×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš bradavice

Artikli 129 za 160 od 196 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba Adjustable Nipple Clamps with Chain 7678

    Stezaljke za bradavice s lančićem i podesivom veličinom.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Crowned Magentic Nipple Clamps

    Bilo da pripadate kraljevskoj obitelji ili ne, svidjet će vam se ove stezaljke za bradavice zbog njihove ljepote i nestašnosti! Podsjećaju na male kraljevske krune i imaju magnet u sredini pa će savršeno stisnuti i stisnuti bradavice. Te krune dodaju kraljevski BDSM dodir.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish PU Tassel Nipple Clamps

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ove elegantne stezaljke za bradavice s resicama? Imaju gumirane vrhove i izgledaju apsolutno seksi!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Pinch Tweezer Clamps with Chain

    Želite li malo boli? Ove stezaljke za bradavice Master B ispunit će vaše želje! Njihov dizajn podsjeća na pincetu, a pritisak im je podesiv pomoću prstenova. Jednostavno povucite prsten prema gore i pritisak će se povećati. Povucite seksi lanac i još više poboljšajte iskustvo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Nipple Clamps SLAVE

    Označite svog kolegu pločicom s imenom koja će visjeti ravno na njihovim bradavicama! "SLAVE" visi na lančiću koji je pričvršćen za stezaljke za bradavice, vrrr! Stezaljke imaju krajeve presvučene vinilom za mekan dodir, a pritisak stezanja možete podesiti rotirajućim vijkom. Dakle, je li Slave već uzbuđen?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa Sins Inquisition Spring Metal Nipple Clamps

    Tko ne voli uzbudljivu stimulaciju bradavica! A s ovim stezaljkama za bradavice bit će nešto. Njegova prekrasna izrada upada u oči već na prvi pogled jer je izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Izazivaju zadovoljavajući stalni pritisak na bradavice i izgledaju vrlo zavodljivo. Opustite se i uživajte u senzualnoj ljubavnoj igri.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Large 2 pcs

    Želite iskusiti kako je to imati izuzetno osjetljive bradavice? Za to su idealne i ove vakuumske čašice koje možete koristiti ne samo na bradavicama, već i na klitorisu koji odjednom postane iznimno osjetljiv. Vakumi se zalijepe za grudi ili klitoris i stvaraju uzbudljiv negativni pritisak s njima, vrlo su jednostavni i učinkoviti za korištenje. Dopustite sebi da budete uzbuđeni za nova iskustva.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Purple

    Želite li zabrisati granicu između užitka i boli? Ove vibrirajuće stezaljke za bradavice dizajnirane su za to! Imaju 12 funkcija vibracije i potpuno su podesivi. Uživajte u naletu stimulacije i otkrijte nova iskustva pritiskom na gumb!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Pinch Battery Clamps Adjustable with Chain Black

    Želite li malo boli? Ove stezaljke za bradavice Master B ispunit će vaše želje! Njihov dizajn inspiriran je automobilskom industrijom, a stezaljke se drže kako treba. Zahvaljujući oprugi u sredini, njihov pritisak je konstantan, a vijci vam omogućuju da po potrebi regulirate njegovu veličinu. Povucite seksi lanac i poboljšajte iskustvo s njim.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Ball Tip Nipple Clamps Silver

    Predstavljamo naše stezaljke za bradavice s loptastim vrhovima u srebrnoj boji – izuzetan spoj sofisticiranosti i senzacije za one koji cijene umjetnost intimnog užitka. Ove pažljivo izrađene stezaljke za bradavice imaju kuglične vrhove, dodajući dašak privlačnosti vašim osjetilnim iskustvima.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Bit Gag with Nipple Clamps Black

    Želite poboljšati svoju BDSM igru i preuzeti kontrolu nad svojim submisivom? Silikonski čep za nastavke sa stezaljkama za bradavice idealan je za treniranje vaše podmornice ili roba.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Nipple Clamps DADDY

    Označite svog kolegu pločicom s imenom koja će visjeti ravno na njihovim bradavicama! "TATA" visi na lančiću koji je pričvršćen za stezaljke za bradavice, rrrr! Stezaljke imaju krajeve presvučene vinilom za ugodan dodir, a možete podesiti pritisak stezanja rotirajućim vijkom. Dakle, je li tata već uzbuđen?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Nipple Teasers Smoke Black

