×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Analne igračke bežično

Artikli 65 za 96 od 284 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Thunderplugs Silicone Swelling & Thrusting Plug

    Doživite užitak dok se čep uvlači i nježno širi u Vama! Doživite 3 razine i 5 uzoraka vibracije, kao i 5 stimulirajućih načina potiskivanja i širenja.  Grebeni duž drške masirat će Vas dok ga gurate unutra i van, ali također služe i funkciji: ovaj čep se rasteže i puni Vas!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Screaming O Rechargable Vibrating Plug XL Black

    Flertuj sa svojim dupetom i upoznaj ga s ovim prijateljem. Vibrirajući analni čep iz The Screaming O klasičnog je oblika, punjiv i slušat će vas putem daljinskog upravljača. Sadrži snažan motor s 20 funkcija i izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je udoban, ugodan i fleksibilan.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Doživite uzbuđenje elektrostimulacije s ovim šokantnim i vibrirajućim stimulatorom prostate koji će vam pokazati vrhunac muškog užitka. Nevjerojatno je razigran, izrađen od visokokvalitetnog silikona i opremljen funkcijom elektrostimulacije, za koju vam neće trebati nikakav izvor energije, jer će dva snažna unutarnja motora podnijeti sve. Zato zgrabite kontroler i prepustite se "zagolicanju".

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Trendsetter Black

    Zahvaljujući vrhu u obliku jezika i snažnom motoru, Satisfyer Trendsetter, kontroliran putem aplikacije, postiže vaš užitak u svim točkama, a brine se i za analni užitak. Zahvaljujući aplikaciji Satisfyer Connect, možete uživati u još većoj raznolikosti igrajući igrice.

    68,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Beaded Plug

    Patite li od lijepih stvari? Ovaj analni čep će vas očarati! Uzbudljivog je dizajna i izrađen je od borosilikatnog stakla koje je vrlo čvrsto, neporozno, higijensko i sigurno za tijelo. Ima uzbudljiv oblik lopte i praktičnu bazu. A znate li što je najbolje? Za vas vibrira na 10 različitih razina, između kojih možete birati pomoću daljinskog upravljača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Želite li uživati u uzbudljivim zabavama povezanim s analnom stimulacijom na novi i još bolji način? Dovoljno je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji se ističe ne samo zbog svojih ekstra jakih vibracija, već i zbog toga što se njime može upravljati putem aplikacije na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što biste trebali znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    B-Vibe Rimming 2 pin jedva čeka da zadovolji vaš anal. U tome će mu pomoći rotirajuće kuglice i vibracije koje pokreću vrh igle. Ova kompaktna igla omogućuje vam igranje uzbudljivih igara u javnosti zahvaljujući bežičnom upravljaču i stimulirat će sva mjesta koja to zahtijevaju. Izrađen je od prvoklasnog silikona pa je svilenkasto mekan i siguran za tijelo te se puni preko USB-a.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ibiza Remote Control Anal Plug Vibrator Black Size L

    Odmor na Ibizi može imati različite oblike, ali najbolji način da ga zamislite je kao uzbudljivo putovanje s ovom vibrirajućom iglom! Lijepog je klasičnog oblika s uskim vratom i savitljivim vratom pa je vrlo ugodan za nošenje. Osim toga, njegova baza je ukrašena šarmantnim kamenom, a njegove vibracije se biraju putem daljinskog upravljača koji možete držati ili povjeriti svom dvojniku!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Playboy Trust The Thrust Black

    Samo s ovom iglom uživat ćete u super snažnim udarcima iza stražnjih vrata! Izludit će vas, vjerujte nam. Moći ćete birati između 10 različitih ritmova i brzina, stoga uživajte i istražite svoj užitak bez ruku uz jednostavan daljinski upravljač!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Red

