heavy Hit na svoja stražnja vrata i nećete požaliti! Genijalno je zakrivljen i vrlo udoban za nošenje. Ugodno će se trljati o vašu prostatu i milovati je svojom baršunasto mekom vanjštinom i velikom težinom unutarnjeg metala. Ne želi se napuniti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za beskrajan analni užitak i za sve zahtjevnije ljubavnike. Ugodno klizi u vaše dupe i oduševit će vas, jer ima rotirajuće perle za stimulaciju sfinktera s 3 brzine i 2 načina okretanja. Također će vas očarati vibracije 3 brzine i 5 načina rada. Sve ćete to udobno kontrolirati putem daljinskog upravljača s tipkama s pozadinskim osvjetljenjem za jednostavne igre čak i u mraku.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Plug with Cat Tail

    Umiljata ste mačka i više ne znate kako to pokazati? Kako bi bilo da dobijete mačji rep? Analni čep marke Bad Kitty s repom izrađen je od prvoklasnog silikona i ima suženi vrh zahvaljujući kojem će se lako i nježno umetnuti. Klin je dizajniran tako da bude udoban za nošenje, a vi biste mogli biti umiljata mačka koliko god vam odgovara. Rep je od umjetnog krzna, savitljiv je i savitljiv, u njemu se nalazi zvonce koje će pristojno zveckati svakim vašim pokretom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Extreme Inflatable Ass Blaster

    Proširite svoj anus na nove širine pomoću dilda na napuhavanje. Vinilni uređaj u obliku detalja za zahtjevne kupce napuhuje se nakon pritiska na pumpu i ispunjava analni otvor širokim rasponom stimulacija.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripremite se za rock and roll uz P-Rock™ masažer prostate. Ovaj inovativni novi masažer prostate za muškarce savršena je seksualna igračka za korištenje, bilo da ste sami ili s prijateljem u igri. Njegov jedinstveni, zakrivljeni dizajn idealan je za istovremenu stimulaciju prostate i testisa, pa se pripremite da vas potpuno oduševi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Love Shower

    Vodeni tuš (klistir) You2Toys Love Shower je kombinirani tuš za ispiranje s pumpicom u jednom.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Queening / Kinging Chair

    Vrijeme je da kralj ili kraljica sjednu na svoje prijestolje! Ovaj prekrasan komad BDSM namještaja je udoban, praktičan i kvalitetan. Bit će to udobno sjedalo za svog kralja i bit će idealno za subjekta da izvrši svoju misiju, budući da glavu naslanja na podesivi oslonac. Otkrijte kraljevu razinu oralnog uzbuđenja i BDSM-a u isto vrijeme, zavalite se i ne zaboravite vezati lisice svom pokornom kolegi.

    859 €

    539 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 922 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.