×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 33 za 64 od 252 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Triune Evil Ball Crusher And Presser Stainless Steel

    Ova brutalna igračka udahnut će život vašim CBT fantazijama. Rekorder i drobilica testisa u isto vrijeme, samo kombinacija! Zajebate ih na ovom nemilosrdnom uređaju i date im kaznu koju zaslužuju. Svaka školjka ima 13 opasnih vijaka, a paket također uključuje 2 lokota za sprječavanje curenja. Prepustite se ekstremnoj igri!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Collection Anal Spreader

    Podesivi čep za spekulum za analne lepeze!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • 87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Zip 2850052 Black

    Uzbudljiv sjaj od glave do pete! Ovaj seksi bodi bez rukava tvrtke Black Level izrađen je od kvalitetnog sjajnog vinila za vezanje iza vrata satenskom vrpcom. Savršeno pristaje uz tijelo, a njegove duge hlače osiguravaju optičko mršavljenje. Vrhunac je praktičan i erotičan dvosmjerni patentni zatvarač koji počinje u predjelu dekoltea, nastavlja se kroz međunožje i završava na vrhu stražnjice.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Bustier Black

    Neophodan komad za sve ljubitelje lateks mode! Ovaj prekrasni komad od lateksa učinit će vaše poprsje većim nego što mislite. Grli vas poput druge kože, naglašava vaše grudi i stvara moderan dekolte. Podesivo kopčanje na leđima osigurava savršeno pristajanje i može se nositi kao grudnjak ili top.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Mesh Chastity Cage S

    Predstavljamo naš kavez nevinosti od čelične mreže. Pedantno izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ovaj je kavez dizajniran za udobnost i dugovječnost. Mrežasti uzorak ne samo da daje dašak elegancije, već također osigurava optimalnu ventilaciju i higijenu.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Ova elektrosonda se okreće do impresivnih 12000 okretaja u minuti u načinu rada vibracija i elektrošokova i super je tiha s manje od 50 dB. Daljinski upravljač koristi jednu AAA (uključena) bateriju.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Taboom Luxury Bondage Essentials Puppy Play Wiggle Tail Black

    TABOOM PUPPY PLAY WIGGLE TAIL dizajniran je za dodavanje više uzbuđenja vašoj igri na stražnjoj strani. Silikonski rep se može pomicati u 7 različitih načina, dok silikonski čep za guzu vibrira i daje dodatnu notu vašim analnim avanturama.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mystim Slim Finn e-stim Urethral Sound

    Slim Finn je tanak i glatki dilatator uretre za elektroseks. Savršeno se uklapa za posebnu stimulaciju penisa.

    95,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Strict Padded Thigh Sling with Wrist Cuffs Black

    Maksimalne lisice i maksimalna udobnost u isto vrijeme! Sustav za lisice Thing Sling ima podstavu, zahvaljujući kojoj ćete se osjećati ugodno čak i tijekom oštrih BDSM praksi, čak i ako imate osjetljivu kožu. Osim toga, vaše tijelo će biti u poziciji za zadovoljavajuće i duboko prodiranje, što je inače teško postići. Lopate s nogama u zraku i rukama iza glave!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Bed Cuffs Set Black

    Moderan dodatak za krevet! Ovaj set prestižne marke Zado pretvara vaš krevet u profesionalno robovsko igralište. H-sustav ima podesive tekstilne naramenice koje su otporne na trganje i odgovaraju svakom madracu. Kožne lisice i noge se zakače sa 4 karabinera i to je to!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Pussy Face Oral Sex Mouth Gag

    Za sve izopačene ljubavnike imamo ovaj jedinstveni geg koji će usta vašeg roba pretvoriti u vaginu. Uz Pussy Face Oral Sex Mouth Gag, uživat ćete u početnom prodiranju u vaginu, kroz koje ćete potom ući u usta svoje robinje, koja će zahvaljujući gegu biti i dalje otvorena i spremna prihvatiti sve što im ponudite. Uživajte u uzbudljivom poniženju svog kolege s ovim genijalnim alatom!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveBoxxx 14-Days of Love Gift Set

