×

Registracija

Podaci o profilu

Podaci za prijavu

ili prijava

Ime je obavezno!
Prezime je obavezno!
Ime nije valjano!
Prezime nije valjano!
Ovo nije e-adresa!
E-adresa je obavezna!
Ova e-adresa je već registrirana!
Lozinka je obavezna!
Unesite valjanu lozinku!
Molimo unesite 6 ili više znakova!
Može sadržavati maksimalno 16 znakova!
Lozinke se ne podudaraju!
Uvjeti i odredbe su obavezni!
Pogrešna e-adresa ili Lozinka!

BDSM i fetiš

Artikli 97 za 128 od 272 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Black Label The Pleasure Dome Stainless Steel Chastity Cage

    Želite nešto više od običnog kaveza nevinosti? Ovaj uređaj namijenjen je puno naprednijim ljubiteljima! Kavez je udoban ako nositelj nije uzbuđen, ali kada je uzbuđen "grize" i tako sprječava sve zabranjeno. Vrhovi kaveza su tupi, tako da ne uzrokuju ozljede, ali naravno mogu ostati otisci. Kavez također ima uklonjivi čep za penis od 7 mm s rupom za urin. Pa kome povjeriti ključeve od dvorca?

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Zado Floor Pillory

    Savršen set kutija za pilule ne samo za početnike! Set se postavlja na pod i vrlo se jednostavno sastavlja. Zatim na njega samo pričvrstite ovratnik i manšete za zglobove i gležnjeve. Okvir se može podešavati po duljini kao i sve lisice koje imaju kopču. Ostvarite svoje opasne snove!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Elegantnu pokornu igru okusit ćete samo ako imate pticu zaključanu u elegantnom sjajnom kavezu. Njegov robustan dizajn pristaje vam tako da oblikuje vašu muškost u savršene oblike. Zahvaljujući otvorima ne sprječava fiziološke potrebe, ventilira se, a pogodan je i za dugotrajno nošenje. Stoga ne čekajte, počnite ozbiljno shvaćati svoju podložnost!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

    Rasprodaja
  • Oxballs PUG Puppytail Black Red S

    Želite li se igrati psa i vlasnika? Trebat će vam repni analni čep! Ova silikonska igla s gumenim repom ima ugodan oblik i držat će se na mjestu. Puppy Tail je ručno lijevan i možete biti malo drugačiji od slike, stoga nemojte čekati i nabavite svoj rep za zabavne pseće igre!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Chastity Cage DeLuxe 8cm

    Kako biste ga željeli čvrsto i sigurno zaključati, doslovno? Ovaj kavez za nevinost od nehrđajućeg čelika učinit će da Vam se čini da pripada Vama!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Bad Kitty Wrist-To-Neck Restraint Stainless Steel

    Bondage set za profesionalne robove igre. Pogledajte samo kako sjaji! Ovo postolje s lisicama i ovratnikom je komplet izrađen od najkvalitetnijeg poliranog nehrđajućeg čelika. Elementi za pričvršćivanje su za jake magnete i igle, što je vrlo praktično, a karabineri se mogu i odvrnuti. Isprobajte svoje omiljene igre na profesionalnoj razini.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X Mini Me Chastity Cage Clear

    Kavez Mini Me oduzet će vam ne samo slobodu, već i prostor! Vaša ptica će biti u vrlo uskom zatvoru, vi ćete biti bespomoćni, a vaše želje ograničene dok ne može boljeti. Kao i drugi kavezi za čednost, i ovaj je siguran i kvalitetan. Povjerite ključeve svojoj ljubavnici ili gospodaru i uživajte u osjećaju kada bijeg nije moguć!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Cellmate Guardian Chastity Cage Size 2

    CELLMATE predstavlja Guardian Chastity Cage: vrhunski uređaj za mušku nevinost koji nudi vrhunsku kontrolu u diskretnom dizajnu pogodnom za tuširanje.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Brutus Sling Stand Kit

    Želite li uvijek iznova doživjeti najbolji seks u svom životu? Samo s ovim Brutovim zamahom. To je kompletan set koji uključuje sve što vam je potrebno za apsolutni užitak. Nema potrebe za bušenjem zidova i stropa, nećete čuti zveckanje lanaca, veselite se minimalnoj buci, a time i diskreciji. Štoviše, postavljanje je brzo i vrlo praktično, stoga samo napred!

