×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 33 za 64 od 211 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Fetish Submissive Pleasure Paddle Vegan Leather

    Fetish Submisive predstavlja kolekciju prekrasnih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Jeste li čeznuli za strastvenom večeri, kada dijelite uloge sa svojim kolegom i upoznajete tajne senzualnog ropstva? Šamar svakako ne smijete propustiti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Tripple O-Ring Strap Collar

    Otkrijte vrhunac privlačnosti i sofisticiranosti s našim ovratnikom s trostrukim O-prstenom od luksuzne PU kože. Ovaj izuzetan dodatak spaja stil i senzualnost, što ga čini obaveznim dodatkom vašoj kolekciji.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Gold Cuffs Gold

    Metalne lisice zlatne boje izrađene od čvrstog, težeg metala, mogu koristiti početnici i napredni za erotsko vezanje i vezivanje.

    20,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luksuzni kožni dodatak koji će vašu muškost učiniti još zabavnijom. Zahvaljujući dvije praktične kopče, prilagođava se vašoj veličini, uvlači penis te okružuje i dijeli testise. Priuštite si kvalitetan i efektan ukras koji će oduševiti vas i vašeg kolege.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Leather Leash Black S

    Elegantna, robusna vodilica koja se lako može pričvrstiti praktičnim okretnim karabinom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Otkrijte snagu ovog posebnog prstena za erekciju! Koristi se između penisa i testisa ili u korijenu penisa. Izrađen je od kvalitetnog TPE materijala i dolazi iz radionice marke Powering. Dopustite mu da vam pomogne da povećate svoju izvedbu i također pojačate vrhunac.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Penis Plug Sperm Stopper 0518433

    Umetnite fleksibilni plavi čep u uretru i uživajte u osjećajima koje će vam dati vaš novi ljubavnik. Za sigurno rukovanje završava loptom i izrađen je od 100% fleksibilnog i udobnog silikona koji ne sadrži ftalate te je u skladu sa strogim EU REACH propisima.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Čelični montažni prsten svjetski poznatog brenda Steel Power Tools. To je elegantan i moderan dodatak izrađen od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika. Njegova glavna svrha je ojačati i povećati otpornost vaše erekcije kako bi ona trajala koliko god želite, a vaš kasniji orgazam bio uistinu zadivljujući.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Scandal Blackout Eyemask Black

    Kako bi bilo da pokušate pokriti oči i usredotočiti se svim svojim drugim osjetilima na uzbudljiva iskustva? Ne zvuči li to zanimljivo? Naravno da! Scandal maska za oči savršen je dodatak za sve ljubitelje senzualnih igrica. Ne samo da je lijep i elegantan, već će vam prije svega zahvaljujući dvostrukom sloju pružiti potpunu pomrčinu. Uživajte u vođenju ljubavi i svim osjećajima povezanim s njim još više nego inače.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Deluxe Silky Rope Black

    Ne morate biti stručnjak za japanske čvorove da biste uživali u blagim ili grubljim igrama vezanja. Ovo super meko i glatko uže popularnog brenda Fetish Fantasy pomoći će vam.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Black Label Cum Stopper with 2 Silicone Rings 25mm & 30mm

    Volite li gnjavažu vašeg penisa? Svidjet će vam se ovaj Cum Stopper! Sastoji se od silikonskog prstena na koji se za vašu mokraćnu cijev pričvrsti pomična kuka s kuglicom. Prsten se stavlja ispod žira i ubacujete lopticu u penis. Probajte nešto novo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Darker Just Sensation Beaded Clitoral Clamp

    Činjenica da klitoris sadrži više od 8000 živčanih završetaka nije ništa novo, ali jeste li znali da se većina njih nalazi sa strane? Klitoris klitoris usmjerava vašu pozornost točno tamo gdje vam je potrebna, pružajući povećanu osjetljivost i bolji orgazam. Pa što čekaš?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Bondage Scarf Black

    Znate li da ćete, ako smanjite jedno od 5 osjetila, istaknuti ostalo? Tijekom seksa možete biti potpuno čarobni! Prekrijte oči ovim prekrasnim sjajnim šalom i uživajte u svim iskustvima još intenzivnije. Jednostavno ćete se zaljubiti u ovaj jednostavan trik u krevetu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Butch Nipple Suckers

    Ove robusne vakuumske čašice za bradavice popularnog brenda Mister B imaju malo veći otvor od većine klasičnih ventuza. Stoga su idealne za igranje s većim ili probušenim bradavicama.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LoveToy Fetish Bondage Rope 10m Black

    Nije važno jeste li profesionalac ili amater kada je vezanje u pitanju, ovo će uže poslužiti svima. Super je mekan jer je izrađen od pamuka, a njime ćete ispuniti svoje maštarije povezane ne samo s japanskim shibari u bondage stilu. Uže je dovoljno dugo, snažno, izdržljivo i udobno da s njim možete pobjeđivati cijelu večer.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Fantasy Crystal Nipple Clamps

    Stezaljke za bradavice i ujedno šarmantni dragulj koji naglašava seksipil, poklonite svoje dragocjene ove prekrasne kristalne stezaljke za bradavice! Sastoje se od izdržljivih metalnih stezaljki koje pokrivaju gumene nastavke i idealne su kako za početnike tako i za iskusne ljubitelje bradavica. Također imaju vijak koji koristite za podešavanje pritiska koji djeluje na bradavice. Svjetlucavi kristali zatim dodaju šarm i eleganciju stezaljkama.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • easyCARE Latex Gloves with Powder Transparent 100 pack