    Želite li svom voljenom kolegi pripremiti iznenađenje pune ljubavi? Ova kutija srca bit će savršena za to! Sadrži 14 uzbudljivih darova u kojima ćete zajedno uživati. Svaki dan možete otvoriti jedan prozor i zajedno uživati u 14 dana seksi eksperimenata. Molimo oboje i dajte novu dimenziju svom seksualnom životu!

    119 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    Intenzivni osjećaji, neodoljiv bol i beskrajno uzbuđenje, sve dobivate s ovim ekstremnim uređajem za drobljenje testisa s 10 elektrificiranih načina za ritmičku stimulaciju. Dolazi s markom Master Series i, za razliku od drugih drobilica testisa, ističe se svojom sposobnošću da zadovolji vaše testise električnim impulsima, koji su dostupni u 6 intenziteta. Uz pomoć vijaka možete slobodno birati pritisak na testise kroz izdržljive plastične ploče.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Men's Shorts with Open Backside Black

    Volite li nositi ove seksi kratke hlače od lateksa? Ako to učinite, istaknut ćete svoju stražnjicu na opasno seksi način koji će ostati otkriven. I što će se dalje dogoditi? Na vama je, ali sigurno je da će vam kratke hlače pomoći da ispunite svoje lateks fantazije i mašte. Izrađene su od visokokvalitetnog lateksa, fleksibilne su i dobro prianjaju. Priuštite si lateks efekt koji čini čuda.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Chastity Device Modern with Belt

    Predstavljamo naš moderni uređaj za čednost s remenom od PU kože, elegantno i suvremeno rješenje izrađeno u potpunosti od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Ovaj moderni uređaj za nevinost daje prednost udobnosti i kontroli, a sadrži podesivi remen od PU kože za sigurno i personalizirano pristajanje.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cellmate FlexiSpike Chastity Cage Size 1

    CELLMATE predstavlja FlexiSpike kavez za nevinost: vrhunski uređaj za nevinost za muškarce koji nudi vrhunsku kontrolu u diskretnom dizajnu prilagođenom tuširanju.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2850575 Black

    Želite li doživjeti wow efekt? Zato nosite ovu haljinu! Dolaze iz Black Level radionice, bez rukava su i u potpunosti izrađene od crnog sjajnog vinila. Prilično su pripijene, pa ističu vaše prednosti. Dvosmjerni patentni zatvarač počinje na zavodljivom dekolteu i završava na donjem rubu. Brushalter se kopča nitnama sprijeda, a najbolji dio na kraju - vezanje preko leđa i seksi dekolte.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Mesh Chastity Cage L

    Predstavljamo naš kavez nevinosti od čelične mreže. Pedantno izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ovaj je kavez dizajniran za udobnost i dugovječnost. Mrežasti uzorak ne samo da daje dašak elegancije, već također osigurava optimalnu ventilaciju i higijenu.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateX Latex Pants Black

    Neodoljiva kombinacija lateksa koji je sam po sebi zavodljiv i seksi kroja dobit će vas! Ove LateX kratke hlače izrađene su od 0,4 mm crnog prirodnog lateksa. Hlače su nešto duže, a svakako ćete cijeniti praktični patentni zatvarač koji se kopča preko međunožja i završava na vrhu stražnjice.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress 2850079 Black

    Mini haljina i sako u isto vrijeme! Ova vrlo kratka mini haljina s dominantnim dodirom iz Black Level izrađena je od prekrasnog sjajnog crnog vinila vrhunske kvalitete. Ističe vašu figuru, posebno struk. Njihov kroj kaputa, dugih rukava i ovratnika izgleda izuzetno erotično. Šlag na torti je vezivanje remenom od istog materijala.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Latex Play Men's Shirt Black