    1.229 €

    689 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Probe Sound Black

    Dajte novi zvuk svojim zvučnim igrama, odnosno stimulirajte mokraćnu cijev iznutra. Probe Sound je izrađen od super jakog i istovremeno fleksibilnog silikona koji je ugodno gladak na dodir i brzo se zagrijava na tjelesnu temperaturu. Probe Sound je jako dug, ali to ne mora značiti da je samo za iskusne ljubitelje, u njemu će uživati i početnici. Ne zaboravite koristiti sterilna maziva i higijenski očistiti igračku nakon svake upotrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune The Prison Bird Stainless Steel

    Zatvorite pticu u visokokvalitetni kavez od nehrđajućeg čelika! Ovaj kavez za čistoću ima dizajn koji se može zaključati i podesivi prsten u 4 različite veličine. Uz pomoć sustava ploča i klinova uhvatit ćete oslabljeni penis kojem neće moći pobjeći. Dođi gledati kako mu kavez smeta!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set 14pcs

    Hegar set uretralnih zvukova kolekcija je vrhunskih uretralnih zvukova stvorenih za mnoge različite osjećaje.

    139 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Masters St. Andrew's Cross Black

    Sanjate li da vas netko pribija na križ i potom muči? Ili, naprotiv, želite biti taj koji nekoga muči? Bilo kako bilo, bez križa neće ići! Što kažete na ovaj križ svetog Andrije? Ugodno je podstavljena i prikladna i za manje prostorije. Sastoji se od 5 zasebnih dijelova i možete ga jednostavno i brzo sastaviti prema svojim željama, uzmite samo bušilicu kao pomoć.

    1.049 €

    649 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Kennel Adjustable Bondage Cage

    Želite li svog pokornog kolegu dovesti točno tamo gdje zaslužuje biti? Da, govorimo o kavezu i vaše želje se konačno mogu ispuniti. Podesivi kavez s podstavljenom pločom i šipkama za pozicioniranje podržat će vašu kreativnost. Dopuštaš li da ti glava viri? Hoćete li kazniti svog ljubimca? Podržavate li to u nekoj posebnoj poziciji? S ovim kvalitetnim kavezom možete isprobati sve!

    1.149 €

    919 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Spreader Bar with Cuffs

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ove šarmantne lisice s klipnjačom imaju prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled. Stavite ih svom kolegi i slušajte svoje želje!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MOI Submission Neoprene Gas Mask Hood

    Još nemate gas masku za robovske igre? Ova majica s kapuljačom ne samo da izgleda nevjerojatno elegantno, već je i fantastična za senzualne igre lišavanja i daha. Uparite ga s drugim naslonima i pripremite se za nezaboravna iskustva!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Mister B Bullwhip Nylon Tip 150cm

    Mister B Bullwhips su ručno tkani kožni bičevi izrađeni s najvećom pažnjom, pažnjom posvećenom detaljima i sofisticiranošću za kvalitetu. Ističu se prekrasnom ručkom sastavljenom od 2 turska čvora.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • MOI Submission Army Gas Mask

    Volite li miris nove gume? Ova maska za lice će vas doslovno oduševiti! Jedna veličina odgovara svima, a maska je podesiva za udobno pristajanje. Maska je namijenjena za fetiš igrice i nije prikladna za zaštitu dišnih organa. Također, ne zaboravite da je igra s dahom odlična, ali može biti i opasna.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Under Mattress Restraint Set

    Želite li krenuti na uzbudljivo putovanje kako biste otkrili nova iskustva? Samo uz lijepe i kvalitetne alate marke Fifty Shades! Ove šarmantne lisice s povezujućim remenima ispod madraca imaju prekrasan crno-crveni dizajn koji će vas očarati na prvi pogled. Stavite ih svom kolegi i slušajte svoje želje!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune The Pleasure Dome Chastity Cage

    Chastity kavez za napredne. Ako je penis slab, nositelj će se i dalje osjećati relativno ugodno, ali ako se penis počne povećavati, nositelj će jako požaliti! Šiljci u kavezu su tupi i ne uzrokuju ozbiljne ozljede, ali to ne znači da neće boljeti. Kavez ne sprječava mokrenje i ima završni čep od 7 mm koji se može ukloniti.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    Tražite li moderan zatvor za svoju pticu? Ovaj kavez za čistoću iz Oxballsa umotat će ga u kvalitetan i fleksibilan PLUS + SILIKON materijal te će biti seksi i udoban za nošenje. Stoga je izrađen od fleksibilnog materijala (mješavina silikona i TPR-a) koji se prilagođava vama, a ukrašen je lažnim pierciengom za čvrst izgled.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Easytoys Thigh and Wrist Cuff Set Black

