×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš setovi

Artikli 65 za 96 od 136 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zado Bondage Set

    Uprtač za savršene igre s ropstvom! Seksi ovratnik, lisice, lanci, karabineri, razne namjene i kvalitetna izrada, što više poželjeti? Ovratnik i lisice izrađeni su od kože, podesive su duljine i stoga vam se izvrsno prilagođavaju.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liebe Seele Bound You Bondage Set Black 12 Pieces

    Sve što trebate da ostvarite svoje BDSM snove! Ovaj set je idealan za sve početnike, ali i za iskusnije ljubitelje koji trebaju promijeniti opremu. Dodaci su elegantno crni, a u setu ćete ih pronaći 12. Od čega ćete početi?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Soft Bondage Under The Mattress Soft Restraint Set 7006

    Komplet za vezanje ispod kreveta ili madraca u mekanoj vezi s jednostavnim pričvršćivanjem na čičak.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Čvrsta čelična šipka dizajnirana za lisice na ruke i noge marke Kiotos. Štap ima ušice i karabinere, koji su pričvršćeni na izdržljive kožne manžete za zapešća i gležnjeve, koji su dio paketa. Lisice su crno-crvene, a udoban kroj je blago podstavljen. Imate li sve vrste fantazija koje bi se mogle izvesti s tim štapom? Ne čekajte i udahnite im život, sada ili nikad!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Set za uzbudljive trenutke zadivljujuće strasti! Pogodan je za znatiželjne početnike kao i za iskusne profesionalce koji vole biti vezani lisicama. Postavite podesivu poprečnu traku ispod madraca i odjednom pretvorite svoj krevet u S/M igralište! Povežite gležnjeve i zapešća od imitacije kože i počnite igrati koliko god vam mašta dopušta.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! Na taj način, visokokvalitetni polikarbonatni ključ može vam pomoći u čišćenju, održavanom i hipoalergenom. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak. Prstenovi za nadogradnju dostupni su za 4 veličine za slijetanje, što proizvod čini ekonomičnim i prepoznatljivim. Naravno, tu su i svinje, metalne i plastične, s kojima možete putovati i ne bojati se detektora metala. Higijena je ovdje zaključana kroz otvor za zadovoljavanje fizičkih potreba. Omogućite svojoj kolegici dobru erekciju, preuzmite kontrolu i uživajte u vrlo intenzivnom orgazmu što god želite na kraju.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Zadivljujući način da ostvarite svoje BDSM fantazije. Ovaj remen oko struka s manžetama koji se mogu skinuti u potpunosti je izrađen od visokokvalitetne kože. Lisice su podesive i opremljene karabinerima. Gore spomenuti remen oko struka ili bedrene trake pružaju čvrstu osnovu. Prilagodite ga svojim potrebama i ostvarite svoje snove!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Soft Spreader Bar Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Definitivno ne smijete propustiti ovaj set lisica!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pričvrstite se u krevet za duge večeri kod kuće i otkrijte svoje želje i strasti! Ova igračka za odrasle nije ništa drugo nego set za vezanje zgloba i gležnja za krevet. Opremljen je praktičnim čičak trakom za univerzalnu i udobnu upotrebu. Podesive naramenice stati će ispod gotovo bilo koje veličine madraca i donijet će vam obilje seksi užitka u erotskoj napetosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Wrist-To-Neck Restraint Stainless Steel

    Bondage set za profesionalne robove igre. Pogledajte samo kako sjaji! Ovo postolje s lisicama i ovratnikom je komplet izrađen od najkvalitetnijeg poliranog nehrđajućeg čelika. Elementi za pričvršćivanje su za jake magnete i igle, što je vrlo praktično, a karabineri se mogu i odvrnuti. Isprobajte svoje omiljene igre na profesionalnoj razini.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 18 Chastity 3.5" Silicone Cage Ballsplitter Black

    Volite li BDSM igrice? Vrijeme je da ih podignete na sljedeću razinu! U tome će vam pomoći ovaj ključ za čistoću od visokokvalitetnog polikarbonata i silikona, koji je vrlo lagan, izdržljiv i hipoalergen. Ručke se sastoje od 3 dijela koji se savršeno uklapaju i tako čine lijep, elegantan i ukusan dodatak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Fetish Set 7 pieces

    Veliki početni set!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    Kavez Mini Me oduzet će vam ne samo slobodu, već i prostor! Vaša ptica će biti u vrlo uskom zatvoru, vi ćete biti bespomoćni, a vaše želje ograničene dok ne može boljeti. Kao i drugi kavezi za čednost, i ovaj je siguran i kvalitetan. Povjerite ključeve svojoj ljubavnici ili gospodaru i uživajte u osjećaju kada bijeg nije moguć!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bed Shackles Set 0527955

    Treba li itko od vas biti kažnjen? Koristite i ovaj izdržljivi set koji se pričvršćuje ispod madraca. 4 mekane pjenaste lisice bit će ugodne za vaše gležnjeve i zapešća i moći ćete se koncentrirati samo na uzbuđenje. Aplikacija je jednostavna, a cijena povoljna, pa što čekate?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Liebe Seele Vivid Sakura Soft Bondage Set 8 Pieces