    Jeste li u iskušenju da nosite ovu seksi majicu bez rukava od lateksa? Učinite li to, naglasit ćete svoju siluetu i karakter na opasno seksi način. I što će se dalje dogoditi? Na vama je, ali sigurno je da će vam majica bez rukava pomoći da ostvarite svoje lateks fantazije i zamisli. Izrađena je od visokokvalitetnog lateksa, fleksibilna je i dobro pristaje. Priuštite si lateks efekt koji čini čuda.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Mesh Chastity Cage XL

    Predstavljamo naš kavez nevinosti od čelične mreže. Pedantno izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ovaj je kavez dizajniran za udobnost i dugovječnost. Mrežasti uzorak ne samo da dodaje dašak elegancije, već također osigurava optimalnu ventilaciju i higijenu.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress 2850966 Black

    Fetiš je išao ruku pod ruku s modom i ova prekrasna haljina rođena je od sjajnog crnog vinilnog materijala. Pripijenog su kroja i također imaju seksi vezanje preko golemog V-izreza.Razvijena i lepršava suknja s kraćim izrezom sprijeda otkriva vaše noge. Haljina se zatvara patentnim zatvaračem na leđima, a također i nitnama oko vrata.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    Samo za one koji se ne boje ekstrema! Mister B Extreme CBT opasna je višestruka igračka za mučenje vašeg penisa i testisa. To je takav uređaj sve-u-jednom, koji uključuje i potreban analni čepić. Vaša nova najbolja igračka u vašoj CBT kolekciji!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Net 2851512 Black

    Grešno sjajna odjeća! Ovaj kombinezon bez rukava iz Black Level izrađen je od crnog vinilnog materijala i ima prozirnu poleđinu. Njegov pripijeni dizajn s dugim, uskim nogavicama i ukrasnim remenom s upečatljivom kopčom sprijeda naglašava vašu figuru. Najbolji je svakako praktični i erotični dvosmjerni patentni zatvarač koji počinje na području dekoltea, nastavlja se kroz međunožje i završava na vrhu stražnjice.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Trinity Vibes 16X Penis Head Teaser with Urethral Sound Black

    Jeste li podbacili u sondiranju? Također ćete uživati u stimulaciji penisa iznutra ovom igračkom koja će vibrirati izvana i nevjerojatno iritirati žir. Penis Head Teaser izrađen je od mekog i fleksibilnog silikona koji je siguran za tijelo, a ujedno se prilagođava vašem tijelu. Kombinirajte zvuk s vibracijama za žir!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Vinyl Dress 2851580 Black

    Zavodljivi komadić glamura!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Level Catwoman Vinyl Body 2840766 Black

    Volite li više Catwoman ili Batwoman?

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Tako slatko, ali u isto vrijeme opasno. Takav je i ovaj ružičasti set BDSM pomagala, koji će cijeniti ne samo romantični parovi koji žele doživjeti nešto više. Uključenih 11 pomagala jamči noć punu strasti, ali i boli, čiji ćete opseg sami odabrati. Dođite igrati i otkriti novi uzbudljiv svijet.
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Fetish Bag

    Trebate li se pripremiti za svaku zadivljujuću priliku? Ova elegantna torba skriva nekoliko različitih fetiš pomagala, od lisica preko povodca do biča. Zahvaljujući praktičnoj torbi, set je prikladan ne samo za putovanja i posjete. Čuvajte svoje vitalne dodatke lijepo složene zajedno u diskretnoj i lijepoj torbi!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    Držite pticu pod ključem s ovim kavezom za čistoću od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Osim što zaključava penis, također graciozno dijeli testise i izgledat će vrlo prekrasno za nošenje! Njegova korisna veličina je oko 7 cm i zapamtite da u njemu sigurno nećete dobiti erekciju.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 252 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.