×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš srebrna

Artikli 97 za 128 od 382 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Fifty Shades of Grey Totally His

    Dajte se svom ljubavniku s mekim lisicama Totalno Njegovim. Čvrste su i ujedno vrlo udobne, imaju čičak i karabinere, s kojima možete spojiti ne samo njih, već i druge bondage dodatke lancima. Idealne su čak i ako se tek počinjete vezati i lagano vezati. Otkrijte svoje skrivene strasti!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Deluxe Locking Plug 3.0

    Želite li svojim analnim igricama dati nenadmašnu dimenziju? Ovaj analni čep od prvoklasnog kirurškog čelika pružit će vam okus ne samo osjećaja punjenja, već i otvaranja. Nakon što ga umetnete u analni prostor, polugama možete raširiti iglicu i pravilno je zategnuti! Jeste li ozbiljni u vezi svojih analnih igrica? Ako je tako, ne biste trebali propustiti ovaj luksuzni proizvod!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Želite li znati svoje granice? Ova težina testisa bit će savršena za to! Zemljina gravitacija će djelovati i izdržljivi metalni materijal će uzeti svoj danak. Možete li uopće dodati završne kuglice lancima? Probajte gdje sada možete ići!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mistress by Isabella Sinclaire 3 Prong Anal Speculum Stainless Steel

    Madical play jedna je od omiljenih igara Isabelle Sinclaire. Želite li ih i vi isprobati? Dobro će doći ovaj spekularni uređaj u stilu ogledala. Jednim pritiskom na ručku, 3 zaobljene šape se ravnomjerno otvaraju i daju vam uvid u tajnu utrobu, pa dođite i upotrijebite to na svoj način!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Jeste li ludi za zvukom? S ovim čepom vaša će uzbudljiva iskustva biti još intenzivnija. Izrađen je od visokokvalitetnog luksuznog nehrđajućeg čelika. Ima oblik perle i krajnji dio za jednostavno rukovanje.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    Luksuzni set za sve ljubitelje sondiranja, odnosno stimulacije mokraćne cijevi iznutra. Sadrži 14 dilatatora marke Penisplug izrađenih od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika u prekrasnoj kutiji za odlaganje. Svi dilatori su glatki, polirani i izravno kreirani za užitak. Svaki od njih ima ugraviran promjer za bolji pregled i sigurno ćete cijeniti zaobljene vrhove za jednostavno umetanje i ravne ručke za jednostavno rukovanje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Prsten za penis izrađen je od 100% kirurške čeljusti iz nepretenciozne čeljusti i nije erotski komad nakita: može proizvesti i seks.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Ova ultimativna sprava za mučenje testisa je rastezač i drobilica testisa u jednom s posebnom značajkom mučenja šiljcima.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Ako je kavez za penis, onda lijepo i kvalitetno! Kao ova podsjećajuća zmija, koja će tvome robu ograničiti slobodu, koju on još uvijek ne zaslužuje. Zaključate ga u ovaj metalni kavez i spriječite ga da postigne erekciju i zadovoljstvo. U tvojim je rukama, drži svog roba lijepo zaključanog!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Urethral Trainer Kit 7 Holow Penisplugs

    Ovaj uretralni komplet od nehrđajućeg čelika sadrži 7 čepova promjera od 5 mm do 11 mm. Savršen komplet za početnike u fetišu sonde ili čepa za penis. Čepovi za penis su šuplji tako da vaši muški sokovi mogu izaći s lakoćom. Imaju 4 glatke perle koje će biti nevjerojatne. S umetnutom duljinom od 42 mm to je savršena duljina za početak. 

