×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš za muškarce srebrna

Artikli 129 za 160 od 191 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Želite li biti stvarno zločesti prema svom kolegi? Mučite njegov kurac i testise ovim vrhunskim uređajem! To je akrilna drobilica koja je zla u najboljem smislu te riječi. Polako će stiskati kuglice između dvije akrilne ploče i penis će ostati izložen. Samo budite oprezni, ovo je stvarno za napredne CBT igrače.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Volite li stimulirati uretru iznutra? Što kažete na pokušaj elektrostimulacije ovog mjesta? Proper Finn je tanak i gladak stimulator sa zaobljenim vrhom. Izgleda elegantno i pružit će vam gorko-slatki užitak zahvaljujući snazi električne energije. Odvažite se i uživajte!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! Predivno je sjajna i ima šiljke iznutra koji iritiraju i muče u isto vrijeme. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Vibrating Samurai Sound Dilator

    Vibracioni dilator od nehrđajućeg čelika izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika marke Kiotos. Podsjeća na samurajski mač i ima glatku poliranu površinu. Njegova kvaliteta predstavlja najvišu dostupnu granicu, koju jamči 100% nehrđajući čelik. Odvedite ga do novih visina.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Adjustable Darby Style Handcuffs

    Zavežite svog pokornog kolegu u ove lisice i uživajte u uzbudljivim erotskim trenucima. Otvaraju se ključem i možete ih postaviti u 5 različitih položaja. Otkrijte ljepotu i funkcionalnost kvalitetnog nehrđajućeg čelika.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! S jedne strane izgleda apsolutno super, ali prije svega jako smeta testisima. Sjajna je, konusnog oblika i ima šiljke s unutarnje strane koji će iritirati i mučiti vašu torbu. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa Sins Inquisition Mighty Magnetic Nipple Orbs Kit

    Želite započeti igru najseksi bradavica? Uzmite ove magnetske kuglice i krećemo u vožnju! U pakiranju nisu 4 loptice, odnosno dva para (8 mm i 10 mm), bilo da odaberete veću ili manju, u oba slučaja osjetit ćete nevjerojatan pritisak. Izrađene su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i vrše jako jak pritisak, stoga uživajte!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 30mm

    Testni nosač od luksuzne glave za nepušače popularnog brenda Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Nipple Grips Crossbar Nipple Vices

    Želite li se igrati s bradavicama i otkriti njihov uzbudljiv potencijal? Uzmite ove elegantne i učinkovite stezaljke u pomoć! Imaju dvostruke vijke koje samo trebate okrenuti i početi čvršće zatezati poprečne šipke na bradavicama. Uživajte u nevjerojatnim užicima i igri!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Leash Black L

    Elegantna, robusna vodilica koja se lako može pričvrstiti praktičnim okretnim karabinom.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bizarre Catnail

    Stavite ovaj naizgled opasan prsten na prst, pustite maštu i probudite sebe. Zadirkivati, štipati i bockati svog kolegu gdje god to zaslužuje. Visokokvalitetni nehrđajući čelik vam to omogućuje. Uz Kiotos Bizarre Catnail imat ćete oštriju kandžu od bilo koje mačke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Breatherable Ball Gag With Nipple Clamps

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na čep sa stezaljkama za bradavice? Zahvaljujući rupama, ugodno je disati, a stezaljke imaju gumirane krajeve, tako da savršeno drže!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Metal Chastity Lockable Cock Cage Size S

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovaj metalni kavez za penis? Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i ima lokot s ključevima.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Nipple Clamps Cock Ring Set

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što mislite o ovim stezaljkama za bradavice s prstenom za postavljanje na kraju? Središnji remen je podesiv, a vrhovi stezaljki su gumirani.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Modern Steel Handcuffs

    Volite li opasnosti? Svidjet će vam se i ove teške čelične lisice! Ni pod kojim uvjetima nećete izaći iz njih, robusni su i profesionalni. Ujedno su i vrlo lijepe, jer su izrađene od visokokvalitetnog ručno poliranog nehrđajućeg čelika. Za sve one koji misle da su njihove BDSM igre ozbiljne!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penis Stick Wand XL

    Uživajte još više s ovim XL čepom za penis. Izrađen je od visokokvalitetnog poliranog nehrđajućeg čelika i njegova površina je nevjerojatno poticajna. Također ima praktično oko i pružit će vam nova seksi iskustva! Stoga ih otkrijte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Luxury BDSM Handcuffs Silver Plated