    Dražilice za bradavice u vrećici, još jedan jedinstveni stvaraju snažno prirodno usisavanje za autentične osjećaje i nadutost koju tradicionalne kopče ne mogu pružiti. Jednostavnim stiskanjem, Teasers savršeno prianjaju uz kožu i stvaraju snažno brtvljenje za zabavu bez ruku - samo ih pričvrstite na svaku bradavicu i gledajte kako bubre kroz vizualno stimulirajući prozirni crni materijal.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs BUBBLES Nipsuckers Black

    Želite li osjetljivije bradavice kako biste se mogli stvarno zabaviti s njima? Isprobajte ove gumene čašice izrađene od luksuznog platinastog silikona. To je dovoljno kvalitetan materijal koji ne puca, a istovremeno stvara nevjerojatan "povlačenje". Ne gube na kvaliteti s vremenom, stoga se pripremite na beskrajni užitak u bradavicama!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Stainless Steel Nipple Clips

    Riješite se jeftinih drvenih kvačica koje su dobre samo za odjeću, a nikako za bradavice. Umjesto toga nabavite ove luksuzne čelične klinove za savršeno držanje i težinu. Vjerujte nam, stvarno vas nasmijava. Izvrsne su za igru udvoje!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Scissor Nipple Clamps Green 2pcs

    Zaslužuju li vaše bradavice malu kaznu? Stisnite ih ovim jedinstvenim stezaljkama u obliku škara! Pritisak određujete sami! Lagani plastični materijal osigurava jednostavno rukovanje, a zahvaljujući originalnom obliku postat će omiljeno pomagalo u vašoj kolekciji erotskih igračaka.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs BUBBLES MAX Nipsuckers Black

    Ako želite važnije bradavice nego što možete, možete se zabaviti s njima? Napravite gumene čestice od luksuzne silikonske platine. To je dopuštena kvaliteta materijala, koja nije dopuštena, a utvrđeno stanje ne uključuje "onečišćenje". Nije dobra kvaliteta s opterećenjem, obratite pozornost na izvrsnu upotrebu bradavica!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Enslaved Slave Chain Nipple Clamps

    Koristite ove stezaljke za postavljanje savršenog pritiska. Jednostavno ih zategnite dok čvrsto ne zahvate bradavicu ili okolno područje. Gumeni vrhovi štite nježnu kožu od ogrebotina i ogrebotina.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Bound Nipple Clamps M1 Rose Gold

    Je li to nakit? Ne baš! Ove elegantne magnetske kuglice služe za intenzivnu stimulaciju bradavica, ali i drugih dijelova tijela prema vašoj mašti i kreativnosti. Privlači ih jaki magnet, pa im dopustite da vam se približe kroz kožu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Heart Shaped Nipple Clamps Silver

    Otkrijte gorko-slatku bol koju osjećate odmah nakon što vam strijela probije bradavicu i ukrasi vaše srce. Ove šarmantne stezaljke za bradavice iz Bad Kitty stegnut će vaše bradavice i ukrasiti vaša prsa prekrasnim lančićem od nehrđajućeg čelika. Srce s dizajnom strijele izgledat će apsolutno prekrasno na prsima, a unutarnje strijele imaju oprugu pa su udobne za rukovanje. Doživite elegantnu i uzbudljivu stimulaciju s ovim prekrasnim kvalitetnim stezaljkama od nehrđajućeg čelika.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Pinch Mawa Nipple Clamps

    Želiš li malo boli? Ove stezaljke za bradavice iz Mister B ispunit će vaše želje i mučiti vaše sise. One su Roll Royce stezaljke za bradavice i dizajnirane su da vam pruže intenzivan pritisak. Povucite seksi lanac i gledajte što će se dogoditi!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Magnetic Nipple Clamps Diamond Pin Grey

    Tako lijepa i tako opasna! Ove magnetske stezaljke za bradavice daju vam nježan, ali čvrst stisak. Koliki bolni pritisak možete podnijeti? To ovisi o vama! U svakom slučaju, pokušajte stezaljke ohladiti u zamrzivaču ili ih zagrijati u posudi s toplom vodom, nova iskustva neće dugo trajati!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Nipple Adjustable Clamps Bullet Weights 2x100g