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The Humbler Steel BDSM Humility Device

    Sanjate li o opasnoj kvaliteti i profesionalnom pomagalu za testise? Humbler Steel BDSM Humility Device je držač testisa s uklonjivim nosilima i drobilom. Sa strane ima dvije praktične ušice za pričvršćivanje užadi, na primjer, pa će sudbina vašeg roba biti u vašoj moći. Upotpunite svoju BDSM kolekciju s ovim sofisticiranim alatom od nehrđajućeg čelika!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Rectal Speculum 3 Way Mechanism

    Želite li se igrati doktora ili samo začiniti svoju BDSM zabavu? Triune pomagala namijenjena su naprednijim ljubiteljima, izložena su opasnosti i izrađena su od luksuznog nehrđajućeg čelika. Ovaj spekulum se sastoji od 3 šiljka, koji zajedno tvore okruglu sondu. Hoćeš li probati s njim?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Adjustable Vibrating Clamps Silver

    Bradavice su najosjetljiviji dio dojke. Sadrže mnogo živčanih završetaka i nesumnjivo su važna erogena zona. Obratite pažnju na svoje bradavice koje zaslužuju elegantnim, seksi i stiliziranim TABOOM stezaljkama s funkcijom vibriranja.Idealne su za početnike, imaju lako podesiv prsten za mogućnost eksperimentiranja s različitim razinama stresa. Birajte između 10 načina vibracija!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label The Pleasure Dome Stainless Steel Chastity Cage

    Želite nešto više od običnog kaveza nevinosti? Ovaj uređaj namijenjen je puno naprednijim ljubiteljima! Kavez je udoban ako nositelj nije uzbuđen, ali kada je uzbuđen "grize" i tako sprječava sve zabranjeno. Vrhovi kaveza su tupi, tako da ne uzrokuju ozljede, ali naravno mogu ostati otisci. Kavez također ima uklonjivi čep za penis od 7 mm s rupom za urin. Pa kome povjeriti ključeve od dvorca?

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Claw Hook Mouth Spreader

    Jeste li spremni za geg inovacije? Ovaj nepredvidivi alat za vaše zadovoljstvo i poniženje u isto vrijeme sada je bolji nego ikad prije! Naredite svom pokornom ljubimcu da otvori usta i da mu da ono što zaslužuje.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Stainless Steel Collar

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ovaj ovratnik s bravom? Sigurno će izgledati sjajno na vašem vratu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Nipple Clamps Rounded Special

    Jeste li ludi za stimulacijom bradavica? Anooo! Stoga dođite i uživajte u ovim uzbudljivim stimulatorima bradavica s praktičnim vijcima. Izgledam stvarno prekrasno, okruglog su oblika a imaju i oštre zube i vijke kojima ih možete zategnuti kako želite. Uživajte u napetosti, boli i senzualnoj milosti i gracioznosti kroz svoje bradavice.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! E-stim Urethral Sounding Set Small Silver

    Želite pomaknuti granice stimulacije? Ako ste već pali na sondiranje, stimulaciju mokraćne cijevi iznutra, probajte nešto više - elektrostimulaciju! Ovaj vibrirajući uretralni uređaj pruža nevjerojatan i jedinstven osjećaj unutar i izvan genitalija. Šalje elektro valove u penis i uretru. Ne bojte se i dođite probati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Anal Spreader Device

    Otkrijte nova analna iskustva! Uz ovaj uređaj doživjet ćete senzualno otvaranje anusa. Umetnite 3 zupca i okrećite maticu dok se kundak ne otvori prema želji. Napravu za istezanje možete koristiti i vaginalno! Izrađen je od 100% glatko poliranog nehrđajućeg čelika.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Collar and Leash

    Komplet sa uskim ovratnikom s nitnama, povodac dužine cca 90 cm. Crno. Materijal: cijepana koža, metal.

