×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Bičevi i peruške

Artikli 129 za 160 od 202 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Black Label Chain Whip With Built-In Plug Gold

    Treba li vašeg pokornog kolegu biti malo uplašen ili možda kažnjen? Ovaj metalni bič opasan je na prvi pogled! Na prvi pogled, ručka skriva čelične analne perle za senzualnu stimulaciju stražnjih vrata. Pređite bičem po tijelu sve dok se nakon dodirivanja hladnih zlatnih izvora ne pojave naježice onoga što može uslijediti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Whip of 12 Plaited Strings 7926

    Prekrasan bič i razrađena ručka i 12 žica.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Horse Whip with 7 Silicone Strings 50cm Black

    Radite li kompromise u kvaliteti? Samo za vas je ovaj kvalitetni silikonski bič dužine od nevjerojatnih 50 cm sa završnim žicama. Nepotrebno je reći da će vas preplaviti osjećaj moći čim ga uzmete u ruke. Naknadno, samo ćete vi biti gospodar ili gospodarica situacije i odlučit ćete koliko bolnih udaraca vaš pandan zaslužuje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Bondage Couture Paddle Blue

    Hoćete li oživjeti svoje tajne želje i tražite li pravi šamar? Zaljubit ćete se u Bondage Couture! Izrađena je od prvoklasnih materijala i ima prekrasne detalje, koji zajedno čine savršeno elegantan komad. Neka ga vaš kolega čvrsto zgrabi i počne davati naredbe.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Wooden Wolf Paw Paddle

    Čvrsto drveno veslo bez kukaca ima izrez u obliku vučje šape koji će ostaviti trajan dojam. Nanesite samo umjereni potez i dobit ćete ugodan vidljiv trag. Kad ga udarite po goloj zadnjici, ostavlja ružičast dojam vučje šape. Lagano ga upotrijebite za predigru ili zamahnite i zamahnite čvrstim udarcem po nestašnoj zadnjici vašeg roba. Savršen za naprednu udarnu igru, ovo užasno drvo muči i kroti širokim 'tupnim' tijelom.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Leather Spiked Vampire Crop

    Jeste li ozbiljni i tražite brutalni bič? Ovaj bič za jahanje iz Black Label-a kombinira visokokvalitetni nehrđajući čelik i ništa manje kvalitetnu kožu. Najveće zlo je krajnji preklop koji je s jedne strane glatki, a s druge načičkan oštrim metalnim iglama. Uživajte u svojim SM strastima uz ekstremne efekte biča i možda kap krvi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed BDSM Line Double Braided Whip 150cm Black

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Solid Wood Spanking Paddle

    Za nagrade i kazne! Ova visokokvalitetna klapa od punog drva tvrtke Zado ima glavno tijelo od punog drva koje je prekrasno sjajno i ima svojstvenu strukturu drva (može malo odstupati od fotografije). Ručka je presvučena kožom te također završena kožnim remenom koji olakšava rukovanje. Zadaj svom dvojniku jak udarac!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Impact Wooden Tenderizer Paddle

    Želite li u ruci imati alat koji će svaki udarac učiniti nezaboravnim? Mister B Impact Wooden Tenderizer je gladak s jedne strane, ali je s druge strane načičkan drvenim izbočinama koje stvaraju bolno ugodne osjećaje sa svakim potezom. Uživajte u pogledu na svoju zadnjicu koja se crveni od boli!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Braided Flogger 50cm Black

    Želite li osjetiti pravu vrstu boli? Onda je Rimba Flogger tu za vas! Ovaj bič u stilu ukora izrađen je od luksuzne antilop kože. S ukupnom dužinom od 50 cm možete se veseliti nevjerojatnim iskustvima, a osim za oštre udarce možete je koristiti i za nježno maženje i zadirkivanje. Elegantna crna boja, udobna pletena ručka i završna petlja osiguravaju ne samo moderan izgled, već i jednostavno rukovanje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Paddle SLAVE

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovaj šamar s natpisom SLAVE? Uživajte u njenim uzbudljivo-bolnim potezima!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liebe Seele Wine Red Leather Spanking Paddle

    Sanjaš li o premlaćivanju? Istražite svoje želje uz ovaj dvostrani šamar. Jedna strana mu je podijeljena na rese i cijela je izrađena od visokokvalitetne kože, tako da je izdržljiva i učinkovita. Također ima završnu petlju za praktično rukovanje i skladištenje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Small Whip Black

