×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš višenamjenski

Artikli 33 za 64 od 145 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Volite li graciozne i elegantne komade? Moći ćete držati oči na ovom biču! Ima prekrasnu staklenu ručku koja služi i kao dildo i ručno je izrađena. Možete ga zagrijati ili ohladiti i otkriti čari temperaturnih igara. Pramenovi su izrađeni od visokokvalitetne antilop kože i njihov dodir može biti nježan i bolan!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bed Shackles 0516716

    Voliš li kad netko ima potpunu moć nad tobom i može s tobom raditi što hoće? U tom slučaju, ovaj set vam je neizostavan! Naramenice se stavljaju ispod madraca i na njih se pričvršćuju lisice, nanošenje je super jednostavno i brzo. Uživajte u svim osjećajima o kojima ste toliko dugo sanjali.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Privlači li vas otkrivanje novih iskustava ili ste se već okušali u sondiranju i ne možete se zasititi? S ovim čepom ćete još više istražiti svoju mokraćnu cijev, jer ima ne samo impresivnu teksturu, već i prsten koji se može skinuti za udobno držanje žira. Doživite maksimalan užitak kroz superosjetljive živčane završetke u mokraćovodu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Bondage Board Black

    Pretvorite svaki prostor u seks tamnicu! Bondage Board dizajniran je da ponese Vaše fantazije sa sobom, kamo god idete! Jednostavno rasklopite ploču i pričvrstite svoje držače kako biste stvorili svestrani komad BDSM namještaja. S 14 različitih točaka za pričvršćivanje D-prstena, lako je postići mnoštvo seksualnih položaja i dobiti potpuni pristup ranjivom tijelu Vašeg partnera.

    549 €

    349 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Deluxe Silky Rope Black

    Ne morate biti stručnjak za japanske čvorove da biste uživali u blagim ili grubljim igrama vezanja. Ovo super meko i glatko uže popularnog brenda Fetish Fantasy pomoći će vam.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Volite li gnjavažu vašeg penisa? Svidjet će vam se ovaj Cum Stopper! Sastoji se od silikonskog prstena na koji se za vašu mokraćnu cijev pričvrsti pomična kuka s kuglicom. Prsten se stavlja ispod žira i ubacujete lopticu u penis. Probajte nešto novo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Bondage Tape Black

    Znate li koji je proizvod marke Ouch! najprodavaniji? To je upravo ova traka! Bio je popularan ne samo među iskusnim ljubiteljima BDSM-a, već i među pridošlicama koji se tek spremaju isprobati ove igrice. Traka ima divnu udaljenost od 20 metara, neljepljiva je i idealna je za sve koji se žele malo naljutiti. Isprobajte njegove mogućnosti!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Collins

    Ovo jedinstveno pomagalo od nehrđajućeg čelika ispunit će sve vaše ne samo medicinske fantazije.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Jednostavno, ukusno, elegantno, ali apsolutno efektno, upravo su takve ove dvije ultra magnetne kuglice.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy BDSM Starter Kit

    BDSM početni komplet izvrstan je dar za ljubitelje avanture. Set nudi sve što vam je potrebno za razigrano i sigurno otkrivanje. Uključuje masku za oči, bič, pribadače za bradavice, gag, latice ruže i uže za vezivanje.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx First. Kinky [S]Experience Starter Set

    Jeste li oduvijek bili znatiželjni i želite produbiti svoju znatiželju kada su u pitanju erotske igrice? Ovdje imamo set pomagala za sve koji žele otkriti robovske igre, a još nemaju iskustva. Ova kutija je puna iznenađenja i uzbuđenja, uživajte u njenom sadržaju u paru i doživite nova iskustva.

    76,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Orion Grey Box

    Set za otkrivanje tajni S/M, bilo nježne ili grublje, sadrži sve što vam treba po nenadmašnoj cijeni u kvalitetnom dizajnu.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bondage Scarf Black

    Znate li da ćete, ako smanjite jedno od 5 osjetila, istaknuti ostalo? Tijekom seksa možete biti potpuno čarobni! Prekrijte oči ovim prekrasnim sjajnim šalom i uživajte u svim iskustvima još intenzivnije. Jednostavno ćete se zaljubiti u ovaj jednostavan trik u krevetu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novu liniju igračaka za istraživače uretre! Ako je uretralno sondiranje Vaša stvar, dopustite da Vam ove glatke sonde pruže vrhunski užitak! Mokraćna cijev je obložena superosjetljivim živčanim završecima, koji mogu biti izuzetno ugodni kada se stimuliraju. Osim toga, duboka uretralna igra je jedini način izravne masaže prostate.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Mouth Gag Red Mouth

    Pune crvene usne i gag u isto vrijeme? Da! Ova igračka će vam držati usta otvorena i uvijek spremna, a što ćete učiniti s njima ovisi o vama. Igrajte Sissy Play, uzbudljivu izmjenu uloga u kojoj partnerica u ulozi žene preuzima sve ženske stereotipe i super emotivna u svojoj BDSM ulozi. Pobijedite s gegom sa seksi usnama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Hemp Rope 10m