    33,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Elegantnu pokornu igru okusit ćete samo ako imate pticu zaključanu u elegantnom sjajnom kavezu. Njegov robustan dizajn pristaje vam tako da oblikuje vašu muškost u savršene oblike. Zahvaljujući otvorima ne sprječava fiziološke potrebe, ventilira se, a pogodan je i za dugotrajno nošenje. Stoga ne čekajte, počnite ozbiljno shvaćati svoju podložnost!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Taboom Jewel Tweezer Silver

    Bradavice su najosjetljiviji dio dojke. Sadrže mnogo živčanih završetaka i nesumnjivo su važna erogena zona. Obratite pažnju na svoje bradavice, koje zaslužuju kroz elegantne, seksi i elegantne TABOOM stezaljke s prekrasnim ukrasom. Idealne su za početnike, imaju lako podesiv prsten za mogućnost eksperimentiranja s različitim razinama napona.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je li mučenje penisa vaša omiljena disciplina? Dakle, ovaj kavez za čednost je pravi za vas! Kombinira bol i užitak i namijenjen je prvenstveno naprednim ljubiteljima BDSM-a. Njegova korisna veličina je 6 do 8 cm i s unutarnje strane ima 2 točke koje možete koristiti priloženim imbus ključem za povećanje razine boli.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Collar with Dog Leash 7531

    Ovratnik od prave kože ukrašen estetskim metalnim zakovicama i pričvršćenim prekrasnim srebrnim povodcem.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Ako trebate isprobati nešto novo, ova igračka je idealno rješenje. Uključuje se u penis koji će stimulirati vašu mokraćnu cijev iznutra, uz nju ćete uživati u nevjerojatnim osjetljivim i savršenim orgazmima. Osim toga, šuplja je, tako da spermiji mogu ugodno prolaziti kroz nju. Lako je rukovati, možete samo zagrijati ili ohladiti u toploj ili hladnoj vodi i kušati još raznolikija iskustva.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    Testni nosač od luksuzne glave za nepušače popularnog brenda Kiotos.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Kako biste ga željeli čvrsto i sigurno zaključati, doslovno? Ovaj kavez za nevinost od nehrđajućeg čelika učinit će da Vam se čini da pripada Vama!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Penisstick Dilado 2

    Ovaj dilatator nema visokokvalitetne čeljusti koje ne ometaju rad i namijenjen je otkrivanju, stimuliranju vlaženja vena u unutrašnjosti. Fine sorte podložne su intenzivnoj stimulaciji, a materijal je vrlo isplativ. Procijenite okus nepoznat!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Cock Cage II

    Zaključajte svoje zadovoljstvo! Ovaj kavez iz kolekcije Fetish ne samo da izgleda apsolutno sjajno, već svom nositelju pruža nenadmašne osjećaje koji proizlaze iz prisilne seksualne apstinencije. Nije tajna da kavez sprječava postizanje erekcije, a i najmanji pokušaj uzbuđenja jako će boljeti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Grappling Hook Hollow Penisstick

    Zadivljujući čep za penis od nehrđajućeg čelika s neobičnim oblikom kuke inspiriran slavnim superherojem u crnoj boji! Čim ga stavite u penis, ne samo da ćete biti preplavljeni prekrasnim osjećajima, već ćete i uživati u tome kako ovaj uređaj izgleda sjajno. Vrijedi spomenuti i da je čep šupalj tako da čak i spermij lako može izaći!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Wrist-To-Neck Restraint Stainless Steel

    Bondage set za profesionalne robove igre. Pogledajte samo kako sjaji! Ovo postolje s lisicama i ovratnikom je komplet izrađen od najkvalitetnijeg poliranog nehrđajućeg čelika. Elementi za pričvršćivanje su za jake magnete i igle, što je vrlo praktično, a karabineri se mogu i odvrnuti. Isprobajte svoje omiljene igre na profesionalnoj razini.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Želite li otkriti nove osjećaje kroz svoje testise? Stavite na njih ovu luksuznu robusnu mašinu za namotavanje od nehrđajućeg čelika i uhvatite ih snažnim magnetom. Dok masturbirate, ševate ili se igrate na neki drugi način, gravitacija uzima svoj danak kako bi stvorila intenzivan osjećaj koji poboljšava seksualno iskustvo. Rastegnite testise do orgazmičke sreće!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 382 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.