×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Stezaljke za bradavice

Artikli 97 za 128 od 201 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kiotos Steel Dragon Claw

    Ekstremni BDSM ljubitelji oprez! Ovu igračku ćete žestoko voljeti, jer će ispuniti čak i one fantazije o kojima još niste sanjali. Stisnite bilo koji osjetljivi dio njezina tijela, postupno zategnite vijkom i pokažite tko je danas ovdje gospodar. 4 šiljaste noge zajamčeno izazivaju intenzivnu bol, da.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Mini Magnetic Nipple Pincher Brushed Steel 1 piece

    Jedinstveni mini magnetni lanac za bradavice koji će vam dati okus dosad nepoznate avanture Ono što može učiniti je nikome nenadmašno, niti jedna stezaljka ili nešto slično nemaju takvu funkcionalnu snagu i dizajn. Magneti savršeno štipaju i ne mora biti samo na bradavicama! Pripremite se za intenzivnu stimulaciju, bol i strastvenu BDSM atmosferu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Silicone Remote Nipple Clamps Black

    Jeste li u iskušenju balansirati na rubu boli i zadovoljstva? Za to su dizajnirane ove luksuzne silikonske stezaljke za bradavice s daljinskim upravljanjem. Budite hrabri i isprobajte svih 12 funkcija vibracije!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Nipple Clamps with 6 Stackable Magnetic Weights

    Želite li isprobati što vaše bradavice mogu izdržati, a što ne? Ove visokokvalitetne stezaljke omogućuju spajanje do 6 magnetskih utega i izrađene su od luksuznog nehrđajućeg čelika. Možete li podnijeti do 330 g? Sve što trebate učiniti je isprobati!

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Japanese Clover Clamps

    Podignite i oduševite svoje bradavice ovim metalnim kopčama za djeteline inspirirane japanskom tradicijom.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Nipple Stretch Device

    Ovdje sva zabava završava! Ili tek počinje? Ovaj izvlakač za bradavice postavlja se ravnom stranom između grudi, bradavice se hvataju u stezaljke i lopta se počinje mučiti i rastezati. Želite li ga kušati? Pripremite svoju hrabrost!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Coquette Fantasy Nipple Clamps

    Što ne smije nedostajati nijednoj opremi BDSM entuzijasta? Pa, stezaljke za bradavice! Ove marke Coquette elegantno su zlatne i prikladne su za njega i nju. Povezani su lancem koji čak možete pokušati povući! Izrađene su od metala bez nikla i pogodne su za kombiniranje s drugim dodacima.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Elastrator Tit Torture Pliers

    Koriste se u igri s bradavicama, ova kliješta za mučenje sisa uzrokuju tako slatku bol sisama vaših mučenih. Kada se koristi nakon sisanja bradavice, bolni osjećaji na osjetljivim bradavicama se nevjerojatno pojačavaju.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Pinch Japanese Clover Clamps with Chain

    Uz B PINCH će tako lijepo boljeti! Ove japanske stezaljke za bradavice s lancem dizajnirane su za savršenu bol. Inspirirani su ribarskom industrijom i savršeno će pristajati vašim bradavicama. Povucite lanac i shvatite zašto su toliko popularni.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • OhMama Fetish Nipple Clamps Cock Ring Set

    Vrti li se vaš seksualni život oko BDSM-a i želite li svoj fetiš pretvoriti u užitak? Kolekcija OhMama donosi dodatke koji nisu samo funkcionalni, već i kvalitetni i ukusni. Što mislite o ovim stezaljkama za bradavice s prstenom za postavljanje na kraju? Središnji remen je podesiv, a vrhovi stezaljki su gumirani.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Mouthgag with O-Ring and Nipple Clamps Black

    Iskušavaju li vas zločeste igre s gegom? Odlučite li se za ovaj, zahvaljujući stezaljkama na lancu moći ćete ga spojiti na bradavice. Gep je podesiv pomoću silikonske trake i kopča se kopčom. Ostvarite svoje uzbudljive snove!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple to Labia Clamps with Chain 7683

    Osjetite dvostruki stisak s ovim kopčama za bradavice, koje su povezane elegantnim lancem s kopčama za stidne usne.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Chisa Sins Inquisition Mighty Magnetic Nipple Orbs Kit

    Želite započeti igru najseksi bradavica? Uzmite ove magnetske kuglice i krećemo u vožnju! U pakiranju nisu 4 loptice, odnosno dva para (8 mm i 10 mm), bilo da odaberete veću ili manju, u oba slučaja osjetit ćete nevjerojatan pritisak. Izrađene su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i vrše jako jak pritisak, stoga uživajte!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple clamps with Chain 8167

    Tražite li ukusan i ujedno opasan dodatak za senzualno mučenje bradavica? Nije lanac kao lanac! Tako ćete spojiti vaše bradavice, a vi ćete odabrati koliko ćete pritiskati na njih. A što se događa kada povučete lanac?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos 2 Twist Cups M 30mm

    Tražite li malo veće vakuumske čašice ne samo za bradavice? Ovi o Kiotos imaju unutarnji promjer od ugodnih 3 cm i možete ih koristiti i na bradavicama i na bilo kojem drugom dijelu tijela. Rotirajućim pokretom stvarate podtlak u prozirnom cilindru i tako se pripremate za predivan uzbudljiv osjećaj. Probudite maksimalnu osjetljivost u bradavicama!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Nipple Grips Crossbar Nipple Vices