    Što vaše bradavice mogu podnijeti? Usuđujete li se na uteg od 100 g? Ako je tako, ove stezaljke s fiksnim utezima od 2 x 100 g su upravo za vas. Pripremite se za zaista intenzivne osjećaje i neosporan užitak uz ovaj izniman set!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nippel Clamps with Peacock Feather Trim

    Najljepše stezaljke za bradavice u našoj ponudi! Slažeš li se? Ako da, onda vas definitivno privlači pahuljasto paunovo perje, koje je nevjerojatno graciozno i elegantno, baš poput nas. Prikladni su i za početnike i za napredne ljubavnike i izvrsno pojačavaju osjećaj erotske stimulacije. Osim toga, idealne su i kao erotski poklon vašem partneru.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Ball Tip Nipple Clamps Black

    Predstavljamo naše stezaljke za bradavice s vrhovima loptica u mat crnoj boji – primamljiv spoj tajanstvenosti i osjećaja dizajniran za one koji cijene dašak diskretne sofisticiranosti u svojim intimnim susretima. Ove pažljivo izrađene stezaljke za bradavice imaju kuglične vrhove, dodajući i estetsku privlačnost i taktilni užitak vašim osjetilnim iskustvima.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Clamp Forceps

    Kakav bi on bio nastrani liječnik bez odgovarajuće opreme! Ove štipaljke su ultimativni alat za nesnosnu i nesnosnu bol kada su u pitanju bradavice. Velika prednost je što su kliješta praktična za rukovanje i izrađena su od sjajnog, visokokvalitetnog čelika. Stisnite ih i zaključajte u jednu od 6 razina!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sportsheets Sincerely Amber Chained Nipple Clamps

    Najljepši i najuzbudljiviji komad nakita u isto vrijeme! Ove stezaljke za bradavice jedinstvenog su luksuznog izgleda, a s prekrasnim jantarnim lančićima prekrasno će ukrasiti vaše grudi i cijelo tijelo. Perle inspirirane jantarom koje vise s pozlaćenog lančića povezuju podesive stezaljke za bradavice i ne samo da izgledaju apsolutno prekrasno, već vam također daju nevjerojatan osjećaj stimulacije i pritiska na bradavice.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Pinch Alligator Clamps Adjustable with Chain

    Želite li malo boli? Ove stezaljke za bradavice Master B ispunit će vaše želje! Njihov dizajn inspiriran je ustima aligatora, što znači da će vaše bradavice gristi poput čeljusti aligatora. Pritisak stezaljke je podesiv vijcima i možete odabrati lagani stisak ili dobar štipanje. Povucite seksi lanac i poboljšajte iskustvo s njim.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Nave Wireless Vibrating Nipple Clamps Turquoise Green

    Igrajte se sa svojim bradavicama! Za to će vam poslužiti prekrasne i luksuzne vibrirajuće stege NAVE! Opremljene su jedinstvenom EasyClamp tehnologijom koja vam omogućuje jednostavno pričvršćivanje na tijelo. Njihov zadivljujući dizajn inspiriran je elegantnim i upečatljivim stilom drevne božice Neftis. Sadrži 2 snažna motora (svaki na jednom remenu) koji okružuju svaku bradavicu i apsorbiraju ih snažnim vibracijama koje ćete voljeti.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Heavy Duty Tweezer Nipple Clamps

    Pinceta za bradavice s daškom glamura! Stisnite i stisnite koliko god želite s našim stezaljkama u obliku pinceta. U stilu su pinceta s krajevima obloženim vinilom i posebnim lančićem za nakit.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • NS Novelties Bound Nipple Clamps C3 Rose Gold

    Je li to nakit? Ne baš! Ove elegantne stezaljke u šarmantnoj ružičasto-zlatnoj boji služe za intenzivnu stimulaciju bradavica, ali i drugih dijelova tijela prema vašoj mašti i kreativnosti. Za udobno nošenje imaju i male silikonske kapice te su završene karabinerom koji vas izravno potiče na pričvršćivanje ostalih dodataka iz vaše osobne kolekcije.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Forcep Pliers

    Još nemate kliješta za fetiš u svojoj kolekciji? Odaberite ovaj iz Black Labela i nećete požaliti! Kvaliteta im je već na prvi pogled visoka, izrađene su od nehrđajućeg čelika i poslužit će vam za nestašne doktorske igrice ili za bilo kakvu zabavu kojoj se želite prepustiti!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 129 za 160 od 196 ukupno

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.