×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

Užad i trake za vezanje

Artikli 65 za 74 od 74 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Fetish Addict Synthetic Hemp Bondage Rope 10m

    Želite li kušati najmračnija, a ujedno i najintenzivnija seksualna iskustva? Odaberite iz kolekcije Fetish Addict ono što vam je najbliže srcu i užitku! Što kažete na ovo japansko uže? Povežite svog partnera s njim i dajte mu do znanja tko je ovdje gazda!

    22,90 €

    12,90 €

    Nema na skladištu

  • Fetish Addict Synthetic Hemp Bondage Rope 5m

    Addict ono što vam je najbliže srcu i užitku! Što kažete na ovo japansko uže? Povežite svog partnera s njim i dajte mu do znanja tko je ovdje gazda!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Tied Up Jute Bondage Rope 50ft Tan

    Ovo prirodno uže od jute savršeno je za čistunce ili naturaliste koji vole izgled i osjećaj prirodnih vlakana! Juta je jaka, dugotrajna i ima svoju jedinstvenu teksturu i miris. Njegov zemljani miris i pomalo gruba, stimulirajuća vlakna mogu biti ugodni za nos i kožu, stvarajući neusporedivo iskustvo vezivanja užetom.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Tied Up Ultra Premium Braided Jute Rope 15m

    Ovaj pleteni konop od jute je glatkiji od upletenog konopa i bolje zadržava svoj oblik. Uz manju tendenciju istezanja, možete računati na to da će vaši čvorovi i vezice ostati na mjestu bez klizanja. Kao plus, krajevi svakog pramena su zapečaćeni metalnom kapom kako se ne bi raspleli ili raspleli. Juta je jaka, dugotrajna i ima svoju jedinstvenu teksturu i miris.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Glow in the Dark Rope 10m

    Malo vam je dosadno u posljednje vrijeme? Stavite tome na kraj uz proizvode iz jedinstvene kolekcije Glow in the Dark by Ouch!. S njima ćete sve dane pretvoriti u posebne jer ćete doslovno zablistati. Samo ga upali, ugasi i uživaj u onome što ti se sviđa uz ovaj konop koji svijetli u mraku. Također je odličan dar za vašeg dominantnog muškarca ili ženu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Hemp Rope 1,5m

    Taboomova luksuzna kolekcija modernih BDSM dodataka i igračaka oduševit će sve koji vole lijepe, sofisticirane i kvalitetne stvari. To uključuje ovo visokokvalitetno prirodno uže od konoplje. Zavežite svoj pandan njime i potražite inspiraciju u, primjerice, Shibariju!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Paloqueth Bondage Tape 3 pack

    Volite li zločeste igrice? Ove samoljepljive trake otvorit će vam nove mogućnosti! Apsolutno su senzualni i lijepe se samo jedno za drugo, tako da nema povlačenja za kosu ili kosu. Izradite svoje načine vezanja s njima, zalijepite ih očima ili ih omotajte oko tijela umjesto odjeće, mogućnosti su beskrajne.

    26,90 €

    14,90 €

    Nema na skladištu

  • Doc Johnson Kink Hemp Bondage Rope 50ft Natural 15m

    Ako volite robovske igre, uže je vaš osnovni osnovni pribor. Hemp Bondage Robe je prirodno uže od konoplje koje je široko 6 mm i idealno je za sve vaše potrebe. Snažan je, fleksibilan i glatko će kliziti po koži, osiguravajući optimalnu udobnost i sigurnost za vašeg vezanog partnera.

    53,90 €

    32,90 €

    Nema na skladištu

  • Kiotos Deluxe Bondage Rope Black 10m

    Kvalitetan konop trebao bi biti bitan element vaše nestašne i opasne erotske opreme. Ovo Kiotos Deluxe uže je vrlo udobno, jer je izrađeno od 100% pamuka i ima senzualno finu strukturu. Vežeš li njega ili njega? Ili ti ili ona?

    26,90 €

    14,90 €

    Nema na skladištu

  • Ouch! Non Sticky Bondage Tape 17,5m Light Pink

    Znate li što bol boli? Pa hajde! Možeš zajebavati magiju s njim! Nečist je i ne prekriva kožu ili je to dopušteno. S njim se igraju i đaci i zaljubljenici u ljubav. Oslobodite mogućnosti nezaustavljivih staza i novih senzacionalnih sustava!

    11,90 €

    5,90 €

    Nema na skladištu

Artikli 65 za 74 od 74 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.