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje ovaj šarmantni i relativno mali bič u stilu biča. Izrađen je od veganske kože i nezaobilazan je dio vaše BDSM opreme. Pripremite se za nezaboravna iskustva!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Cane Whip 62cm Black

    Radite li kompromise u kvaliteti? Ovaj kvalitetni kožni bič dužine od 62 cm koji oduzima dah je samo za vas. Nepotrebno je reći da će vas preplaviti osjećaj moći čim ga uzmete u ruke. Naknadno, samo ćete vi biti gospodar ili gospodarica situacije i odlučit ćete koliko bolnih udaraca vaš pandan zaslužuje!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Malibu Whip Pink

    Taboom Malibu Whip je sladak, seksi, ružičasti bondage dodatak izrađen od veganske PU kože. Istražite igru senzualne dominacije/podložnosti sa strašću i užitkom. Oslobodite svoje želje i prepustite se zadivljujućoj igri s ovim primamljivim bičem.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Paddle Black

    Ovo odvažno crno veslo savršeno je za uzbudljivu nastranu BDSM igru! Veslo je izrađeno od izdržljive umjetne kože i ima udoban rukohvat. Dajte svom partneru pun ljubavi ili provokativni jači udarac, pustite mašti na volju!
    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Whipsmart GiD Deluxe Impact Play Set 3pcs

    Želite se igrati u mraku? S ovim modnim dodacima sigurno ćete zablistati! Ne dobivate tri u kompletu: bič, ukore i masku za oči. Uživajte u svom uzbuđenju i primamljivoj boli koju doživljavate s njima i dopustite im da unesu svjetlo u vaš erotski život!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Cordellis Crop Black

    Što vam ne smije nedostajati u ruci ako želite istaknuti svoju dominantnu prirodu? Odgovor je bič, a još točniji odgovor je ovaj seksi bič iz Obsessive. Izrađena je od visokokvalitetnog materijala koji imitira kožu, a vjerujte mi, odmah će zapaliti plamen strastvene fantazije. Probudite svoju divlju prirodu i sami odlučite kako postupati s bičem!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Twisted Whip Black

    Zaslužuje li vaš dvojnik kaznu ili nagradu? Ako je kazna, onda samo ovim bičem! Nevjerojatno je dug i kvalitetan i ima razdvojeni prst. Uvijena kožna školjka idealna je za precizne udarce, dok dvostruki vrh proizvodi prekrasan zvuk šljapkanja. Ručka udobno leži u ruci, a remen čini rukovanje još lakšim. Uživajte u njemu u svojoj ruci i njegovom učinku na tijelo vašeg subparnjaka.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Impact Tenderizer Extreme Slapper

    Tvrdi i hladni čelik stvara opasan dojam u svim okolnostima, a Mister B Impact Tenderizer Extreme Slapper nije ništa drugačiji. To je čelični bič s malim okruglim dijelom na kraju koji će uzrokovati više boli nego što sada možete i zamisliti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Whip with 12 Strings 75cm Black

    Želite li osjetiti pravu vrstu boli? Onda je tu za vas Rimba Whip s 12 žica! Ovaj bič je izrađen od luksuzne i visokokvalitetne kože i sastoji se od dvanaest čvrstih struna koje će vam pružiti maksimalnu preciznost prilikom udaranja. Sa svojom dužinom od 75 cm možete se veseliti nevjerojatnim iskustvima, a osim za oštre udarce možete je koristiti i za nježno maženje i zadirkivanje. Elegantna crna boja i udobna ručka i završna petlja osiguravaju ne samo moderan izgled, već i jednostavno rukovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Horse Whip with Diamond Handle 50cm Black

    Radite li kompromise u kvaliteti? Ovaj kvalitetni kožni bič dužine nevjerojatnih 50 cm s drškom obloženom kamenčićima je samo za vas. Nepotrebno je reći da će vas preplaviti osjećaj moći čim ga uzmete u ruke. Naknadno, samo ćete vi biti gospodar ili gospodarica situacije i odlučit ćete koliko bolnih udaraca vaš pandan zaslužuje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Flogger Black

