×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klinička pomagala glatka

Artikli 33 za 64 od 132 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Jeste li podbacili u sondiranju? Također ćete uživati u stimulaciji penisa iznutra ovom igračkom koja će vibrirati izvana i nevjerojatno iritirati žir. Penis Head Teaser izrađen je od mekog i fleksibilnog silikona koji je siguran za tijelo, a ujedno se prilagođava vašem tijelu. Kombinirajte zvuk s vibracijama za žir!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novu liniju igračaka za istraživače uretre! Ako je uretralno sondiranje Vaša stvar, dopustite da ove glatke sonde pruže vrhunski užitak! Mokraćna cijev je obložena superosjetljivim živčanim završecima, koji mogu biti izuzetno ugodni kada se stimuliraju. Osim toga, duboka igra uretre jedini je način izravne masaže prostate.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 8pcs

    Hegar set uretralnih štapova kolekcija je vrhunskih uretralnih štapova stvorenih za mnoge različite osjećaje.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Spremamo se za pregled vaše uretre iznutra? Isprobajte s ovim čepom, koji je ugodno gladak i igra se s vašim živčanim završecima u mokraćovodu zahvaljujući vibracijama od 20 razina. Zakošeni vrh jamči jednostavno umetanje, a daljinski žičani daljinski upravljač i USB punjenje jednostavni su za rukovanje. Nemojte dugo čekati svoju mokraćnu cijev na ovakvu strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds 8pcs

    Rosebud Urethral Sounds set je lijepo dizajniranih uretralnih igračaka napravljenih za senzualni užitak.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Ljepota i elegancija koja zrači nehrđajući čelik potaknula je ovaj genijalni uređaj dizajniran za stimulaciju uretre iznutra. Glatka je, kvalitetna i završena suzom, koju prati tijelo i promjera 3 mm. Dopustite da vas zavede kvalitetan dodatak za sondiranje od lijepog materijala.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Hoćete li otkriti tajne stimulacije uretre? Ovaj par utikača će biti savršen za vas! Njihov vrh olakšava umetanje, a završna kugla donosi sigurnost i jednostavno rukovanje. Uživajte u glatkom i valovitom dizajnu, kvalitetnom silikonu i nadasve u ekstremnom užitku koji ćete okusiti!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fucktools Cock Nails

    Nokti za penis izrađeni od visokokvalitetnog silikona! Uživajte u stimulaciji uretre iznutra i otkrijte nove osjećaje. Ovi nokti su fleksibilni i uzbudljivi za korištenje i vrlo jednostavni za čišćenje.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    Luksuzni set za sve ljubitelje sondiranja, odnosno stimulacije mokraćne cijevi iznutra. Sadrži 14 dilatatora marke Penisplug izrađenih od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika u prekrasnoj kutiji za odlaganje. Svi dilatori su glatki, polirani i izravno kreirani za užitak. Svaki od njih ima ugraviran promjer za bolji pregled i sigurno ćete cijeniti zaobljene vrhove za jednostavno umetanje i ravne ručke za jednostavno rukovanje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Što kažete na kušanje novih iskustava u kombinaciji kroz uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra? Uz ovaj set dobro će doći superosjetljivi živčani završeci u mokraćovodu, koji će vam konačno pružiti nevjerojatnu stimulaciju. Uživajte u glatkom dizajnu čepova, obliku nokta, kvalitetnom silikonu i nadasve u iznimnom užitku koji ćete okusiti s njima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Hegar set uretralnih zvukova kolekcija je vrhunskih uretralnih zvukova stvorenih za mnoge različite osjećaje.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dajte novi zvuk svojim zvučnim igrama, odnosno stimulirajte mokraćnu cijev iznutra. Probe Sound je izrađen od super jakog i istovremeno fleksibilnog silikona koji je ugodno gladak na dodir i brzo se zagrijava na tjelesnu temperaturu. Probe Sound je jako dug, ali to ne mora značiti da je samo za iskusne ljubitelje, u njemu će uživati i početnici. Ne zaboravite koristiti sterilna maziva i higijenski očistiti igračku nakon svake upotrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Sounds Devil

    Jeste li isprobali stimulaciju uretre i tražite li savršenu igračku da svoje trenutke strasti podignete na sljedeću razinu? Ovaj alat se ne zove Đavo ili vrag tek tako! Izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, elegantan je, čvrst i pružit će vam intenzivan doživljaj. Prepustite se luksuzu i savršenoj stimulaciji uretre u isto vrijeme.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Trainer Long 6-9mm

