×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 33 za 64 od 107 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Želite li ugoditi svom vrhu penisa iznutra i izvana? Ovo je kompaktan i vrlo jednostavan za korištenje mastrubator. Nudit će vam uzbudljive vibracije i nježne stimulativne točkice koje će zadovoljiti žir i uzdu. Želiš li još? Dodajte jedan od 3 fleksibilna dilatatora i uživajte u stimulaciji uretre iznutra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Magic Gloves

    Elektrovodljive rukavice idealne za senzualne trnce gdje god želite. Kako biste izolirali svoje ruke, nosite ih u kombinaciji s vinilnim rukavicama. Vaš partner može očekivati senzualnu električnu i erotsku masažu, kojoj se možete prepustiti bilo gdje na svom tijelu.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Volite li gnjavažu vašeg penisa? Svidjet će vam se ovaj Cum Stopper! Sastoji se od silikonskog prstena na koji se za vašu mokraćnu cijev pričvrsti pomična kuka s kuglicom. Prsten se stavlja ispod žira i ubacujete lopticu u penis. Probajte nešto novo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 098

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Ova elektrosonda se okreće do impresivnih 12000 okretaja u minuti u načinu rada vibracija i elektrošokova i super je tiha s manje od 50 dB. Daljinski upravljač koristi jednu AAA (uključena) bateriju.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Magnus Magnetic Orbs

    Jednostavno, ukusno, elegantno, ali apsolutno efektno, upravo su takve ove dvije ultra magnetne kuglice.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Thin Finn je dugačak i glatki dilatator uretre za elektroseks. Savršeno pristaje za posebnu stimulaciju penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Plug & Cock Ring Set Urethral Sounding Black

    Privlači li vas otkrivanje novih iskustava ili ste se već okušali u sondiranju i ne možete se zasititi? S ovim čepom ćete još više istražiti svoju mokraćnu cijev, jer ima ne samo impresivnu teksturu, već i prsten koji se može skinuti za udobno držanje žira. Doživite maksimalan užitak kroz superosjetljive živčane završetke u mokraćovodu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Long Hollow Silicone Penis Plug 096

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Beginner Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novu liniju igračaka za istraživače uretre! Ako je uretralno sondiranje Vaša stvar, dopustite da Vam ove glatke sonde pruže vrhunski užitak! Mokraćna cijev je obložena superosjetljivim živčanim završecima, koji mogu biti izuzetno ugodni kada se stimuliraju. Osim toga, duboka uretralna igra je jedini način izravne masaže prostate.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Nakon godinu dana razvoja i testiranja, na tržište dolazi apsolutno neodoljiv novitet - super fleksibilni Cock & Ball. Iznenadit ćete se koliko je proizvod mekan i udoban. Sigurno će vam se svidjeti prvi put kada ga koristite. A uz to, konačno možete prestati brinuti o gubitku erekcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Spiral Screw Plug Set Advanced Urethral Sounding Black

    OUCH! Predstavlja novu liniju igračaka za istraživače uretre! Ako je uretralno sondiranje Vaša stvar, dopustite da ove glatke sonde pruže vrhunski užitak! Mokraćna cijev je obložena superosjetljivim živčanim završecima, koji mogu biti izuzetno ugodni kada se stimuliraju. Osim toga, duboka igra uretre jedini je način izravne masaže prostate.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Pure Pete Corona Strap

    Pure Pete donosi trnce električne impulse na vrh penisa, grli cijeli žir i savršeno se igra s njim. Očarava najosjetljivije točke na muškom tijelu, a veličina mu je potpuno podesiva pa pristaje apsolutno svima.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 8pcs

    Hegar set uretralnih štapova kolekcija je vrhunskih uretralnih štapova stvorenih za mnoge različite osjećaje.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rechargeable Vibrating Plug Remote Controlled Urethral Sounding Black

    Spremamo se za pregled vaše uretre iznutra? Isprobajte s ovim čepom, koji je ugodno gladak i igra se s vašim živčanim završecima u mokraćovodu zahvaljujući vibracijama od 20 razina. Zakošeni vrh jamči jednostavno umetanje, a daljinski žičani daljinski upravljač i USB punjenje jednostavni su za rukovanje. Nemojte dugo čekati svoju mokraćnu cijev na ovakvu strast!