    Poseban set lisica za sve ljubitelje ropstva! Samo s ovim lisicama možete spojiti zapešća i bedra i postići nove seksi položaje. Osvojite punu kontrolu nad erotskom BDSM situacijom i uživajte u osjećaju kada je sudbina vašeg pokornog partnera samo u vašim rukama!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X Mr Stubb Chastity Cock Cage Pink

    gosp. CB-X's Stubb sljedeća je razina igre koju volite! Provjerit će vaše granice jer vas još čvršće zaključava. Kao i drugi kavezi za čednost, i ovaj je siguran i kvalitetan. Povjerite ključeve svojoj ljubavnici ili gospodaru i uživajte u osjećaju kada bijeg nije moguć!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Triune Genitals to Arms Pillory

    Brutalno sredstvo za sve koji ga se ne boje i ne boje, ali taj strah im se sviđa! Povežite ruke i penis sa skrotumom u ovom jedinstvenom dizajnu teškom 856 g od visokokvalitetnog drva.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Balldo Starter Set Steel Grey

    Otkrijte potpuno novi način prodiranja u Balldo! Ovaj početni set montiran je na testise, na kojima se čvrsto drži i još uvijek je pričvršćen krajnjim prstenom. I kakav je onda rezultat? Možete prodrijeti u loptice! Ovo samo morate probati, vaši će testisi postati instrument užitka i užitka.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • You2Toys Bondage Board

    Bol, poniznost, očaravajuća iskustva. Ograničenje slobode, poslušnost, nezaboravan orgazam. Da li Vi to želite? Želite li ispuniti i najtajnije snove i uživati u malo surovijoj zabavi bilo kada i bilo gdje? Bondage Board sa svim svojim dodacima udahnut će život svim vašim fantazijama! Osim toga, praktičan je na cesti, uvijek spreman, čvrst, udoban i multifunkcionalan. Zato dopustite da budete vezani i podlegnite…

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Master Series Double Lockdown Locking Customizable Chastity Cage Black

    Sanjate li da vam je penis zatvoren u kavezu? S ovim prozračnim i laganim plastičnim kavezom za nevinost snovi se ostvaruju. Puno je udobniji od metalnih kaveza i također je pogodan za dugotrajno nošenje. Njegov prozračni dizajn olakšava čišćenje, kavez je higijenski i siguran.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalihi

  • E-Stim Python Ball Torture Board

    2 pozlaćena električna kontaktna jastučića i podesivi pritisak, što mislite da će to učiniti s penisom i testisima? Samo zamisli! Python može savršeno stisnuti i još uvijek dati elektrostimulirajuće udarce. To je opasan alat, stoga pazite da zauvijek ne mučite svoj ponos ili svog kolege!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalihi

  • We-Vibe Bond Charcoal Black

    Dame, želite li se igrati na daljinu s partnerovim uzbuđenjem? I gospodo, uživat ćete i uživati kako treba! Tu je Bond, aplikacijski kontrolirani prsten ili daljinski upravljač koji u vašu intimu unosi dašak avanture i podiže vaše uzbuđenje na sljedeću razinu.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Kožni remen čistoće s 2 lokota za najzločestije nestašne ljude! Izrađena je od kvalitetne i izdržljive prave kože, igla je odvojiva, a veličina je podesiva s obje strane, tako da se savršeno prilagođava veličini struka.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Transparent

    Dajte svojim testisima nevjerojatan šok uz Nutter Electro Sacksling. Ovaj genijalni uređaj donosi najbolje od različitih svjetova i tako stvara jednu apsolutno fantastičnu seks igračku.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalihi

  • CB-X CB-3000 Chastity Cock Cage Pink

    Slatke ružičaste klice za vašu pticu! Samo će vam vaš gospodar ili gospodarica omogućiti da oslobodite pticu i postignete erekciju. Zahvaljujući rupicama, ne sprječava fiziološke potrebe i stoga je pogodan za dugotrajno nošenje. Dakle, mučenje može potrajati jako dugo. Daj ključeve.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Na zalihi

Artikli 97 za 128 od 272 ukupno

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

Nemate artikala u svojoj košarici.