×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Analne igračke vodonepropusno

Artikli 33 za 64 od 184 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zero Tolerance Intro To Prostate Kit Black

    Otključajte tajne užitke igranja prostate s ovim kompletom koji se kreće od početnika do naprednog sa svakom stimulirajućom fazom između.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Power Plug Prostate Massager Black

    Želite li otkriti orgazmički potencijal koji skriva vaša prostata? Ovaj stimulator izrađen od čvrste plastike ima ergonomski oblik za precizan kontakt s protezom i istovremeno ruku za stimulaciju brane. Također ćete cijeniti jednostavno rukovanje i pristupačnost.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Nema veće opklade na užitak osjetljivih muških mjesta od Nexus Revoa! Ovaj novi dodatak velikoj obitelji punoj kvalitetnih i učinkovitih erotskih pomagala klasično će vam pružiti maksimalno zadovoljstvo. Zahvaća ne samo prostatu na kojoj će se ugodno okretati, već i branu koja je iritirana vibracijama, te penis i testise koji hvataju elastične prstenove.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Special Anal Stimulation Black

    Je li vaš analni dugo čeznuo za novim iskustvima? Ova vibrirajuća igla definitivno će mu pokazati ova iskustva svojim jedinstvenim oblikom i funkcijama! Slide it loptu po loptu i dopustite da vas ponesu sve intenzivniji osjećaji. Kada budete spremni, uključite vibrator na daljinskom upravljaču i osjetite pravu radost.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson in a Bag Anal Trainer Set Black

    Hoćete li otvoriti stražnja vrata i otkriti uzbuđenje iza njih? Ovaj set će biti savršen za to! Sadrži 3 analna čepa različitih veličina savršenog oblika. Završene praktičnom podlogom koja pristaje između vaših polovica, izrađene su od baršunasto mekanog silikona koji je i čvrst i fleksibilan.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ovaj prekrasni stimulator prostate će vam pasti u guzicu kao rukavica! Njegov kontrolor tada pada u ruke ili vama ili vašem kolegi, koji može preuzeti kontrolu nad vama. Uživajte u 7 uzoraka vibracija, 4 brzine i predivno mekom silikonu od kojeg je napravljen stimulator.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • All Black AB87 Anal Plug 21cm

    Osjećate li se kao da više niste mali dječak i želite nešto više od malog klina? Ovaj masivni zgodni muškarac iz All Blacka izrađen od kvalitetnog vinila ponudit će vam izdašnu korisnu duljinu od 20 cm i prekrasan promjer od 8 cm! Usudi ga!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Blue

    Postoji potreba za otkrivanjem nove dimenzije korisnosti. Poboljšani anatomski oblik i zakrivljeni zakrivljeni za intenzivnu masažu mušne prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Take It Slow

    Doživite snagu uzbuđenja kao i junake strastvenog romana Pedeset nijansi sive! Priča puna BDSM-a također je inspirirala ovaj set analnih igračaka. Namijenjena je prvenstveno parovima koji tek počinju analnu avanturu i tek će otkriti njezine tajne. Nabavite sve što vam treba u jednom luksuznom crnom kompletu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Aneros Helix Syn Trident

    U 2012. godini Aneros je predstavio Helix Syn. Uz savršenu kombinaciju odziva i fokusirane stimulacije uparene s udobnošću i elegancijom silikona, Helix Syn postao je najpopularniji masažer G točke za muškarce bez ruku na svijetu. Danas s ponosom predstavljamo Helix Syn Trident, sintezu naših najnovijih inovacija serije Trident s našim najraskošnijim baršunastim dodirnim silikonom dosad.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Predstavljamo Booty Beads - fleksibilne i zabavne analne perle koje će vam se svidjeti! Imaju snažan PowerBullet motor i tako vam pružaju intenzivne vibracije cijelom dužinom. Birajte između 7 nevjerojatnih funkcija i rotirajte fleksibilne perle kako biste dobili maksimalnu stimulaciju.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Udvostručite blaženstvo guzice s analnim dodatkom koji zuji i vrti se. 7x P-Gyro se može koristiti sa ili bez daljinskog upravljača za kruženje kroz 7 postavki vibracije koje pulsiraju i pulsiraju unutar Vaše rupe. U međuvremenu, vrh će se vrtjeti u krugovima u Vama vrteći se oko Vaše omiljene točke.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Thump It Kinetic Thumping 7x Large Anal Plug

    Na prvi pogled običan analni čep klasičnog oblika. Na prvi pogled, genijalna igračka koja će ispuniti vaše snove i pružiti vam uistinu duboka i intenzivna iskustva. Ima Kinetic tehnologiju koja simulira super snažne pokrete gore-dolje unutar stimulatora i u isto vrijeme unutar vašeg analnog dijela. Zahvaljujući daljinskom upravljaču, bit će ugodno i lijepo igrati se s partnerom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Trendsetter Light Green

    Satisfyer Trendsetter, dobro kontrolirana aplikacija, utjecat će na vašu upotrebu sa svim točkama, a sol će se također smatrati analnom. Pomoću aplikacije Satisfyer Connect možete uživati u velikom izboru igrača.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Alive Black Heart Anal Pleasures Black

    Senzualno uvrnuti silikonski dildo dizajniran da stimulira analni dio. Očarat će vas svojim oblinama, elegancijom i baršunasto mekanim silikonom od kojeg je izrađena.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Je li vam iritacija prostate dobra i želite li probati nešto bolje od prsta? Ovaj stimulator prostate pružit će vam nevjerojatno uzbuđenje zahvaljujući vibracijama! Ima idealan oblik za ove igre, koji će vas odvesti u raj. Isprobajte svih 12 funkcija vibracije!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje uz apsolutno precizan pokret. A želiš li nešto više? Uz Pro 7x P Milker dobro će vam doći i vaša brana, zahvaljujući senzualnim vibracijama čiji ćete intenzitet diktirati putem kontrolera. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Thunderplugs Silicone Swelling & Thrusting Plug