    Žudite za nečim više? Možda nakon gromoglasne analne stimulacije? Rotator Plug je tu za vas i vaše neispunjene snove! Opremljen je s dva motora, jedan je odgovoran za jake vibracije, a drugi upravlja rotirajućim kuglicama koje se nalaze u donjem dijelu. I što više? Njegovim se funkcijama može upravljati putem aplikacije!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimulacija i vibracija – u jednoj otmjenoj igrački!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Osjetite uzbuđenje gdje god možete s ovim stimulatorom Dream Toysa, koji ne samo da će vibrirati na vašoj osjetljivoj p-točki, već će se i uhvatiti iza penisa i testisa. To će povećati erekciju do maksimuma i samo će uzeti vozača u ruke i diktirati vrstu vibracije za kojom čeznete.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Nexus Revo Extreme nije za one sa slabim srcem!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Vibrating Aluminium LED Buttplug Medium

    Predstavljamo Vibrating Aluminium Butt Plug Medium s LED RGB svjetlima – savršen spoj užitka, sofisticiranosti i vizualne privlačnosti. Ovaj promišljeno dizajnirani uređaj nudi svestrano i zadovoljavajuće iskustvo s diskretnim vibracijama i zadivljujućim LED RGB svjetlosnim zaslonom. Podignite svoju analnu igru na nove visine s ovim jedinstvenim suputnikom za uživanje.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ovaj Swirling P-Pleaser je dizajniran za analnu stimulaciju i stimulaciju prostate. Uz najduži kraj u obliku penisa u muškom 'plijenu', najkraći rebrasti kraj stimulirat će međicu. Posebna značajka Swirling P-Pleasera je mogućnost rotacijskih pokreta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Želite li doživjeti orgazmični nalet strasti u svom dupetu? Ovaj klin u vašem analnom dijelu će narasti do željene veličine i dalje će vas oduševiti senzualnim vibracijama. Izrađen je od svilenkasto glatkog silikona i njegovo povećanje pružit će vam ukusan osjećaj sitosti. Birajte između 7 načina vibracija i doživite potpuni analni užitak!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ibiza Anal Massager Remote Control 10x3.5cm Black

    Odmor na Ibizi može imati različite oblike, ali najbolje ga možete zamisliti kao uzbudljivo putovanje uz ovaj stimulator prostate i perineuma! Lijepog je oblika za ugodno ciljanje P-točke i teksturirani dio na vanjskom ramenu za iritaciju perineuma. Njegove funkcije se jednostavno biraju putem daljinskog upravljača, koji možete zadržati ili povjeriti svom kolegi!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Prepustite se ispunjenju i uživajte u osjećaju kada se vaša prostata intenzivno zaglađuje apsolutno preciznim pokretom. A želiš li nešto više? Alpha-Pro 7X P-STRAP također masira vašu branu i steže vaš penis i testise u odgovarajuće rupe. Uživajte u jačim i dužim erekcijama, senzualnim vibracijama i što je najvažnije preciznom pokretu vrha uređaja koji cilja na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Ditto Anal Plug Midnight Blue

    Otkrijte savršeno uzbuđenje analnih igara uz Ditto brenda We-Vibe. Riječ je o vibrirajućem analnom čepu koji će vam pomoći tijekom seksa, predigre ili masturbacije, a kontrolira se putem aplikacije, tako da se možete igrati sa svojim kolegom dok trebate biti na drugom kraju svijeta.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Želite koristiti novu poticajnu zabavu na nove i bolje načine? Najbolje je upoznati se s Plug-ilicious 1 pin, koji razbija ne samo vlastite dodatne vibracije, već i koliko se njime može kontrolirati aplikacija na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što trebate znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Silikonski vibrator na napuhavanje koji će vam pokazati nove visine užitka! Prilagodit ćete ga svojoj mašti i daljinskim upravljačem prebacivati između 7 načina napuhavanja i vibracija. Napunite svoju vaginu ili rektum užitkom i pustite Ultimate Expand da se bavi i klitorisom ili nasipom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvostruka stimulacija i iznimno zadivljujući orgazam? Neće biti problema sa Spotty RC! Brend Nomi Tang dolazi na tržište i, za razliku od svog prethodnika, obogatio ga je daljinskim upravljačem, a također i mogućnošću rotacije pomične glave do 360°. Tijelo ovog stimulatora sadrži dva motora koji rade neovisno jedan o drugom. Prvi će milovati vašu prostatu kroz rotirajuću glavu, a drugi će vibrirati vašu branu kroz vibracije. Zahvaljujući ergonomskom obliku, možete biti sigurni u precizno ciljanje, performanse koje oduzimaju dah i nevjerojatan orgazam.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Vibrating Plug