    Luksuzna kolekcija elegantnih BDSM dodataka i Taboom igračaka oduševit će sve one koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. Ove elegantne srebrne lisice također spadaju ovdje. Podesivi su, a njihov paket također uključuje ključeve i vrećicu za pohranu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! Prekrasno je sjajna i s unutarnje strane ima podesive vrhove koji istovremeno iritiraju i muče. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Pratt Rectal Speculum

    Želite li se igrati doktora ili samo začiniti svoju BDSM zabavu? Triune pomagala namijenjena su naprednijim ljubiteljima, izložena su opasnosti i izrađena su od luksuznog nehrđajućeg čelika. Ovaj Rectal će vam pomoći da istražite svoj kolega, želite li ga stvarno?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 28mm

    Ovaj prsten za lice za penis nije vezan ni za nježnu ni za nježnu prirodu. Idealan je iza onoga koji životno grlo muči kurac i ništa se ne boji! Prsten s neutralnom stranom ima 6 okretaja, tako da možete podesiti smjer traženja priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 20mm

    Testni nosač od luksuzne glave za nepušače popularnog brenda Kiotos.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Nipple Grips 4-Point Nipple Press with Bells

    Želite li da vaše erotske igre dobiju mali božićni štih koji će vas zabavljati svake sezone? Ove stezaljke za bradavice ukrašene su s 4 zvona zajedno koja vas upozoravaju na svaki vaš pokret. Uz pomoć vijaka jednostavno ih pričvrstite i stvorite pritisak kakav korisnik zaslužuje. Onda samo povucite lanac i zazvonite!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Adjustable Nipple Clamps 7681

    Učinkovite stezaljke za bradavice podesive veličine.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 30mm

    Ovaj prsten za lice za penis nije vezan ni za nježnu ni za nježnu prirodu. Idealan je iza onoga koji životno grlo muči kurac i ništa se ne boji! Prsten s neutralnom stranom ima 6 okretaja, tako da možete podesiti smjer pretraživanja pomoću priloženog imbus ključa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Future Tube Chastity Device

    Držite pticu pod ključem s ovim jedinstvenim kavezom za čistoću. Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ima vrlo ekstravagantan izgled i izgledat će vrlo prekrasno za nošenje! Njegova korisna veličina je oko 6,5 cm i zapamtite da u njemu sigurno nećete dobiti erekciju.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 32mm

    Ovaj prsten za lice za penis nije vezan ni za nježnu ni za nježnu prirodu. Idealan je iza onoga koji životno grlo muči kurac i ništa se ne boji! Prsten s neutralnom stranom ima 6 okretaja, tako da možete podesiti smjer traženja priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Classic Cops Handcuffs

    Već dugo eksperimentirate s plišanim lisicama i tražite nešto profesionalno? Ove policijske lisice vas neće razočarati! Kvalitetne su i lijepe, jer su izrađene od ručno poliranog nehrđajućeg čelika i najbolja stvar kod njih je što se ni pod kojim uvjetima ne otvaraju spontano. Najvažnije je da ne izgubite ključ!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple Clamps with Chain and Scrotum Ring O 7679 50mm

    Eksperimentirajte s ovim zaista posebnim prstenom za erekciju na penisu, koji je učinkovito povezan sa stezaljkama za bradavice.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Pinwheel Set

    Vrtelica ne mora biti samo slatki desert, već i ugodno opasna igračka. Ovaj luksuzni set u šarmantnoj pernici sadrži stopicu i 4 nastavka (jedan kotač, dvostruki, trostruki i zadnji čak s 5 redova bodlji). Pređite preko kože svog kolege i uživajte u bolnom uzbuđenju.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Double Snap Hook 2 pack

    Dvostruki karabin za razne igre a posebno za lisice. Pakiranje sadrži 2 komada izrađena od kromiranog čelika. Ovaj nenametljiv dodatak dobro će doći – uvijek! Vjerujte nam.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Zašrafi dok ne zaboli! Ova čvrsta "igračka" hvata vaše testise i senzualno ih opterećuje. Osim toga, ima i unutarnje tupe vrhove. Nemojte samo ostati na testisima, iskoristite ovog zgodnog muškarca za penis!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Hemp Rope 5m

    Kvalitetan konop trebao bi biti osnovni element vaše nestašne i opasne erotske opreme. Ovo uže od konoplje Kiotos vrlo je udobno jer je izrađeno od konoplje i izvrsno je fleksibilno. Užad od konoplje prilagođava se tijelu, glatko se pomiče preko njega i pruža optimalnu udobnost. U isto vrijeme, oni su čvrsti i svestrani.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 191 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.