×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš dekorativno

Artikli 97 za 128 od 206 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Obsessive Kokietta Mask Black

    Koketan i originalan dodatak koji će vam se svidjeti! Ova maska je ulaznica u zemlju dugih, ugodnih i ljubavnih večeri. Kokietta maska će vam odlično stajati!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silky Ribbon Red

    Preuzmite kontrolu nad svojim ljubiteljem Ouch svilene vrpce i otkrijte uzbuđenje dominantnih igara. Upotrijebite svoju maštu i odlučite kako ćete svom robu staviti lisice.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Bondage Couture Collar & Leash

    Hoćete li oživjeti svoje tajne želje i tražite li pravu kragnu s povodcem? Zaljubit ćete se u Bondage Couture! Ovratnik i povodac izrađeni su od prvoklasnih materijala i imaju prekrasne detalje, koji zajedno čine savršeno elegantan komad. Neka obuče vaš pandan i neka postane vaš gospodar.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Crystal Collar Light Blue

    Tražite li ovratnik koji će ujedno biti i šarmantan dodatak? Upravo je to ovratnik Devil Sticks ukrašen blijedoplavim kristalima. On je izazovan, fin i zgodan u isto vrijeme. Izrađena je od kvalitetne kože, a dužina joj je nepodesiva. Praktični prsten u sredini omogućuje vam da pričvrstite vodilicu ili što god želite. Nosite ga u spavaću sobu ili jednostavno tako!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Nipple to Clit Tweezer Clamp Set

    Povežite svoja najosjetljivija područja jedinstvenim terminalima obloženim vinilom.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Nipple Jewellery 0539414 Blue

    Gorko-slatki ukrasi za bradavice koji ne zahtijevaju bušenje bradavica. Prekrasne su, izuzetno lagane i jedva bradavice sa 4 šarafa. Uživajte u nizu osjeta od nježnih do iznimno uzbudljivih!

    80,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! To će vam pomoći da očistite visokokvalitetni polikarbonat i silikon, koji je vrlo dobar, izdržljiv i hipoalergen. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Lock-It Heart Choker with Lockable Heart

    Tražite li slatku kragnu koja je prikladna i kao kinky dar? Locking Heart Choker je ugodno mekan, relativno lagan i prije svega udoban za dulje nošenje. Dizajniran je tako da bude malo slobodniji na vratu od ostalih ogrlica i svojom blistavom srebrnom bravom privlači pažnju. Crni pojas tada dodaje željenu BDSM atmosferu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Uživajte u zadirkivanju bradavica s ovim prekrasnim svjetlucavim lancem iz California Exotics. Uzbuđenje će biti stvarno i možda bolno, stege su podesive i moći ćete dosegnuti razinu za kojom čeznete. Okrenite gumb i otkrijte uzbudljivu bol!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar & Lead

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepa i kvalitetna pomagala brenda Fifty Shades! Ovaj šarmantni povodac s ovratnikom ima prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled! Stavite ga na svoj pandan i slušajte svoje želje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Play Secret Bondage Kit Collection Purple

    Sve što ste ikada željeli isprobati u BDSM-u, u jednom setu iz Secret Playa! Dođite i uživajte u ograničenjima slobode, preuzimanju vlasti i malo boli. Svi dodaci u šarmantnoj metalnoj kutijici izrađeni su od 100% veganske kože i u njima će uživati početnici i napredni. Pobijedite granice svoje mašte!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Tweezers With Feathers Gold

    Bradavice su najosjetljiviji dio dojke. Sadrže mnogo živčanih završetaka i nesumnjivo su važna erogena zona. Pružite svojim bradavicama pažnju koju zaslužuju kroz elegantne, seksi i elegantne TABOOM kopče s perjem. Idealne su za početnike, imaju lako podesiv prsten za mogućnost eksperimentiranja s različitim razinama napona.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive A701 Mask Black

    Želite li biti stvarno zavodljivi da vas obožavaju još više? Evo vašeg novog seksi trika! Samo stavite crnu, zavodljivu masku i započnite senzualni show. Pokažite mu svoj uzbudljivi izgled i vjerujte da će ova noć biti zadirljiva i koketna!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Gothic Heart Chain Choker

    Tražite li dodatak koji će podcrtati vaš gotički stil i privući pažnju? Ovaj šarmantni ovratnik ukrašen je lancima i srcima u gotičkom stilu. Podcrtat će vašu ljepotu i ukusno nadopuniti vaš seksi izgled.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Masks Venetian Eyemask 230038 Silver

    Koja se tajna krije ispod ove maske? Očekuje vas tajanstvena i nevjerojatno strastvena večer! Ova šarmantna maska izaziva osjećaj senzualnosti i nesigurnosti u isto vrijeme. Pristajat će vašem omiljenom donjem rublju ili kostimu. Pokrijte lice i otkrijte novu dimenziju erotike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Blindfold

    Želite li da vaš kolega koristi erotsku stimulaciju još intenzivnije? Pokrij mu oči ovom maskom! Izrađena je od prekrasnog srebrnog satena koji u kombinaciji s crnom čipkom čini veličanstven komad idealan za senzualne igre.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Furry Fun Cuffs Purple

    Praktičan alat za nježne SM igre romantičnih partnera. Ove prekrasne plišane lisice u ljubičastoj boji su prekrasno mekane, tako da se ne morate brinuti o neželjenim modricama i drugim ozljedama. Možete ih koristiti kao lijep dar i možda ćete se iznenaditi koliko će vaš partner biti sretan.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Mouth Gag Pink Mouth

