×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masaža prostate za muškarce silikon

Artikli 65 za 96 od 131 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Easytoys Silicone Prostate Vibrator

    Elegantni crni analni vibrator popularnog brenda EasyToys pružit će vam fantastičnu stimulaciju prostate.
    34,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Želite li se prepustiti maženju i uživati u vibracijama na najosjetljivijim mjestima? Pozovite se da posjetite We-Vibe Vector čije ćete vibracije odabrati putem aplikacije na svom telefonu. I pazite, i vaš kolega može preuzeti ovu aplikaciju i diktirati vam snagu stimulacije s drugog kraja svijeta. Stoga dođite i uživajte u senzualnim trncima u području prostate i perineuma!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Stimulira prostatu, anus i perineum odjednom!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Hoćete li prihvatiti izazov da iskusite raskošan užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Ako je tako, veselite se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će ostvariti san svima koji žele doživjeti duge i intenzivne orgazme. Igrajte s njim solo ili sa svojim kolegom i otključajte nove uzbudljive tajne svog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Joydivision XPANDER X4+ Medium

    Najnovija generacija stimulatora prostate koji uz učinkovito širenje vlastite seksualnosti nudi i mogućnost istraživanja. X2 pruža savršenu ravnotežu između stimulacije prostate, anusa i perineuma.

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj relativno mali stimulator prostate posebno će cijeniti početnici, ali i iskusniji ljubitelji. Idealan je za uvertiru i solo igre, tijekom kojih će vam ponuditi 15 uzoraka vibracija i 5 razina intenziteta. Uživajte u njegovoj mekanoj silikonskoj površini i prepustite se uzbuđenju povezanom s ciljanjem unutarnje masaže.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Udarite u crno i uživajte u apsolutno preciznom užitku! Čuveni Rude-Boy Xtreme ovdje je za vaš bučni užitak od intenzivne stimulacije prostate i lebdeća. Namješten je do apsolutnog savršenstva, moćan je, sadrži dva neovisna motora, udoban je i prilagođava se vašem tijelu. Zato zgrabite vozača i učinite dobro sebi ili svom partneru!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Duke Black

    Duke - vibrirajući stimulator prostate i kralj među stimulatorima! DUKE je stručnjak za muški analni užitak! Ne propustite iskustvo koje će vam ponuditi!

    76,90 €

    62,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Uzbudljiv napad na prostatu! Ovaj ergonomski oblikovan analni vibrator jednostavno je izvrstan! Njime možete jednostavno ciljati točno mjesto na kojem se nalazi vaša prostata i stimulirati je na način koji će vas ubrzo dovesti do vrhunca. Mekana silikonska membrana na vrhu daje pulsirajuće impulse u 10 načina.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je li tvoj analni malo tužan? Napunite ga i razmazite svoju rupu vibracijama ne samo izvana nego i iznutra. Stimulator prostate 10x P-Flexer ima daljinski upravljač, koji možete birati između 3 brzine vibracije i 7 pulsirajućih obrazaca, u čijem će ritmu zvučati 2 motora. Fleksibilni vrat prilagođava se vašim proporcijama i više ne morate oklijevati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Ništa nije tako seksi kao trenutna stimulacija penisa i prostate. A upravo to će vam donijeti ova igračka! Bit ćete zadovoljni kombinacijom vibracije i topline, a njegov je oblik dizajniran tako da precizno dopire do vaše prostate i stimulira P-točku zagrijanim vrhom. Vibracija također uživa penis kroz teksturirani prsten i sve ćete kontrolirati putem kontrolera. Ili to povjeravate svom kolegi?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Toys Divine Touch Black

