×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Stezaljke za bradavice

Artikli 33 za 64 od 65 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • OhMama Fetish Nipple Clamps Cock Ring Set

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što mislite o ovim stezaljkama za bradavice s prstenom za postavljanje na kraju? Središnji remen je podesiv, a vrhovi stezaljki su gumirani.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Mouthgag with O-Ring and Nipple Clamps Black

    Iskušavaju li vas zločeste igre s gegom? Odlučite li se za ovaj, zahvaljujući stezaljkama na lancu moći ćete ga spojiti na bradavice. Gep je podesiv pomoću silikonske trake i kopča se kopčom. Ostvarite svoje uzbudljive snove!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple clamps with Chain 8167

    Tražite li ukusan i ujedno opasan dodatak za senzualno mučenje bradavica? Nije lanac kao lanac! Tako ćete spojiti vaše bradavice, a vi ćete odabrati koliko ćete pritiskati na njih. A što se događa kada povučete lanac?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Black Nipple Tweezer Clamps Black

    Samo malo stisnite i bol dolazi odmah.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Black

    Želite li uzeti bar razmjene koristi i boli? Ove vibrirajuće bradavice su dizajnirane za vas! Imaju 12 funkcija vibracija i opremljene su skelom. Upotrijebite stimulaciju u napadu i otvorite novu iskru pritiskom na gumb!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Size Matters Nipple Boosters Black

    Povećajte svoje bradavice i ugodno ih stimulirajte. Ove vakuumske čašice će povećati protok krvi, čime će se povećati osjetljivost i uzbuđenje. Stavite vakuumsku čašicu na bradavicu i stisnite krajnji balon dok ne stvorite učinkovit negativni tlak. Naknadno će se vakuumske čašice držati na bradavicama čak i bez stiskanja, a ruke će vam biti slobodne.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Želite jak magnetski pritisak za svoje najosjetljivije dijelove tijela? Morate ga imati! Ovaj par magnetnih stezaljki za bradavice nije samo uzbudljivo bolan, već je i lijepo estetski. Osjetit ćete snagu iznimno jakih magneta na vlastitoj koži, kako na bradavicama, tako i mirno na drugim mjestima. Zaljubite se u ovaj opasno bolan dragulj!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple Clamps with Weight 7689 2 x 250g

    Elegantne, estetske i nadasve učinkovite stezaljke za bradavice od 250 g svaka.

    64,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Zalo Nave Wireless Vibrating Nipple Clamps Obsidian Black

    Igrajte se sa svojim bradavicama! Za to će vam poslužiti prekrasne i luksuzne vibrirajuće stege NAVE! Opremljene su jedinstvenom EasyClamp tehnologijom koja vam omogućuje jednostavno pričvršćivanje na tijelo. Njihov zadivljujući dizajn inspiriran je elegantnim i upečatljivim stilom drevne božice Neftis. Sadrži 2 snažna motora (svaki na jednom remenu) koji okružuju svaku bradavicu i apsorbiraju ih snažnim vibracijama koje ćete voljeti.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Mouthgag with Ball and Nipple Clamps Black

    Iskušavaju li vas zločeste igre s gegom? Iskušavaju li vas zločeste igre s gegom? Odlučite li se za ovaj, zahvaljujući stezaljkama na lancu moći ćete ga spojiti na bradavice. Gep je podesiv pomoću silikonske trake i kopča se kopčom. Ostvarite svoje uzbudljive snove!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Black Nipple Clamps with Multi Chains

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ove preslatke trostruke lančane stezaljke za bradavice? Njihov stisak možete udobno namjestiti prema vlastitim željama, a povlačenjem lanca pojačavate intenzitet boli.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Nippleweight Set 200g

    Vaše bradavice ne grizu težinu na težini te težine. Odlučiš li raditi sa strojem i nabaviti svoju BDSM opremu od ovih igrača?