    Pune ružičaste usne i gag u isto vrijeme? Da! Ova igračka će vam držati usta otvorena i uvijek spremna, a što ćete učiniti s njima ovisi o vama. Igrajte Sissy Play, uzbudljivu izmjenu uloga u kojoj partnerica u ulozi žene preuzima sve ženske stereotipe i super emotivna u svojoj BDSM ulozi. Pobijedite s gegom sa seksi usnama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Nutter Ball Sling Black

    Revolucionarna navlaka za loptu svjetski poznatog brenda Oxballs. Progutat će vas svojim dizajnom, najugodnijim materijalom i osjećajima koje ćete doživjeti kada ga nosite.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Devil Sticks Octane Crystal Collar Hot Pink

    Tražite li ovratnik koji će ujedno biti i šarmantan dodatak? Upravo je to ovratnik Devil Sticks ukrašen ružičastim kristalima. On je izazovan, fin i zgodan u isto vrijeme. Izrađena je od kvalitetne kože, a duljina joj je nepodesiva. Praktični prsten u sredini omogućuje vam da pričvrstite vodilicu ili što god želite. Nosite ga u spavaću sobu ili jednostavno tako!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Satin Blindfold Purple

    Bilo da želite zadirkivati i ugoditi, dodajte ovu prekrasnu masku u miks. Izrađen od ljubičastog satena za veći seks, mekan i senzualan - idealan za nošenje cijelu noć.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Pussy Locker Extreme

    Prekrasan dodatak za mučenje vulve! Preuzmi kontrolu nad vaginom svog pokornog partnera i priušti si osjećaj da je sve tvoje. Naprotiv, ona će imati osjećaj predaje, što je jednostavno seksi. Kako bi bilo da uzmete vibrator u ruku? To će ovisiti o vama.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Masks Venetian Eyemask 230048 Copper

    Koji je tajni križ ispod ove maske? Očekuje vas tajna i nevjerojatno vesela večer! Ova šarmantna maska osvjetljava i senzualnost i nesigurnost. Zemljište svoju voljenu krafnu rublju ili kostim. Pokrijte lice i otvorite novu dimenziju erotike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama s Venetian Eyemask Side Flower Black

    Koji je tajni križ ispod ove maske? Očekuje vas tajna i nevjerojatno vesela večer! Ova šarmantna maska osvjetljava i senzualnost i nesigurnost. Zemljište svoju voljenu krafnu rublju ili kostim. Pokrijte lice i otvorite novu dimenziju erotike.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Collar 5cm

    Vrhunski kožni ovratnik popularnog brenda Kiotos idealan je za robove početnike, ali i za iskusne ljubavnike koji znaju što žele.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Black Penis Belt with Leash

    Da su ovratnici samo za vrat? Greška! Ovaj ovratnik je pričvršćen za penis, a zatim pričvršćen za metalni povodac. Tko će biti gospodar kojem će se gospodarica morati pokoravati? To će ovisiti o vama. Ali jedno je sada sigurno, s ovom ogrlicom za penis vaša erotska igra neće imati premca.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Collar & Nipple Clamps

    Čak i nestašni dodaci mogu biti lijepi i elegantni, a ovaj ovratnik je dokaz tome. Izrađena je od srebrnog satena i crne čipke i povezana je stezaljkama za bradavice. Nosite ih ispod odjeće kao svoju uzbudljivu tajnu i probudite sve svoje erotske želje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Satin Look Collar Red

    Prekrasan, moderan i romantičan, ovo je satenski bend! Naramenice i čipka zajedno čine šarmantni komad koji će vam ukrasti vrata na elegantan način. Praktični prsten ovdje vam omogućuje da zategnete gazni sloj ili bi to bilo drugo po želji. U fantazijama nema granica.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Nipple Jewelry Crystal Gem Silver

    Konačno, možete ukrasti svoje bradavice šarmantnim nakadom, a ne morate ih buditi! Ova uvjerljiva ljepotica s bradavicama s pristojnim užetom i dragim kamenom dodat će senzualnost vašim željama. Sustav za njegu je zastrašujući, tako da možete zagrijati svoje bradavice jednu po jednu i učiniti da vam fakultet radi!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Masks Venetian Eyemask 230047 Silver

    Koji je tajni križ ispod ove maske? Očekuje vas tajna i nevjerojatno vesela večer! Ova šarmantna maska osvjetljava i senzualnost i nesigurnost. Zemljište svoju voljenu krafnu rublju ili kostim. Pokrijte lice i otvorite novu dimenziju erotike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Rose Ball Gag

    Kada ljepota ide ruku pod ruku sa strašću i željom za nježnim BDSM-om, nastaju tako lijepe stvari kao što je ovaj luksuzni geg s ružom koja se može ukloniti. Zahvaljujući visokokvalitetnom silikonskom materijalu, geg u ustima će biti ugodan, a čak i znatiželjni prsti mogu isprobati rupu na ruži. Uživajte u novim i nezaboravnim dimenzijama strasti uz ovaj prekrasni geg.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Satin Look Collar Black

    Prekrasan, moderan i romantično opasan, takav je ovaj satenski bend! Traka i čipka zajedno čine šarmantan komad koji će na elegantan način ukrasiti vaš vrat. Praktični prsten vam tada omogućuje da pričvrstite uzicu ili bilo što drugo što želite. U fantaziji nema granica.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 206 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.