×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš testisi

Artikli 97 za 128 od 172 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite li uživati u nezaboravnoj noći punoj strasti? Potrebno je opremiti se čvrstom i dugotrajnom erekcijom! U tome će vam pomoći ovaj trostruki prsten od visokokvalitetnog TPR-a i gume. Ostvarite nevjerojatne osjećaje s njim i nosite ga oko dna penisa i testisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Ball Weight 35mm x 38mm

    Testni nosač od luksuzne glave za nepušače popularnog brenda Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luksuzni kožni dodatak koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom. Sastoji se od dva zgodna prstena i kopče, tako da on povlači svoj penis i također omotava i dijeli testise. Priuštite si kvalitetan i efektan ukras koji će oduševiti vas i vašeg kolege.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Opasni dodaci i BDSM alati su upravo ono što tražite u našoj e-trgovini? Zato imamo ovu drvenu kutiju za genitalije samo za vas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luksuzni kožni dodatak koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom! Zakopčava se patentnim zatvaračima, a duljinu prilagođavate svojim potrebama tako da se vaš penis uvlači po želji. Istovremeno, senzualno dijeli testise, a seksi izgled oduševit će vas i vašu koleginicu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Stainless Steel Spiked Ball Crusher with Scrotum Separator

    Je li mučenje penisa i testisa vaša omiljena zabava? Ne smijete propustiti ovaj kvalitetni alat od nehrđajućeg čelika!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher-Stretcher

    Masivna igračka od nehrđajućeg čelika! Sastoji se od dva prstena i služi kao rastezač testisa ili čak kao prsten za erekciju. Oba prstena imaju promjer 3 cm, au pakiranju je imbus ključ za otvor za vijak. Igrajte solo ili uživajte u mučenju u paru.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Hardcore Silicone Cock Blocker

    Zaključajte penis vašeg ljubavnika u ključeve od visokokvalitetnog silikona. Pogodan je za dugotrajno nošenje, jer je lagan, prozračan i ujedno siguran za tijelo. Paket također uključuje robusni prsten od nehrđajućeg čelika s podesivom veličinom. Preuzmi kontrolu i priušti si osjećaj kada je njegov kurac tvoj i samo tvoj!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Cage

    Zarobite lopte iza rešetaka! Ovaj čelični kavez služit će vam kao zatvor. Divna je za pogled, ali vjerujte još ljepša kad je sita. Uživajte u intenzivnim iskustvima s 500 g na testisima koji će senzualno spustiti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Tražite li nešto jednostavno, a istovremeno zgodno za svoje testise? Ova visokokvalitetna nosiljka marke Brutus ima dimenzije 40 x 34 mm i izrađena je od visokokvalitetnog silikona koji je ugodan za nošenje. Priuštite si ono o čemu sanjate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 30mm

    Testni nosač od luksuzne glave za nepušače popularnog brenda Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Volite li BDSM igrice? Vrijeme je da ih podignete na sljedeću razinu! U tome će vam pomoći ovaj ključ za čistoću od visokokvalitetnog polikarbonata koji je vrlo lagan, izdržljiv i hipoalergenski. Ručke se sastoje od 3 dijela koji se savršeno uklapaju i tako čine lijep, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za pričvršćivanje dostupni su u 4 veličine za udobno pristajanje, što proizvod čini udobnim i sigurnim. Naravno, tu su i brave, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je tada zajamčena otvorom za obavljanje fizioloških potreba. Spriječite svoju kolegu da dobije erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u stvarno intenzivnom orgazmu koji će uslijediti nakon što skinete kavez.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Volite li igre s ropstvom? Ovaj prekrasan dodatak za testise koji se rasteže i također uvlači zahvaljujući vezici ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Visina nosiljke je 3 cm i izrađena je od kvalitetne kože. Vezite vezicu na mašnu ili čvor!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Squeeze Ballstretcher Transparent

    Smeta li vam nešto za što vas testeri osjetljivo trebaju? Novodizajniran Squeeze from Oxballs dobar je način da se voće bolje otrese iz tijela. Samo u tim prostorima i estetskim fazama vaš se partner može smatrati nečijim pogledom na vašu prirodu i gorjet je tvrd kao vaša jajašca.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 40mm

    Nosilica za testise od luksuznog nehrđajućeg čelika popularnog brenda Kiotos.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Tražite li elegantan i kvalitetan rastezač testisa? Ovaj iz Stricta izrađen je od kože i ne samo da izgleda sjajno, već vašem posuđu daje pravi štih! Samo ga stavite oko testisa, zatvorite kopčama i osigurajte sigurno prianjanje. A onda dolazi trenutak kada možete objesiti uteg ili možda pričvrstiti povodac na krajnji prsten koji povezuje 3 lanca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Chastity Cage Stainless Steel