    Kvalitetan konop trebao bi biti bitan element vaše nestašne i opasne erotske opreme. Ovo uže Kiotos od konoplje vrlo je udobno jer je izrađeno od konoplje i izvrsno je fleksibilno. Užad od konoplje prilagođava se tijelu, glatko se kreće i pruža optimalnu udobnost. U isto vrijeme, međutim, oni su jaki i svestrani.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Fetish Bag

    Trebate li se pripremiti za svaku zadivljujuću priliku? Ova elegantna torba skriva nekoliko različitih fetiš pomagala, od lisica preko povodca do biča. Zahvaljujući praktičnoj torbi, set je prikladan ne samo za putovanja i posjete. Čuvajte svoje vitalne dodatke lijepo složene zajedno u diskretnoj i lijepoj torbi!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Hogtie

    Uz ovaj svestrani križić za kravatu izrađenu od čvrste umjetne kože, vaše će igre vezanja biti još uzbudljivije nego ikada prije. Možete ga povezati, na primjer, s manžetama za zapešća, gležnjevima, ovratnicima ili raznim lančićima. Budite kreativni i prepustite svojoj bujnoj mašti.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novu liniju igračaka za istraživače uretre! Ako je uretralno sondiranje Vaša stvar, dopustite da ove glatke sonde pruže vrhunski užitak! Mokraćna cijev je obložena superosjetljivim živčanim završecima, koji mogu biti izuzetno ugodni kada se stimuliraju. Osim toga, duboka igra uretre jedini je način izravne masaže prostate.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Black

    Nije važno jeste li profesionalac ili amater kada je vezanje u pitanju, ovo će uže poslužiti svima. Super je mekan jer je izrađen od pamuka, a njime ćete ispuniti svoje maštarije povezane ne samo s japanskim shibari u bondage stilu. Uže je dovoljno dugo, snažno, izdržljivo i udobno da s njim možete pobjeđivati cijelu večer.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Spremamo se za pregled vaše uretre iznutra? Isprobajte s ovim čepom, koji je ugodno gladak i igra se s vašim živčanim završecima u mokraćovodu zahvaljujući vibracijama od 20 razina. Zakošeni vrh jamči jednostavno umetanje, a daljinski žičani daljinski upravljač i USB punjenje jednostavni su za rukovanje. Nemojte dugo čekati svoju mokraćnu cijev na ovakvu strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Ljepota i elegancija koja zrači nehrđajući čelik potaknula je ovaj genijalni uređaj dizajniran za stimulaciju uretre iznutra. Glatka je, kvalitetna i završena suzom, koju prati tijelo i promjera 3 mm. Dopustite da vas zavede kvalitetan dodatak za sondiranje od lijepog materijala.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    Volite li avanture u spavaćoj sobi? Ove japanske svijeće će vas zaista zagrijati svojim voskom koji kapa. Topli vosak super zadirkuje i iritira, pa će svi doživljaji biti potpuno nezaboravni. U pakiranju ćete pronaći 3 svijeće različitih boja i namijenjene su iskusnijim ljubiteljima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fist It Latex Short Gloves Black

    Želite li da vaše fisting igre budu seksi, autentične i higijenske? Ove rukavice od lateksa osnova su fistinga! Snažni su, ali u isto vrijeme tanki, dodir im je ugodan i strastven. Neka se raspadnu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Hoćete li otkriti tajne stimulacije uretre? Ovaj par utikača će biti savršen za vas! Njihov vrh olakšava umetanje, a završna kugla donosi sigurnost i jednostavno rukovanje. Uživajte u glatkom i valovitom dizajnu, kvalitetnom silikonu i nadasve u ekstremnom užitku koji ćete okusiti!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Darker At My Mercy Beaded Chain Nipple Clamps

    Bilo da ste jedni od sretnijih koji sami mogu doći do stimulacije bradavica ili ste netko tko još uvijek otkriva potencijal igranja bradavica, ove stezaljke su najbrži i najlakši način da pronađete svoj put do neba bradavica.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar and Wrist Cuffs

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ovaj dodatak u obliku manžeta za zapešća spojenih s ovratnikom ima prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled! Zavežite svoj pandan u to i slušajte svoje želje!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Blush Noir Silky Blinkfold Black

    Otkriti! S luksuznom satenskom maskom Noir Blindfold pokrivate oči svog ljubavnika ili ljubavnika i tako jačate ostala osjetila. Vidjeti manje znači osjećati više!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Cat Mask

    Mačka za mačke za sve divlje i nježne zvijeri.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Thick Bondage Rope 10m Black

    Sanjate li da vežete svog kolegu kad se ne može pomaknuti i igrati se s njim i zadirkivati ga? Neizbježno će vam trebati uže za ispunjenje ove fantazije! Odaberite ovo iz Ouch! izrađena od pamuka u kombinaciji sa svilom i dužine 10 metara.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Bondage Set

    Uprtač za savršene igre s ropstvom! Seksi ovratnik, lisice, lanci, karabineri, razne namjene i kvalitetna izrada, što više poželjeti? Ovratnik i lisice izrađeni su od kože, podesive su duljine i stoga vam se izvrsno prilagođavaju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Japanese Mini Rope Black 1,5m

    Sanjate li o dominantnim igrama? Stoga ne smijete propustiti ovaj kabel kojim možete lako vezati svog pokornog kolegu. I znaš što? Tada ćete s njim moći raditi sve što želite, zar to ne zvuči sjajno? Dođite probati!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 145 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.