×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš sjajno

Artikli 33 za 64 od 83 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • LateX Latex Mini Dress 2901277 Black

    Mali crni lateks! Seksi haljine za sve ljubiteljice lateksa izrađene su od kvalitetnog prirodnog lateksa i imaju zavodljivu stand-up kragnu. Djelovat će kao vaša druga koža i istaknuti vašu figuru. Na stražnjoj strani imaju zatvarač za lakše oblačenje, a debljina lateksa je samo 0,4 mm pa su i ugodno savitljive.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Ring Silver

    Nakit i erotske igre su iste! Ovaj otvoreni prsten iz nedentalne čeljusti zagospodarit će Vam s Vaše 2 loptice i prekrasnim i neobrezanim penisom. Vodi se računa o okolišu, a njegova ranjivost ometa opstanak ovog osjetljivog područja, što ga čini još privlačnijim. Radite kao što svaka lopta stimulira uzdu i nosite prsten za zabavu, zabavu i ljepotu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Mask 2491923

    Koliko god se ružno ili lijepo osjećali, ova maska će pristajati svima! Ugodno je zategnuta i izrađena od sjajnog materijala mokrog izgleda. Usta su otvorena, a oko vrata ima elastični rub.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Butt Plug Set 3 pack with a Leash

    Prekrasan analni nakit u setu s povodcem iz You2Toysa. Uživajte u nošenju 3 igle različitih veličina i ne zaboravite pozvati praktičnu metalnu uzicu. Svaki od klinova ima šarmantan ukras u obliku 2 mala zvona i postolje u romantičnom obliku srca. Upotrijebite karabin za pričvršćivanje uzica i započnite najstrastveniju igru svih vremena.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Catsuit 2901285 Black

    San o lateksu od glave do pete! Ovaj kombinezon od lateksa bez rukava izrađen je od visokokvalitetnog prirodnog lateksa i ima praktičan trosmjerni patentni zatvarač koji završava iznad stražnjice. Zip e idealan je za spontano svlačenje i olakšava odijevanje i svlačenje. Debljina lateksa je samo 0,4 mm, pa je i kombinezon ugodno savitljiv.

    279 €

    179 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Leg Avenue Glitter Masquerade Rabbit Mask 3760 Black

    Nije zec ko zec. Neki su mali i neupadljivi, dok su drugi ekstravagantni i privlačni. A upravo takvi ćete biti u ovoj maski! Stavite ovu svjetlucavu plastičnu masku zeca i udahnite misterij!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bizarre Bird Cage

    Kromirani kavez tvrtke Kiotos.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Weenie Locker Chastity Cage

    Je li vaš penis prilično malen i potreban vam je kavez da stane? Upravo ste ga pronašli! Izrađen je od luksuznog nehrđajućeg čelika i uključuje uklonjivi šuplji uretralni dilatator. Mora postojati i vješalica koja sprječava mogućnost curenja!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress 2851474 Black

    Sjajan i nevjerojatno provokativan outfit! Ova kratka haljina bez rukava iz Black Level u potpunosti je izrađena od sjajnog crnog vinila i ukrašena rastezljivim mrežastim umetcima s obje strane. Pozornost će svakako privući i stojeći ovratnik s kopčom i lijepo naglašenim dekolteom. Još 3 kopče također ukrašavaju prednji dio preko kojeg se kopča patentni zatvarač.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Extreme Anal Spreader Device

    Otkrijte nova analna iskustva! S ovim alatom doživjet ćete senzualno otvaranje analnog otvora. Umetnite šiljke i okrećite maticu dok se kundak ne otvori kako želite. Pomoć za istezanje možete koristiti i vaginalno! Izrađen je od 100% glatkog poliranog nehrđajućeg čelika.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bondage Scarf Black

