×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Masaža prostate punjive

Artikli 65 za 96 od 112 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Senzualna silikonska igračka za apsolutni užitak u vašem analnom za vašu prostatu! Ima elegantan daljinski upravljač nalik satu i nudi vam 12 snažnih funkcija vibracije s intenzivnim sinkroniziranim rotirajućim i odgovarajućim funkcijama s 2 snažna motora.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Udarite u crno i uživajte u apsolutno preciznom užitku! Čuveni Rude-Boy Xtreme ovdje je za vaš bučni užitak od intenzivne stimulacije prostate i lebdeća. Namješten je do apsolutnog savršenstva, moćan je, sadrži dva neovisna motora, udoban je i prilagođava se vašem tijelu. Zato zgrabite vozača i učinite dobro sebi ili svom partneru!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Duke Black

    Duke - vibrirajući stimulator prostate i kralj među stimulatorima! DUKE je stručnjak za muški analni užitak! Ne propustite iskustvo koje će vam ponuditi!

    76,90 €

    62,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je li tvoj analni malo tužan? Napunite ga i razmazite svoju rupu vibracijama ne samo izvana nego i iznutra. Stimulator prostate 10x P-Flexer ima daljinski upravljač, koji možete birati između 3 brzine vibracije i 7 pulsirajućih obrazaca, u čijem će ritmu zvučati 2 motora. Fleksibilni vrat prilagođava se vašim proporcijama i više ne morate oklijevati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Upoznajte ovu elegantnu Sfingu, koja će na najučinkovitiji način ugoditi svakom čovjeku, jer ne samo da nudi vibracije, već se može i zagrijati na ugodno toplu temperaturu. Uživajte u genijalnoj stimulaciji prostate i penisa i prepustite se snazi 2 motora najviše kvalitete. Sphinx je izrađen od visokokvalitetnog silikona koji je svilenkasto mekan i siguran za tijelo, upravlja se daljinskim upravljačem i tako s njim možete uživati u prekrasnim hands-free igrama.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Doživite pravu orgazmičku eksploziju uz Eclipse Roller Ball Probe Stimulator prostate Ne samo da vam daje 12 intenzivnih vibracijskih funkcija, već vas iznenađuje i snažnom loptom skrivenom neposredno ispod površine. Uživajte u orgazmičkim iskustvima sami ili u društvu svog kolege!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Uživajte u ukusnim iskustvima koja dolaze iz vašeg anusa, a posebno vaše prostate. Ovaj mali i kompaktni stimulator prostate jednostavan za korištenje oduševit će vas svojim savršenim oblikom i vibracijama u donjem fleksibilnom dijelu. Ugodi prostati i perineumu u isto vrijeme!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Otkrijte ugodne vibracije (ne samo) u svom anusu! Ovaj fleksibilni vibrator ciljanog oblika na prostatu ima zavodljiv oblik penisa i ne ugađa samo prostati i perineumu, već i G-točki i klitorisu. Birajte između 10 načina vibracije i uživajte u dodiru mekog silikona, točno tamo gdje vam se sviđa.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Želite li se počastiti nevjerojatnom dugom stimulacijom? S ovim stimulatorom prostate na praktičnom pojasu, moći ćete uživati u zadirkivanju na stražnjim vratima danima! Stimulator kao takav izrađen je od vrhunskog silikona i pogodan je i za potpune početnike. Zakrivljeni oblik ugodno doseže prostatu i vrši uzbudljiv pritisak na nju. Osim toga, zahvaljujući tankom vrhu, lako se stavlja i kada dodate kap gela za podmazivanje, ide kao po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najtočnija i najuzbudljivija stimulacija prostate! Cilj ove igračke je vaša prostata koju miluje osovina s dva okreta i motor koji će vas zadiviti svojom snagom. Uživajte u dvostrukim osjećajima, jer stimulator brane koristi tehnologiju usisavanja zraka, koja će vas snaći zahvaljujući najintenzivnijim iskustvima!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Ništa nije tako seksi kao trenutna stimulacija penisa i prostate. A upravo to će vam donijeti ova igračka! Bit ćete zadovoljni kombinacijom vibracije i topline, a njegov je oblik dizajniran tako da precizno dopire do vaše prostate i stimulira P-točku zagrijanim vrhom. Vibracija također uživa penis kroz teksturirani prsten i sve ćete kontrolirati putem kontrolera. Ili to povjeravate svom kolegi?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama i s partnerom! Ovaj vibrirajući analni stimulator očarat će vas svojim oblikom, koji savršeno cilja na osjetljivu prostatu, a također i snažnom vakuumskom čašicom koja se može skinuti. Koristite daljinski upravljač za odabir između 10 načina vibracija i uživajte u njima gdje god želite, čak i u kadi ili pod tušem, jer je Wall Banger P-Spot vodootporan.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Anal Stimulator with Rolling Beads Black

