×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš 4 - 4,9 cm

Artikli 33 za 50 od 50 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Ouch! Vibrating Nipple Suckers Black

    Želite li iznervirati svoje bradavice? Ove vibrirajuće sisaljke za bradavice će vam zaigrano pomoći u tome! Izrađene su od glatke ABS plastike i visokokvalitetnog mekog silikona, a nakon što prianjaju, mogu vibrirati do 10.000 okretaja u minuti. Znate li što vas čeka? Iritantni orgazami!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Budi loš. Budi jako loš, ovo će stvarno boljeti. Da li na testisima ili na penisu, nije važno. Oštri šiljci se zabijaju u kožu i ako koristite bravu, neće biti izlaza. Uživajte u boli, patnji i opasnosti upravo onako kako volite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Male Chastity Device with Padlock 7991

    Elegantan muški kavez za čednost. Više ne morate brinuti o nevjeri, a istovremeno možete malo namučiti svog ljubavnika.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage with Plug 3.5 Inch Model 10 Transparent

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine slijetanja, što čini i proizvode i signale. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Natjerajte svog kolegu da dobije erekciju, preuzmi kontrolu i uživaj u vrlo intenzivnom orgazmu što god želiš na kraju.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Premium Deep Throat Trainer Gag Kit Pro

    Osjećate li da vam grlo nije dovoljno duboko? A jeste li čuli da trening čini majstora? Postanite profesionalni stručnjak za duboko grlo uz ovaj set! Osim toga, također je nevjerojatan alat za BDSM igre. Možete zaključati geg i vaš pokorni kolega vam neće moći zatvoriti usta. Usuđuješ li se?

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 4,5cm

    Testirajte se i uživajte u testu! Rebel okrugli prsten za nošenje lopte koji se može zaključati postavlja se na ispitni sto i zaključava se priloženim ključem. Želiš li nešto drugo? Pokušajte zagrijati prsten (u vrućoj vodi) ili ga zagladiti (u hladnoj vodi) kada se koristi.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Pružit će vam intenzivnu stimulaciju i dodatni pritisak dok se udubite koliko god je potrebno. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba BDSM Candle Black

    Vrući vosak na koži je uzbudljiv, seksi i savršeno će stimulirati vaša osjetila i vaš pandan. Ova svijeća se topi na vrlo niskoj temperaturi, ima zavodljivu crnu boju i uživat ćete u puno zabave uz opasni BDSM karakter.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba BDSM Candle Red

    Vrući vosak na koži je uzbudljiv, seksi i savršeno će stimulirati vaša osjetila i vaš pandan. Ova svijeća se topi na vrlo niskoj temperaturi, ima zavodljivu crvenu boju i uživat ćete u puno zabave uz opasni BDSM karakter.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Weighted Disc Nipple Clamps

    Granica između boli i užitka zamagljena je lančanim stezaljkama za bradavice i utezima. S njima ćete istraživati različite osjećaje i prilagoditi hvat prema svojim željama. Osim toga, izgledaju stvarno prekrasno zahvaljujući kombinaciji srebrne i crne. Uživajte u uzbudljivoj razigranoj zadirkivanju.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Ashtray Ball Gag

    Zaslužuje li vaš submisivni pandan malo poniženja? Napravite od njega ljudsku pepeljaru s ovom nekonvencionalnom i vrlo opakom spravom za sve ljubitelje duhana. Vaš pandan će biti potpuno tih, jer će mu silikonska čepa napuniti usta, a ujedno će postati i koristan, jer će hvatati pepeo koji pada iz vaših omiljenih cigareta.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Full Bloom Silicone Ball Gag with Rose

    Ukrasite svoje lice gegom s ružama. Ima senzualnu crvenu boju i čipkasti remen, udoban je i nevjerojatno lijep zahvaljujući realističkoj rascvjetaloj ruži. Prilagodit ćete ga svojim zahtjevima i uživat ćete u udobnom kroju. Pustite da vam ruža procvjeta iz usta.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Vac-U-Lock Mouth Gag

    Jesu li vaši snovi stvarno divlji i BDSM je vaša omiljena disciplina? Stoga, pazite, ovaj geg bi stvarno mogao dobro doći! Osim beze gaga za korisnika, VAC-U-LOCK također ima završni poklopac od nehrđajućeg čelika. Inače je izrađena od kvalitetne kože i podesiva mu je dužina. Koja je vaša prva Vac-u-lock ili Hang igračka koju ćete prvo pričvrstiti na nju?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Zašrafi dok ne zaboli! Ova čvrsta "igračka" hvata vaše testise i senzualno ih opterećuje. Osim toga, ima i unutarnje tupe vrhove. Nemojte samo ostati na testisima, iskoristite ovog zgodnog muškarca za penis!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Ashtray Mouth Ball Gag

    Ostvarenje sna za sve dominantne pušače! Sada, s pepeljarom kraj usta, vaš rob će vam uvijek biti pri ruci kada je poželite zapaliti bez riječi. Stavite mu/joj ovu kožnu i inox čepu i on/ona neće reći ni riječ i dalje će ponizno držati vašu pepeljaru.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Steel Power Tools Donut Cockring 45mm

    Izrađen je prsten za prekidače prekrasne marke Steel Power Tools sa svojim elegantnim i modernim dizajnom s ovom visokokvalitetnom čeljusti koja se ne grije od tračnica. Širina i kvaliteta vaše erekcije je široka i široka. Postoji i sigurnosna smjernica za tijelo, a njegov dizajn je osmišljen tako da prsten traje dugo. Pazite na svoju erotičnost i koristite čelične električne alate.

    30,90 €

    18,90 €

    Nema na skladištu

  • NMC Mens Expert Ball Stretcher With D-Ring

    Luksuzna crna PU nosila za testise s metalnim gumbima i praktičnim D-prstenom. Duljina mu je ugodnih 6,5 cm, a širina podesiva od 3,5 do 4,5 cm. Izgleda zavodljivo, a istovremeno povećava čvrstinu i osjetljivost vaše muškosti. Istezanje testisa je predivno uzbudljivo i donosi ugodan užitak. Pritisak na testise je nevjerojatno seksi, probajte!

    14,90 €

    9,90 €

    Nema na skladištu

  • Vegan Fetish Ball Gag Natural

    Čak i vegani imaju svoje fetiše! Zato brend Vegan Fetish dolazi na tržište s ovim prekrasnim silikonskim gepom s remenom od održivog prirodnog pluta tipično lijepog izgleda. Opremite se savršenim priborom za uzbudljive robovske igre i ispunite svoje fantazije. Kad još, ako ne sada?

    30,90 €

    10,90 €

    Nema na skladištu

    Rasprodaja

Artikli 33 za 50 od 50 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.