×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš uretra silikon

Artikli 33 za 46 od 46 ukupno

  1. 1
  2. 2
  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Hoćete li otkriti tajne stimulacije uretre? Ovaj par utikača će biti savršen za vas! Njihov vrh olakšava umetanje, a završna kugla donosi sigurnost i jednostavno rukovanje. Uživajte u glatkom i valovitom dizajnu, kvalitetnom silikonu i nadasve u ekstremnom užitku koji ćete okusiti!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Klin je namijenjen popularnom testiranju, odnosno stimulaciji unutarnje uretre. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona koji je pogodan i za elastične i za gelove.

    18,90 €

    14,99 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Screw Dilator Set

    Odvrnite svoju ekstazu stimulirajući uretru ovim vijcima! Set od 3 iznimno duga dilatatora razveselit će vas različitim veličinama i težinama. Idealan je za početnike i napredne, a tekstura će im biti posebno ugodna.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Rugged Nail Plug Set Urethral Sounding Black

    Što kažete na kušanje novih iskustava u kombinaciji kroz uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra? Uz ovaj set dobro će doći superosjetljivi živčani završeci u mokraćovodu, koji će vam konačno pružiti nevjerojatnu stimulaciju. Uživajte u glatkom dizajnu čepova, obliku nokta, kvalitetnom silikonu i nadasve u iznimnom užitku koji ćete okusiti s njima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dajte novi zvuk svojim zvučnim igrama, odnosno stimulirajte mokraćnu cijev iznutra. Probe Sound je izrađen od super jakog i istovremeno fleksibilnog silikona koji je ugodno gladak na dodir i brzo se zagrijava na tjelesnu temperaturu. Probe Sound je jako dug, ali to ne mora značiti da je samo za iskusne ljubitelje, u njemu će uživati i početnici. Ne zaboravite koristiti sterilna maziva i higijenski očistiti igračku nakon svake upotrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Penis Plug Piss Play with Glans Ring & Stopper

    Igračka za sve stručnjake za stimulaciju uretre iznutra! Ovaj šuplji čep ima pomični prsten i također uklonjivi čep. Izrađen je od visokokvalitetnog glatkog silikona i ne preostaje ništa drugo nego započeti uzbudljivu zabavu s njim!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Pee Gasm Dilator for Women

    Čak i žene mogu uživati u uretralnom užitku! Uz ovaj šuplji dilatator s uklonjivim čepom proći će bez problema, jer je izrađen od najboljeg silikona fine teksture. Istovremeno je vrlo fleksibilan i jednostavan za implementaciju. Ispunite svoje erotske snove!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Što kažete na kušanje novih iskustava u kombinaciji kroz uzbudljivu stimulaciju uretre iznutra? Uz ovaj set dobro će doći superosjetljivi živčani završeci u mokraćovodu, koji će vam konačno pružiti nevjerojatnu stimulaciju. Uživajte u uzbudljivom dizajnu i obliku vijaka, kvalitetnom silikonu i nadasve iznimnom užitku koji ćete okusiti s njima!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 5mm

    Jeste li iskusni drznik i volite elektro-seks kao i stimulaciju mokraćne cijevi iznutra? Ova fleksibilna sonda će vas jako razveseliti! Izrađen je od patentiranog vodljivog silikona i njegova je misija donijeti ugodne elektro-osjećaje. Nije bitan oblik i veličina penisa, sonda se savršeno prilagođava vama, uživat ćete u svakom djeliću!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Probe Viviana 24cm

    Jeste li čuli za sondiranje? Upravo stimulacija uretre iznutra donosi intenzivne osjećaje i zadovoljstvo. Viviana je alat prikladan za ovu praksu. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona bez štetnih tvari, a zahvaljujući svojoj glatkoj površini i promjeru od 6 mm, pogodan je i za početnike i istraživače. Dođite se zabaviti!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectraStim Silicone Noir Flexible Sound 7mm

    Jeste li iskusni drznik i volite elektro-seks kao i stimulaciju mokraćne cijevi iznutra? Ova fleksibilna sonda će vas jako razveseliti! Izrađen je od patentiranog vodljivog silikona i njegova je misija donijeti ugodne elektro-osjećaje. Bez obzira na oblik i veličinu penisa, sonda će se savršeno prilagoditi vama i uživati ćete u svakom njezinom djeliću!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Dark Rods Silicone Penis Plug Set 3 pcs

    Set od 3 čepa pogodna za uretralne igre. Svaki ima drugačiju teksturu, a također i veličinu. Šuplje su, pa omogućuju ugodan prolaz tekućine. Zahvaljujući njihovom obliku, osjetit ćete uzbuđenje svake izbočine, mreškanja i utora dok se umetnu. Izrađene su od vrlo fleksibilnog silikonskog materijala koji je siguran za tijelo, ne sadrži ftalate i nije porozan. Možete ih koristiti sami tijekom masturbacije, ali i tijekom strastvenih trenutaka s partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 094

    Šuplji čep namijenjen popularnom sondiranju, tj. stimulaciji uretre iznutra. Izrađen je od visokokvalitetnog silikona, zahvaljujući kojem je vrlo fleksibilan i gladak.

    18,90 €

    10,90 €

    Nema na skladištu

  • Penis Plug with a Glans Ring & Vibration 35mm

    Uzbudljive vibracije u vašoj mokraćnoj cijevi! Usuđuješ li se? Ovaj čvrsti vibrirajući čep za penis ima pomični prsten od žira i tu je da vam pruži intenzivne osjećaje, uzbudljivu masažu i ugodnu iritaciju. Sve je izrađeno od sigurnog i udobnog materijala, tako da ne morate brinuti. Otkrijte novu razinu igre!

    37,90 €

    22,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 33 za 46 od 46 ukupno

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.