    Ponekad samo vibracija nije dovoljna! Za zahtjevan i znatiželjan anal, tu je ovaj stimulator s rotirajućim kuglicama za najdivnija iskustva. Nemojte se nagovarati i zadovoljite svoju prostatu vibracijama, a anus slasnim rotacijama.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Purple

    Predstavljamo Booty Beads - fleksibilne i zabavne analne perle od kojih ćete zablistati! Imaju tvrdi PowerBullet motor i također vam daju intenzivnu vibraciju ciljanog mesa. Uklonite 7 nepostojećih funkcija i rotirajte fleksibilne perle čim dobiju maksimalnu stimulaciju.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Iker Black

    Privlače li vas nove divne visine i tražite kvalitetnu i modernu igračku koja bi mazila vašu prostatu? Iker prestižnog brenda Svakom svakako je vrijedan vaše pažnje! Nudi vam 7 načina rada vibracije, mogućnost upravljanja putem aplikacije, 2 motora i revolucionarne orgazme. Ne možete odbiti ovu ponudu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Žudi li vaša prostata za praktičnim i elegantnim stimulatorom? Nalone će biti onaj pravi! Izrađena je od mekog silikona i ima teksturiranu površinu u koju ćete se zaljubiti zbog svojih stimulativnih sposobnosti. I što drugo? Tu je i masaža brane zahvaljujući donjoj vješalici, 2 motora, 7 postavki vibracija i daljinskom upravljaču.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Što se događa kada ovaj uređaj počne dodirivati vašu P-točku ili prostatu? Počinjete plutati na valovima nevjerojatnog orgazma. Tap To je kruti vibrator za prostatu s skočnim gumbom na vrhu koji je dizajniran da simulira tapkanje prstom. I to nije sve! Osim uzbudljivog tapkanja prostate, Tap It također može vibrirati, čak i pod vodom, jer je vodootporan.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Obični stimulatori prostate vam više nisu dovoljni? Vrijeme je da otkrijete što Nexus Boost može učiniti s vrhom na napuhavanje koji vam omogućuje da prilagodite pritisak na prostatu tijekom igranja. Skriva dva snažna motora sa 6 različitih postavki vibracije za stimulaciju prostate i brane. Zgrabi daljinski upravljač i hajde!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Svakom Julie Prostate Massager Purple

    Prepustite se luksuzu i eleganciji i upoznajte Juliju, moćni analni čep s daljinskim upravljačem prvoklasnog brenda Svakom. Može razmaziti vašu prostatu, ali može i pokvariti G-točku. Julijin dizajn jamči jednostavno korištenje i zahvaljujući mekanoj glavi, možete je vrlo lako odvesti na mjesto koje će vas usrećiti. Veselite li se već odabiru između 26 frekvencija vibracija?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Hoćete li prihvatiti izazov da doživite luksuzni užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Kako jest, radujte se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će svima omogućiti duge i intenzivne orgazme. Igrajte se s njim sami ili sa svojim partnerom i otključajte nove uzbudljive tajne njegovog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Beat Remote Control Prostate Thumper Black

    Nexus Beat s tehnologijom zgrušavanja zbog koje vaša prostata poludi od uzbuđenja. I to nije sve, ovaj stimulator će vas dvostruko iritirati, jer branu neće ostaviti neprimjećenom. Uživajte u zadovoljavajućim iskustvima nove razine!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Optimale Vibrating P-Massager Remote Black