    Želite li se igrati s bradavicama i otkriti njihov uzbudljiv potencijal? Uzmite ove elegantne i učinkovite stezaljke u pomoć! Imaju dvostruke vijke koje samo trebate okrenuti i početi čvršće zatezati poprečne šipke na bradavicama. Uživajte u nevjerojatnim užicima i igri!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Weighted Disc Nipple Clamps

    Granica između boli i užitka zamagljena je lančanim stezaljkama za bradavice i utezima. S njima ćete istraživati različite osjećaje i prilagoditi hvat prema svojim željama. Osim toga, izgledaju stvarno prekrasno zahvaljujući kombinaciji srebrne i crne. Uživajte u uzbudljivoj razigranoj zadirkivanju.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Nipple Clamps with Chain

    Tražite li stvarno intenzivne stezaljke? Ove iz Rimbe možete koristiti ne samo na bradavicama, već i na genitalijama. Imaju opasne terminalne kandže koje se zabijaju u bradavice i kada povučete lanac, svi osjećaji će biti višestruko jači. Zahvaljujući teksturi, bit će vam ugodno rukovati njima čak i ako su vam prsti prekriveni lubrikantom. Prepustite se uzbudljivoj boli!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos 2 Twist Cups XXL 60mm

    Tražite li malo veće vakuumske čašice za više od samih bradavica? Ovi o Kiotos imaju unutarnji promjer od nevjerojatnih 6 cm i možete ih koristiti i na bradavicama i na bilo kojem drugom dijelu tijela. Rotirajućim pokretom stvarate podtlak u prozirnom cilindru i tako se pripremate za predivan uzbudljiv osjećaj. Probudite maksimalnu osjetljivost u bradavicama!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Firecracker Clothespin Body Zipper

    Jeste li znali da kvačice nisu nužno samo za odjeću? Ovaj lanac od drvenih klinova prilagodit će se prirodnim oblinama i oblicima tijela i povući će kožu na ugodan i bolan način. Kad dođe vrijeme za let, možete ih odmah skinuti. Ako volite BDSM igrice s malo boli, ne biste trebali propustiti ovaj gadget u svojoj kolekciji!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Master Series Black Nipple Tweezer Clamps Black

    Samo malo stisnite i bol dolazi odmah.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Black

    Želite li uzeti bar razmjene koristi i boli? Ove vibrirajuće bradavice su dizajnirane za vas! Imaju 12 funkcija vibracija i opremljene su skelom. Upotrijebite stimulaciju u napadu i otvorite novu iskru pritiskom na gumb!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Size Matters Nipple Boosters Black

    Povećajte svoje bradavice i ugodno ih stimulirajte. Ove vakuumske čašice će povećati protok krvi, čime će se povećati osjetljivost i uzbuđenje. Stavite vakuumsku čašicu na bradavicu i stisnite krajnji balon dok ne stvorite učinkovit negativni tlak. Naknadno će se vakuumske čašice držati na bradavicama čak i bez stiskanja, a ruke će vam biti slobodne.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Želite jak magnetski pritisak za svoje najosjetljivije dijelove tijela? Morate ga imati! Ovaj par magnetnih stezaljki za bradavice nije samo uzbudljivo bolan, već je i lijepo estetski. Osjetit ćete snagu iznimno jakih magneta na vlastitoj koži, kako na bradavicama, tako i mirno na drugim mjestima. Zaljubite se u ovaj opasno bolan dragulj!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Nipple Clamps BITCH

    Označite svog kolegu pločicom s imenom koja će visjeti ravno na njihovim bradavicama! "KUJA" visi na lančiću koji je pričvršćen za stezaljke za bradavice, rrrr! Stezaljke imaju krajeve presvučene vinilom za mekan dodir, a pritisak stezanja možete podesiti rotirajućim vijkom. Dakle, je li Slave već uzbuđen?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Nave Wireless Vibrating Nipple Clamps Velvet Purple

    Igraj se svojim bradavicama! Za to će vam poslužiti ove prekrasne i luksuzne vibrirajuće stezaljke NAVE! Opremljene su jedinstvenom EasyClamp tehnologijom koja vam omogućuje jednostavno pričvršćivanje na tijelo. Njihov zadivljujući dizajn inspiriran je elegantnim i upečatljivim stilom drevne božice Neftis. Sadrže 2 snažna motora (svaki u jednom remenu) koji okružuju svaku bradavicu i apsorbiraju je snažnim vibracijama koje ćete voljeti.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zalo Nave Wireless Vibrating Nipple Clamps Obsidian Black

    Igrajte se sa svojim bradavicama! Za to će vam poslužiti prekrasne i luksuzne vibrirajuće stege NAVE! Opremljene su jedinstvenom EasyClamp tehnologijom koja vam omogućuje jednostavno pričvršćivanje na tijelo. Njihov zadivljujući dizajn inspiriran je elegantnim i upečatljivim stilom drevne božice Neftis. Sadrži 2 snažna motora (svaki na jednom remenu) koji okružuju svaku bradavicu i apsorbiraju ih snažnim vibracijama koje ćete voljeti.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 201 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.