    Uživajte u intenzivnom uzbuđenju koje će vam pružiti samo stimulacija prostate. Ovaj klin je idealan za početnike koji su odlučili otvoriti svoja stražnja vrata i eksperimentirati s iskustvima. Plastični materijal u kombinaciji sa silikonom učinit će vas udobnim, a robusna ručka omogućit će vam jednostavno korištenje.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Senzualna silikonska igračka za apsolutni užitak u vašem analnom za vašu prostatu! Ima elegantan daljinski upravljač nalik satu i nudi vam 12 snažnih funkcija vibracije s intenzivnim sinkroniziranim rotirajućim i odgovarajućim funkcijama s 2 snažna motora.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najtočnija i najuzbudljivija stimulacija prostate! Cilj ove igračke je vaša prostata koju miluje osovina s dva okreta i motor koji će vas zadiviti svojom snagom. Uživajte u dvostrukim osjećajima, jer stimulator brane koristi tehnologiju usisavanja zraka, koja će vas snaći zahvaljujući najintenzivnijim iskustvima!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Aneros Trident Helix

    Uživajte u savršenoj stimulaciji prostate! Ovaj revolucionarni uređaj pod nazivom Aneros Trident Helix osvojit će vas na prvi pogled svojim jedinstvenim dizajnom, kao što će vas baciti na koljena svojom učinkovitošću i mogućnostima koje oduzimaju dah pri prvoj upotrebi. Model Helix pogodan je za analne početnike i iskusne ljubitelje stimulacije prostate.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Želite li nešto više za svoju prostatu? Ovaj vibrator za prostatu od crnog mekog silikona ima pomičnu kuglicu u gornjem dijelu za dodatni stimulirajući osjećaj. Pomoću daljinskog upravljača birat ćete između 7 načina rada vibracije i 4 načina rada za otkucavanje. Stoga ne čekajte i zabavite se s Mr. Igra.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Otkrijte ugodne vibracije (ne samo) u svom anusu! Ovaj fleksibilni vibrator ciljanog oblika na prostatu ima zavodljiv oblik penisa i ne ugađa samo prostati i perineumu, već i G-točki i klitorisu. Birajte između 10 načina vibracije i uživajte u dodiru mekog silikona, točno tamo gdje vam se sviđa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte u stimulaciji prostate i perineuma u isto vrijeme! Ovaj savršeno oblikovani analni vibrator s vrhom fine teksture mazit će vašu prostatu, a njegova široka baza stimulirati će perineum. Njegova meka površina ugodna je na dodir, a 2 motora ga mogu pokrenuti u 7 načina.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Je li analna stimulacija vaša omiljena zabava? Geron će biti vaša omiljena seks igračka! Ima ergonomski oblik i 10 načina intenzivnih vibracija. Površina mu je izrađena od mekog silikona i zahvaljujući USB punjenju bit će spremna u svakom trenutku izaći u susret vašim željama. Dotaknite prostatu i eksplodirajte od blaženstva.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Želite li se počastiti nevjerojatnom dugom stimulacijom? S ovim stimulatorom prostate na praktičnom pojasu, moći ćete uživati u zadirkivanju na stražnjim vratima danima! Stimulator kao takav izrađen je od vrhunskog silikona i pogodan je i za potpune početnike. Zakrivljeni oblik ugodno doseže prostatu i vrši uzbudljiv pritisak na nju. Osim toga, zahvaljujući tankom vrhu, lako se stavlja i kada dodate kap gela za podmazivanje, ide kao po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju uz Eclipse Roller Ball Probe Stimulator prostate Ne samo da vam daje 12 intenzivnih vibracijskih funkcija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima sami ili u društvu svog kolege!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama i s partnerom! Ovaj vibrirajući analni stimulator očarat će vas svojim oblikom, koji savršeno cilja na osjetljivu prostatu, a također i snažnom vakuumskom čašicom koja se može skinuti. Koristite daljinski upravljač za odabir između 10 načina vibracija i uživajte u njima gdje god želite, čak i u kadi ili pod tušem, jer je Wall Banger P-Spot vodootporan.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Anal Stimulator with Rolling Beads Black