    Povjerenje je dobra stvar, ali prevencija je još bolja! S ovim ključem ćete svog roba držati zaključanim i nećete morati brinuti o njegovoj odanosti. Njegov ud udobno sjeda u ključ zahvaljujući 3 prstena različitih veličina, a higijenske rupe omogućuju obavljanje fizioloških potreba, pa ćete ga moći zaključati na dulje vrijeme. Zato zaključaj i čuvaj ključeve!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Heavy Squeeze Weighted Ballstretcher Clear

    Seksi igra koja povećava vaše izjave pohvale 3 utega! Stavljate ga na vrećicu i stavite onoliko čeljusti koja se ne grije koliko želite da se smjesti na držač. Neosporna prednost ovih nositelja je što ih ne nose, jer smanjuju težinu crva, jer vas više nikada neće nositi. Uživajte uz maksimalnu oscilaciju!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luksuzni kožni dodatak koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom! Zakopčava se patentnim zatvaračima, a duljinu prilagođavate svojim potrebama tako da vas penis vuče prema dolje kako želite. Istovremeno će senzualno povući testise, a vi i vaš kolega uživat ćete u seksi izgledu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Želite li biti stvarno zločesti prema svom kolegi? Mučite njegov kurac i testise ovim vrhunskim uređajem! To je akrilna drobilica koja je zla u najboljem smislu te riječi. Polako će stiskati kuglice između dvije akrilne ploče i penis će ostati izložen. Samo budite oprezni, ovo je stvarno za napredne CBT igrače.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Male Chastity Device Removable Cover Stainless Steel

    Luksuzni kavez za čistoću s poklopcem koji se može skinuti za prave ljubitelje BDSM igrica! Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, tako da mu je vijek trajanja zaista dug, a ujedno možete biti sigurni u sigurnost materijala. Zaključavanje za vaš kurac!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Claw Glove Black

    Želite li vidjeti čaroliju? Stoga stavite ovu gumenu rukavicu na ruku i gledajte kako vaša ruka postaje 3 prekrasna dilda koja sežu bilo gdje. Možete zadirkivati, maziti, stimulirati, rastezati, gotovo sve! Rukavica je predivno fleksibilna iu jednom od svojih dildoa i skrivaju 2 vaša prsta, što će ukazati na širinu dilda. Dođite istražiti beskrajne mogućnosti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Jeste li spremni za opterećenje? Ovaj naizgled neupadljiv kožni prsten krije težinu od 650 grama, s kojom možete kušati zakon gravitacije na vlastitim testisima!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple to Labia Clamps with Chain 7683

    Osjetite dvostruki stisak s ovim kopčama za bradavice, koje su povezane elegantnim lancem s kopčama za stidne usne.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! Predivno je sjajna i ima šiljke iznutra koji iritiraju i muče u isto vrijeme. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • The Vice Plus Chrome

    Volite li biti potpuno pod kontrolom? Žudite za kavezom za čednost koji će izgledati sjajno i biti udoban za dugo nošenje, jer ima široku paletu dodataka koji vam omogućuju da ga prilagodite svojim potrebama? Vaše će želje postati stvarnost ako svoju pticu zatvorite u ovaj kavez. Ali razmislite, nećete imati ključeve i neće biti povratka!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs MEGA SQUEEZE Ballstretcher Black

    Ergonomski nosač testisa u obliku pješčanog sata! Proizvođač se hvali da je najbolji rastezač testisa na tržištu, jer ima relativno širok ovalni unutarnji oblik i vrlo će senzualno zagrliti vaše mošnje. Izrađena je od visokokvalitetnog fleksibilnog flexTPR-a, tako da će zadržati svoje držanje tijekom cijelog vremena nošenja.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! S jedne strane izgleda apsolutno super, ali prije svega jako smeta testisima. Sjajna je, konusnog oblika i ima šiljke s unutarnje strane koji će iritirati i mučiti vašu torbu. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Oval Ballstretcher 70mm

    Testni nosač od luksuzne glave za nepušače popularnog brenda Kiotos.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Torba do torbe i utezi za to! Ova luksuzna torba izrađena od visokokvalitetne mekane kože tu je da stavite svoje testise u nju i isprobate kako podnosi olovo od 2 kg koje torba sadrži. Dakle, usuđuješ se? Usudi se!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Volite li igre s ropstvom? Ovaj prekrasan dodatak za testise koji se rasteže i također uvlači zahvaljujući vezici ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Visina nosiljke je 5 cm i izrađena je od kvalitetne kože. Vezite vezicu na mašnu ili čvor!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Ergo Balls Black 60mm

    Nevjerojatno ergonomski dizajnirano rastezalo za testise koje će vaša jaja voljeti. Izrađen od vrhunskog materijala, takozvanog tekućeg silikona, koji je nevjerojatno udoban i baršunasto mekan na dodir. Ergo Balls je fleksibilan, ali u isto vrijeme dostatan i izdržljiv. Ujedno je vrlo udoban i uživat ćete ga nositi.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 172 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.