×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Klinička pomagala stimulirajuće

Artikli 97 za 128 od 143 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Boneyard Piss Holer Black

    Hoćete li otkriti čaroliju prosuđivanja ili produbiti svoje iskustvo u tom smjeru? Ovaj set je pogodan za početnike i napredne entuzijaste. Sadrži 3 silikonska alata različitih duljina i debljina. Cijenit ćete njihovu fleksibilnost, jednostavnost korištenja i uzbudljivu teksturu. Uživajte u svakom inču i uđite koliko god želite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Što kažete na kušanje novih iskustava u kombinaciji kroz uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra? Uz ovaj set dobro će doći superosjetljivi živčani završeci u mokraćovodu, koji će vam konačno pružiti nevjerojatnu stimulaciju. Uživajte u uzbudljivom dizajnu i obliku vijaka, kvalitetnom silikonu i nadasve iznimnom užitku koji ćete okusiti s njima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Lockable Ball Stretcher 4,5cm

    Testirajte se i uživajte u testu! Rebel okrugli prsten za nošenje lopte koji se može zaključati postavlja se na ispitni sto i zaključava se priloženim ključem. Želiš li nešto drugo? Pokušajte zagrijati prsten (u vrućoj vodi) ili ga zagladiti (u hladnoj vodi) kada se koristi.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Penis Plug Cum-Thru Play Hollow

    Uključite se u mokraćnu cijev, koju ćete moći mirno koristiti svaki dan. Njegov konusni oblik ugodno će vas stimulirati, a šuplji dizajn omogućit će čak i popularne igre s pišanjem. Razmazite se kvalitetnim nehrđajućim čelikom i kušajte novo uzbuđenje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Full Steel Dilator Set Deluxe

    Jedan set i mnogo opcija! Uživajte u svakom od 15 dilatatora različitih veličina za žene i druge svrhe. Upakirane su u praktičnu i lijepu kutiju, srebrne su boje i izrađene su od 100% nehrđajućeg kirurškog čelika. Priuštite si nezaboravno iskustvo!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Vibrating Urethal Sound 2413 30cm

    Osjetite uzbuđenje koje vam može dati stimulacija uretre.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 34mm

    Ovaj čelični prsten za penis nije prikladan za nježnu i nježnu prirodu. Idealan je za one kojima je životna svrha mučiti penis i ničega se ne boje! Prsten s unutarnje strane ima 6 točaka, čiju razinu stezanja možete ispraviti pomoću priloženog imbus ključa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prva ergonomski oblikovana nosila za testise u koja će se vaša jaja zaljubiti.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Bulb 14cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Pružit će vam intenzivnu stimulaciju i dodatni pritisak dok se udubite koliko god je potrebno. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 11cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Pružit će vam intenzivnu stimulaciju i dodatni pritisak zahvaljujući jačem krajnjem dijelu. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Proper Finn Urethral Sound

    Volite li stimulirati uretru iznutra? Što kažete na pokušaj elektrostimulacije ovog mjesta? Proper Finn je tanak i gladak stimulator sa zaobljenim vrhom. Izgleda elegantno i pružit će vam gorko-slatki užitak zahvaljujući snazi električne energije. Odvažite se i uživajte!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Tražite li nešto jednostavno, a istovremeno zgodno za svoje testise? Ova visokokvalitetna nosiljka marke Brutus ima dimenzije 40 x 34 mm i izrađena je od visokokvalitetnog silikona koji je ugodan za nošenje. Priuštite si ono o čemu sanjate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Vibrating Sound Beaded 8cm

    Otkrijte prvoklasni vibrator za svoju uretru! Pružit će vam intenzivnu stimulaciju zahvaljujući obliku zrna, a zahvaljujući zaobljenom vrhu, prodiranje će biti lako i ugodno. Ova vibrirajuća sonda Mister B izrađena je od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika opremljena modernom tehnologijom za senzualnu stimulaciju. Otkrijte novu razinu zvuka!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    Ograničeno izdavanje ograničenog iznosa za vaše procjene! FlexTPR mehanički, fleksibilni i fleksibilni materijali pružaju vaše prednosti, dajući im dobro svjetlo i seks. Uživajte u kvalitetnom dodatku Oxballs i radujte se sebi i svojim kolegama!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Vibrating Samurai Sound Dilator