    Ponekad samo vibracija nije dovoljna! Za zahtjevan i znatiželjan anal, tu je ovaj stimulator s rotirajućim kuglicama za najdivnija iskustva. Nemojte se nagovarati i zadovoljite svoju prostatu vibracijama, a anus slasnim rotacijama.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug Medium

    Pozovite Heavy Hit na svoja stražnja vrata i nećete požaliti! Genijalno je zakrivljen i vrlo udoban za nošenje. Ugodno će se trljati o vašu prostatu i milovati je svojom baršunasto mekom vanjštinom i velikom težinom unutarnjeg metala. Ne želi se napuniti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Upoznajte ovu elegantnu Sfingu, koja će na najučinkovitiji način ugoditi svakom čovjeku, jer ne samo da nudi vibracije, već se može i zagrijati na ugodno toplu temperaturu. Uživajte u genijalnoj stimulaciji prostate i penisa i prepustite se snazi 2 motora najviše kvalitete. Sphinx je izrađen od visokokvalitetnog silikona koji je svilenkasto mekan i siguran za tijelo, upravlja se daljinskim upravljačem i tako s njim možete uživati u prekrasnim hands-free igrama.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Tunnel Teaser Remote Controlled with Rotating Beads Purple

    Je li vaš anal spreman za pravo uzbuđenje? Ova igračka će ga potresti! Njegov vrat sadrži perle koje će uz vibracije ispuniti sve vaše unutarnje želje. Konusni vrh olakšava umetanje i također udobno cilja na osjetljivu prostatu. Otkrijte radost i uživajte u njoj punim plućima!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Heavy Hitters Premium Silicone Weighted Prostate Plug XL

    Pozovite Heavy Hit na svoja stražnja vrata i nećete požaliti! Genijalno je zakrivljen i vrlo udoban za nošenje. Ugodno ga je trljati o prostatu i volite ga svojom baršunasto mekom vanjštinom i velikom težinom unutarnjeg metala. Ne želi se napuniti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Uživajte u ukusnim iskustvima koja dolaze iz vašeg anusa, a posebno vaše prostate. Ovaj mali i kompaktni stimulator prostate jednostavan za korištenje oduševit će vas svojim savršenim oblikom i vibracijama u donjem fleksibilnom dijelu. Ugodi prostati i perineumu u isto vrijeme!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Iker Black

    Privlače li vas nove divne visine i tražite kvalitetnu i modernu igračku koja bi mazila vašu prostatu? Iker prestižnog brenda Svakom svakako je vrijedan vaše pažnje! Nudi vam 7 načina rada vibracije, mogućnost upravljanja putem aplikacije, 2 motora i revolucionarne orgazme. Ne možete odbiti ovu ponudu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Obični stimulatori prostate vam više nisu dovoljni? Vrijeme je da otkrijete što Nexus Boost može učiniti s vrhom na napuhavanje koji vam omogućuje da prilagodite pritisak na prostatu tijekom igranja. Skriva dva snažna motora sa 6 različitih postavki vibracije za stimulaciju prostate i brane. Zgrabi daljinski upravljač i hajde!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Šarmantni stimulator prostate savršeno promišljenog oblika. Nemojte se bojati povjeriti mu najosjetljivije mjesto na svom tijelu i prepustite se najintenzivnijem orgazmičkom nebu. Odaberite jedan od 9 načina vibracije i udobno napunite svoju igračku putem USB kabela. Rebel stimulator izrađen je od visokokvalitetnog silikona i ABS-a, ne sadrži ftalate, usklađen je s EU REACH-om i stoga je potpuno siguran za tijelo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Hoćete li prihvatiti izazov da doživite luksuzni užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Kako jest, radujte se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će svima omogućiti duge i intenzivne orgazme. Igrajte se s njim sami ili sa svojim partnerom i otključajte nove uzbudljive tajne njegovog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 131 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.