×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

CBT (mučenje penisa i testisa) stimulirajuće

Artikli 33 za 64 od 75 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Nakon godinu dana razvoja i testiranja, na tržište dolazi apsolutno neodoljiv novitet - super fleksibilni Cock & Ball. Iznenadit ćete se koliko je proizvod mekan i udoban. Sigurno će vam se svidjeti prvi put kada ga koristite. A uz to, konačno možete prestati brinuti o gubitku erekcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novu liniju igračaka za istraživače uretre! Ako je uretralno sondiranje Vaša stvar, dopustite da Vam ove glatke sonde pruže vrhunski užitak! Mokraćna cijev je obložena superosjetljivim živčanim završecima, koji mogu biti izuzetno ugodni kada se stimuliraju. Osim toga, duboka uretralna igra je jedini način izravne masaže prostate.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novu liniju igračaka za istraživače uretre! Ako je uretralno sondiranje Vaša stvar, dopustite da ove glatke sonde pruže vrhunski užitak! Mokraćna cijev je obložena superosjetljivim živčanim završecima, koji mogu biti izuzetno ugodni kada se stimuliraju. Osim toga, duboka igra uretre jedini je način izravne masaže prostate.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    Pure Pete donosi trnce električne impulse na vrh penisa, grli cijeli žir i savršeno se igra s njim. Očarava najosjetljivije točke na muškom tijelu, a veličina mu je potpuno podesiva pa pristaje apsolutno svima.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Steel Power Tools Mini Fucker Penisplug 8mm

    Elegantan i moderan utikač za penis iz kolekcije Stell Power Tools bit će vaš omiljeni dodatak za igre povezane sa stimulacijom uretre. Opremljen je završnom petljom za jednostavno rukovanje. Njegova reljefna silueta je genijalno dizajnirana da vas ugodno iritira. Ovaj dodatak je apsolutno siguran za tijelo i jamči dugotrajnost.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Čep namijenjen popularnom sondiranju, tj. stimulaciji mokraćne cijevi iznutra. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, zahvaljujući kojem je vrlo fleksibilan i gladak.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Spremamo se za pregled vaše uretre iznutra? Isprobajte s ovim čepom, koji je ugodno gladak i igra se s vašim živčanim završecima u mokraćovodu zahvaljujući vibracijama od 20 razina. Zakošeni vrh jamči jednostavno umetanje, a daljinski žičani daljinski upravljač i USB punjenje jednostavni su za rukovanje. Nemojte dugo čekati svoju mokraćnu cijev na ovakvu strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Hoćete li otkriti tajne stimulacije uretre? Ovaj par utikača će biti savršen za vas! Njihov vrh olakšava umetanje, a završna kugla donosi sigurnost i jednostavno rukovanje. Uživajte u glatkom i valovitom dizajnu, kvalitetnom silikonu i nadasve u ekstremnom užitku koji ćete okusiti!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Osjećate li se kao malo grublje igre povezane s drobljenjem testisa? Žudite za malo boli i želite isprobati ono što možete podnijeti? U tom slučaju, ovaj akrilni widget je vaš san.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Ring Black

    Nakit i erotska igračka u isto vrijeme! Ovaj otvoreni prsten od nehrđajućeg čelika osvojit će vas sa svoje 2 kuglice i krasiti i obrezane i neobrezane penise. Pričvršćuje se izravno na žir i njegova zategnutost uzrokuje blagu zagušenost ovog osjetljivog područja, koje postaje punašno i osjetljivo na dodir. Isprobajte i kako je kada kuglice stimuliraju uzdu i nosite prsten za veselje, uzbuđenje i ukras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prsten za vaš žir? Da! Ova igračka će kroz prsten usmjeriti vibracije izravno u područje oko žira i oduševit će vaše osjetljivo područje sa 7 načina vibracija. Radite li svoje fantazije punom parom sada? U tom slučaju, sigurno ste mislili da vibrator možete koristiti i na drugim područjima, kao što su klitoris ili bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Što kažete na kušanje novih iskustava u kombinaciji kroz uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra? Uz ovaj set dobro će doći superosjetljivi živčani završeci u mokraćovodu, koji će vam konačno pružiti nevjerojatnu stimulaciju. Uživajte u glatkom dizajnu čepova, obliku nokta, kvalitetnom silikonu i nadasve u iznimnom užitku koji ćete okusiti s njima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetne kože i gume. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta i prekrasno dugog seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine za slijetanje, što proizvod čini ekonomičnim i prepoznatljivim. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Omogućite svojoj kolegici dobru erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u vrlo intenzivnom orgazmu što god želite na kraju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetnog metala bez nikla. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Jeste li isprobali stimulaciju uretre i tražite li savršenu igračku da svoje trenutke strasti podignete na sljedeću razinu? Ovaj alat se ne zove Đavo ili vrag tek tako! Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, elegantan je, čvrst i pružit će vam intenzivan doživljaj. Prepustite se luksuzu i savršenoj stimulaciji uretre u isto vrijeme.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Dat će vam intenzivnu stimulaciju i dodatni pritisak, jer je vibrator dugačak i ima jači krajnji dio. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Noć puna beskrajne strasti također treba beskrajno dugu erekciju. U tome će vam pomoći ovaj podesivi erekcijski prsten od visokokvalitetne umjetne kože, koji će također šarmantno podijeliti testise. Uživajte u dugom seksu i nezemaljskom vrhuncu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Boners V-shape Ball Splitter