    Tako lagan i tako multifunkcionalan! Ove rukavice od lateksa dobro dođu za razne razonode, a sigurna sam da ih upravo gledate jer razmišljate o svom zločestom erotskom scenariju koji ih treba, zar se ne varamo? U paketu ćete ih pronaći 100 komada i možete birati između nekoliko veličina.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fetish Submissive Breathable Ball Gag Vegan Leather

    Fetish Submissive predstavlja kolekciju lijepih i kvalitetnih BDSM dodataka od veganske kože! Ako su izašli na sretnu večeru, gdje dijelite zadatke s kolegama i upoznajete tajnu senzualizma? Definitivno nije dopušteno puštanje kompleta za držanje za ruke i noge!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Luxury Whip Black

    Bez čega vaše BDSM igre neće biti savršene? Pa bez prave batine! I samo za njega, ovaj luksuzni bič u stilu biča idealan je izbor. Izrađena je od visokokvalitetne umjetne kože, a ručka ima elegantan dijamantni uzorak. Produžite svoju kvačicu ovim prekrasnim bičem i pripremite se za bolnu strast.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Doc Johnson Japanese Drip Candles 3 pack

    Volite li avanture u spavaćoj sobi? Ove japanske svijeće će vas zaista zagrijati svojim voskom koji kapa. Topli vosak super zadirkuje i iritira, pa će svi doživljaji biti potpuno nezaboravni. U pakiranju ćete pronaći 3 svijeće različitih boja i namijenjene su iskusnijim ljubiteljima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Kako razoružati i ujedno ukrasiti žir? Isprobajte ove silikonske prstenove! Uljepšat će vrh penisa i izmamiti osmijeh na lice. Obožavat ćete ih nositi, a vjerujte, takvo je prstenje super i kao poklon!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Paddle Hearts Black

    Šamar pun ljubavi koji zapravo može biti prilično loš! Pokažite koliko je duboka vaša ljubav i stvorite svoja dragocjena ili dragocjena otiska 3 srca na njegovom/njezinom tijelu. Izrađena je od jake i fleksibilne umjetne kože u koju ćete se zaljubiti. Pa kamo ide vaš prvi udarac? Preporuka za guzicu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Cat Mask

    Mačka za mačke za sve divlje i nježne zvijeri.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Fetish Vegan Leather Handcuffs Black

    Dobrodošli u uzbudljivi svijet intenzivnog fetiša! Ovdje možete izraziti svoje najdublje želje, jer su proizvodi u ovoj kolekciji dizajnirani da ispune vaše nestašne fantazije. To uključuje ove narukvice u crnoj boji izrađene od visokokvalitetne veganske kože. Pojačajte svoja erotska iskustva bez ugrožavanja svojih etičkih vrijednosti!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Intense Fetish Vegan Leather Collar Black

    Dobrodošli u uzbudljivi svijet intenzivnog fetiša! Ovdje možete izraziti svoje najdublje želje, jer su proizvodi u ovoj kolekciji dizajnirani da ispune vaše nestašne fantazije. Ova crna ogrlica s povodcem izrađena je od visokokvalitetne veganske kože.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Sextreme Nipple Chain

    Jesu li vaše seksualne igre ekstremnije? Sextrem ebude brand pravi za vas! Iz njihove kolekcije, ove stezaljke za bradavice također su povezane lancem od sjajnog metala. Podesite zahvat vijkom i uživajte u uzbudljivoj boli, koja će biti još intenzivnija kada povučete lanac.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • LateToBed BDSM Line Lip Gag Mouth Red

    Linija namijenjena ljubiteljima najintenzivnijih i najmračnijih uživanja, uđite u Latetobed Bdsm Line i uživajte u svojoj seksualnosti kao nikada prije.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Alive Fantasy Long Leather Flogger Black

    Birate li niskotlačno podmazivanje ili grube pušače? To je bič koji će vam kao rukavica stajati u ruci i dati vam do znanja želite li to. On je blagoslovljen i ti imaš, kao i ti. Odobravanje posljednjih pet, jer možete objesiti kukuruz ili kopčati kako biste sačuvali i napunili više stabilnosti u svom posjedu. Želite li svaku "damu" ili "damu"? Cijena mu je dopuštena s njenim gurnitom u košari!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Graffiti Printed Hand Cuffs Love Street Art Fasion Black

    Tražite li originalne lisice za teže igre? Našli ste ih! Ove udobne lisice se lako podešavaju zahvaljujući čičak traku i udobno pristaju. Osim toga, imaju originalan dizajn u kojem ćete jednostavno uživati. Igrajte se, ljutite se i što je najvažnije uživajte.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Obsessive Roseberry Mask

    Pokrijte oči i ... počnite igrati zločeste igrice! Dopustite da vas pomiluje ova svilenkasta tkanina na licu i otkrijte savršen užitak. Danas vam neće trebati oči - upotrijebite svoju maštu! Tako? Počinje li vaša mašta raditi?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Guilty Pleasure BDSM Feather Crop Black-Red

    Tražite li alat za nježno maženje i zadirkujuće udaranje? Ovaj dragulj će biti savršen za to! S jedne strane ima crveno pero za svjetlucanje i uzbudljivo zadirkivanje, a s druge strane je bič za seksi poteze. Dakle, je li vaš kolega bio zločest ili fin i zaslužuje nježan bockanje ili bolje rečeno nekoliko šamara po goloj koži?

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Ouch! Wax Play Candle Rose Scented

    Želite doživjeti novu avanturu? Ova svijeća će biti apsolutno idealna za to. Izrađen je od voska, koji se topi i na niskim temperaturama i u dodiru s kožom, pa ne izgori. S njima ćete doživjeti intenzivne osjećaje i uživati u nenadmašnom uzbuđenju s njima.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 33 za 64 od 211 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.