    Tražite li pribor za ropstvo? Obavijest! Pribor iz ovog seta Laibe Seele očarat će vas svojom neobično lijepom bojom! Svaki od proizvoda je ugodan za nošenje i prirodno je ružičast. Uživajte u svih 8 sjajnih komada koji će vam pomoći da ispunite sve svoje BDSM fantazije, bilo da ste početnik ili iskusan ljubavnik.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Hegar set uretralnih zvukova kolekcija je vrhunskih uretralnih zvukova stvorenih za mnoge različite osjećaje.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Model 20 Chastity 3.5" Silicone Cock Cage Black

    Birate li BDSM igrice? Nadamo se da ćete potpisati naknadni pečat! To će vam pomoći da očistite visokokvalitetni polikarbonat i silikon, koji je vrlo dobar, izdržljiv i hipoalergen. Ručice trodijelne jedinice savršeno su dizajnirane kao i elegantan, elegantan i ukusan dodatak.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Shots ManCage Spare Lock Black

    Pet rezervnih brava za MenCage.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Bondage Set BDSM Starters Kit

    Započnite svoje avanture u ropstvu s ovim atraktivnim početnim kompletom koji ima sve!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Vegan Fetish Collar and Leash Black

    Čak i vegani imaju svoje fetiše! I zato brend Vegan Fetish dolazi na tržište s ovim kompletom s ovratnikom i povodcem, koji izgledaju poput kože, ali definitivno nisu ni prošli pored kože, jer su 100% vegani! Opremite se savršenim priborom za uzbudljive robne igre i ispunite svoje fantazije. Kad još, ako ne sada?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Elastrator

    Izvorno ova kliješta imaju veterinarsku funkciju, ali naravno Mister B ih prodaje za drugu svrhu.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Intermediate Bondage Kit Black

    Ništa vas ne peče kao BDSM igrice? I imate li sve što vam treba? S ovim ćete kompletom još intenzivnije istraživati svoje strasti jer sadrži sve što je potrebno u kvalitetnom i zavodljivom dizajnu. Dođite uživati u svemu odjednom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Tailz Puppy Play Set Black

    Sve što trebate da oslobodite svoje unutarnje zločesto štene! Ovaj set uključuje silikonski čep u obliku kosti, fleksibilni analni čep s repom i podstavljeni podesivi ovratnik uključujući povodac. Molim vas, igrajte se i ljutite se, ali i slušajte, jer upravo to rade štenci!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Under The Bed Binding Restraint Kit Black

    Kad vaše želje neprestano traže ispunjenje, poslušajte ih! Sanjate li o lisicama? Pretvorite svoj krevet u uzbudljivo carstvo i dopustite da vas ponese prekrasan osjećaj koji ćete doživjeti tek kada ispunite svoje tajne erotske fantazije.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    gosp. CB-X's Stubb sljedeća je razina igre koju volite! Provjerit će vaše granice jer vas još čvršće zaključava. Kao i drugi kavezi za čednost, i ovaj je siguran i kvalitetan. Povjerite ključeve svojoj ljubavnici ili gospodaru i uživajte u osjećaju kada bijeg nije moguć!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Sound Dilator Groved Beads Set 8 pcs

    Volite li isprobavati svoju uretru? Zapamtite da su vam za to potrebni najkvalitetniji alati. Ovaj set dilatatora dizajniranih za sondiranje nehrđajućeg čelika može dobro doći. Otkrijte intenzivan užitak s njom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Board

    Bol, poniznost, očaravajuća iskustva. Ograničenje slobode, poslušnost, nezaboravan orgazam. Da li Vi to želite? Želite li ispuniti i najtajnije snove i uživati u malo surovijoj zabavi bilo kada i bilo gdje? Bondage Board sa svim svojim dodacima udahnut će život svim vašim fantazijama! Osim toga, praktičan je na cesti, uvijek spreman, čvrst, udoban i multifunkcionalan. Zato dopustite da budete vezani i podlegnite…

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Fire Sticks Fetish Drip Candles Set of 3 Red

    Zapalite plamen uzbuđenja s ovim svijećama! Izrađene su od jedinstvenog parafinskog voska, nemaju miris i talište im je vrlo nisko na oko 50 stupnjeva Celzija. Gori oko 30 minuta pa dođite i uživajte u njima!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    Slatke ružičaste klice za vašu pticu! Samo će vam vaš gospodar ili gospodarica omogućiti da oslobodite pticu i postignete erekciju. Zahvaljujući rupicama, ne sprječava fiziološke potrebe i stoga je pogodan za dugotrajno nošenje. Dakle, mučenje može potrajati jako dugo. Daj ključeve.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scandal Bed Restraints

    Prekrasan i svestran set za robne igre. Ponašajte se kako vam želja nalaže, budite razigrani, preuzmite kontrolu i upotrijebite svoj skandal da privežete svog partnera za bilo koji krevet.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dark Drippers Fetish Drip Candles Set of 3 Black

    Zapalite ubojiti plamen ovom svijećom! Izvađeni iz jednog parafinskog voska, nemaju mira i mjesto s niskom razinom od 50 stupnjeva Celzija. Vidimo se tamo na 30 minuta i uživajte!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Single End Dilator Set 14pcs

    Luksuzni set od 14 dilatatora od nehrđajućeg čelika popularnog brenda Kiotos.

    129 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 65 za 96 od 136 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.