    Doživite užitak dok se čep uvlači i nježno širi u Vama! Doživite 3 razine i 5 uzoraka vibracije, kao i 5 stimulirajućih načina potiskivanja i širenja.  Grebeni duž drške masirat će Vas dok ga gurate unutra i van, ali također služe i funkciji: ovaj čep se rasteže i puni Vas!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Zahvaljujući vrhu u obliku jezika i snažnom motoru, Satisfyer Trendsetter, kontroliran putem aplikacije, postiže vaš užitak u svim točkama, a brine se i za analni užitak. Zahvaljujući aplikaciji Satisfyer Connect, možete uživati u još većoj raznolikosti igrajući igrice.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Beaded Plug

    Patite li od lijepih stvari? Ovaj analni čep će vas očarati! Uzbudljivog je dizajna i izrađen je od borosilikatnog stakla koje je vrlo čvrsto, neporozno, higijensko i sigurno za tijelo. Ima uzbudljiv oblik lopte i praktičnu bazu. A znate li što je najbolje? Za vas vibrira na 10 različitih razina, između kojih možete birati pomoću daljinskog upravljača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Želite li uživati u uzbudljivim zabavama povezanim s analnom stimulacijom na novi i još bolji način? Dovoljno je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji se ističe ne samo zbog svojih ekstra jakih vibracija, već i zbog toga što se njime može upravljati putem aplikacije na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što biste trebali znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Osjetite uzbuđenje gdje god možete s ovim stimulatorom Dream Toysa, koji ne samo da će vibrirati na vašoj osjetljivoj p-točki, već će se i uhvatiti iza penisa i testisa. To će povećati erekciju do maksimuma i samo će uzeti vozača u ruke i diktirati vrstu vibracije za kojom čeznete.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ovaj Swirling P-Pleaser je dizajniran za analnu stimulaciju i stimulaciju prostate. Uz najduži kraj u obliku penisa u muškom 'plijenu', najkraći rebrasti kraj stimulirat će međicu. Posebna značajka Swirling P-Pleasera je mogućnost rotacijskih pokreta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Vibrating Crystal Probe Black

    Uživajte u luksuzu u svom analu s ovom vibrirajućom iglom s prekrasnim završnim kamenom! Izrađen je od ugodnog silikona koji je divno gladak i savitljiv. Skriva dva snažna motora s 10 intenzivnih načina rada. Neka vam dah sakrije zahvaljujući genijalnim vibracijama koje će vas odvesti do analnog neba.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • All Black AB15 Dildo 28cm

    Crni vinil dildo popularnog brenda Dark Crystal očarat će vas svojim oblikom i dimenzijama, a posebno dužinom koja iznosi 28 cm.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Želite li samo najbolje za sebe? Takvu masažu prostate jednostavno nećete doživjeti! Digger 7x ima inovativnu tehnologiju koja će vam pokazati istinsko blaženstvo, snažne vibracije ciljaju na prostatu i branu, a najbolje od svega, pokretna perla je najpreciznije milovanje. Prepustite se svojim strastima i povjerite svoje zadovoljstvo jedinstvenom Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Adam & Eve Silicone Vibrating Anal Beads

    Luksuzne i mekane silikonske analne perle idealne za početnike. Priuštite si radost analnog uzbuđenja! Super glatke perle od fleksibilnog silikona imaju graduiranu veličinu i postupno će vas ispuniti, a možete dodati i vibracije zahvaljujući mini vibratoru koji se može ukloniti. Molimo vaša stražnja vrata!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pretty Love Yale Purple

    Želite li i svaki dan uživati u vibracijama u analnom dijelu? Yale će biti vaš omiljeni pomagač! Njegovo fleksibilno tijelo s glatkom silikonskom površinom oduševit će i početnike i iskusne ljubitelje. Birajte između 12 postavki vibriranja i krenite na uzbudljivo putovanje do maksimalnog analnog užitka!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Hoćete li prihvatiti izazov da iskusite raskošan užitak uz novu generaciju legendarnog Loki Wave 2 vibratora za prostatu? Ako je tako, veselite se još većoj fleksibilnosti i 2 snažna motora koji će ostvariti san svima koji žele doživjeti duge i intenzivne orgazme. Igrajte s njim solo ili sa svojim kolegom i otključajte nove uzbudljive tajne svog tijela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Želite koristiti novu poticajnu zabavu na nove i bolje načine? Najbolje je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji razbija ne samo vlastite dodatne vibracije, već i koliko se njime može kontrolirati aplikacija na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što trebate znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvostruka stimulacija i iznimno zadivljujući orgazam? Neće biti problema sa Spotty RC! Brend Nomi Tang dolazi na tržište i, za razliku od svog prethodnika, obogatio ga je daljinskim upravljačem, a također i mogućnošću rotacije pomične glave do 360°. Tijelo ovog stimulatora sadrži dva motora koji rade neovisno jedan o drugom. Prvi će milovati vašu prostatu kroz rotirajuću glavu, a drugi će vibrirati vašu branu kroz vibracije. Zahvaljujući ergonomskom obliku, možete biti sigurni u precizno ciljanje, performanse koje oduzimaju dah i nevjerojatan orgazam.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 33 za 64 od 184 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.