×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klinička pomagala za zahtjevne

Artikli 33 za 48 od 48 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 28mm

    Ovaj prsten za lice za penis nije vezan ni za nježnu ni za nježnu prirodu. Idealan je iza onoga koji životno grlo muči kurac i ništa se ne boji! Prsten s neutralnom stranom ima 6 okretaja, tako da možete podesiti smjer traženja priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Leather Lead Weighted Ball Bag 2kg

    Torba do torbe i utezi za to! Ova luksuzna torba izrađena od visokokvalitetne mekane kože tu je da stavite svoje testise u nju i isprobate kako podnosi olovo od 2 kg koje torba sadrži. Dakle, usuđuješ se? Usudi se!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 32mm

    Ovaj prsten za lice za penis nije vezan ni za nježnu ni za nježnu prirodu. Idealan je iza onoga koji životno grlo muči kurac i ništa se ne boji! Prsten s neutralnom stranom ima 6 okretaja, tako da možete podesiti smjer traženja priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Volite li igre s ropstvom? Ovaj prekrasan dodatak za testise koji se rasteže i također uvlači zahvaljujući vezici ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Visina nosiljke je 5 cm i izrađena je od kvalitetne kože. Vezite vezicu na mašnu ili čvor!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Retractor Device

    Volite li doktorske igrice? Kao dobar liječnik, morate se opremiti ovim posebnim alatom. Ova nosila izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i posebno je razvijena za osobnu upotrebu. Koristite ga za gledanje u vaginu ili anus, ovisno o tome u što gledate.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Morph Ball Stretcher Black

    Morph je nevjerojatna silikonska nosila za testise dizajnirana da genijalno rasteže vaše metke. Izrađena je od visokokvalitetnog Pure Platinum silikona, tako da je istovremeno predivno mekana, glatka i dovoljno čvrsta. Doživite intenzivne orgazme i ugodno istezanje s jednim od najdužih i najpopularnijih nosača loptica!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Žudite li za stvarno iritantnom i možda malo bolnom stimulacijom? I usudite li se isprobati ovaj Rimbin metalni cijedilac? Možete ga koristiti na penisu, testisima ili grudima. Samo ga zavrnite i prilagodite pritisak dok ne postignete svoj maksimum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Zašrafi dok ne zaboli! Ova čvrsta "igračka" hvata vaše testise i senzualno ih opterećuje. Osim toga, ima i unutarnje tupe vrhove. Nemojte samo ostati na testisima, iskoristite ovog zgodnog muškarca za penis!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Volite li mučiti penis? Da! S ovim prstenom bit će još zabavnije (shvatite grublje) nego ikada prije! Snaga šiljaka će vas odvesti preko granice podnošljivosti i ovo vrlo bolno (i također ugodno) iskustvo će vam zariti duboko pod kožu. Namjestite vrhove priloženim ključem tako da prsten drži na mjestu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis Tube Long 7472

    Vrlo ukusan, podijeljeni kožni rukav za penis s pamučnom čipkom. Povucite svoj penis kako vam odgovara i uživajte ne samo u čvršćoj erekciji, već i pogledajte kako će vaš penis izgledati seksi u ovoj vezici.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    Jeste li iskusni drznik i volite elektro-seks kao i stimulaciju mokraćne cijevi iznutra? Ova fleksibilna sonda će vas jako razveseliti! Izrađen je od patentiranog vodljivog silikona i njegova je misija donijeti ugodne elektro-osjećaje. Bez obzira na oblik i veličinu penisa, sonda će se savršeno prilagoditi vama i uživati ćete u svakom njezinom djeliću!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Bent 2 Ball Stretcher Black

    Bent je genijalno zakrivljena nosila za testise ojačana industrijskom teksturom. Izrađen je od visokokvalitetnog Pure Platinum silikona i stoga je vrlo fleksibilan, mekan i gladak za ugodno rastezanje testisa. Spusti se malo i otkrij nova iskustva!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher with Ankle Restraints

    Volite li mučenje testisa? Ovakva igračka je totalno zlo za nestašne lopte! Kombinirajte rastezač testisa i manšete za gležnjeve. Zatezač se aktivira pomoću priloženog šesterokutnog ključa, a lisice su podesive za savršeno pristajanje, također imaju 3 D-ring pričvršćivača i rupu u kopči za bravu koja nije uključena u pakiranje. Da se bojite da nećete imati dovoljno zatezača? Bez stresa, možete mu dodati dodatnu težinu, jer ima dvije bočne točke pričvršćivanja.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Bullballs-2 Ball Stretcher Black

    Testisi diljem svijeta vole nosila Bullballs! Izrađena je od visokokvalitetnog silikona, ugodno je mekana i glatka te tako jamči udobno nošenje i nošenje. Njegov elegantan industrijski dizajn plijenit će vas na prvi pogled svojom jednostavnošću. Odgurnite jaja iz tijela i doživite intenzivnije orgazme.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Stainless Steel Adjustable Pussy Clamp

    Čak i patnja može biti kreativna! To je upravo ono što vam je nedostajalo na stezaljci za vaginu. Raširite ga i osigurajte udoban pristup klitorisu. Zategnite usne vijcima i radujte se! Visokokvalitetni nehrđajući čelik se ne uništava samo i ova igračka vam može intenzivno služiti nekoliko dugih godina.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Morph Ball Stretcher Blueballs

    Morph je nekorozivni silikon koji se nosi za testove dizajniran za briljantno rast vaših cipela. Izrađen je od visokokvalitetnog Pure Platinum silikona, tako da je vrlo prikladna tkanina, glatka i dopuštena četvrtina. Doživite intenzivan orgazam i dobar tretman s jednom od najdužih i najpopularnijih nosača lopte!

    76,90 €

    45,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 48 od 48 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.