    Imate li često pohotne divlje fantazije u glavi? Pretvorite ih u stvarnost! Jedinstvena kolekcija Bedroom Fantasies ispunit će sve vaše želje i pružiti vam vrhunsko iskustvo BDSM igre.
    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Hell's Spiked Paddle

    Što više boli, to je bolje za vas? U tom slučaju, trebali biste probati batine s ovim čvrstim kožnim spankerima sa šiljcima iz kolekcije Brutus. Prava je poslastica s ojačanim držačem i završnom petljom za jednostavno vješanje na remen, na primjer. Jedna mu je strana načičkana masivnim metalnim šiljcima, a svako maženje, češkanje i pljuskanje dobit će sasvim novu dimenziju. Izmjenite obje strane i uživajte u uzbudljivom ludilu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Horse Whip with Synthetic Material Inside 65cm Black

    Jeste li jedan od ljubitelja BDSM-a i oštrih osjećaja? Ovaj Rimba bič za konje izrađen od visokokvalitetnog plastičnog materijala je samo za vas. Njegov oblik jamči maksimalnu preciznost prilikom udaranja, a njegova duljina od 65 cm omogućuje vam da dosegnete čak i najudaljenije kutove tijela vašeg pokornog kolege i pružite mu ono najbolje i najbolnije što želi. Ručka i završna petlja ne samo da biču daju elegantan izgled, već osiguravaju i ugodno rukovanje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Impact Wooden Paddle

    Želite li u ruci imati alat koji će svaki udarac učiniti nezaboravnim? Mister B Impact Wooden je gladak i ima jedinstven dizajn koji stvarno može izazvati pustoš. Uhvatite njegovu ručku i ostavite crveni pravokutnik na stražnjici svog dvojnika.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Cane Whip 70cm Black

    Radite li kompromise u kvaliteti? Ovaj kvalitetni kožni bič dužine od 70 cm koji oduzima dah je samo za vas. Nepotrebno je reći da će vas preplaviti osjećaj moći čim ga uzmete u ruke. Naknadno, samo ćete vi biti gospodar ili gospodarica situacije i odlučit ćete koliko bolnih udaraca vaš pandan zaslužuje!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Glow in the Dark Paddle

    Malo vam je dosadno u posljednje vrijeme? Stavite tome na kraj uz proizvode iz jedinstvene kolekcije Glow in the Dark by Ouch!. S njima ćete sve dane pretvoriti u posebne jer ćete doslovno zablistati. Samo ga uključite, isključite i uživajte u onome što volite uz ovu pljeskalicu koja svijetli u mraku. Udobno leži u ruci i uz njegovu pomoć možete oduševiti, zadirkivati i kontrolirati svog partnera!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Horse Whip 60cm Brown

    Radite li kompromise u kvaliteti? Ovaj kvalitetni kožni bič dužine od 60 cm koji oduzima dah je samo za vas. Nepotrebno je reći da će vas preplaviti osjećaj moći čim ga uzmete u ruke. Naknadno, samo ćete vi biti gospodar ili gospodarica situacije i odlučit ćete koliko bolnih udaraca vaš pandan zaslužuje!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Glow in the Dark Round Paddle

    Je li ti dosadno u zadnje vrijeme? Dodajte tome i proizvode iz jedinstvene kolekcije Glow in the Dark by Ouch!. S njima ćete sve poreze pretvoriti u poseban jer ćete doslovno zablistati. Samo ga upali, ugasi i uživaj što god odabereš u ovoj klapavi koja svijetli pored oblaka. Udobno leži u ruci i uz njegovu pomoć možete oduševljavati, zadirkivati i kontrolirati svog partnera!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Hair Whip Synthetic Black

    Želite li unijeti uzbuđenje i razigranost u svoja intimna iskustva? Samo s ovim jedinstvenim sintetičkim bičem za kosu. On je nevjerojatno svestran i zavodljiv, stoga nemojte oklijevati istraživati i udovoljiti svojim BDSM željama s njim.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Limited Edition Deluxe Cat O' Nine Black

    Pokažite svom partneru tko je glavni uz Deluxe Cat-O-Nine Tails. Čvrste vlasi privlače pažnju kada ovim šibačem udarite po njihovoj nježnoj koži. Savršeno uravnotežen sa čvrstom ručkom i rukohvatom koji ne klizi, ovaj flogger je savršen za istraživanje vaše dominantne ili submisivne strane. Tako dobro boli!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 202 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.