    Znate li da ćete, ako smanjite jedno od 5 osjetila, istaknuti ostalo? Tijekom seksa možete biti potpuno čarobni! Prekrijte oči ovim prekrasnim sjajnim šalom i uživajte u svim iskustvima još intenzivnije. Jednostavno ćete se zaljubiti u ovaj jednostavan trik u krevetu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    Samo za one koji se ne boje ekstrema! Mister B Extreme CBT opasna je višestruka igračka za mučenje vašeg penisa i testisa. To je takav uređaj sve-u-jednom, koji uključuje i potreban analni čepić. Vaša nova najbolja igračka u vašoj CBT kolekciji!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Mask Shiny Wet Look Black

    Divlja maska koja otkriva samo oči i usta! Izrađena je od prekrasnog vrlo sjajnog wet look materijala koji je ugodno fleksibilan, lijepo stoji i ugodan je za nošenje. Oko vrata je našiven elastični rub, a cjelokupni dizajn maske je iznenađujuće dobre kvalitete.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Satin Ribbon Set

    Kako je uzbudljivo biti izvan kontrole, zar ne? Isprobajte ga s onim nježnim setom od 5 satenskih vrpci za vezanje. Sjajna tkanina bit će ugodna vašim očima i koži, a blago zakošeni krajevi elegantno će upotpuniti efekt mašne. Uživajte u senzualnom ropstvu.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LatexWear Latex Lingerie Set Black

    Znate li što je sigurno? Da je odjeća od lateksa najseksi komadi! Ovaj komplet donjeg rublja izrađen je samo od lateksa najviše kvalitete i pristajat će vam kao druga koža. Korišteni lateks je vrlo fleksibilan, tako da je udobno prianjanje zajamčeno. Kombinirajte set s ostalim dodacima i postanite nezaboravno uzbudljivi!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Ring Black

    Nakit i erotska igračka u isto vrijeme! Ovaj otvoreni prsten od nehrđajućeg čelika osvojit će vas sa svoje 2 kuglice i krasiti i obrezane i neobrezane penise. Pričvršćuje se izravno na žir i njegova zategnutost uzrokuje blagu zagušenost ovog osjetljivog područja, koje postaje punašno i osjetljivo na dodir. Isprobajte i kako je kada kuglice stimuliraju uzdu i nosite prsten za veselje, uzbuđenje i ukras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Želite li znati svoje granice? Ova težina testisa bit će savršena za to! Zemljina gravitacija će djelovati i izdržljivi metalni materijal će uzeti svoj danak. Možete li uopće dodati završne kuglice lancima? Probajte gdje sada možete ići!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Želite li svojim analnim igricama dati nenadmašnu dimenziju? Ovaj analni čep od prvoklasnog kirurškog čelika pružit će vam okus ne samo osjećaja punjenja, već i otvaranja. Nakon što ga umetnete u analni prostor, polugama možete raširiti iglicu i pravilno je zategnuti! Jeste li ozbiljni u vezi svojih analnih igrica? Ako je tako, ne biste trebali propustiti ovaj luksuzni proizvod!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Jeste li ludi za zvukom? S ovim čepom vaša će uzbudljiva iskustva biti još intenzivnija. Izrađen je od visokokvalitetnog luksuznog nehrđajućeg čelika. Ima oblik perle i krajnji dio za jednostavno rukovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Dog Mask

    Ukrotite svog psa i pokažite mu tko je ovdje gospodar. Pseća glava s ušima, njuškom i patentnim zatvaračem preko njuške, koja se može otvoriti. Sprijeda se nalazi i D-prsten iza kojeg psa možete pričvrstiti na npr. povodac.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ovaj uretralni komplet od nehrđajućeg čelika sadrži 7 čepova promjera od 5 mm do 11 mm. Savršen komplet za početnike u fetišu sonde ili čepa za penis. Čepovi za penis su šuplji tako da vaši muški sokovi mogu izaći s lakoćom. Imaju 4 glatke perle koje će biti nevjerojatne. S umetnutom duljinom od 42 mm to je savršena duljina za početak. 