    68,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Penis Plug Sperm Stopper 0518433

    Umetnite fleksibilni plavi čep u uretru i uživajte u osjećajima koje će vam dati vaš novi ljubavnik. Za sigurno rukovanje završava loptom i izrađen je od 100% fleksibilnog i udobnog silikona koji ne sadrži ftalate te je u skladu sa strogim EU REACH propisima.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sound 10mm

    Ljepota i elegancija koja zrači nehrđajući čelik potaknula je ovaj genijalni uređaj dizajniran za stimulaciju uretre iznutra. Glatka je, kvalitetna i završena suzom, koju prati tijelo i promjera 3 mm. Dopustite da vas zavede kvalitetan dodatak za sondiranje od lijepog materijala.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Hoćete li otkriti tajne stimulacije uretre? Ovaj par utikača će biti savršen za vas! Njihov vrh olakšava umetanje, a završna kugla donosi sigurnost i jednostavno rukovanje. Uživajte u glatkom i valovitom dizajnu, kvalitetnom silikonu i nadasve u ekstremnom užitku koji ćete okusiti!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Small Silicone Penis Plug with Pull Ring 095

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Steel Power Tools Mini Fucker Penisplug 8mm

    Elegantan i moderan utikač za penis iz kolekcije Stell Power Tools bit će vaš omiljeni dodatak za igre povezane sa stimulacijom uretre. Opremljen je završnom petljom za jednostavno rukovanje. Njegova reljefna silueta je genijalno dizajnirana da vas ugodno iritira. Ovaj dodatak je apsolutno siguran za tijelo i jamči dugotrajnost.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Smooth Silicone Penis Plug 091

    Čep namijenjen popularnom sondiranju, tj. stimulaciji mokraćne cijevi iznutra. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, zahvaljujući kojem je vrlo fleksibilan i gladak.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds 8pcs

    Rosebud Urethral Sounds set je lijepo dizajniranih uretralnih igračaka napravljenih za senzualni užitak.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Osjećate li se kao malo grublje igre povezane s drobljenjem testisa? Žudite za malo boli i želite isprobati ono što možete podnijeti? U tom slučaju, ovaj akrilni widget je vaš san.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rebel Glans Ring Black

    Nakit i erotska igračka u isto vrijeme! Ovaj otvoreni prsten od nehrđajućeg čelika osvojit će vas sa svoje 2 kuglice i krasiti i obrezane i neobrezane penise. Pričvršćuje se izravno na žir i njegova zategnutost uzrokuje blagu zagušenost ovog osjetljivog područja, koje postaje punašno i osjetljivo na dodir. Isprobajte i kako je kada kuglice stimuliraju uzdu i nosite prsten za veselje, uzbuđenje i ukras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarobni prsten za vaš žir? Da! Ova igračka će kroz prsten usmjeriti vibracije izravno u područje oko žira i oduševit će vaše osjetljivo područje sa 7 načina vibracija. Radite li svoje fantazije punom parom sada? U tom slučaju, sigurno ste mislili da vibrator možete koristiti i na drugim područjima, kao što su klitoris ili bradavice.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ToyJoy Lovetoy Starter Kit

    Svi proizvodi uključeni u ovaj komplet osmišljeni su da vam pomognu s vašim prvim iskustvom. Deset pažljivo odabranih komada pripremit će vas za senzualne doživljaje koje donosi nježni, ali i tvrđi SM.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Kakav je to gadget, pitate se? Sa zadovoljstvom vam otkrivamo ovu slatku tajnu! To je poseban dodatak namijenjen ženskom tijelu i njegovom užitku. Savijte ga po potrebi tako da izbočina u sredini pomaže stimulirati G-točku, dok fleksibilne trake rastežu stidne usne. Vaši intimni dijelovi bit će savršeno otkriveni za divljenje, vagina će biti otvorena, a što će se dalje dogoditi ovisi o vama.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ovaj uretralni komplet od nehrđajućeg čelika sadrži 7 čepova promjera od 5 mm do 11 mm. Savršen komplet za početnike u fetišu sonde ili čepa za penis. Čepovi za penis su šuplji tako da vaši muški sokovi mogu izaći s lakoćom. Imaju 4 glatke perle koje će biti nevjerojatne. S umetnutom duljinom od 42 mm to je savršena duljina za početak. 

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Što kažete na kušanje novih iskustava u kombinaciji kroz uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra? Uz ovaj set dobro će doći superosjetljivi živčani završeci u mokraćovodu, koji će vam konačno pružiti nevjerojatnu stimulaciju. Uživajte u glatkom dizajnu čepova, obliku nokta, kvalitetnom silikonu i nadasve u iznimnom užitku koji ćete okusiti s njima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetne kože i gume. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta i prekrasno dugog seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine za slijetanje, što proizvod čini ekonomičnim i prepoznatljivim. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Omogućite svojoj kolegici dobru erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u vrlo intenzivnom orgazmu što god želite na kraju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvostruki prsten za penis izrađen od visokokvalitetnog metala bez nikla. Uz nju ćete ojačati i produžiti erekciju, a uživat ćete i u intenzivnijem vrhuncu. Uživajte u nošenju ovog elegantnog i učinkovitog gadgeta.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 107 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.