×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klinička pomagala srebrna

Artikli 97 za 128 od 151 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Steel Penis Stick Wand XL

    Uživajte još više s ovim XL čepom za penis. Izrađen je od visokokvalitetnog poliranog nehrđajućeg čelika i njegova površina je nevjerojatno poticajna. Također ima praktično oko i pružit će vam nova seksi iskustva! Stoga ih otkrijte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Acrylic Cock and Ball Crusher

    Želite li biti stvarno zločesti prema svom kolegi? Mučite njegov kurac i testise ovim vrhunskim uređajem! To je akrilna drobilica koja je zla u najboljem smislu te riječi. Polako će stiskati kuglice između dvije akrilne ploče i penis će ostati izložen. Samo budite oprezni, ovo je stvarno za napredne CBT igrače.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bizarre Catnail

    Stavite ovaj naizgled opasan prsten na prst, pustite maštu i probudite sebe. Zadirkivati, štipati i bockati svog kolegu gdje god to zaslužuje. Visokokvalitetni nehrđajući čelik vam to omogućuje. Uz Kiotos Bizarre Catnail imat ćete oštriju kandžu od bilo koje mačke!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    Ovaj alat je toliko mali da ga možete koristiti u razne svrhe! Zbog svoje male veličine cijenit će ga posebno početnici, ali naravno može poslužiti i iskusnim otkrivačima. Otkrijte nova iskustva i percepcije!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Vibrating Twisted Sound

    Vibraciono pomagalo namijenjeno popularnom sondiranju, tj. stimulaciji uretre iznutra. Zahvaljujući spiralnoj površini u kombinaciji s vibracijama, pružit će vam zaista intenzivnu stimulaciju. Izrađen je od visokokvalitetnog čistog čelika koji jamči sigurnost i eleganciju.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 30mm

    Ovaj prsten za lice za penis nije vezan ni za nježnu ni za nježnu prirodu. Idealan je iza onoga koji životno grlo muči kurac i ništa se ne boji! Prsten s neutralnom stranom ima 6 okretaja, tako da možete podesiti smjer pretraživanja pomoću priloženog imbus ključa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! Predivno je sjajna i ima šiljke iznutra koji iritiraju i muče u isto vrijeme. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 28mm

    Ovaj prsten za lice za penis nije vezan ni za nježnu ni za nježnu prirodu. Idealan je iza onoga koji životno grlo muči kurac i ništa se ne boji! Prsten s neutralnom stranom ima 6 okretaja, tako da možete podesiti smjer traženja priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Ribbed Dilator with Ring

    Voli li zvuk? Uz ovaj dilatator voljet ćete ga još više! Ova nekonvencionalna i prilično riskantna zabava (stimulacija uretre iznutra) zahtijeva posebne alate poput ovog. Stimulira osjetljive živčane završetke i nudi nevjerojatna iskustva. Ne zaboravite uvijek na oprez, dezinfekciju i sterilizaciju!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Speculum Large

    Želite li zaviriti u analni dio svog kolege? Koristite ovaj veliki spekulum s 2 polirane oštrice od nehrđajućeg čelika. Jednostavno okrenite vijak na stražnjoj strani ručke kako biste povećali ili smanjili veličinu otvora. Zaigrajte seks igru doktora i pustite mašti na volju.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! S jedne strane izgleda apsolutno super, ali prije svega jako smeta testisima. Sjajna je, konusnog oblika i ima šiljke s unutarnje strane koji će iritirati i mučiti vašu torbu. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 4

    Ovaj dilatator izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i namijenjen je sondiranju, odnosno stimulaciji mokraćne cijevi iznutra. Visokokvalitetni materijal obećava vrlo jednostavno održavanje, a glatko tijelo obećava glatku stimulaciju. Usudite se okusiti nepoznato!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Oval Ballstretcher 70mm

    Testni nosač od luksuzne glave za nepušače popularnog brenda Kiotos.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Plug OU599 6mm

    Voli li zvuk? Uz ovaj dilatator voljet ćete ga još više! Ova nekonvencionalna i relativno riskantna zabava (stimulacija mokraćne cijevi iznutra) zahtijeva posebne alate poput ovog od kvalitetnog čvrstog metala, stimulira osjetljive živčane završetke i nudi nevjerojatna iskustva. Ne zaboravite uvijek na oprez, dezinfekciju i sterilizaciju!

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 32mm

    Ovaj prsten za lice za penis nije vezan ni za nježnu ni za nježnu prirodu. Idealan je iza onoga koji životno grlo muči kurac i ništa se ne boji! Prsten s neutralnom stranom ima 6 okretaja, tako da možete podesiti smjer traženja priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Adjustable Spike Ball Stretcher

    Želite li malo gnjaviti svoje ili svoje kolege? Ova Spike Ball Stretcher će biti savršena za to! Prekrasno je sjajna i s unutarnje strane ima podesive vrhove koji istovremeno iritiraju i muče. Također ga možete zaključati u dvorac i uživati u pogledu na zarobljene testise u luksuznom, ali i opasnom dodatku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head XL Plug

    Uživajte u još intenzivnijim iskustvima s ovim utikačem Showerhead XL. Vaš će orgazam prskati! Utikač je izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, koji je glatko poliran i jednostavan za umetanje. Zato dobro radi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Magnetic Ballstretcher 20mm

    Testni nosač od luksuzne glave za nepušače popularnog brenda Kiotos.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Retractor Device