    Vibracioni dilator od nehrđajućeg čelika izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika marke Kiotos. Podsjeća na samurajski mač i ima glatku poliranu površinu. Njegova kvaliteta predstavlja najvišu dostupnu granicu, koju jamči 100% nehrđajući čelik. Odvedite ga do novih visina.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Volite li igre s ropstvom? Ovaj prekrasan dodatak za testise koji se rasteže i također uvlači zahvaljujući vezici ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Visina nosiljke je 3 cm i izrađena je od kvalitetne kože. Vezite vezicu na mašnu ili čvor!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nova razina doktorskog igranja! Ovaj alat vibrira i također svijetli, tako da vam pomaže da vidite točno gdje želite ili trebate vidjeti. Dakle, ima integrirano LED svjetlo i možete ga unijeti vaginalno ili analno. Pomoći će vam da proširite rupu do 2 cm, a gornja oštrica je prozirna za bolji pregled!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Tražite li elegantan i kvalitetan rastezač testisa? Ovaj iz Stricta izrađen je od kože i ne samo da izgleda sjajno, već vašem posuđu daje pravi štih! Samo ga stavite oko testisa, zatvorite kopčama i osigurajte sigurno prianjanje. A onda dolazi trenutak kada možete objesiti uteg ili možda pričvrstiti povodac na krajnji prsten koji povezuje 3 lanca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Jeste li iskusni drznik i volite elektro-seks kao i stimulaciju mokraćne cijevi iznutra? Ova fleksibilna sonda će vas jako razveseliti! Izrađen je od patentiranog vodljivog silikona i njegova je misija donijeti ugodne elektro-osjećaje. Nije bitan oblik i veličina penisa, sonda se savršeno prilagođava vama, uživat ćete u svakom djeliću!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penis Stick Wand XL

    Uživajte još više s ovim XL čepom za penis. Izrađen je od visokokvalitetnog poliranog nehrđajućeg čelika i njegova površina je nevjerojatno poticajna. Također ima praktično oko i pružit će vam nova seksi iskustva! Stoga ih otkrijte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Jeste li spremni za opterećenje? Ovaj naizgled neupadljiv kožni prsten krije težinu od 650 grama, s kojom možete kušati zakon gravitacije na vlastitim testisima!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Collin Small Anal Speculum

    Ovaj alat je toliko mali da ga možete koristiti u razne svrhe! Zbog svoje male veličine cijenit će ga posebno početnici, ali naravno može poslužiti i iskusnim otkrivačima. Otkrijte nova iskustva i percepcije!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 30mm

    Ovaj prsten za lice za penis nije vezan ni za nježnu ni za nježnu prirodu. Idealan je iza onoga koji životno grlo muči kurac i ništa se ne boji! Prsten s neutralnom stranom ima 6 okretaja, tako da možete podesiti smjer pretraživanja pomoću priloženog imbus ključa.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Probe Viviana 24cm

    Jeste li čuli za sondiranje? Upravo stimulacija uretre iznutra donosi intenzivne osjećaje i zadovoljstvo. Viviana je alat prikladan za ovu praksu. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona bez štetnih tvari, a zahvaljujući svojoj glatkoj površini i promjeru od 6 mm, pogodan je i za početnike i istraživače. Dođite se zabaviti!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 28mm

    Ovaj prsten za lice za penis nije vezan ni za nježnu ni za nježnu prirodu. Idealan je iza onoga koji životno grlo muči kurac i ništa se ne boji! Prsten s neutralnom stranom ima 6 okretaja, tako da možete podesiti smjer traženja priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Torture Glans Ring 32mm

    Ovaj prsten za lice za penis nije vezan ni za nježnu ni za nježnu prirodu. Idealan je iza onoga koji životno grlo muči kurac i ništa se ne boji! Prsten s neutralnom stranom ima 6 okretaja, tako da možete podesiti smjer traženja priloženim imbus ključem.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Leather Ballstretcher 7438 5cm

    Volite li igre s ropstvom? Ovaj prekrasan dodatak za testise koji se rasteže i također uvlači zahvaljujući vezici ne bi trebao izmaći vašoj pozornosti. Visina nosiljke je 5 cm i izrađena je od kvalitetne kože. Vezite vezicu na mašnu ili čvor!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Shower Head XL Plug

    Uživajte u još intenzivnijim iskustvima s ovim utikačem Showerhead XL. Vaš će orgazam prskati! Utikač je izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, koji je glatko poliran i jednostavan za umetanje. Zato dobro radi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Transparent

    Ovdje je prva ergonomski dizajnirana nosila za lopte koju će vaša jaja voljeti.

    41,90 €

    26,90 €

    Nema na skladištu

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Umberalla 8mm

    Izgradite svoju cisternu na razini mokre vode i uživajte u njoj uz nove uzbudljive udare! Vaš bi orgazam trebao biti intenzivniji i zaljubljeniji ako na prvi pogled ne gurnete glavu i ne iskoristite se prilikom guranja. Kapuljača za biskupa senzualno prekriva leglo vašeg penisa i dodaje stil vašem igranju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Solid Penis Plug Umberalla 5mm

    Stavite ovaj kišobran u mokraćnu cijev i uživajte u novim uzbudljivim iskustvima! Vaš će orgazam biti još intenzivniji i zaljubit ćete se u uglačani nehrđajući čelik na prvi pogled i prvu upotrebu. Kapica za kišobran senzualno prekriva vrh vašeg penisa i dodaje stil vašim igrama.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Metal Penis/Scrotum/Breast Squeezer 8cm

    Žudite li za stvarno iritantnom i možda malo bolnom stimulacijom? I usudite li se isprobati ovaj Rimbin metalni cijedilac? Možete ga koristiti na penisu, testisima ili grudima. Samo ga zavrnite i prilagodite pritisak dok ne postignete svoj maksimum!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 143 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.