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Nippleweight Set 100g

    Neka vaše bradavice okuse težinu u obliku ove težine. Usuđujete li se suočiti s bolom i obogatiti svoju BDSM opremu ovim utegom od nehrđajućeg čelika?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish PU Tassel Nipple Clamps

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što kažete na ove elegantne stezaljke za bradavice s resicama? Imaju gumirane vrhove i izgledaju apsolutno seksi!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Pinch Battery Clamps Adjustable with Chain Black

    Želite li malo boli? Ove stezaljke za bradavice Master B ispunit će vaše želje! Njihov dizajn inspiriran je automobilskom industrijom, a stezaljke se drže kako treba. Zahvaljujući oprugi u sredini, njihov pritisak je konstantan, a vijci vam omogućuju da po potrebi regulirate njegovu veličinu. Povucite seksi lanac i poboljšajte iskustvo s njim.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Bit Gag with Nipple Clamps Black

    Želite poboljšati svoju BDSM igru i preuzeti kontrolu nad svojim submisivom? Silikonski čep za nastavke sa stezaljkama za bradavice idealan je za treniranje vaše podmornice ili roba.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs BUBBLES Nipsuckers Black

    Želite li osjetljivije bradavice kako biste se mogli stvarno zabaviti s njima? Isprobajte ove gumene čašice izrađene od luksuznog platinastog silikona. To je dovoljno kvalitetan materijal koji ne puca, a istovremeno stvara nevjerojatan "povlačenje". Ne gube na kvaliteti s vremenom, stoga se pripremite na beskrajni užitak u bradavicama!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Nipple Teasers Smoke Black

    Dražilice za bradavice u vrećici, još jedan jedinstveni stvaraju snažno prirodno usisavanje za autentične osjećaje i nadutost koju tradicionalne kopče ne mogu pružiti. Jednostavnim stiskanjem, Teasers savršeno prianjaju uz kožu i stvaraju snažno brtvljenje za zabavu bez ruku - samo ih pričvrstite na svaku bradavicu i gledajte kako bubre kroz vizualno stimulirajući prozirni crni materijal.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs BUBBLES MAX Nipsuckers Black

    Ako želite važnije bradavice nego što možete, možete se zabaviti s njima? Napravite gumene čestice od luksuzne silikonske platine. To je dopuštena kvaliteta materijala, koja nije dopuštena, a utvrđeno stanje ne uključuje "onečišćenje". Nije dobra kvaliteta s opterećenjem, obratite pozornost na izvrsnu upotrebu bradavica!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Ball Tip Nipple Clamps Black

    Predstavljamo naše stezaljke za bradavice s vrhovima loptica u mat crnoj boji – primamljiv spoj tajanstvenosti i osjećaja dizajniran za one koji cijene dašak diskretne sofisticiranosti u svojim intimnim susretima. Ove pažljivo izrađene stezaljke za bradavice imaju kuglične vrhove, dodajući i estetsku privlačnost i taktilni užitak vašim osjetilnim iskustvima.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Magnetic Nipple Clamps Balance Pin Black

    Tako lijepa i tako opasna! Ove crne magnetske stezaljke za bradavice pružaju vam nježan, ali čvrst stisak. Koliki bolni pritisak možete podnijeti? To ovisi o vama! U svakom slučaju, pokušajte stezaljke ohladiti u zamrzivaču ili ih zagrijati u posudi s toplom vodom, nova iskustva neće dugo trajati!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Titty Taunter Nipple Clamps with Weighted Bead

    Pričvrstite ove stezaljke na svoje bradavice i dobro ih povucite! Ili prepustite elegantno oblikovanom krajnjem utegu koji će sam izvršiti dobar pritisak. Stezaljke imaju gumirane krajeve za zadovoljavajući zahvat, a završna kugla djeluje kao uteg za dodatni pritisak pri svakom pokretu! Podesite držanje vijcima i uživajte u estetici ovih stezaljki!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Pinch Extreme Nipple Clamps Adjustable Black