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Otkrijte nova analna iskustva! Uz ovaj uređaj doživjet ćete senzualno otvaranje anusa. Umetnite 3 zupca i okrećite maticu dok se kundak ne otvori prema želji. Napravu za istezanje možete koristiti i vaginalno! Izrađen je od 100% glatko poliranog nehrđajućeg čelika.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Elegantnu pokornu igru okusit ćete samo ako imate pticu zaključanu u elegantnom sjajnom kavezu. Njegov robustan dizajn pristaje vam tako da oblikuje vašu muškost u savršene oblike. Zahvaljujući otvorima ne sprječava fiziološke potrebe, ventilira se, a pogodan je i za dugotrajno nošenje. Stoga ne čekajte, počnite ozbiljno shvaćati svoju podložnost!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • LatexWear Long Latex Gloves Pink

    Odjednom će vam bilo koja odjeća biti zanimljivija i nasmijana! Sve što trebate učiniti je nositi ove lateks ružičaste rukavice i čak će i najobičnija večer biti nezaboravna. Izrađene su od visokokvalitetnog lateksa, koji divno raste i izgleda seksi. Ovisi i o detaljima!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl String 2810026 Black

    Klasične tange u nešto boljem i uzbudljivijem dizajnu od sjajnog vinilnog materijala. Sastoji se od sjajnog prednjeg dijela i fleksibilnih naramenica udobnih za nošenje. Ove tange moraju imati svi koji vole sjajno crno donje rublje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Jeste li ludi za zvukom? S ovim čepom bit ćete još bolji! Izrađen je od visokokvalitetnog luksuznog nehrđajućeg čelika. Glatko je poliran i jednostavan za ugradnju. Dođite do svog orgazma onoliko duboko koliko vam je potrebno.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Beads Penisplugs

    Tri pomoćnika od nehrđajućeg čelika za užitak vaše uretre. Idealne su za potpune početnike koji žele isprobati zvuk i otkriti nova iskustva. Čepovi za penis su čvrsti, ukrašeni poticajnim kuglicama i relativno su kratke duljine od 5 cm. Zato dođite isprobati nešto novo!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Volite li isprobavati svoju uretru? Zapamtite da su vam za to potrebni najkvalitetniji alati. Ovaj set dilatatora dizajniranih za sondiranje nehrđajućeg čelika može dobro doći. Otkrijte intenzivan užitak s njom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Weight

    Volite li ekstreme? Ova težina je ekstremno umjetničko djelo teško 649 grama, usuđujete li se? Možete još više povećati težinu pričvršćivanjem dodatnih utega na ušicu. Prsten od 39 mm pričvrstite imbus ključevima na testise i pustite da ručno polirani nehrđajući čelik zablista!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 3 Solid Tear Penisplugs

    Trio klizača za penis od nehrđajućeg čelika za otkrivanje užitka stimulacije uretre iznutra. Idealne su ne samo za početnike koji su u iskušenju otkriti fetiše i mogućnosti stimulacije penisa. Čvrste su, nisu šuplje i završavaju klupkom za te neugodne osjećaje. Stoga dođite isprobati nešto novo sa svojim penisom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Head Mask and Gag

    Pitate se što još možete učiniti da obogatite svoju kolekciju BDSM dodataka? Što kažete na ovu sofisticiranu, kvalitetnu i profesionalnu masku s gegom na napuhavanje? Dopustite da vas ponesu valovi dominacije i podložnosti i, ako je potrebno, pričvrstite vodiča. Spreman?

    229 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Cock Torture Tube Chastity

    Zaslužuješ li malo oštrog mučenja? Ovaj kavez za čednost izrađen je od visokokvalitetnog ručno poliranog čelika pa je na prvi pogled uistinu veličanstven. Ali istovremeno je i stvarno opasan i namijenjen svim istinskim ljubiteljima BDSM-a! Opremljen je s četiri vijka za nemilosrdnu bolnu patnju!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 83 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.