    Ovaj silikonski dodatak graciozno dijeli vaše testise i zateže penis u korijenu, čime potiče erekciju. Dajte svojim testisima iritantan osjećaj povlačenja i stiskanja i udobno prilagodite veličinu točno svojim zahtjevima. Na vama je hoćete li penis i testise stegnuti jače ili samo lagano, u svakom slučaju silikonski materijal će vam biti apsolutno ugodan jer je fleksibilan, mekan i podatan.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Dajte svojim testisima nevjerojatan šok uz Nutter Electro Sacksling. Ovaj genijalni uređaj donosi najbolje od različitih svjetova i tako stvara jednu apsolutno fantastičnu seks igračku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj uređaj za mučenje je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Ima 4 točke s unutarnje strane, koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Što kažete na kušanje novih iskustava u kombinaciji kroz uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra? Uz ovaj set dobro će doći superosjetljivi živčani završeci u mokraćovodu, koji će vam konačno pružiti nevjerojatnu stimulaciju. Uživajte u uzbudljivom dizajnu i obliku vijaka, kvalitetnom silikonu i nadasve iznimnom užitku koji ćete okusiti s njima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 03 Transparent

    Volite li BDSM igrice? Vrijeme je da ih podignete na sljedeću razinu! U tome će vam pomoći ovaj ključ za čistoću od visokokvalitetnog polikarbonata koji je vrlo lagan, izdržljiv i hipoalergenski. Ručke se sastoje od 3 dijela koji se savršeno uklapaju i tako čine lijep, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za pričvršćivanje dostupni su u 4 veličine za udobno pristajanje, što proizvod čini udobnim i sigurnim. Naravno, tu su i brave, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je tada zajamčena otvorom za obavljanje fizioloških potreba. Spriječite svoju kolegu da dobije erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u stvarno intenzivnom orgazmu koji će uslijediti nakon što skinete kavez.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Obožava li CBT igrice? Ova vrhunska igračka prvo će vas jako zainteresirati, a onda se i dobro zabaviti! To je elektrokompresioni uređaj s 4 pozlaćena kontaktna jastučića postavljena na dvije kompresijske ploče. Stavite Vyper 2 na svoj penis i uživajte u drobljenom i električnom užitku.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Pružit će vam intenzivnu stimulaciju i dodatni pritisak dok se udubite koliko god je potrebno. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Želite li nešto neobično za svoj penis? Ovaj dodatak se sastoji od kožnih remena i gumenog prstena, a ima i kopču, zahvaljujući kojoj ga možete prilagoditi veličini koju želite. I najbolje od svega - senzualno podijelite testise!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite li uživati u nezaboravnoj noći punoj strasti? Potrebno je opremiti se čvrstom i dugotrajnom erekcijom! U tome će vam pomoći ovaj trostruki prsten od visokokvalitetnog TPR-a i gume. Ostvarite nevjerojatne osjećaje s njim i nosite ga oko dna penisa i testisa.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Pružit će vam intenzivnu stimulaciju zahvaljujući obliku zrna, a zahvaljujući zaobljenom vrhu, prodiranje će biti lako i ugodno. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 34mm

    Ovaj čelični prsten za penis nije prikladan za nježnu i nježnu prirodu. Idealan je za one kojima je životna svrha mučiti penis i ničega se ne boje! Prsten s unutarnje strane ima 6 točaka, čiju razinu stezanja možete ispraviti pomoću priloženog imbus ključa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luksuzni kožni dodatak koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom. Sastoji se od dva zgodna prstena i kopče, tako da on povlači svoj penis i također omotava i dijeli testise. Priuštite si kvalitetan i efektan ukras koji će oduševiti vas i vašeg kolege.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 75 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.