    Želiš li malo boli? Ove stezaljke za bradavice iz Mister B ispunit će vaše želje i mučiti vaše sise. One su Roll Royce stezaljke za bradavice i dizajnirane su da vam daju intenzivan pritisak koji regulirate praktičnim vijcima. Povucite seksi lanac i gledajte što će se dogoditi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa Sins Inquisition Playful Weighted Nipple Clamps Black

    Jesu li vam igre s bradavicama omiljena zabava? Ove će stezaljke dodati vašu kolekciju na pomalo opasan način. Stege su obložene gumom za ugodan prihvat, a uteg na kraju lopte izgleda učinkovito i ekscentrično. Budite oprezni, stezaljke su jako teške i možete osjetiti njihovu težinu na svojim bradavicama!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sex & Mischief Heart Nipple Ties

    Zaljubite se u očaravajuće Heart Nipple Ties – senzualan dodatak od kojeg će vam srce zaigrati. Koristite ih da zadirkujete, izazivate ili jednostavno ukrasite svoje tijelo u zavodljivom prikazu strasti. Podatna umjetna koža i elegantan dizajn stvaraju luksuzan i privlačan izgled, savršen za istraživanje vaših najdubljih želja. Uz Heart Ties, neka vas srce vodi na putovanje užitka i romantike.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Spread Labia Spreader Straps with Clamps XL Black

    Podesive stezaljke i trake, potpuno podesive Raširite ih široko! Ovaj ekstra veliki raspršivač stidnih usana dizajniran je za otvaranje vagine vaših ljubavnika i izlaganje njihovih osjetljivih dijelova radi vašeg uživanja. Vijci za podešavanje koji se nalaze na svakoj stezaljci omogućuju vam da s lakoćom kontrolirate pritisak stezanja, dok se sami remeni mogu prilagoditi kako bi odgovarali većini veličina nogu i struka.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bedroom Fantasies Nipple & Clitoral Clamps Black

    Stimulirajte svoja najintimnija područja ovim uzbudljivim stezaljkama za bradavice i klitoris. Ovaj lančić za tijelo nosi se na bradavicama i oko klitorisa. Stezaljke za bradavice imaju neklizajuće vrhove za dobro držanje i opremljene su malim klizačem. To vam omogućuje jednostavno podešavanje pritiska na bradavice. Jesi li spreman?
    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dark Passion Vibrating Nipple Clamps

    Dođite da se igrate, zadirkujte, gnjavite i izazivajte senzualne štipanje s ovim vibrirajućim stezaljkama za bradavice. Ove stezaljke vam omogućuju da odredite koliko boli ili užitka dobiva vaš kolega, jer imaju vijak čija je sila zatezanja promjenjiva. Gumirani krajevi sigurno prianjaju na bradavice, a vibrirajući meci su šlag na torti.

    37,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

  • Master Series Spread Labia Spreader Straps with Clamps L Black

    Pojačajte intenzitet svojih najuvrnutijih scena s ovim jedinstvenim trakama, dizajniranim za omotavanje oko vaših bedara, pričvršćivanje za stidne usne i raširite ih! Savršen za igru ponižavanja, ginekološke igre uloga ili bilo koje opake fantazije koje želite oživjeti, ovaj jedinstveni set održava genitalije vašeg partnera ultraosjetljivima i bespomoćno izloženima kao nikada prije.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Kink Swell Auto Vibrating Nipple Sucker Cups

    Doživite silno uzbuđenje kroz svoje bradavice, koje će biti dovoljno za vašu eksploziju jednim dodirom. Stavite prozirne vrhove na bradavice, pustite ih da sisaju, pritisnite gumb i gledajte kako se vaše pribadače povećavaju i postaju osjetljivije. Dodajte tome snažne vibracije i pustite da vam se koljena slome. Ova igračka je više nego sofisticirana i definitivno ne bi trebala nedostajati u vašoj kinky kolekciji!

    119 €

    72,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 64 od 65 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.