    Volite li doktorske igrice? Kao dobar liječnik, morate se opremiti ovim posebnim alatom. Ova nosila izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i posebno je razvijena za osobnu upotrebu. Koristite ga za gledanje u vaginu ili anus, ovisno o tome u što gledate.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Pratt Rectal Speculum

    Želite li se igrati doktora ili samo začiniti svoju BDSM zabavu? Triune pomagala namijenjena su naprednijim ljubiteljima, izložena su opasnosti i izrađena su od luksuznog nehrđajućeg čelika. Ovaj Rectal će vam pomoći da istražite svoj kolega, želite li ga stvarno?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Umberalla 8mm

    Izgradite svoju cisternu na razini mokre vode i uživajte u njoj uz nove uzbudljive udare! Vaš bi orgazam trebao biti intenzivniji i zaljubljeniji ako na prvi pogled ne gurnete glavu i ne iskoristite se prilikom guranja. Kapuljača za biskupa senzualno prekriva leglo vašeg penisa i dodaje stil vašem igranju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Umberalla 5mm

    Stavite ovaj kišobran u mokraćnu cijev i uživajte u novim uzbudljivim iskustvima! Vaš će orgazam biti još intenzivniji i zaljubit ćete se u uglačani nehrđajući čelik na prvi pogled i prvu upotrebu. Kapica za kišobran senzualno prekriva vrh vašeg penisa i dodaje stil vašim igrama.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Spread Em Poker Vagina Clamp with Adjustable Pressure Screws

    Želite li pogledati unutra? Raširi joj usne ovim opasnim alatom. Izrađen je od izdržljivog i visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika bez nikla i pogodan je za kombinaciju sa svim mazivima. Na vrhu i na dnu nalaze se dva kompresijska vijka, a sa strane su redovi dodatnih vijaka koji će se bolno zariti u osjetljivo tkivo stidnih usana. Uzmite imbus ključ i namjestite vijke da drže alat na mjestu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Stick OU617

    Privlači li vas otkrivanje novih iskustava ili ste već isprobali zvuk i ne možete ga se zasititi? S ovim čepom ćete još više istražiti svoju uretru, zahvaljujući čvrstom metalu i impresivnom obliku. Uživajte u ovoj riskantnoj i nekonvencionalnoj avanturi u kojoj zadirkujete najosjetljivije dijelove svog tijela.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Žudite li za stvarno iritantnom i možda malo bolnom stimulacijom? I usudite li se isprobati ovaj Rimbin metalni cijedilac? Možete ga koristiti na penisu, testisima ili grudima. Samo ga zavrnite i prilagodite pritisak dok ne postignete svoj maksimum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Diameter Uretha Sound 9mm

    Ponekad su najstrašnije igre i treninzi ujedno i najugodniji! Ovaj unipolarni elektrouretralni uređaj izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i ima glatku površinu. Služi da stimulira mokraćnu cijev iznutra i da vam ponudi intenzivnu elektro pulsaciju, koja će vjerojatno biti dovoljna da vašu vaginu preplavi snažnim i nezaboravnim orgazmom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Zašrafi dok ne zaboli! Ova čvrsta "igračka" hvata vaše testise i senzualno ih opterećuje. Osim toga, ima i unutarnje tupe vrhove. Nemojte samo ostati na testisima, iskoristite ovog zgodnog muškarca za penis!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Stick OU616

    Privlači li vas otkrivanje novih iskustava ili ste već isprobali zvuk i ne možete ga se zasititi? Istražite svoju uretru još više s ovim čepom, zahvaljujući njegovoj dugačkoj veličini i uzbudljivoj teksturi. Uživajte u ovoj riskantnoj i nekonvencionalnoj avanturi u kojoj zadirkujete najosjetljivije dijelove svog tijela.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Urethral Sounding Ribbed Dilator

    Bira li on zvuk? Ovaj dilatator ćete voljeti još više! Ova nekonvencionalna i prilično riskantna zabava (stimulacija mokraćne cijevi iznutra) zahtijeva posebne alate kao što je ovaj. Stimulira osjetljive živčane završetke i pruža nevjerojatna iskustva. Ne zaboravite uvijek biti oprezni, dezinficirati i sterilizirati!

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Volite li mučiti penis? Da! S ovim prstenom bit će još zabavnije (shvatite grublje) nego ikada prije! Snaga šiljaka će vas odvesti preko granice podnošljivosti i ovo vrlo bolno (i također ugodno) iskustvo će vam zariti duboko pod kožu. Namjestite vrhove priloženim ključem tako da prsten drži na mjestu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Urethral Sounding Metal Plug OU608 6mm

    Birate li zvuk? Ovaj dilatator ćete voljeti još više! Ova nekonvencionalna i prilično riskantna zabava (stimulacija mokraćne cijevi iznutra) zahtijeva posebne alate kao što je ovaj. Stimulira osjetljive živčane završetke i svojim oblikom nudi nevjerojatna iskustva. Ne zaboravite uvijek biti oprezni, dezinficirati i sterilizirati!

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Ouch! Urethral Sounding Ribbed Plug with Ring

    Privlači li vas otkrivanje novih iskustava ili ste već isprobali zvuk i ne možete ga se zasititi? S ovim čepom ćete još više istražiti svoju mokraćnu cijev, jer ne samo da ima impresivnu teksturu, već ima i prsten za jednostavno i ugodno izvlačenje. Uživajte u ovoj riskantnoj i nekonvencionalnoj avanturi u kojoj zadirkujete najosjetljivije dijelove svog tijela.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja

Artikli 97 za 128 od 151 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.