    Jeste li ludi za zvukom? S ovim čepom bit ćete još bolji! Izrađen je od visokokvalitetnog luksuznog nehrđajućeg čelika. Glatko je poliran i jednostavan za ugradnju. Dođite do svog orgazma onoliko duboko koliko vam je potrebno.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Dat će vam intenzivnu stimulaciju i dodatni pritisak, jer je vibrator dugačak i ima jači krajnji dio. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Čak i žene mogu uživati u uretralnom užitku! Uz ovaj šuplji dilatator s uklonjivim čepom proći će bez problema, jer je izrađen od najboljeg silikona fine teksture. Istovremeno je vrlo fleksibilan i jednostavan za implementaciju. Ispunite svoje erotske snove!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Luksuzni set od 14 dilatatora od nehrđajućeg čelika popularnog brenda Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    Jedan set i mnogo opcija! Uživajte u svakom od 15 dilatatora različitih veličina za žene i druge svrhe. Upakirane su u praktičnu i lijepu kutiju, srebrne su boje i izrađene su od 100% nehrđajućeg kirurškog čelika. Priuštite si nezaboravno iskustvo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 2413 30cm

    Osjetite uzbuđenje koje vam može dati stimulacija uretre.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Tapered Vibrating Penis Wand

    Bit će ozbiljno s ovim utikačem! Nije igračka za početnike, već za iskusne ljubitelje stimulacije uretre iznutra. Izrađen je od visokokvalitetnog 100% nehrđajućeg čelika i obećava jednostavno čišćenje. Uživajte u divnim vibracijama na najosjetljivijem mjestu vašeg tijela!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Pružit će vam intenzivnu stimulaciju i dodatni pritisak dok se udubite koliko god je potrebno. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Volite li stimulirati uretru iznutra? Što kažete na pokušaj elektrostimulacije ovog mjesta? Proper Finn je tanak i gladak stimulator sa zaobljenim vrhom. Izgleda elegantno i pružit će vam gorko-slatki užitak zahvaljujući snazi električne energije. Odvažite se i uživajte!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Pružit će vam intenzivnu stimulaciju i dodatni pritisak zahvaljujući jačem krajnjem dijelu. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Jeste li iskusni drznik i volite elektro-seks kao i stimulaciju mokraćne cijevi iznutra? Ova fleksibilna sonda će vas jako razveseliti! Izrađen je od patentiranog vodljivog silikona i njegova je misija donijeti ugodne elektro-osjećaje. Nije bitan oblik i veličina penisa, sonda se savršeno prilagođava vama, uživat ćete u svakom djeliću!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Probe Viviana 24cm

    Jeste li čuli za sondiranje? Upravo stimulacija uretre iznutra donosi intenzivne osjećaje i zadovoljstvo. Viviana je alat prikladan za ovu praksu. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona bez štetnih tvari, a zahvaljujući svojoj glatkoj površini i promjeru od 6 mm, pogodan je i za početnike i istraživače. Dođite se zabaviti!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    Jeste li iskusni drznik i volite elektro-seks kao i stimulaciju mokraćne cijevi iznutra? Ova fleksibilna sonda će vas jako razveseliti! Izrađen je od patentiranog vodljivog silikona i njegova je misija donijeti ugodne elektro-osjećaje. Bez obzira na oblik i veličinu penisa, sonda će se savršeno prilagoditi vama i uživati ćete u svakom njezinom djeliću!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Collins

    Ovo jedinstveno pomagalo od nehrđajućeg čelika ispunit će sve vaše ne samo medicinske fantazije.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Želite li se igrati doktora ili samo začiniti svoju BDSM zabavu? Triune pomagala namijenjena su naprednijim ljubiteljima, izložena su opasnosti i izrađena su od luksuznog nehrđajućeg čelika. Ovaj spekulum se sastoji od 3 šiljka, koji zajedno tvore okruglu sondu. Hoćeš li probati s njim?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune XXXXL Speculum

    Ogledala nisu kao ogledala! Ovaj XXXL Speculum natjerat će vašu subca da klekne i moli. Veliko je! Dizajniran više za velike životinje. Njegova kvaliteta je prvorazredna i osigurana je dugotrajnim kirurškim nehrđajućim čelikom. Zato okrenite vijak i postavite željeni otvor.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots Pumped Penis Extender Black

    Veličina je bitna! Postignite trajne rezultate s ovim Pumped Penis Extenderom! Ovaj ekstender penisa povećava i duljinu i obujam penisa korištenjem vučne sile čeličnih šipki s oprugom kako bi se pomoglo prirodnoj sposobnosti tijela da se mijenja i razvija pod fizičkim utjecajem. Izlažete li penis stalnom rastezanju, stanice će se početi dijeliti i razmnožavati, povećavajući tako masu tkiva.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nova razina doktorskog igranja! Ovaj alat vibrira i također svijetli, tako da vam pomaže da vidite točno gdje želite ili trebate vidjeti. Dakle, ima integrirano LED svjetlo i možete ga unijeti vaginalno ili analno. Pomoći će vam da proširite rupu do 2 cm, a gornja oštrica je prozirna za bolji pregled!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Dusedo Stainless Steel Cusco Speculum Pink

    Igrajte kao liječnik s ovim alatom iz Duseda. Ovaj ružičasti spekulum, tj. vaginalno ogledalo, služi za pristup vaginalnim stijenkama i vratu maternice, no kako ćete s njim postupati ovisi o vama!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 132 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.