    Nije novost da je prostata izvor beskrajnih orgazama, jer je puna tisuća živčanih završetaka! Stimulator Optimate pogodit će upravo ovo osjetljivo područje i milovati će ga jedan od 7 uzoraka vibracija. Uživajte u udobnom dizajnu ove igračke, praktičnom daljinskom upravljaču i promovirajte svoje seksualno zdravlje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Želite li osjetiti zadovoljstvo koje skrivaju vaša stražnja vrata? Pozovite ovaj stimulator s 2 snažna motora s obje strane! Njegov lukovičasti vrh će tapkati vašu prostatu i izazvati burne osjećaje koji će dovesti do intenzivnog vrhunca. Zato zgrabite kontroler ili ga povjerite svom kolegi, otkrijte i uživajte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bathmate Prostate Pro

    Tražite li stimulator prostate koji će biti kvalitetan, točan i intenzivan? Ovaj Bathmate dizajniran je s obzirom na ergonomiju i zadovoljstvo. S njim ćete postići ekstra jake orgazme i promijenit će vam pogled na muški vrhunac. Otkrij više!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hot Octopuss Plex with Flex Prostate Stimulator

    Sanjate li o dvostrukom užitku iza stražnjih vrata? Plex s Flexom nudi vam beskrajne kombinacije intenzivnih vibracija! Zahvaljujući jedinstvenoj savitljivoj podlozi, maksimalno je ergonomičan i usklađen s pokretima vašeg tijela. Uživajte u vrhunskoj udobnosti i ciljanoj stimulaciji prostate.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nešto bolje od prosječnog analnog čepa! Lumen nudi nova iskustva za sve koji se ne boje svoju spavaću sobu pretvoriti u pozornicu. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona s Velvet Wave tehnologijom, koji je podstavljeni teksturirani silikon koji donosi i udobnost i blaženi užitak. On će biti zvijezda vašeg showa, ne samo zahvaljujući završnom dijamantnom svjetlu!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Žudite li za savršenim užitkom cijelim analom? Ova igračka koja se vrti ostvarit će vaše snove! Ima ergonomski dizajn i izrađen je od plišanog mekanog silikona. Rotirajući vrh i 12 funkcija vibracije, ovo su funkcije koje će se pobrinuti za vaše uzbuđenje i zadovoljstvo. Odaberite intenzitet koji vam se sviđa i jašite na valovima orgazmičke unutarnje stimulacije uz sinkroniziranu rotaciju i vibracije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    O čemu sanja prostata? Istražite njezine želje uz ovaj stimulator Mustang! Otkrijte njegove značajke sami ili sa svojim kolegom. Muška G-točka bi molila za pažnju, za što ćete biti nagrađeni orgazmima koji oduzimaju dah!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • FUN FACTORY Duke Deep Sea Blue

    Duke - vibrirajući stimulator prostate i kralj među stimulatorima! DUKE je poznavatelj muškog analnog užitka! Ergonomski oblik savršeno je prilagođen anatomiji muškarca tako da vibracijama posebnog intenziteta stimulira prostatu i područje perineuma. Kod ovog analnog vibratora vrhunac Fun Factory dizajnera su njegove savršene obline koje će omogućiti duboko i bezbolno milovanje i dovesti vas do ekstaze. Duke je jasan kandidat za titulu: Najpopularniji stimulator prostate za muškarce.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Archenemy Black

    Sanjate li o senzualnim iskustvima iza stražnjih vrata? Jasno je da će vam u tome trebati zgodna igračka! Ovo bi mogao biti stimulator prostate iz Pretty Love. Ima glatki i genijalno zakrivljeni dizajn i daje vam funkciju pulsiranja na vrhu. Odaberite 12 nevjerojatnih načina rada!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Tražite li svestrani set prekrasnih čepova nevjerojatnog oblika? G-Play će zadovoljiti vaše zahtjeve! Sadrži 3 igle različite veličine sa 6 funkcija vibracije! Izrađene su od visokokvalitetnog silikona, a motor se može ukloniti, tako da u njima možete uživati bez vibracija. Uživajte u jednostavnom radu, USB punjenju i vodootpornosti!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • GOPower Ceres Prostatic Massager Vibrating and Tapping Remote Control Black

    Ulazite li u svijet erotskih igračaka i tražite prave pomagače? Isprobajte GoPower, igračke koje izazivaju najveću ovisnost na tržištu! Među njima je Ceres stimulator prostate na daljinsko upravljanje s jedinstvenom funkcijom tapkanja u 5 načina i vibracijom od 10 razina. Uživajte u njegovom ergonomskom obliku za savršenu stimulaciju i širokoj bazi za udobnu i sigurnu upotrebu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 112 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.