    Želite li iskusiti snagu vibracije u svom anusu? Nastavi! Ovaj nevjerojatno intenzivan analni čep ima 10 načina vibracija koji će vam otvoriti stražnja vrata istinskom užitku i nevjerojatno ih razmaziti i stimulirati. Odabrat ćete razinu iritacije vibracijama putem praktičnog daljinskog upravljača i svidjet će vam se mekana silikonska površina na prvi dodir. Tresti se od uzbuđenja!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Želite li doživjeti orgazmičku eksploziju? Snažni stimulator prostate Mach 2 masirati će vaše mjesto užitka s apsolutnom preciznošću, što donosi nevjerojatne rezultate. Njegov lijep i moderan dizajn izrađen od mekog i fleksibilnog silikona ugodno će se opustiti u vašem anusu, a snažan motor će ga iznervirati intenzivnom stimulacijom. Ne čekajte potres, učinite to sami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Jeste li ikada pokušali kombinirati analnu igru s prstenom za erekciju? Ako je tako, onda znate koliko ta veza može biti opojna. Ako ne, vrijeme je da to promijenite! Uz ovu igračku, spajanje vaših osjetljivih točaka neće biti samo prekrasno uzbudljivo, već i naelektrizirano! Pustite se šokirati, doslovno!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Želite li uživati u uzbudljivim zabavama povezanim s analnom stimulacijom na novi i još bolji način? Upoznajmo se s Plug-ilicious 2 pin, koji se ističe ne samo zbog svojih ekstra jakih vibracija, već i zbog toga što se njime može upravljati putem aplikacije na vašem telefonu, tabletu ili Apple Watchu. I to nije sve što biste trebali znati o njemu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Dopustite da se ispunite i uživajte u osjećaju kada je vaša prostata intenzivno zaglađena apsolutno preciznim pokretom male kuglice. A želiš li nešto više? Za 10x P, također senzualno vibrira za vas brzinom koju odaberete putem daljinskog upravljača. Stoga nemojte tjerati svoju prostatu da dugo čeka.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Napuhnite uzbuđenje do samog vrhunca! Ovaj elegantni crno-zlatni vibrator ispunjava vašu vaginu ili analni dio i vibrira umjesto vas. Izrađen je od predivno mekog i glatkog silikona s elegantnim zlatnim plastičnim detaljima. Uživajte u 10 načina vibriranja vibratora na napuhavanje iza stražnjih vrata ili u utrobi, oba će biti sjajna!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Oduvijek ste željeli udarac u dupe? Ne tražite dalje, jer ovaj nevjerojatni masažer prostate s dvostrukim motorom je sve što trebate! Gumbi Vam omogućuju reguliranje vibracije od 10 brzina, 5 brzina u elektro načinu rada, kao i 2 područja laganih elektrošokova za dodatnu stimulaciju.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Hueman Meteoroid Rimming Anal Plug

    Volite li rimming ili lizanje dupeta? Ako je tako, svidjet će vam se i ovaj analni čep! Ima ugrađene rotirajuće perle koje simuliraju osjećaj lizanja. Igla je izrađena od mekog silikona i ugodnog je klasičnog oblika. Birajte između 4 brzine i 6 načina rada s daljinskim upravljačem!
    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Graduating Beads

    Čep Analnih kuglica vrlo je fleksibilan i izrađen od medicinskog silikona. Ove analne kuglice pružaju dodatnu stimulaciju tijekom predigre ili tijekom vrhunca. Mogu se koristiti i za vaginalnu i za analnu igru. Stoga su prikladni i za muškarce i za žene.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Hoćeš žuljeve i žuljeve? Pobijedi s tim igluom! U prestižnom b-Vibe brendu i povremenoj intenzivnoj usluzi možete uživati uz vibraciju od 6 brzina i 15-satnu vibraciju od superpomoćne do duboke i niske. Igla je kompaktna, sigurna za tijelo, izrađena od mekog silikona i obložena prekrasnim finim kamenom. To je to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 284 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.